2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
16. Haftadayim bebiş göstermedi cinsiyetini, açmadı bacaklarını var mı benimle aynı durumda olan Ben sabirsizlandikca çocuk inatla göstermiyor
Yaa ben. Bi heyecan gittik hastaneye bacaklarını kapatmış kordonu da bacak arasına almış. Bide el salladı nanik yapar gibi doktor biz hemşire hepimiz güldük hala cinsiyet bilmiyorum

Dostlar ben vifolic vitamin kullanıyodum aşırı bulantı yapınca bıraktım şimdi imom diye bi vitamin verildi kullanan var mı

Kızlar bugün 18+0 çıktım. Ama benim karın hala yok böyle ortada topalak gibi bir şey var. Bol bir tişört vs giydiğimde asla belli olmuyor hamile olduğum. Sizde de öyle mi?
Valla ben bugün havuza girdim mayoyla bile belli degil . 16 haftayım ben de. Sadece sert ve alttan biraz şişlik var

Kız konudan bağımsız havuza nasıl girdin benim doktor yasak dedi
Benimkide yasaklamadi yani.hc bsy demedi ama bende tatile gidiyorum haftaya havuza girmeyi düşünmüyorum sanki mikroba daha musait gibi bizim doktor.merkezi yerde.ol cok ücra yerlere gitme.olasi bir durumda hastaneye yakinligin onemli dediydi

Ben tatile gittim denize girdim gayet temizdi doktorum da bir şey dememişti, hamile olduğum çok net belli oluyordu mayoyla da. Hatta 1 kez toplu taşımaya bindim yaşlı bir teyze kalkarken bana yer vermeye kalktıannem dalga geçiyor 9 aylık olunca ne olacaksın sen diye. Ben isterdim aslında şu an küçük olmasını ilerde davul gibi olucam herhalde. Tartıldım bugün toplam 2 kilo almışım hatta akşam tartıldım sabah tartılsam belki biraz daha az çıkar şaşırtıcı bu kadar göbüşle

Kendi adını koymamızı pek istrmior ama koyarsanzda tek isim ben iki ismi sevmıom dio
Benim de kızım olsa kayınvalidemin ismini koyucaktım nasip olmadı oda aynılarını söylüyordu iki isimli olmasın diye
Hiç alınmadım ama bu konuşmalardan çünkü anne olarak hep kötü günümüzde yanımızdaydı hamileliğim boyuncada yemeğimi yaptı temizliğimi yaptı ismide kötü değil modern isim ama nasibimizde yokmuş herşeyden öte sizin içinize sinmesi önemli olan

Ne güzel ya. Benim annem bile yapmadı. Üstelik evimiz araçla 20 dk falan gelsin gitsin diye benzin parası verdim. Yine de 4 kez ancak gelmiştir. Üstelik babam da çalışmıyor evdeler.

Covit olduk kapıya çorba bırakanım olmadı. Allah eşimden razı olsun. Yemek yaptı. Annem ona da laf etti. Hem çalışıyor hem yemek yaptırmışsın kalk yemeğini yap bi çorba bari yap dedi.

Ama Allah öyle yardımcı oldu ki benim hastalığın ağır döneminde eşim iyiydi şimdi onun döneminde ben iyiyim. Neyse aç değiliz açıkta değiliz çevremdekiler yaralı parmağa işemiyor sağolsunlar.

Her doktor bir değil işte oda başkaymış ama çok daha güven verici
Ben çok takıyorum en ufak şeyi bile hamilelik sürecinde annelik beni maffetti
Doktorum bu kadar yapıcaksan ultrason al evine her dakika bak bebeklere dedi
Kendimi strese sokuyorum oda farkında geçiremezsin 9 ay böyle diyip duruyo

Ben 6 7 aylık gibiyim. Alınan kilo yok üstelik verdiğimi bile almadım daha. Zaten zayıf biri değildim. Ama sonumu düşünemiyorum da inşallah göreceğiz o günleri ayaklarımız yok diye ağlarız artık

Ya bizde çok zor bu noktaya geldik ilk evlendiğimde ne kavgalar ne tartışmalar
benim kendi ailemle bağım yok zaten babam senede 1 kere gelir 2 dk sohbet eder yemek yer gider anneyle belki 13 yıldır görüşmüyoruz zaten akrabalarda sırf dedikodu yapsın diye var kendi başımayım oda sonradan anladı kızı gibi davranıyor işte bide kocam çok güzel denge kurdu benim ve ailesi arasında oturdu zamanla herşey rayına
huzursuzluk olmasın herkes yerinde iyi olsun varsın gelmesin kimse

Aynen ben de öyle diyorum gelseler bi dert gelmeseler ayrı. Kayınvalidem gelmez zaten eşimle araları çok iyi değil. Yoğun bakım sürecinde pek iyi şeyler yapmadılar. Yine de ailesi ben diyorum ona da ailenin yaptıkları seni bağlamaz. Aile olan biziz. Zaten eşim İle 2005ten beri tanışıyoruz. (15 yaşımdan beri )2009dan beri (18 yaşımdan beri) birlikteyiz. İkimiz de birbirimizi tanıyoruz ona göre davranıyoruz. Aileler de böyle. Yapacak birşey yok.
Benim de ailemle bağım öyle pek anne kız ilişkisi gibi değil. Genelde anne rolü bende. Alıştım artık. erkek Kardeşim de küçük zaten aramızda 8.5 yaş var. Bi de o erkek diye biraz el üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…