2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bence bu şartla alakalı olmakla birlikte bence kesin bir kuralı yok. Ben de eylülde vermeyi planlıyorum.
Helal bize demi
Hamileyken bu gruptan biri yaşımı söyleyince, aa annemle yasitsiniz demişti çok garip hissetmiştim. 40 larda anne olmanın birçok güzelliği var tavsiye ederiz
Annem beni ablam da ilk yeğenimi 40ta doğurdu

Ben de kabuklu vermeye cesaret edemiyorum, hep soyuyorum
Ben kendim de kabuklu hiç sevmem saçma ama çok ince kabuklu değilse soyup da yerim. O yüzden insan içinde hiç mandalina yemiyorum doğal olarak garipsiyorlar. Ben büyük kıza da 2 yaşına kadar öyle yedirdim bir sorun olmuyor sonradan kabuklu da yiyorlar merak etme

Posasının soyularak yendiğini ilk defa duydum ben de. Hiç aklıma gelmemişti böyle vermek.

Bakıcı fikri bana çok sıcak gelmiyor açıkçası. Nedenini bilmiyorum ama içime sinmiyor bir türlü.
2 yaş gruplarında daha az çocuk oluyor demişti arkadaşım. Bu da hoşuma giden bir ayrıntı oldu. Daha çok ilgi bekleyen bir yaş grubu çünkü. Kreşten ve öğretmenlerden, bakıcı ablalardan çok memnunlar. Hangisi daha iyi dediğimde ikisi de diyorlar. 3 yaş daha ideal kreş için deniyor ya, kafamı kurcalayan o oluyor benim.
Haftanın 6 günü sadece benimle, pazar günü de babasına yapışık resmen

Helal bize demi
Hamileyken bu gruptan biri yaşımı söyleyince, aa annemle yasitsiniz demişti çok garip hissetmiştim. 40 larda anne olmanın birçok güzelliği var tavsiye ederiz
Ben ikimizden de büyüğüm diye biliyorum 42 de anne oldum.

Posasini ben de pek sevmem yerler bence de, denemeye cesaret edemedim iste
bakici konusunda anliyorum, icten ice guvenmiyor olabilirsin. Gelen bakici profilleri de her zaman ice sinmiyor. Bence en ideali bi bakici ama anneanne babannen gozetiminde. E o da bizde mumkun degil

Bizim simdi kres ogretmeni olup artik kreste calismak istemeyen bir oyun ablamiz var. O soylemisti bana kucuk cocuklar zorlaniyor diye, ama cok degisiyordur kresten krese. Senin gondereceklerini birebir tecrube edenler var, en onemkisi de bu.

Kreşe vermeyeceksen, yani bakıcı ile devam edeceksen bence hiç çalışma kreş çok iyi fikir. Bizde kreşe Ağustos ayında baslatacagiz. Fransa'da resmen aileler kreşte yer kapmak için savaş veriyor, demekki iyi bişey diyorum

Canım ben de Ocak ayından sonra düşünüyorum. Büyük kızı 2 yaşında vermiştim ısınamamıştı bu kızda da deneyeceğim şansımı
Kesinlikle sana ve inciye çok iyi gelecektir

Helal bize demi
Kesinlikle çok güzel

1Tutaste iyi misiniz sen nerdeydin ya tam hatırlayamadım ama
Canım Şırnak'tayız normalde ama şuan aile ziyaretine gelmiştik batıya. İyiyiz çok şükür biz hissetmedik ama lojmandaki arkadaşlar çok sallanmış. Beşik gibi sallanmışlar, herkes çıkamayacağız artık bitti diye düşünmüş

Bence ikinize de çok iyi gelir, yaşıtlarıyla olmak İnci'ye de çok iyi gelicektir. Sen de eski sosyal ortamına dönmüş nefes almış olursun

Bana da söylenen genelde 2 yaş küçük zor oluyor ama 3 yaş ideal. Kreşler konusunda içimde tereddüt yok, sadece İnci hazır olacak mı onun endişesi var içimde.
Evet canım inşallah olur
Ben de deneyeceğim. Inşallah hazır hisseder kendini de, kolay olur.
Kreşe vermezsem de 1 yıl daha uzatırım iznimi. Bakıcıya bir aksilik olmadığı sürece vermeyi düşünmüyorum. Bizim gözümüzde büyümüyor çocuklar cidden.
Canım ben de Ocak ayından sonra düşünüyorum. Büyük kızı 2 yaşında vermiştim ısınamamıştı bu kızda da deneyeceğim şansımı
Kesinlikle sana ve inciye çok iyi gelecektir
Şimdi 17 aylıklar ya gözüme çok küçük geldiği için 24 aylıkken nasıl olacağını garip bir şekilde kestiremiyorum. 3 yeğenim var ama ablam o dönem evde olduğu için onlardan da fikir yürütemiyorum. Havalar ısınınca bebek atölyelerinde etkinliklere, bebek kütüphanelerine götürüp dış çevreye daha çok alışması için hazırlık yapmayı planlıyorum. Umarım faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…