2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İlk doğduğunda bol kullanılıyor bence sorun olmaz 1 numarayı da kullanırsın, taşma vs sorunu olmadığı sürece.. stoklasaydin neyse de bı paket kullanılır illa ki.
Kararsız kalmıştım eve geldiginde ölçtüm ikisini pek fark yokmuş insan bilmeyince

Merhaba Evet bu dediginizin aynisini ben ilk basta 28.haftada yasadim
hastanede kaldim ciger gelistirici igne ve agri kesicilerle kramplari durdurdular
sonra eve cikinca hic kalkmadan yatmami soylediler
evde dinleniyorum ama gecen yazdigim mesajda gene boyle agri olunca bende korkmustum acile gidince yalanci kasilma ve karnim genisledigi icin gerilme olmus o yuzden agrim varmis agri kesiciyle gene gecti cok sukur simdi iyim ama dediginiz gibi benim 28 haftadan beri bebeklerim toplaniyor gece uykulari haram oldu sadece uzaninca olmuyor bu sertlesmeler oturunca sag Sola donunce direk sertlesmeler basliyor bunun kasilma olmadigina eminim ama size uygun bir pozisyon bulup oyle kalmak sizin icin cok daha rahat edici olur
bugun bende 33+1 oldum

Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Canım ben bir tane 10lu setin penye battaniyesini koydum. Bir tanede yumoş battaniyeler oluyor ya ince bebek battaniyesi diye satılan onlardan koydum çok sıcak sarıp sarmalamayı düşünmüyorum. Bir zıbın bir alt giydireceğim hatta. Zıbın üstüne takım bile düşünmüyorum

Iste.. Pişman oldum etmediğime. Allahin izniyle insAllah..Sakinleşmek için dua ac dinle..Oku.. Gayet iyi. Bak çok az kaldı yolun sonuna.. Yolun sonunda bebeklerine kavuşacaksın Allahin izniyle.

Ay bu ben valla bazen dayanam sonra uzuluyorum
Hala yatiyormusun Peki Kuzum ayaga kalkiyormusun birazciksa olsa

Iste.. Pişman oldum etmediğime. Allahin izniyle insAllah..Sakinleşmek için dua ac dinle..Oku.. Gayet iyi. Bak çok az kaldı yolun sonuna.. Yolun sonunda bebeklerine kavuşacaksın Allahin izniyle.
Ayy insallah bugun 3.30 da echo de 3eme trimestre var korku endise heyecan valla hepsini yasiyorum suan

Şu bebek odası işlerş bitince müthiş bir rahatlama geliyor insana ya
Valla öyle oldu sanki artık doğsa da hiç problem yokmuşcasına
Ben alınmaz diye biliyordum. Çünkü artık çalışabilir raporu alıyorsun bir rahatsızlık durumunda sürecini başlatman ya da yıllık izin kullanman gerek diyorlardı. Ama arkadaşlar da alabilirsin demişler valla eğer oluyorsa yazıverin de son bir rapor patlatalım
Ben filesiz yıkadım çoraplar eldivenler filan tam çıktı hasar yok sonra da kurutmaya attım hatta üstüne bir de ütüledim ve mutlu son
İyi ki yazdın canım ben de mochi alırım bidaa elektriklilere o kadar para vermeyeyim diyodum ama işe yaramıyorsa mecbur alacaz. Çalışan kadınız bi de neticede Philips avent koruma kalkanını ben de hiç tavsiye etmem ama gümüş kalkan verdi arkadaşım çok iyi diyorlar deneyeceğiz bakalım. Bebişko nezamaana çıkacakmış birşey söylediler mi? Bir an önce sağlıcakla kavuşuverin inşallah
Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
İnce olarak müslin ve penye battaniye aldım kalın da hani şu nohut desenliler varya aslında çok kalın değil ama iki kat yumuşacık bişey. Polara gerek yok bence yaa. Ben çocuklarda yelek vs kalın giydirme gibi şeylere biraz karşıyım ama sen değilsen ona göre karar ver

Sancim.bugun 100lerde cikti surekli toplaniyor sertlesiyor acil sezeryan dediler ama biz badka yere geldik yatis yapacak doktor ariyoruz en azindan gozetim.altinda gidisata bskarlarr

Ay bu ben valla bazen dayanam sonra uzuluyorum

Hala yatiyormusun Peki Kuzum ayaga kalkiyormusun birazciksa olsa
Kalkıyorum biraz biraz ama çok değil, sık acıkıyorum daha çok dolap karıştırma yada hızlıca bişeyler hazırlama şeklinde oluyor. Malum kaslarım iyice saldı,hem hareketsizlik, hem progestan desteği,kasık ağrım ve vajinada baskı artıyor.

Anladım yok bende sevmem öyle kalın giydirilsin vs. Hiç almamış olmamak adına sormak istedim, yenidoğan üşür fln dedikleri icin. İnce, delikli,tüysüz triko var bende yanımda bulunsun muhtemelen kullanmam. Penye bana göre de yeter.

Sancim.bugun 100lerde cikti surekli toplaniyor sertlesiyor acil sezeryan dediler ama biz badka yere geldik yatis yapacak doktor ariyoruz en azindan gozetim.altinda gidisata bskarlarr
Kaç haftaliksiniz peki. Bi anda neden sezeryan diyorlar bebek de sıkıntı yoksa anlam veremiyorum ben gerçekten. 30. Haftama gelmeden 100lerde şancı çıkıyordu ilk gebelikte kasılma vardı. 3 4 gün yatırdılar sonra taburcu oldum 40. Haftamda normal doğum yaptım. Bebek de sıkıntı yoksa neden bi anda sezeryan anlamıyorum

34+1 olduk bugün ve nefes darlığım iyice arttı Yatmak daha da zorluyor artık

Bana hiç bildirim gelmemiş

3 gün izin aldım çarşamba, perşembe, cuma eksiklerimi tamamlamak adına. Sabah stresten uyuyamadım

katinaizmir bende de olmaya başladı canım o nefes darlığı, bebek iyice döndü galiba artık bacak hareketlerini göğsümün hemen altında hissediyorum.

pecan hem güzel hem zorlu duygularla mücadele ediyorsun ama sonu güzel olacak Allah izin verirse arada bizi güncelle böyle.

Oyyy yok güzel geçer merak etme..Sadece bu echoda da fazla kalacaksın.butun herseylerine bakacak bebeklerinin.
Peki ikinci detayli vardi ya onun gibi mi olacak insallah hersey guzel gecer
Kuzum bende de cok kasilma var ama hic sezeryan istemediler bebek iyiyse acilman felan yoksa neden sezeryan yapmak istiyorlzr cok sacma bu
Aynen benimde ozellikle nefes darligi ve vajinada baska cok kotu Bende az kalkiyorum

Büyüdü artık iyice hissediyorum. Epeydir ters duruyor benim de, sağda miyom var diye yerini de degistiremiyor. Solum bombe yaptı anlayacağın

Suyu azalmis cnm bugun ogrendim sancim susn yuzlerde carssmbsya gun verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…