2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah hepimizin güzel dogumu olur...bebem zaten hiç dönmedi sagolsun kafası hep aşagıdaydı ilk yardımcım o perine masajınıda internette iyice arastırıp deneyecegim ama göbekten dolayı engel olurmu acaba o nasl oluyor bilmiyorum artk

Reactions: Zzy
doğuma kadar daha hiçbişi almıcam sanırım mama sandalyesini şimdiden almayı düşünmemiştim ama bi tanıdık hediye almak istedi o yüzden sipariş ettim onuda.31+2 de 58 kg çıktım o yüzden depend m olur diye düşünüyorum emzirme südyeninide indirimde diye deneme amaçlı aldım

Eklentiler

• Screenshot_20220801-232555.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 97
Reactions: Zzy
Hiç kilolarını üzülme benim kuzum 2100 gr doğmuştu ve zamanında doğmuştu. Sağlıkla doğdu masallah hiç destek almamıştı. Senin bu haftada bu kilodalar gayette guzel
Insallah ya cok korkuttu beni az kilo felan diye biraz daha zorlayim yemek icin bari
2100 de kuvoze girerler saniyordum cok mutlu oldum mesajina cok tesekkur ederim
yuh 4-5 iliski ne demek

Koca gobekle hic denemedim nasil bir duygu aceba
suan tam kac haftaliksin Peki ?
haftada 7 dememis oda bisey Off birde benim koca korkuyor hayatta yanasmaz
34+1 oldum canım bize hiç yasaklamadı ama kendi derdime düştüğümden pek istemedimsenin bebişler durmadıgı için size yasaktır normale dönmemize pek bişi kalmadı zaten 3 ay içinde normalleşiriz

34+1 oldum canım bize hiç yasaklamadı ama kendi derdime düştüğümden pek istemedimsenin bebişler durmadıgı için size yasaktır normale dönmemize pek bişi kalmadı zaten 3 ay içinde normalleşiriz
Normalde bize ilk uc ay yasakti sonra doktor simdi ugrasin’sonra karninla zor olur dedi ama biz ikimizde korktuk ahahhahah
Ay masallah aramizda tam bir hafta var
hayirlisiyla bir kucagimiza alirsak kanka kalmaya devam ederiz daha boyle giderse

Normalde bize ilk uc ay yasakti sonra doktor simdi ugrasin’sonra karninla zor olur dedi ama biz ikimizde korktuk ahahhahah
Ay masallah aramizda tam bir hafta var
hayirlisiyla bir kucagimiza alirsak kanka kalmaya devam ederiz daha boyle giderse
Maşallah baya haftalar geçti seninde bebişler acele etmekten vazgeçtiler heralde annemizi üzmeyelim diye gördüm oğluşunu rahatı iyiydi Bn yatakta bile çift yatamıyorum artık gerçekten kısıtlı bi yerde dönmek daha zor oluyor agrılarımdan birde gece eşimde uyutmuyorum dönmekten sabah erken işe gittiği için kıyamadım diger odada yat dedim bizde ev arkadaşıyız bayadır

Ah o uykulari hic sorma uyumam imkansiz oluyor gece olsun hic istemiyorum bugun bende yastiklarla doldurup salonda uyumayi deniycem
cok sukur 33 haftada rahim kalinligi oynamamis sizdenim bende artik hamdolsun atlattik sanki inanirmisin kaburgalarim dahi agriyor oturunca yatinca yatamiyorum asiri zor boyle dusununce de uzuluyorum valla bir kac haftaya tekniklerini denerim sanirim

Yastıklarla yatamıyorum bnde bitane karnımın altına koyuyorum ikinci yastık sanki koca yatagı kaplıyormuş gibi geliyor ah o agrılar beni bacaklarım cok zorluyorbirde esnerken cok zorlanıyorum sendede oluyormu

Her şey iyi hoşta benim eşim ilişki asla yapmaz mesela umarım bize böyle bir şey demez doktor

Yastıklarla yatamıyorum bnde bitane karnımın altına koyuyorum ikinci yastık sanki koca yatagı kaplıyormuş gibi geliyor ah o agrılar beni bacaklarım cok zorluyorbirde esnerken cok zorlanıyorum sendede oluyormu
Evet esnerken kemiklerim birbirine giriyor sanki inanilmaz
heryerime bisey koyuyorum yasli kadinlae gibi yok uyku imkansiz

Çok şükür bebekler iyi canım.Korkma 2 kiloya bisey kalmamış.1 gunde bile alirlar onlar.. Mesela akşam uyumadan Süt ve içine bir muz koy. Smoothie gibi. Kilo yapar onlara..Kasar peyniri ye .Alirlar kilo merak etme .Gelisimleri de iyi. Ee zaten doguma az kaldi.Iyi olacak Allahin izniyle.Icini ferah tut..

Ay insallah suyu azalmamistir ya diger doktorun daha mantikli konusmus
simdi carsamba dogummu olacak ?
Suyuna gore bakacaklar hala azalma varsa tehlikeye atmasan alack suan 5tan beridir iki saat icinde 4 defa top gibi oldu sertlesti ben hic birsey hissetmiyorum sadece o oyle olunca kasiliyorum ovuyorum duzeliyor

Insallah oyledir Kuzum ya kucuk olunca korktum biraz prematureden haklisin deneyim bu aksam
kasarida yiyordum bu ara birakmistim biraz ustune dusmem gerek sanirim artik son haftalar ne yesem iyi olacak sanki
croissance durursa biz dogurtmak zorunda kaliriz dedi senve bu sezeryan mi demek peki
Suyuna gore bakacaklar hala azalma varsa tehlikeye atmasan alack suan 5tan beridir iki saat icinde 4 defa top gibi oldu sertlesti ben hic birsey hissetmiyorum sadece o oyle olunca kasiliyorum ovuyorum duzeliyor
Aslinda haftan da guzel sen hic sikma canini insallah hakkinda en hayirlisi olur
suyu azalmasa iyi olurmus ama iste bilemiyoruz nerden ne olaca yarin guzel haberler al insallah

selamm böyle bir olayı arkadaşımdan da duymuştum. kadın hamileliği boyunca başka devlet hastanesine gitmiş, doğum anı gelince başka bir devlet hastanesine gitmiş. doğumu yaptırmışlar ama neden kendi doktoruna gitmedin diye çok ilgilenmemişler. size de öyle olmuş

Merhaba herkese
Bu sicaklar beni cok etkiliyor.
Sizde durumlar nedir
ah ahhh sorma , sıkıntı basıyor, sinirden ağladım geçen akşam, günde 2-3 kere duş al, kıyafet değiştir
allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…