2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar oldu da gezmek istediniz biraz yemek işini nasıl yapıyorsunuz yemek saatinde külkedisi gibi eve geliyorum ben hep.onceden yaptığınız bir yemeği plastiğe koyup bir yere gidiyor musunuz?Bir de bı gece önceden yemek vs yapıp kenara koyuyor musunuz?Ben hep o gün yapıyorum yiyoruz.Hazir şeyleri yemediği için hazır birşey alayım onu vereyimde olmuyor.

Ben genelde yemekleri sabahtan yapıyorum. Bir yere gideceksem mutlaka yanıma en azından çorba, bisküvi, muz falan alıyorum.

J joynss doktor adet düzensizliği ile ilgili bir şeyler dedi mi. Ben bir kez oldum bir daha da olmadım. Gecikme 1 ayı geçti. Normal mi ki bu
Daha adet olmadigi icin duzensizligi konusamadik ama bana 1-2 damla olsa bile adet sayariz bize yeter dedi. Boyle duzensizlikler olmasi normal diye dusunuyorum, herkeste duydum

Termoslara koyup cikiyorum. Uzun sure gunluk pisirdkm ama artik yemekler kalirsa ertesi gun de veriyorum. Organik sekersiz bebe biskuvisi de her zaman bebek arabasinda, bazen huysuzlaniyor oyalamak icin veriyorum.

Merakımı mazur gör, kaç yaşındasın?
Ben günlük de yapıyorum, bir gün önceden kalan yemeği de pişiriyorum. Duruma göre değişiyor. Dışarı çıkarken de yanıma muz, mandalina alıyorum. Bizim bir tek pazar günü uzun saatlerimiz dışarıda geçiyor. Dışarda yediklerimizden (köfte, pide) yediriyorum. Nadir yemek taşıyorum.

Mandalinayı dışarda nasıl yediriyorsuun ben kabuğunu soyuyorum da sen öyle veriyor musun merak ettim

Valla ben genelde yapıp yanımda taşıyorum termosta. Ama genelde yemek saatlerinde evde oluyorum önceki günden yemek kalırsa öğlene veriyorum akşama yine yapıyorum yine kalırsa ertesi gün öğlene veriyorum. Valla ben yemek yemesem oluypr ama kuzuma mecbur yapıyorum zor valla

Benimki hem koşuyor düşünce yuvarlanıp gene kalkıp koşuyor
Ben de kışın yazlık yazın kışlık alıyorum
Daha önce de yazmışımdır 180 liraya aldığım bebe montu bu kış başı 500 lira olmuştu şimdi 2 yaş almaya başladım hem yazlık hem kışlık ne indirimdeyse artık

Benimki mandalina yemiyor alıp emip tükürüyor
Ama pide köfte çorba olayında ben de senin gibiyim. Nadiren evde çorba varsa cam kavanoza koyup yanımda taşıyorum gittiğim yerde ısıtıp yediriyorum

Grubun büyüklerinden ben ve M MadameMarieCurie 40ımızda doğurduğumuza göre hala geç değildir

Benimki mandalina yemiyor alıp emip tükürüyor
Ama pide köfte çorba olayında ben de senin gibiyim. Nadiren evde çorba varsa cam kavanoza koyup yanımda taşıyorum gittiğim yerde ısıtıp yediriyorum
Bizim ilk aldığımız mandalinalar ekşiydi. Yemedi, ben de ısrar etmedim. Sonra bir gün markette personel bir tane mandalina verdi bizim kıza. Yemez ama oyalansın dedim. Bir baktım mandalina yok tatlı ve küçük olunca bir güzel yemiş bizimki o günden beri hergün yiyor neredeyse.

Sürekli dışarda olmadığımız için çıktığım günler (ki sadece pazar tek öğün) çok takmıyorum yediydi, yemediydi diye. Simit bile olsa elinde güzelce yiyor. Aç olsa yerdi diyorum yemediği zamanda, kendi karnımı doyuruyorum güzelce Çok nadir ayda bir misafirliğe gidersem de yanımda yemek götürüyorum ordan ikramlardan da yediriyorum.

Sanırım mandalinanın posasını yani iç kabuğunu sevmiyor boğazına yapıştığı için öğürme geliyor ondan yemiyor benimki
Simit falan ben de varım ama bugün tek yediği omlet ve kuru ekmek açlıktan uyanmasın da ekmek yiyen çocuk iyidir der eskiler züğürt tesellisi mi o

Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor yaa
Incinin de dönem dönem iştahı çok az oluyor. Sürekli emiyor, iliğim kuruyor resmen. Şu an iyi gibi maaşallah. Zaten minicik midesi var, ne kadar yiyebilir ki diye teselli ediyorum ben de kendimi.

Kızlar sizce 2 yaş kreş için çok mu erken? Bu yaz bezi bırakırsak Eylül ayında kreşe verip işe dönsem mi diye bir düşünce girdi aklıma. Zaten bir yıl daha uzatmazsam Kasım da işe dönmem gerekiyor. Kurumumun yakınında 2 farklı kurumun kreşi var. Arkadaşlarım her iki kreşten de çok memnun. Servisle benimle gidip gelebilecek kızım.
Evde benden ve babasından başka kimseyi görmüyor. Yaşıtlarıyla da iletişim halinde olsun istiyorum. Evde de bunaldım biraz, kızımla birlikte mutluyum ama sosyalleşmeyi de özledim artık.

Grubun büyüklerinden ben ve M MadameMarieCurie 40ımızda doğurduğumuza göre hala geç değildir
Helal bize demi
Hamileyken bu gruptan biri yaşımı söyleyince, aa annemle yasitsiniz demişti çok garip hissetmiştim. 40 larda anne olmanın birçok güzelliği var tavsiye ederiz

Direkt kres ogretmenlerinden duyduguma gore kendi yorumum bakici dusunmez misin olurdu. Artik aktif olnak istemekte cok haklisin, hem Inci hem kendin icin yap derim mutlaka. Krese erken yasta giden cok bebek var, arkadaslarin memnunsa bu da cok guclu bir referans. Sosyallesmeleri cok onemli gercekten, biraz benle yalniz kalsin ya da disari cikmayalim sikiliyor benim minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…