Peki ikinci detayli vardi ya onun gibi mi olacak insallah hersey guzel gecer
Kuzum bende de cok kasilma var ama hic sezeryan istemediler bebek iyiyse acilman felan yoksa neden sezeryan yapmak istiyorlzr cok sacma bu
Aynen benimde ozellikle nefes darligi ve vajinada baska cok kotu Bende az kalkiyorum
Suyu azalmis bir dr mecbur slinmadi gerek carsambaya gun verdiler bskslim benim dokyorum.donerde yatis yspacak bir haftaya daha gorutebiliriz demisti bir gun bile degerli bizim icin bugn 2 dra gittim birikilosu 2100 dedi biri 1800 mskinaya gore degisiyr gali biri suyu az demedi ama digeri acik acik dedi onemli oln sanci degil suan suyu cok az izinde olan kndi doktorum da 30lhaftslarda suyu sinirda demisti bol su da iciyorum ama seker laneti yuzunden daha da inmisPeki ikinci detayli vardi ya onun gibi mi olacak insallah hersey guzel gecer
Kuzum bende de cok kasilma var ama hic sezeryan istemediler bebek iyiyse acilman felan yoksa neden sezeryan yapmak istiyorlzr cok sacma bu
Aynen benimde ozellikle nefes darligi ve vajinada baska cok kotu Bende az kalkiyorum
son zamanlarda benim de öyle canım bir ev taşıdık hala işi bitmedi perişan oldum, temizlikçi ablada 2. Posta temizlik için ancak çarşamba gelirim deyince e ben de tezcanlıyım duramadım yaptım tabi zar zorKızlar bugün modum çok düşük. Enerjim çekilmiş gibi midem bulanıp gözlerim kararıyor sanki artık iyice zorlamaya başladı sıcaklar bir yandan hamilelik bir yandan. Yatıyorum nefes alamıyorum biraz dolanıyorum yoruluyorum. Bacaklarım şiş yürümek istemiyorum ama mutlaka zorluyorum kendimi her gece yürüyüşe çıkıyoruz doğurana kadar ne olacağız acaba dahadiyorum 30 ağustosta doğsa tam 37+1 olacak o zamana
Ev taşımak başlı başına dert ya haziranda annemler taşındı çok iyi anlıyorum seni canım hamile birinin yapacağı iş değil cidden neyse ki bitmiş huzurla mutlulukla oturunson zamanlarda benim de öyle canım bir ev taşıdık hala işi bitmedi perişan oldum, temizlikçi ablada 2. Posta temizlik için ancak çarşamba gelirim deyince e ben de tezcanlıyım duramadım yaptım tabi zar zor
İşyerimde açıyorum klimayı ama işte masa balında hiç rahat edemiyorum belim ağrıyor.
Uykularım da çok kalitesiz.
Ben gün içinde öğle aralarında falan yürüdüğüm ve 2 gün pilatese gittiğimden ek bir yürüyüş yapmıyorum ama sürekli hareket halindeydim. Şaka maka 33. Haftadayız artık geliyor gelmekte olan
Suni sancıyla önce bi başlaytamiyorlar mi acaba doğumuSuyu azalmis cnm bugun ogrendim sancim susn yuzlerde carssmbsya gun verdiler
Aynen canım ikinci detayli gibi.Ama ucuncu birazcik daha uzun sürüyor bebekler buyudugu icin. Vücudun herseyine bakiyorlar.Beyinlerine kalplarine komple.kan akislarina.suyuna kordondaki kanin akisi. Organlarina .Kemiklerine. herseylerine kisaca. Sana da izletir.Peki ikinci detayli vardi ya onun gibi mi olacak insallah hersey guzel gecer
Cnm pihtilasmadan oturu igne ilac fln kullaniyorum birde 34 haftada kizim fogmustu sexeryanla kordon dolsnmasi yuzunden anlayacagin saglikli sonla biten bir gebeligim olmadiSuni sancıyla önce bi başlaytamiyorlar mi acaba doğumu
Ay insallah suyu azalmamistir ya diger doktorun daha mantikli konusmusSuyu azalmis bir dr mecbur slinmadi gerek carsambaya gun verdiler bskslim benim dokyorum.donerde yatis yspacak bir haftaya daha gorutebiliriz demisti bir gun bile degerli bizim icin bugn 2 dra gittim birikilosu 2100 dedi biri 1800 mskinaya gore degisiyr gali biri suyu az demedi ama digeri acik acik dedi onemli oln sanci degil suan suyu cok az izinde olan kndi doktorum da 30lhaftslarda suyu sinirda demisti bol su da iciyorum ama seker laneti yuzunden daha da inmis
doktordan ciktimAynen canım ikinci detayli gibi.Ama ucuncu birazcik daha uzun sürüyor bebekler buyudugu icin. Vücudun herseyine bakiyorlar.Beyinlerine kalplarine komple.kan akislarina.suyuna kordondaki kanin akisi. Organlarina .Kemiklerine. herseylerine kisaca. Sana da izletir.
Hiç kilolarını üzülme benim kuzum 2100 gr doğmuştu ve zamanında doğmuştu. Sağlıkla doğdu masallah hiç destek almamıştı. Senin bu haftada bu kilodalar gayette guzelEki Görüntüle 3105781
Kizlar oglusumun fotosunu atiyorum buraya dakoca burunlu koca agizli bebem herseylerini bakti Cok sukurler olsun vucuduna bakti hersey yolunda sorun cikmadi benim nazli kizim gene yuzunu gostermedi vajinal karin her turlu seyi denedi ama yok
sadece kilolarini az buluyor bu doktor en son 30 haftada diger doktora gittigimde 1400 ve 1300 gram gayet iyi demisti onlar ikiz normal diyordu simdi biri 1.900 digeri 1.800 olmus uzuldum oyle deyince
simdilik hersey yolunda rahim kalinligi oynamamis ayni 34 de gorursen zaten risk kalmaz ama bebeklerin gelisimi durursa erken dogurturuz yoksa onlari bekleriz dedi
kafam Allak’bullak
Evet ben hemen sisiyorum ve agirlasiyorum hamileliklerimde.9 yıl baya uzun bir süre zor geldi mi hamilelik yada şöyle diyim öncekilere göre nasıldı bu hamileliğin
Ekledim canım hoşgeldin aramıza
Canım ben de İzmir'deyim. İnce penye ve yedek triko alirim.Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Sleepy bio naturel kullandim kizimda hala sleeepy kullaniyorum hic pisik falan olmadiBebek bezi olarak ne alicaksinz prima 1 numara alayim diyorum
Hocam ölürüm ben bunları yaparsam deseydinKızlar doktorumla konustum bugün hatırlarsanız kagıt vermişti bana bunu at demişti burayada atmıştım bu kagıdı..
Bugün gönderdim doktoruma 2 tane video gönderdi perina masajı 1 2 dakika yapsak yetiyormuş.dogumu kolaylastırıcı seyleri söyledi bu haftadan itibaren baslamak gerekiyomuş.günde 5 adet hurma 1 bardak adaçayı sabah akşam 45 dakika yürüyüş haftada 4 5 kere ilişki dedi...
Nedense bunları duyunca bi telaşlandım sonlara yaklaştıgımızın farkına şimdi vardım..Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Bi an elime ayagıma titreme geldi zaten doktor söylerkenHocam ölürüm ben bunları yaparsam deseydinhafta da 4 5 ilişki mi burda da bi ablaya ebe demiş bunları gerçekten dediği gibi kolay oldu hemen doğurdum diyo. Bende not alayım bunları yapayım inşallah. Sende mutlaka dene ilk doğumun güzel geçsin inşalalh.
Ama gerçekten çok işe yarıyormuş ilişki. Perine masaji yapamam ven herhalde. Onu eledim de. Bakalım inşallah kolay plur. Ben inanıyorum gerçi nedense senin normal doğum yapacagina. Inşallah uyarsan doktorun dediklerine herşey kolay olurBi an elime ayagıma titreme geldi zaten doktor söylerkendoktoruna sorup baslama zamanında yapablirsn zaten bilindik şeyler şu ilişki arayı bozdu hiç halim yok bilmem artık nasıl olucak eşim sevindide bnim için pek sevindirici olmadı yarın başlayacagım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?