ben sleepy aldımBebek bezi olarak ne alicaksinz prima 1 numara alayim diyorum
Kararsız kalmıştım eve geldiginde ölçtüm ikisini pek fark yokmuş insan bilmeyinceİlk doğduğunda bol kullanılıyor bence sorun olmaz 1 numarayı da kullanırsın, taşma vs sorunu olmadığı sürece.. stoklasaydin neyse de bı paket kullanılır illa ki.
Merhaba Evet bu dediginizin aynisini ben ilk basta 28.haftada yasadimMrb durumunuz nasil acaba bende 33+1 haftaligim sabah bel ve kasik agrisiyla uyandim gittigim 3. Hastanede mudale edebildiler ya dr yktu yada baska yere sevk etti son gittigim yerde nst de sanci cikti ciger gelistirici igne adalat hap ve agri kesici yapilip gonderildimsabah dra gidecm son durum icin.suan agri hisetmiyorum ama ve bebegim cokk cok hareketli surekli sertlesiyor bir yerde toplaniyor buda kramplara neden oluyr sizdede boyle mi oldu sanci varmiydi acaba
Canım ben bir tane 10lu setin penye battaniyesini koydum. Bir tanede yumoş battaniyeler oluyor ya ince bebek battaniyesi diye satılan onlardan koydum çok sıcak sarıp sarmalamayı düşünmüyorum. Bir zıbın bir alt giydireceğim hatta. Zıbın üstüne takım bile düşünmüyorumHastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Iste.. Pişman oldum etmediğime. Allahin izniyle insAllah..Sakinleşmek için dua ac dinle..Oku.. Gayet iyi. Bak çok az kaldı yolun sonuna.. Yolun sonunda bebeklerine kavuşacaksın Allahin izniyle.Ah Kuzum ya cidden ne zor seyler yasamissin atlatmasi inanilmaz zor keske de sikayet etseymissin ama Neyse artik insallah bu dogumun guzel olur oyle insan caniyla oynamak artik cok kolay bende gozlerimi yumuyorum artik cidden nasiplerinde varsa olacak diye ilerliyorum
cok olaylar oluyor ama rabbim nasip edecekse veriyor bana da arada geliyorlar varya ama iste sakinlesmek biraz zaman aliyor kk de olmak sizlerle konusmak baya iyi geliyor o yuzden Birde evde olunca tek odak nokta bebek
Prima premium care 1 no aldım. Mağazadanda molfix hediye verdiler 20liBebek bezi olarak ne alicaksinz prima 1 numara alayim diyorum
Ay bu ben valla bazen dayanam sonra uzuluyorumBenim bazen sabrım tükeniyor. Yoruluyorum kasılıyorum zaten çalışıyorum. Ev işini filan saldım artık. Doğursam artık diye düşünüyorum sonra vicdan çekiyorum ne biçim anne olucam diyeherkes mi öyle bilmiyorum ama benim huniyi takmama az kaldı
Hala yatiyormusun Peki Kuzum ayaga kalkiyormusun birazciksa olsaBu ara herkesin bı an önce kucaginda istediğine eminim, tabi ki zamanında gelsinler ama hepimizin ayrı ayrı yaşadığı zorluklar var. Bı de hormonlar tabi, hemen vicdan yaptırmaya hazırlar, bugün annemler yıkadı utuledi bebişin eşyalarını, buna ağlayacağım aklıma gelmezdi ama onlar kapıdan çıkar çıkmaz tutamadım gözyaşlarımı.. kendim yapamadim diye yetersiz hissettim..değişik duygular işte, çok takılmamak, gelip geçmesine izin vermek gerek.
Ayy insallahIste.. Pişman oldum etmediğime. Allahin izniyle insAllah..Sakinleşmek için dua ac dinle..Oku.. Gayet iyi. Bak çok az kaldı yolun sonuna.. Yolun sonunda bebeklerine kavuşacaksın Allahin izniyle.
Valla öyle oldu sanki artık doğsa da hiç problem yokmuşcasınaŞu bebek odası işlerş bitince müthiş bir rahatlama geliyor insana ya
Ben alınmaz diye biliyordum. Çünkü artık çalışabilir raporu alıyorsun bir rahatsızlık durumunda sürecini başlatman ya da yıllık izin kullanman gerek diyorlardı. Ama arkadaşlar da alabilirsin demişler valla eğer oluyorsa yazıverin de son bir rapor patlatalımArkadaşlar merhaba sizs birşey sormak istiyorum şu an 30+5 deyim çalışıyorum hemşireyim 32.haftada 36.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam bu raporu aldıktan sonra 2 günlük iş görememezlik raporu alınabiliyor mu
Ben filesiz yıkadım çoraplar eldivenler filan tam çıktı hasar yokgeçmiş olsun işin çoğunu bitirmişsin eline saglık ben de şimdi yıkıcaktım bebişin kıyafetlerini ama file almadığım aklıma geldi filesiz çamaşır makinesi yutar mı acaba cok kararsız kaldım en iyisi alıp da yıkamak sanırım
Ciddi manada zorladı bizi bebek masrafı bu kadar hiç tahmin etmemiştim, eee hamama giren terler tabi de, yine de insan üzülüyor bu fiyatlara
İyi ki yazdın canım ben de mochi alırım bidaa elektriklilere o kadar para vermeyeyim diyodum ama işe yaramıyorsa mecbur alacaz. Çalışan kadınız bi de neticedeMerhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
Ben süt savaşlarına başladım tabii, evde bir bebek olmayınca çok zor oluyormuş. Taburcu olursa , emer mi emmez mi orası da belli değil. Sağlıklı olması için bir taraftan dua ediyoruz, diğer taraftan normal bir bebeğin ihtiyaçlarını verememekten korkuyoruz.
Daha önce bebek emdikten sonra , pompalar boşaltırdım. Şimdi damla damla süt geliyor pompayla. Bazen 1 saat sürüyor biriktirmek. Çok istiyorum emzirmek ama erken doğumun getirdiği sorunlar bunlar. Bekleyip göreceğim.
Haftasonu bilgi alabileceğimiz bir doktor yok, sadece tek nöbetçi varmış. Zaten görüş yasak yeni Covid dalgasından.
Yarın öğlen olsa da , konuşsak diye bekliyorum sabırsızlıkla.
Babası her gün ihtiyaç götürüyor. Ama o da göremeden geri geliyor. Çok zor onun için de.
Foto çekmek, yasaklanmış , çünkü yenidoğanların bir yerinde morluk görüp hemen mahkemeye vermeye çalışıyorlarmış. Devlet de görüntü almayı yasaklamış. Yahu benim bile kollarım mosmor , her gün kaç kez deldiler kolllarımı. Minnacık prematürelerde olmaması imkansız zaten.
Kurunun yanında , yaş da yanmış, oldu. Hadi ben doğumunda gördüm, babası bir kere gördü , kollarım boş eve döndüm, çocuk diyor , kardeşim nerdeneyse açıkladık. Şimdi sıkı sıkı dursun camın içinde mikrop kapmasın diyor , saf çocuğum.
Bu arada Mochi diye bir ürünü burdan okuyup aldım. Allah’ım ne gereksiz bir ürün. Durmuyor memede öyle , kola bacağa yapıştırıyorlar youtuber lar. Ben uzaylıyım sanırım bende durmuyor. Silikon olduğu için , avent kalkan da aynı şekilde ( eskiden almıştım) böyle birini eli ayağı değsin , o yapışkan doku kayıp ucuna bir yapışsın, ben de çığlığı basıyorum.
Göğüs pedi ona keza , dışarı çıkmak durumunda kaldım. Döndüğümde ucuna yapışmıştı kuruyup. Kremsiz kullanılmaz onlar da.
Ama Silvermom aldım, bir kaç günde geldi. İki gündür deneyimliyorum. Zaten çoktan başlamıştı uçlar arızaya. İyileştiriyor mu , iyileştirmiyor mu, o kısımdan emin değilim. ( Karar vermek için çok erken ama hiç krem de kullanmadım daha )
Yalnız gerçek bir kalkan. Darbe emiciBilsem hamileyken alır koyardım, hiç canım yanmazdı. Amazon kadınları gibi görüntüsü
Bebekten haber aldığımda, size de yazacağım.şimdilik anne sütü verdiklerini biliyorum, 6 ml kadar iki saatte bir, yarasın inşallah
Benden havadisler böyle, sevgiler
İnce olarak müslin ve penye battaniye aldım kalın da hani şu nohut desenliler varya aslında çok kalın değil ama iki kat yumuşacık bişey. Polara gerek yok bence yaa. Ben çocuklarda yelek vs kalın giydirme gibi şeylere biraz karşıyım ama sen değilsen ona göre karar verHastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Oyyy yok güzel geçer merak etme..Sadece bu echoda da fazla kalacaksın.butun herseylerine bakacak bebeklerinin.Ayy insallahbugun 3.30 da echo de 3eme trimestre var korku endise heyecan valla hepsini yasiyorum suan
Sancim.bugun 100lerde cikti surekli toplaniyor sertlesiyor acil sezeryan dediler ama biz badka yere geldik yatis yapacak doktor ariyoruz en azindan gozetim.altinda gidisata bskarlarrMerhaba Evet bu dediginizin aynisini ben ilk basta 28.haftada yasadim
hastanede kaldim ciger gelistirici igne ve agri kesicilerle kramplari durdurdular
sonra eve cikinca hic kalkmadan yatmami soylediler
evde dinleniyorum ama gecen yazdigim mesajda gene boyle agri olunca bende korkmustum acile gidince yalanci kasilma ve karnim genisledigi icin gerilme olmus o yuzden agrim varmis agri kesiciyle gene gecti cok sukur simdi iyim ama dediginiz gibi benim 28 haftadan beri bebeklerim toplaniyor gece uykulari haram oldusadece uzaninca olmuyor bu sertlesmeler oturunca sag Sola donunce direk sertlesmeler basliyor bunun kasilma olmadigina eminim ama size uygun bir pozisyon bulup oyle kalmak sizin icin cok daha rahat edici olur
bugun bende 33+1 oldum
Kalkıyorum biraz biraz ama çok değil, sık acıkıyorum daha çok dolap karıştırma yada hızlıca bişeyler hazırlama şeklinde oluyor. Malum kaslarım iyice saldı,hem hareketsizlik, hem progestan desteği,kasık ağrım ve vajinada baskı artıyor.Ay bu ben valla bazen dayanam sonra uzuluyorum
Hala yatiyormusun Peki Kuzum ayaga kalkiyormusun birazciksa olsa
Anladım yok bende sevmem öyle kalın giydirilsin vs. Hiç almamış olmamak adına sormak istedim, yenidoğan üşür fln dedikleri icin. İnce, delikli,tüysüz triko var bende yanımda bulunsun muhtemelen kullanmam. Penye bana göre de yeter.İnce olarak müslin ve penye battaniye aldım kalın da hani şu nohut desenliler varya aslında çok kalın değil ama iki kat yumuşacık bişey. Polara gerek yok bence yaa. Ben çocuklarda yelek vs kalın giydirme gibi şeylere biraz karşıyım ama sen değilsen ona göre karar ver
Kaç haftaliksiniz peki. Bi anda neden sezeryan diyorlar bebek de sıkıntı yoksa anlam veremiyorum ben gerçekten. 30. Haftama gelmeden 100lerde şancı çıkıyordu ilk gebelikte kasılma vardı. 3 4 gün yatırdılar sonra taburcu oldum 40. Haftamda normal doğum yaptım. Bebek de sıkıntı yoksa neden bi anda sezeryan anlamıyorumSancim.bugun 100lerde cikti surekli toplaniyor sertlesiyor acil sezeryan dediler ama biz badka yere geldik yatis yapacak doktor ariyoruz en azindan gozetim.altinda gidisata bskarlarr
34+1 olduk bugün ve nefes darlığım iyice arttıYatmak daha da zorluyor artık
Bana hiç bildirim gelmemişMerhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
Ben süt savaşlarına başladım tabii, evde bir bebek olmayınca çok zor oluyormuş. Taburcu olursa , emer mi emmez mi orası da belli değil. Sağlıklı olması için bir taraftan dua ediyoruz, diğer taraftan normal bir bebeğin ihtiyaçlarını verememekten korkuyoruz.
Daha önce bebek emdikten sonra , pompalar boşaltırdım. Şimdi damla damla süt geliyor pompayla. Bazen 1 saat sürüyor biriktirmek. Çok istiyorum emzirmek ama erken doğumun getirdiği sorunlar bunlar. Bekleyip göreceğim.
Haftasonu bilgi alabileceğimiz bir doktor yok, sadece tek nöbetçi varmış. Zaten görüş yasak yeni Covid dalgasından.
Yarın öğlen olsa da , konuşsak diye bekliyorum sabırsızlıkla.
Babası her gün ihtiyaç götürüyor. Ama o da göremeden geri geliyor. Çok zor onun için de.
Foto çekmek, yasaklanmış , çünkü yenidoğanların bir yerinde morluk görüp hemen mahkemeye vermeye çalışıyorlarmış. Devlet de görüntü almayı yasaklamış. Yahu benim bile kollarım mosmor , her gün kaç kez deldiler kolllarımı. Minnacık prematürelerde olmaması imkansız zaten.
Kurunun yanında , yaş da yanmış, oldu. Hadi ben doğumunda gördüm, babası bir kere gördü , kollarım boş eve döndüm, çocuk diyor , kardeşim nerdeneyse açıkladık. Şimdi sıkı sıkı dursun camın içinde mikrop kapmasın diyor , saf çocuğum.
Bu arada Mochi diye bir ürünü burdan okuyup aldım. Allah’ım ne gereksiz bir ürün. Durmuyor memede öyle , kola bacağa yapıştırıyorlar youtuber lar. Ben uzaylıyım sanırım bende durmuyor. Silikon olduğu için , avent kalkan da aynı şekilde ( eskiden almıştım) böyle birini eli ayağı değsin , o yapışkan doku kayıp ucuna bir yapışsın, ben de çığlığı basıyorum.
Göğüs pedi ona keza , dışarı çıkmak durumunda kaldım. Döndüğümde ucuna yapışmıştı kuruyup. Kremsiz kullanılmaz onlar da.
Ama Silvermom aldım, bir kaç günde geldi. İki gündür deneyimliyorum. Zaten çoktan başlamıştı uçlar arızaya. İyileştiriyor mu , iyileştirmiyor mu, o kısımdan emin değilim. ( Karar vermek için çok erken ama hiç krem de kullanmadım daha )
Yalnız gerçek bir kalkan. Darbe emiciBilsem hamileyken alır koyardım, hiç canım yanmazdı. Amazon kadınları gibi görüntüsü
Bebekten haber aldığımda, size de yazacağım.şimdilik anne sütü verdiklerini biliyorum, 6 ml kadar iki saatte bir, yarasın inşallah
Benden havadisler böyle, sevgiler
Peki ikinci detayli vardi ya onun gibi mi olacak insallah hersey guzel gecerOyyy yok güzel geçer merak etme..Sadece bu echoda da fazla kalacaksın.butun herseylerine bakacak bebeklerinin.
Kuzum bende de cok kasilma var ama hic sezeryan istemediler bebek iyiyse acilman felan yoksa neden sezeryan yapmak istiyorlzr cok sacma buSancim.bugun 100lerde cikti surekli toplaniyor sertlesiyor acil sezeryan dediler ama biz badka yere geldik yatis yapacak doktor ariyoruz en azindan gozetim.altinda gidisata bskarlarr
Aynen benimde ozellikle nefes darligi ve vajinada baska cok kotu Bende az kalkiyorumKalkıyorum biraz biraz ama çok değil, sık acıkıyorum daha çok dolap karıştırma yada hızlıca bişeyler hazırlama şeklinde oluyor. Malum kaslarım iyice saldı,hem hareketsizlik, hem progestan desteği,kasık ağrım ve vajinada baskı artıyor.
Büyüdü artık iyice hissediyorum. Epeydir ters duruyor benim de, sağda miyom var diye yerini de degistiremiyor. Solum bombe yaptı anlayacağınBana hiç bildirim gelmemiş
3 gün izin aldım çarşamba, perşembe, cuma eksiklerimi tamamlamak adına. Sabah stresten uyuyamadım
katinaizmir bende de olmaya başladı canım o nefes darlığı, bebek iyice döndü galiba artık bacak hareketlerini göğsümün hemen altında hissediyorum.
pecan hem güzel hem zorlu duygularla mücadele ediyorsun ama sonu güzel olacak Allah izin verirse arada bizi güncelle böyle.
Suyu azalmis cnm bugun ogrendim sancim susn yuzlerde carssmbsya gun verdilerKaç haftaliksiniz peki. Bi anda neden sezeryan diyorlar bebek de sıkıntı yoksa anlam veremiyorum ben gerçekten. 30. Haftama gelmeden 100lerde şancı çıkıyordu ilk gebelikte kasılma vardı. 3 4 gün yatırdılar sonra taburcu oldum 40. Haftamda normal doğum yaptım. Bebek de sıkıntı yoksa neden bi anda sezeryan anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?