İnşallah hepimizin güzel dogumu olur...bebem zaten hiç dönmedi sagolsun kafası hep aşagıdaydı ilk yardımcım oAma gerçekten çok işe yarıyormuş ilişki. Perine masaji yapamam ven herhalde. Onu eledim de. Bakalım inşallah kolay plur. Ben inanıyorum gerçi nedense senin normal doğum yapacagina. Inşallah uyarsan doktorun dediklerine herşey kolay olur
Insallah ya cok korkuttu beni az kilo felan diye biraz daha zorlayim yemek icin bariHiç kilolarını üzülme benim kuzum 2100 gr doğmuştu ve zamanında doğmuştu. Sağlıkla doğdu masallah hiç destek almamıştı. Senin bu haftada bu kilodalar gayette guzel
yuh 4-5 iliski ne demekKızlar doktorumla konustum bugün hatırlarsanız kagıt vermişti bana bunu at demişti burayada atmıştım bu kagıdı..
Bugün gönderdim doktoruma 2 tane video gönderdi perina masajı 1 2 dakika yapsak yetiyormuş.dogumu kolaylastırıcı seyleri söyledi bu haftadan itibaren baslamak gerekiyomuş.günde 5 adet hurma 1 bardak adaçayı sabah akşam 45 dakika yürüyüş haftada 4 5 kere ilişki dedi...
Nedense bunları duyunca bi telaşlandım sonlara yaklaştıgımızın farkına şimdi vardım..Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Bn köşee bucak kaçarken 4 5 ilişkiInsallah ya cok korkuttu beni az kilo felan diye biraz daha zorlayim yemek icin bari
2100 de kuvoze girerler saniyordum cok mutlu oldum mesajina cok tesekkur ederim
yuh 4-5 iliski ne demek
Koca gobekle hic denemedimBn köşee bucak kaçarken 4 5 ilişki
34+1 oldum canımKoca gobekle hic denemedimnasil bir duygu aceba
suan tam kac haftaliksin Peki ?
haftada 7 dememis oda biseyOff birde benim koca korkuyor hayatta yanasmaz
Normalde bize ilk uc ay yasakti sonra doktor simdi ugrasin’sonra karninla zor olur dedi ama biz ikimizde korktuk ahahhahah34+1 oldum canımbize hiç yasaklamadı ama kendi derdime düştüğümden pek istemedim senin bebişler durmadıgı için size yasaktır normale dönmemize pek bişi kalmadı zaten 3 ay içinde normalleşiriz
Maşallah baya haftalar geçti seninde bebişler acele etmekten vazgeçtiler heralde annemizi üzmeyelim diye gördüm oğluşunu rahatı iyiydiNormalde bize ilk uc ay yasakti sonra doktor simdi ugrasin’sonra karninla zor olur dedi ama biz ikimizde korktuk ahahhahah
Ay masallah aramizda tam bir hafta var
hayirlisiyla bir kucagimiza alirsak kanka kalmaya devam ederiz daha boyle giderse
Ah o uykulari hic sorma uyumam imkansiz oluyor gece olsun hic istemiyorumMaşallah baya haftalar geçti seninde bebişler acele etmekten vazgeçtiler heralde annemizi üzmeyelim diye gördüm oğluşunu rahatı iyiydiBn yatakta bile çift yatamıyorum artık gerçekten kısıtlı bi yerde dönmek daha zor oluyor agrılarımdan birde gece eşimde uyutmuyorum dönmekten sabah erken işe gittiği için kıyamadım diger odada yat dedim bizde ev arkadaşıyız bayadır
Yastıklarla yatamıyorum bnde bitane karnımın altına koyuyorum ikinci yastık sanki koca yatagı kaplıyormuş gibi geliyorAh o uykulari hic sorma uyumam imkansiz oluyor gece olsun hic istemiyorumbugun bende yastiklarla doldurup salonda uyumayi deniycem
cok sukur 33 haftada rahim kalinligi oynamamis sizdenim bende artikhamdolsun atlattik sanki inanirmisin kaburgalarim dahi agriyor oturunca yatinca yatamiyorum asiri zor boyle dusununce de uzuluyorum valla bir kac haftaya tekniklerini denerim sanirim
Her şey iyi hoşta benim eşim ilişki asla yapmaz mesela umarım bize böyle bir şey demez doktorKızlar doktorumla konustum bugün hatırlarsanız kagıt vermişti bana bunu at demişti burayada atmıştım bu kagıdı..
Bugün gönderdim doktoruma 2 tane video gönderdi perina masajı 1 2 dakika yapsak yetiyormuş.dogumu kolaylastırıcı seyleri söyledi bu haftadan itibaren baslamak gerekiyomuş.günde 5 adet hurma 1 bardak adaçayı sabah akşam 45 dakika yürüyüş haftada 4 5 kere ilişki dedi...
Nedense bunları duyunca bi telaşlandım sonlara yaklaştıgımızın farkına şimdi vardım..Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Evet esnerken kemiklerim birbirine giriyor sanki inanilmazYastıklarla yatamıyorum bnde bitane karnımın altına koyuyorum ikinci yastık sanki koca yatagı kaplıyormuş gibi geliyorah o agrılar beni bacaklarım cok zorluyor birde esnerken cok zorlanıyorum sendede oluyormu
Çok şükür bebekler iyi canım.Korkma 2 kiloya bisey kalmamış.1 gunde bile alirlar onlar.. Mesela akşam uyumadan Süt ve içine bir muz koy. Smoothie gibi. Kilo yapar onlara..Kasar peyniri ye .Alirlar kilo merak etme .Gelisimleri de iyi. Ee zaten doguma az kaldi.Iyi olacak Allahin izniyle.Icini ferah tut..doktordan ciktimcok sukur hersey iyi ama bebeklere kucuk dedi ya cok uzuldum
biri 1900 biride 1800 gr hemen hemen
dedi iste buna cok takildim sadece nasil kilo alacak bu bebukler
sonra sey dedi simdi gelisim iyi gelisim durunca mecbur almak zorunda kaliriz
Suyuna gore bakacaklar hala azalma varsa tehlikeye atmasan alack suan 5tan beridir iki saat icinde 4 defa top gibi oldu sertlesti ben hic birsey hissetmiyorum sadece o oyle olunca kasiliyorum ovuyorum duzeliyorAy insallah suyu azalmamistir ya diger doktorun daha mantikli konusmus
simdi carsamba dogummu olacak ?
Benim eşim de yapmazHer şey iyi hoşta benim eşim ilişki asla yapmaz mesela umarım bize böyle bir şey demez doktor
Sleepy aldım ben tavsiye üzerine. Pişik yapmazsa onunla devam da ederimBebek bezi olarak ne alicaksinz prima 1 numara alayim diyorum
Insallah oyledir Kuzum ya kucuk olunca korktum biraz prematureden haklisin deneyim bu aksamÇok şükür bebekler iyi canım.Korkma 2 kiloya bisey kalmamış.1 gunde bile alirlar onlar.. Mesela akşam uyumadan Süt ve içine bir muz koy. Smoothie gibi. Kilo yapar onlara..Kasar peyniri ye .Alirlar kilo merak etme .Gelisimleri de iyi. Ee zaten doguma az kaldi.Iyi olacak Allahin izniyle.Icini ferah tut..
Aslinda haftan da guzel sen hic sikma canini insallah hakkinda en hayirlisi olurSuyuna gore bakacaklar hala azalma varsa tehlikeye atmasan alack suan 5tan beridir iki saat icinde 4 defa top gibi oldu sertlesti ben hic birsey hissetmiyorum sadece o oyle olunca kasiliyorum ovuyorum duzeliyor
selamm böyle bir olayı arkadaşımdan da duymuştum. kadın hamileliği boyunca başka devlet hastanesine gitmiş, doğum anı gelince başka bir devlet hastanesine gitmiş. doğumu yaptırmışlar ama neden kendi doktoruna gitmedin diye çok ilgilenmemişler. size de öyle olmuşAy kızlar normalde özele gidiyordum ama devletede gidiyim dedim. Bana resmen niye geldin dedi. Kendi doktoruna gitseydin dedi. 2 dk muayene etti hiç bişey söylemedi ben kilosunu sordum ağzının ucuyla 1800 dedi. Magnezyum ve kan ilacım bitmişti onuda yazarmısnz dedim git aile hekimin yazsın dedi. Hastaneden nasıl sinirle çıktım bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Doğru dürüst doktor yokmu bu devlet hastanelerinde banamı denk gelmiyor
ah ahhh sorma , sıkıntı basıyor, sinirden ağladım geçen akşam, günde 2-3 kere duş al, kıyafet değiştirMerhaba herkese
Bu sicaklar beni cok etkiliyor.
Sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?