- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.281
Ben genelde yemekleri sabahtan yapıyorum. Bir yere gideceksem mutlaka yanıma en azından çorba, bisküvi, muz falan alıyorum.Kızlar oldu da gezmek istediniz biraz yemek işini nasıl yapıyorsunuz yemek saatinde külkedisi gibi eve geliyorum ben hep.onceden yaptığınız bir yemeği plastiğe koyup bir yere gidiyor musunuz?Bir de bı gece önceden yemek vs yapıp kenara koyuyor musunuz?Ben hep o gün yapıyorum yiyoruz.Hazir şeyleri yemediği için hazır birşey alayım onu vereyimde olmuyor.
Daha adet olmadigi icin duzensizligi konusamadik
Termoslara koyup cikiyorum. Uzun sure gunluk pisirdkm ama artik yemekler kalirsa ertesi gun de veriyorum. Organik sekersiz bebe biskuvisi de her zaman bebek arabasinda, bazen huysuzlaniyor oyalamak icin veriyorum.Kızlar oldu da gezmek istediniz biraz yemek işini nasıl yapıyorsunuz yemek saatinde külkedisi gibi eve geliyorum ben hep.onceden yaptığınız bir yemeği plastiğe koyup bir yere gidiyor musunuz?Bir de bı gece önceden yemek vs yapıp kenara koyuyor musunuz?Ben hep o gün yapıyorum yiyoruz.Hazir şeyleri yemediği için hazır birşey alayım onu vereyimde olmuyor.
Merakımı mazur gör, kaç yaşındasın?Yaş itibariyle de her türlü de ikincilik bi durum yok bende keseyim bu arada Fransa'da indirimlerden bebeğe gelecek yilada kaban alsam mı diye düşündüm su sıralar baya indirimli ürünler var sen yaptın mı hiç böyle bir alışveriş?
Ben günlük de yapıyorum, bir gün önceden kalan yemeği de pişiriyorum. Duruma göre değişiyor. Dışarı çıkarken de yanıma muz, mandalina alıyorum. Bizim bir tek pazar günü uzun saatlerimiz dışarıda geçiyor. Dışarda yediklerimizden (köfte, pide) yediriyorum. Nadir yemek taşıyorum.Kızlar oldu da gezmek istediniz biraz yemek işini nasıl yapıyorsunuz yemek saatinde külkedisi gibi eve geliyorum ben hep.onceden yaptığınız bir yemeği plastiğe koyup bir yere gidiyor musunuz?Bir de bı gece önceden yemek vs yapıp kenara koyuyor musunuz?Ben hep o gün yapıyorum yiyoruz.Hazir şeyleri yemediği için hazır birşey alayım onu vereyimde olmuyor.
Mandalinayı dışarda nasıl yediriyorsuun ben kabuğunu soyuyorum da sen öyle veriyor musun merak ettimMerakımı mazur gör, kaç yaşındasın?
Ben günlük de yapıyorum, bir gün önceden kalan yemeği de pişiriyorum. Duruma göre değişiyor. Dışarı çıkarken de yanıma muz, mandalina alıyorum. Bizim bir tek pazar günü uzun saatlerimiz dışarıda geçiyor. Dışarda yediklerimizden (köfte, pide) yediriyorum. Nadir yemek taşıyorum.
Valla ben genelde yapıp yanımda taşıyorum termosta. Ama genelde yemek saatlerinde evde oluyorumKızlar oldu da gezmek istediniz biraz yemek işini nasıl yapıyorsunuz yemek saatinde külkedisi gibi eve geliyorum ben hep.onceden yaptığınız bir yemeği plastiğe koyup bir yere gidiyor musunuz?Bir de bı gece önceden yemek vs yapıp kenara koyuyor musunuz?Ben hep o gün yapıyorum yiyoruz.Hazir şeyleri yemediği için hazır birşey alayım onu vereyimde olmuyor.
Benimki hem koşuyor düşünce yuvarlanıp gene kalkıp koşuyorKızlar çocuğu koşan var.mi.ilginc bur soru amaya benimki yürüyor bir kaç aydır git gide.duzeliuor en.guzeli evde çorapla yurumesi disardq bot ayakkabı bazen ağır geliyor yavaş gidiyor da. 1 ay büyük yakınımızin çocuğu var o.cok yere götürdü jimnastik vs.cocuk koşuyor bizimki yavaş ona.gore tabi ben takmıyorum sizede bir sorayım.dedim.patir patir kosuyolarmi sizinkiler diye.???
Ben de kışın yazlık yazın kışlık alıyorumYaş itibariyle de her türlü de ikincilik bi durum yok bende keseyim bu arada Fransa'da indirimlerden bebeğe gelecek yilada kaban alsam mı diye düşündüm su sıralar baya indirimli ürünler var sen yaptın mı hiç böyle bir alışveriş?
Benimki mandalina yemiyor alıp emip tükürüyorMerakımı mazur gör, kaç yaşındasın?
Ben günlük de yapıyorum, bir gün önceden kalan yemeği de pişiriyorum. Duruma göre değişiyor. Dışarı çıkarken de yanıma muz, mandalina alıyorum. Bizim bir tek pazar günü uzun saatlerimiz dışarıda geçiyor. Dışarda yediklerimizden (köfte, pide) yediriyorum. Nadir yemek taşıyorum.
Grubun büyüklerinden ben ve M MadameMarieCurie 40ımızda doğurduğumuza göre hala geç değildirYaş itibariyle de her türlü de ikincilik bi durum yok bende keseyim bu arada Fransa'da indirimlerden bebeğe gelecek yilada kaban alsam mı diye düşündüm su sıralar baya indirimli ürünler var sen yaptın mı hiç böyle bir alışveriş?
Kabuğunu soyup dilimleri birer birer veriyorum eline. O da yiyor. Zaten muzu da soyup ikiye bölerek veriyorum eline.Mandalinayı dışarda nasıl yediriyorsuun ben kabuğunu soyuyorum da sen öyle veriyor musun merak ettim
Yani benim dediğim içindeki ince kabuklar. Ben öyle soyup veriyorum.Kabuğunu soyup dilimleri birer birer veriyorum eline. O da yiyor. Zaten muzu da soyup ikiye bölerek veriyorum eline.
Çoçuklar da bize çekmişCocukken ben de boyle alerji olurdum
aksam uyku vakti kaciyor olabilir mi? Kacta goturuyorsunuz uykuya? Bu arada aman saka da olsa iyi dilekler niyetler soyle derim :)
Bizim ilk aldığımız mandalinalar ekşiydi. Yemedi, ben de ısrar etmedim. Sonra bir gün markette personel bir tane mandalina verdi bizim kıza. Yemez ama oyalansın dedim. Bir baktım mandalina yokBenimki mandalina yemiyor alıp emip tükürüyor
Ama pide köfte çorba olayında ben de senin gibiyim. Nadiren evde çorba varsa cam kavanoza koyup yanımda taşıyorum gittiğim yerde ısıtıp yediriyorum
Yok onu soymuyorum ben. Yiyebiliyor inciYani benim dediğim içindeki ince kabuklar. Ben öyle soyup veriyorum.
Sanırım mandalinanın posasını yani iç kabuğunu sevmiyor boğazına yapıştığı için öğürme geliyor ondan yemiyor benimkiBizim ilk aldığımız mandalinalar ekşiydi. Yemedi, ben de ısrar etmedim. Sonra bir gün markette personel bir tane mandalina verdi bizim kıza. Yemez ama oyalansın dedim. Bir baktım mandalina yoktatlı ve küçük olunca bir güzel yemiş bizimki o günden beri hergün yiyor neredeyse.
Sürekli dışarda olmadığımız için çıktığım günler (ki sadece pazar tek öğün) çok takmıyorum yediydi, yemediydi diye. Simit bile olsa elinde güzelce yiyor. Aç olsa yerdi diyorum yemediği zamanda, kendi karnımı doyuruyorum güzelceÇok nadir ayda bir misafirliğe gidersem de yanımda yemek götürüyorum ordan ikramlardan da yediriyorum.
Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor yaaSanırım mandalinanın posasını yani iç kabuğunu sevmiyor boğazına yapıştığı için öğürme geliyor ondan yemiyor benimki
Simit falan ben de varım ama bugün tek yediği omlet ve kuru ekmekaçlıktan uyanmasın da ekmek yiyen çocuk iyidir der eskiler züğürt tesellisi mi o
Helal bize demi
Direkt kres ogretmenlerinden duyduguma gore kendi yorumum bakici dusunmez misin olurdu. Artik aktif olnak istemekte cok haklisin, hem Inci hem kendin icin yap derim mutlaka. Krese erken yasta giden cok bebek var, arkadaslarin memnunsa bu da cok guclu bir referans. Sosyallesmeleri cok onemli gercekten, biraz benle yalniz kalsin ya da disari cikmayalim sikiliyor benim minikKızlar sizce 2 yaş kreş için çok mu erken? Bu yaz bezi bırakırsak Eylül ayında kreşe verip işe dönsem mi diye bir düşünce girdi aklıma. Zaten bir yıl daha uzatmazsam Kasım da işe dönmem gerekiyor. Kurumumun yakınında 2 farklı kurumun kreşi var. Arkadaşlarım her iki kreşten de çok memnun. Servisle benimle gidip gelebilecek kızım.
Evde benden ve babasından başka kimseyi görmüyor. Yaşıtlarıyla da iletişim halinde olsun istiyorum. Evde de bunaldım biraz, kızımla birlikte mutluyum ama sosyalleşmeyi de özledim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?