2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Inşallah canım. Umarım süreç kolay olur
Ben büyük kızı 3 yaşında vermiştim. Daha doğrusu verememiştim 3 gün denedik. Giderken istekliydi ama hep ağlayarak çıkıyordu. Devam etmedik. Yine babası ile dönüşümlü baktık. 4 buçuk yaşında bildiğim çok iyi bir öğretmen vardı onun sınıfına verdim. Ama çocuk istemiyorsa öğretmen pek bir şey yapamıyormuş demek. İlk 2 3 ay beni aradılar telefonla her gün. Annemi çok özlüyorum diyormuş hep. Sonra ben onu alırdım kendi sınıfıma. Orda hiç sesi çıkmazdı. Zorla hiç bırakmadım. Çıkmak istiyorum dedikçe aldım. Bu tavır doğru değildir belki onu bilmiyorum. O 3 ayın sonunda alıştı. Ama bu süreç benim kızıma has bir süreç. Arkadaşlarımın 3 yaşında başlayan çocukları oldu. Zorlanmadılar.
Küçüğü de 3 yaşında vermeyi deneyeceğim. Bu daha fena bir şey. Daha dışa dönük daha hırpan. Belki zorlanmaz. Ama zorlanırsa alır 4te bir daha denerim. Sen de denersin bakarsın çok sever. Sana da çok iyi olur. Eve gelip o gün olanları anlatırsınız

1Tutaste iyi misiniz Banucum? Depremi hisseden yasayan diger arkadaslarim, umarim hepiniz iyisinizdir. Ne diyecegimi bilemiyorum
Canım iyiyiz çok şükür, biz Cizre'de değiliz ailelerin yanına gelmiştik birkaç gün önce. Oradaki arkadaşlarımız zor durumda evlerden çıktılar arabalarda kalıyorlar

Erken başlayınca uyum süreci daha kolay oluyor diyen de var. Inşallah çocuklarımız kolay uyum sağlar da bizim de içimize siner. 3 yaştan sonra çözümüm sadece kreş değiştirmek olabilir benim. Başka çarem yok

Kardeş fikri devam mı belki doğum izni olur bu sayede
2 yıl ara ile doğum yapıp işe hiç dönmeden iki çocuğu da büyütmeyi planlıyordum ama son günlerde yaşadığımız zorluklar bana bir çocuktan fazlasına yetemeyeceğimi hissettirdi. Bu yüzden de işe dönmeyi düşünmeye başladım.

Depremde kurtarılan veya zarar gören bebek ve çocukları gördükçe içim paramparça oluyor
Grupta Malatya ve Maraş’tan da anneler vardı zamanla girmez olmuşlardı inşallah hepsi iyidir
Öyle zor ki... Hamile olan var, enkaz altında doğum yapan var, yeni doğmuş bebek var. Kahroluyorum gördükçe, yavruma bakıp bakıp şükrediyorum ve bunun için bile utanıyorum.

Öyle zor ki... Hamile olan var, enkaz altında doğum yapan var, yeni doğmuş bebek var. Kahroluyorum gördükçe, yavruma bakıp bakıp şükrediyorum ve bunun için bile utanıyorum.
Göğsümde kocaman bir beton blok var gibi. Öyle bir sıkışma hissi. Namaz kılıp dua etmek çok iyi geldi allahım nerde varsa acısın merhametini esirgemesin inşallah orada olanlara yardım etsin inşallah

Kızlar selam,

Kasik fitigi operasyonu oldum çok şükür iyiyim bugün eve geçtik. Annem destek oluyor minisimizj kucağıma almıyorum jnsallah geçer gider tekrarlamaz bolca dua edin sizleri seviyorum canlarım
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileş inşallah

Komşum var, tanistigimizda bir sürü ortak nokta bulmuştuk. Aynı gün sezeryan olmamız dahil. Memkeketine aile ziyaretine gitmişti. Depremde de ordaydı, iki gün ulaşamadım. Allah biliyor ya kurtulsaydı çıkar evine gelirdi diye düşündüm. Fotoğraflarımıza bakıp bakıp ağladım. 3.gün sesini duyduğumda mutluluğumu tarif edemem. Evleri yıkılmamış ama ağır hasar var. Kurtulup il değiştirilmişler. Bugün aradığımda ise telefonu meşguldü. Biriyle konusuyor, konuşabiliyor diye sürekli ağlıyorum. Birkac güne gelecek inşallah, kavuşacağız.

Hepimiz aynı şeyi hissediyoruz eminim. Çocuğumuzu sevmekten, üstüne battaniye örtmekten, çorap giydirmekten, sıcak bir çay çorba içmekten utanıyoruz. Kurtarılan bebekleri kucaklamak, öpmek, emzirmek isteği var içimde.

Allah yardımcımız olsun... Çok zor düzelecek psikolojimiz.

Kızlar selam,

Kasik fitigi operasyonu oldum çok şükür iyiyim bugün eve geçtik. Annem destek oluyor minisimizj kucağıma almıyorum jnsallah geçer gider tekrarlamaz bolca dua edin sizleri seviyorum canlarım
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Tekrarlamaz inşallah.

İnşallah hiç bi bebek annesiz kalmasın
Öyle acı ki bire bir hissediyorum yazdıklarını keşke diyorum gidip emzirsem sarsam sarmalasam
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…