- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
yaa masallah onlaraMagnifiaque canım çok yakınımda biri ikiz doğum yaptı Haziran ayında bebeklerin biri 1900 öteki 2200 doğdu şuan görsen tosun gibiler
Hiç endişelenme sağlıkla gelecekler inşallah
Doguma katkısını doktor anlatırsa belkim fikri değişir olablirmi öyle bişiHer şey iyi hoşta benim eşim ilişki asla yapmaz mesela umarım bize böyle bir şey demez doktor
Az kaldı canım daha sonra hiç uyuyamıcaz o yüzden dert etme boşverEvet esnerken kemiklerim birbirine giriyor sanki inanilmaz
heryerime bisey koyuyorum yasli kadinlae gibi yok uyku imkansiz
Neler aldınız acaba, bende yeni başladım da almaya. Uzun kollu, kolsuz kaç adet zıbın almak gerekiyor ? Birde tulumdan çok alt üst takım almak daha mı iyi olur acaba ?Bugun bebeğime ilk alışverişini yaptım
Zıbın yeterince aldım daha da almam bir kaç tanede alt üst takım aldım çamaşır deterjanlarini aldım haftaya da biseyler alirim yavaş yavaş bitiririm
Yok canım agirlastikca olan ağrı o bende hep var ya ağrıdan uyuşuyor resmen vajina ilkinden yaşamadıklarımi bundan yaşıyorum resmenVajinada ağrı hissediyorum kızlar ayağa kalktığımda, bebek baskı yapıyor galiba artık. Kanala falan giremez dimi bu kadar erken aklıma türlü şey geldi
Muhtemelen baş aşağı pozisyona geçmeye başladığı için baskı yapıyor. Son trimester döneminde zaten aşağıda oluyor bebek. Kasık ve vajina ağrıları ondan diye biliyorum bende de oluyorVajinada ağrı hissediyorum kızlar ayağa kalktığımda, bebek baskı yapıyor galiba artık. Kanala falan giremez dimi bu kadar erken aklıma türlü şey geldi
Benim hep 10.3 ile 10.7 arasında degisiyor 11 olduğunu görmedim, kan ilacı kullanıyorum ama hep bu seviyede.. Bebeğimin gelişimi gayet normal, bence endişe etmeyin. Doktorunuz önerdiyse, başka ilaç değişikliğine de gidebilir. Bi de ilacı kullanırken çay kahve ve kalsiyum içeren besinlerle araya minimum iki saat koyun, aç karnına almak etkiyi de artıyor. Ben gece uyandığımda içiyorum ondan sonra hafifte olsa yükseldiğini gözlemledim.Kızlar hemoglobin değeriniz kaçlarda acaba? Ben bugün baktırdım 10,2 çıktı. Haziranda 10,3 çıkmıştı. Kan ilacı kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum. Bebek kan çekiyor sanırım vücudumdan. Doktorum da ferrinject diye bi ilaç önerdi serumla veriliyor ama alerji yapma ihtimali yüksek olduğu için yaptırmadım ben. Sizce kanım çok mu düşük? Normalde 11lerde çıkıyordu zaten gebelik öncesi. Korkmaya başladım fikir verebilir misiniz
Gayet normal, bebek büyüdüğü ve kaslar da doğuma hazırlandığı için oluyor.Vajinada ağrı hissediyorum kızlar ayağa kalktığımda, bebek baskı yapıyor galiba artık. Kanala falan giremez dimi bu kadar erken aklıma türlü şey geldi
İç dış iki takım uzunkollu zıbın, beş tane de kısa kollu 0-3 ay zıbın aldım. Tulum 0-3 ay tercih ettim, yenidoğan olanlar çok ufaktı. Yenidoğan bedeni olanlar hep alt üst takım şeklinde.Neler aldınız acaba, bende yeni başladım da almaya. Uzun kollu, kolsuz kaç adet zıbın almak gerekiyor ? Birde tulumdan çok alt üst takım almak daha mı iyi olur acaba ?
Geçen randevumda ikiz hamile biri gelmişti kadın 40 haftalıktı kocccaman bi göbekle ve yürüyemiyordu bile. Ben tekle aman 37 olsun tamam diyorum. Sen de 37 olunca doğurmaya bakAh o uykulari hic sorma uyumam imkansiz oluyor gece olsun hic istemiyorumbugun bende yastiklarla doldurup salonda uyumayi deniycem
cok sukur 33 haftada rahim kalinligi oynamamis sizdenim bende artikhamdolsun atlattik sanki inanirmisin kaburgalarim dahi agriyor oturunca yatinca yatamiyorum asiri zor boyle dusununce de uzuluyorum valla bir kac haftaya tekniklerini denerim sanirim
Doğumu baya kolaylaştırıyormuş ama. Hatta sonlara doğru boşalma da olması gerekiyor diye duymuştum başka bi topikte. Tabi doktor bi sorun görmedikçe.Her şey iyi hoşta benim eşim ilişki asla yapmaz mesela umarım bize böyle bir şey demez doktor
Devlet hastanelerinde neden doğru dürüst doktor olmasın :) neden doktorları sürekli suçlama eğilimi içerisine giriyoruz ki. Adamın muayene süresi zaten az. Cihazları zaten leş. Yanlış anlaşılmalar veya sizin ağzınızın ucuyla dediğiniz kelimeler yüzünden malpraktis davalarından ödedikleri trilyonlar var. Adam size bakmak ülkenin ilk 4000 kişisi içerisine girip 6 sene tıp, 4-5 sene uzmanlık eğitimi almış, ağız ucuyla diyorsunuz. Böyle şeyler okuyunca inanın çok üzülüyorum. Belki adam nöbetten çıkmıştır(36 saatlik nöbetler), belki hiç yemek yiyememiştir belli hiç uyumamıştır. Ne bilim çalışma şartlarını düşünüp ona göre durum değerlendirmek gerekiyor bence.Ay kızlar normalde özele gidiyordum ama devletede gidiyim dedim. Bana resmen niye geldin dedi. Kendi doktoruna gitseydin dedi. 2 dk muayene etti hiç bişey söylemedi ben kilosunu sordum ağzının ucuyla 1800 dedi. Magnezyum ve kan ilacım bitmişti onuda yazarmısnz dedim git aile hekimin yazsın dedi. Hastaneden nasıl sinirle çıktım bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Doğru dürüst doktor yokmu bu devlet hastanelerinde banamı denk gelmiyor
Vajinada ağrı hissediyorum kızlar ayağa kalktığımda, bebek baskı yapıyor galiba artık. Kanala falan giremez dimi bu kadar erken aklıma türlü şey geldi
Aynı dert bende de var bazen öyle acıyorkii hiç yaşamamıştım diğerlerinde bunda niye böle anlamadım ama konumuyla filan da alakalı olabilir bilmiyorum ama normal bileydim. Arkadaşımda 2. Hamileliğimde hep söylerdi 40. Haftada doğurduYok canım agirlastikca olan ağrı o bende hep var ya ağrıdan uyuşuyor resmen vajina ilkinden yaşamadıklarımi bundan yaşıyorum resmen
Çok teşekkür ederim rahatladım birazBenim hep 10.3 ile 10.7 arasında degisiyor 11 olduğunu görmedim, kan ilacı kullanıyorum ama hep bu seviyede.. Bebeğimin gelişimi gayet normal, bence endişe etmeyin. Doktorunuz önerdiyse, başka ilaç değişikliğine de gidebilir. Bi de ilacı kullanırken çay kahve ve kalsiyum içeren besinlerle araya minimum iki saat koyun, aç karnına almak etkiyi de artıyor. Ben gece uyandığımda içiyorum ondan sonra hafifte olsa yükseldiğini gözlemledim.
Benimki basindan beri dusuk hic korkma ben serumka ilac dahi aldim o bile dayanamadiKızlar hemoglobin değeriniz kaçlarda acaba? Ben bugün baktırdım 10,2 çıktı. Haziranda 10,3 çıkmıştı. Kan ilacı kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum. Bebek kan çekiyor sanırım vücudumdan. Doktorum da ferrinject diye bi ilaç önerdi serumla veriliyor ama alerji yapma ihtimali yüksek olduğu için yaptırmadım ben. Sizce kanım çok mu düşük? Normalde 11lerde çıkıyordu zaten gebelik öncesi. Korkmaya başladım fikir verebilir misiniz
Ay imreniyorum oyle insanlaea 40lara kadar nasil dayandi aceba ben bugune gelene kadar 40 dogurdumGeçen randevumda ikiz hamile biri gelmişti kadın 40 haftalıktı kocccaman bi göbekle ve yürüyemiyordu bile. Ben tekle aman 37 olsun tamam diyorum. Sen de 37 olunca doğurmaya bakÇoğul gebelik cidden çok zor oluyor hele ki önce normal doğum deneyeceklerse. Çok şükür ki 33 olmuşsun öyle böyle korka korka geldin bugünlere biraz daha dururlar minikler de inşaallah
Doğumu baya kolaylaştırıyormuş ama. Hatta sonlara doğru boşalma da olması gerekiyor diye duymuştum başka bi topikte. Tabi doktor bi sorun görmedikçe.
Düzenli aralıklarla kasılıp gevsemiyosa değildir cnmDun doktor ultrasonda bastir bastir karnimi deldi sanirim bugun felaket bir karin agrisi cekiyorum insallah geceracilma felan yok demisti o zaman aceba bu agri kasilma sancisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?