2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Suyu azalmis bir dr mecbur slinmadi gerek carsambaya gun verdiler bskslim benim dokyorum.donerde yatis yspacak bir haftaya daha gorutebiliriz demisti bir gun bile degerli bizim icin bugn 2 dra gittim birikilosu 2100 dedi biri 1800 mskinaya gore degisiyr gali biri suyu az demedi ama digeri acik acik dedi onemli oln sanci degil suan suyu cok az izinde olan kndi doktorum da 30lhaftslarda suyu sinirda demisti bol su da iciyorum ama seker laneti yuzunden daha da inmis

Kızlar bugün modum çok düşük. Enerjim çekilmiş gibi midem bulanıp gözlerim kararıyor sanki artık iyice zorlamaya başladı sıcaklar bir yandan hamilelik bir yandan. Yatıyorum nefes alamıyorum biraz dolanıyorum yoruluyorum. Bacaklarım şiş yürümek istemiyorum ama mutlaka zorluyorum kendimi her gece yürüyüşe çıkıyoruz doğurana kadar ne olacağız acaba daha diyorum 30 ağustosta doğsa tam 37+1 olacak o zamana

son zamanlarda benim de öyle canım bir ev taşıdık hala işi bitmedi perişan oldum, temizlikçi ablada 2. Posta temizlik için ancak çarşamba gelirim deyince e ben de tezcanlıyım duramadım yaptım tabi zar zor

İşyerimde açıyorum klimayı ama işte masa balında hiç rahat edemiyorum belim ağrıyor.
Uykularım da çok kalitesiz.

Ben gün içinde öğle aralarında falan yürüdüğüm ve 2 gün pilatese gittiğimden ek bir yürüyüş yapmıyorum ama sürekli hareket halindeydim. Şaka maka 33. Haftadayız artık geliyor gelmekte olan

Ev taşımak başlı başına dert ya haziranda annemler taşındı çok iyi anlıyorum seni canım hamile birinin yapacağı iş değil cidden neyse ki bitmiş huzurla mutlulukla oturun

Bizimde evde hep açık klima ama dışarıda iş olunca falan sauna gibi dayanamıyorum resmen Gece uyuyamadığımdan gündüz uyuyorum bazen evde olunca.

Gerçekten öyle son 1 ay belkide

Aynen canım ikinci detayli gibi.Ama ucuncu birazcik daha uzun sürüyor bebekler buyudugu icin. Vücudun herseyine bakiyorlar.Beyinlerine kalplarine komple.kan akislarina.suyuna kordondaki kanin akisi. Organlarina .Kemiklerine. herseylerine kisaca. Sana da izletir.

bugün yine kontrolümüz vardı 31+2 deyiz idrar yolları iştihabı için iğne tedavisi olmuştum tekrar idrar kültürü istedi doktor kan tahlilide istedi. ada hanım hala ters geliyo doktor dönebilir dönmezse mecburu sezeryan olcak dedi umarım döner. kilomuzda 1740 gr olmuş

Ay insallah suyu azalmamistir ya diger doktorun daha mantikli konusmus
simdi carsamba dogummu olacak ?

doktordan ciktim cok sukur hersey iyi ama bebeklere kucuk dedi ya cok uzuldum
biri 1900 biride 1800 gr hemen hemen
dedi iste buna cok takildim sadece nasil kilo alacak bu bebukler
sonra sey dedi simdi gelisim iyi gelisim durunca mecbur almak zorunda kaliriz

Kizlar oglusumun fotosunu atiyorum buraya da koca burunlu koca agizli bebemherseylerini bakti Cok sukurler olsun vucuduna bakti hersey yolunda sorun cikmadi benim nazli kizim gene yuzunu gostermedi vajinal karin her turlu seyi denedi ama yok
sadece kilolarini az buluyor bu doktor en son 30 haftada diger doktora gittigimde 1400 ve 1300 gram gayet iyi demisti onlar ikiz normal diyordu simdi biri 1.900 digeri 1.800 olmus uzuldum oyle deyince
simdilik hersey yolunda rahim kalinligi oynamamis ayni 34 de gorursen zaten risk kalmaz ama bebeklerin gelisimi durursa erken dogurturuz yoksa onlari bekleriz dedi
kafam Allak’bullak

Hiç kilolarını üzülme benim kuzum 2100 gr doğmuştu ve zamanında doğmuştu. Sağlıkla doğdu masallah hiç destek almamıştı. Senin bu haftada bu kilodalar gayette guzel

9 yıl baya uzun bir süre zor geldi mi hamilelik yada şöyle diyim öncekilere göre nasıldı bu hamileliğin

Ekledim canım hoşgeldin aramıza
Evet ben hemen sisiyorum ve agirlasiyorum hamileliklerimde.
O yüzden çok zor geliyor.
3. İyice zor bir de yaş da ilerledi tabi.
Oglum 11 yaşında şu anda kızım da 29 aylık

Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Canım ben de İzmir'deyim. İnce penye ve yedek triko alirim.
Sicakta cok sarmaya gerek yok.
Oğlum da ağustosta dogmustu
Bebek bezi olarak ne alicaksinz prima 1 numara alayim diyorum
Sleepy bio naturel kullandim kizimda hala sleeepy kullaniyorum hic pisik falan olmadi
Yine ayni devam edecegim.

32+2 kontrolum vardi bugun.
Calisabilir raporumu aldim. 3 hafta sonraya randevu verdi. Son 2 kontrol sonra inşallah dogum.
2146 gr olmuş diger olcumler haftasiyla uyumlu cok sukur.
Ben 3. Cocuk dusunmedigim icin kizimin butun yenidogan kiyafetlerini vermistim.
Bugun biraz bebek alisverisi de yaptim.
Kiyafet harici her sey var evde. Hastane cikisi zibin falan aldim

Kızlar doktorumla konustum bugün hatırlarsanız kagıt vermişti bana bunu at demişti burayada atmıştım bu kagıdı..

Bugün gönderdim doktoruma 2 tane video gönderdi perina masajı 1 2 dakika yapsak yetiyormuş.dogumu kolaylastırıcı seyleri söyledi bu haftadan itibaren baslamak gerekiyomuş.günde 5 adet hurma 1 bardak adaçayı sabah akşam 45 dakika yürüyüş haftada 4 5 kere ilişki dedi...
Nedense bunları duyunca bi telaşlandım sonlara yaklaştıgımızın farkına şimdi vardım.. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20220801_124018.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20220801_222558.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 97
Hocam ölürüm ben bunları yaparsam deseydin hafta da 4 5 ilişki mi burda da bi ablaya ebe demiş bunları gerçekten dediği gibi kolay oldu hemen doğurdum diyo. Bende not alayım bunları yapayım inşallah. Sende mutlaka dene ilk doğumun güzel geçsin inşalalh.

Ay kızlar normalde özele gidiyordum ama devletede gidiyim dedim. Bana resmen niye geldin dedi. Kendi doktoruna gitseydin dedi. 2 dk muayene etti hiç bişey söylemedi ben kilosunu sordum ağzının ucuyla 1800 dedi. Magnezyum ve kan ilacım bitmişti onuda yazarmısnz dedim git aile hekimin yazsın dedi. Hastaneden nasıl sinirle çıktım bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Doğru dürüst doktor yokmu bu devlet hastanelerinde banamı denk gelmiyor

Bi an elime ayagıma titreme geldi zaten doktor söylerken doktoruna sorup baslama zamanında yapablirsn zaten bilindik şeyler şu ilişki arayı bozdu hiç halim yok bilmem artık nasıl olucak eşim sevindide bnim için pek sevindirici olmadı yarın başlayacagım hayırlısıyla

Ama gerçekten çok işe yarıyormuş ilişki. Perine masaji yapamam ven herhalde. Onu eledim de. Bakalım inşallah kolay plur. Ben inanıyorum gerçi nedense senin normal doğum yapacagina. Inşallah uyarsan doktorun dediklerine herşey kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…