- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Insallah degildir ya oglen ebe gelecek ntsDüzenli aralıklarla kasılıp gevsemiyosa değildir cnm
Aynen bizde transferden beri hiç olmadıBenim eşim de yapmaz
Korkacak bir şey yok diyorlar ama ben de korkuyorum aşamadım şu ilişki olayını nedense süreç boyunca
Yok asla değişmez yapmam diyor direkDoguma katkısını doktor anlatırsa belkim fikri değişir olablirmi öyle bişi
Canım benimde 1-1.5 aydır var o his yürürken ve yatarken oluyor normal dedi doktorumuzVajinada ağrı hissediyorum kızlar ayağa kalktığımda, bebek baskı yapıyor galiba artık. Kanala falan giremez dimi bu kadar erken aklıma türlü şey geldi
Nerden haberdar oluyorsunuz uygun şeyler oluyor ilerde de bakmak adına bende hemen haberdar olmak isterimHepsiburada E bebek ürünleri KARGO BEDAVA
Evet canım bedava. Başka fırsatlarıda var blutv üyeliği ya da papel biriktiriyor falanHepsi burada premium gecen var mi gercekte 25 tl uzeri tüm urunlerde kargo bedava mi
Evet doktorumuz en başta ilişki yasak değil ama boşalma olmasın kasılma yapar demişti. Doğuma yakın öneriyorlar hızlandırsın kasılmaları diye. Eşimin tabusu bu galiba asla yapmayız bizDoğumu baya kolaylaştırıyormuş ama. Hatta sonlara doğru boşalma da olması gerekiyor diye duymuştum başka bi topikte. Tabi doktor bi sorun görmedikçe.
Instagram da takip ettiğim kişilerden görüyorumNerden haberdar oluyorsunuz uygun şeyler oluyor ilerde de bakmak adına bende hemen haberdar olmak isterim
Çok teşekkürler bende takibe alayımInstagram da takip ettiğim kişilerden görüyorumMavininpenceresi, dekorzimbirtilari, ozgeertikarici gibi hesaplardan takip ediyorum
Kacinci haftadasinizAh ben dün gece yine uyuyamadım öyle kastı ki karnımı patlayacak gibiydim ve alt tarafa çok ağrı girdi. Sanki çıkacak karnmdan yada oguruvercem sandım.Bagrdm o derece. Üç kezdir falan yaşıyorum bunu geceleri. Korkutuyor ama 20dkya geçiyor.bu gece de olacak mı diye tedirginim.
benim ki bu aslanlı olan gibi, fermuarlıKızlar sizinde böyle mi duruyor puset örtünüz yanları kapanmıyor rüzgardan açılacak gibi içime sinmedi. Sıcak havalarda kullanacağım sadece. Juniperustan almıştım. Kumaşı güzel ama yıkadık ütüledik bozulmadı. Bir tanede şu geçirmeli olanlardan sipariş ettim emzirme örtümde yoktu zaten.
Öyle vallaBenimki basindan beri dusuk hic korkma ben serumka ilac dahi aldim o bile dayanamadi
bitti suan 9
Ay imreniyorum oyle insanlaea 40lara kadar nasil dayandi aceba ben bugune gelene kadar 40 dogurdum
bende oyle diyorum 36 olsa dahi yeter bana cidden cok zorlaniyorum ozellikle su sicaklarda
İlk aldığın tek kat mı acaba? Ben kumaş aldım bi kat bundan bi kat da su geçirmez bi kumaş var teyzem bunlarla dikicem dedi. O şekil hemen açılmaz diye tahmin ediyorum. Çok yakın yerlere giderken yağmur olursa kolaylık olsun dedim. Bir de ölçüleri nasıl seninkinin biraz daha büyük yapalım en azından haklısın kenarları açık. Bu şeyde çok güzel olur ama güneşli sıcak havalarda bi park keyfi yapılmak istenirse. İlk haftalar çabuk soğumazsa hava kullanılır belkimKızlar sizinde böyle mi duruyor puset örtünüz yanları kapanmıyor rüzgardan açılacak gibi içime sinmedi. Sıcak havalarda kullanacağım sadece. Juniperustan almıştım. Kumaşı güzel ama yıkadık ütüledik bozulmadı. Bir tanede şu geçirmeli olanlardan sipariş ettim emzirme örtümde yoktu zaten.
Durumu açıklayıp yardım istemeni tavsiye ederim zira bikaç hafta sonra tam ağırlaşmış ve ne zaman doğurcam isyanlarına gireceğiz tahminimceEvet doktorumuz en başta ilişki yasak değil ama boşalma olmasın kasılma yapar demişti. Doğuma yakın öneriyorlar hızlandırsın kasılmaları diye. Eşimin tabusu bu galiba asla yapmayız biz
Tek kat yağmur geçirir. Eve gidince ölçülerine bakayım ya da sayfasında yazıyordur belki. Juniperus adı Trendyol ve hepsiburada da mevcut. Bence yanlarını biraz uzun yapın ya da böyle çıt çıt takın açılmasın.İlk aldığın tek kat mı acaba? Ben kumaş aldım bi kat bundan bi kat da su geçirmez bi kumaş var teyzem bunlarla dikicem dedi. O şekil hemen açılmaz diye tahmin ediyorum. Çok yakın yerlere giderken yağmur olursa kolaylık olsun dedim. Bir de ölçüleri nasıl seninkinin biraz daha büyük yapalım en azından haklısın kenarları açık. Bu şeyde çok güzel olur ama güneşli sıcak havalarda bi park keyfi yapılmak istenirse. İlk haftalar çabuk soğumazsa hava kullanılır belkim
Durumu açıklayıp yardım istemeni tavsiye ederim zira bikaç hafta sonra tam ağırlaşmış ve ne zaman doğurcam isyanlarına gireceğiz tahminimce
Oyle bir agirlasma oluyorki 40 cidden cok fazla bazi kadinlae cok gucluÖyle vallaKüvez olmadan sağlıkla gelsinler de. İkizler genelde 40 ı beklemez zaten yengem 36 küsürde normal sancıları başlayınca acil sezeryana aldılar. Biri küvezde kaldı diğerini alırken hafif su yutmuş sanırım o da bikaç gün kalıp çıktı bi hafta bile değil çok şükür. Bir de annem çok küçük olduklarını söyledi ikizler de öyleymiş genelde bu iki konuyu da yaşarsan canını sıkma yani. Şimdi maşaallah çok güzel toparladılar kendilerini hareketleri tipleri görsen yersin O yüzden 37 tamamdır inşaallah diyorum ama bakalım bizimkiler de bizimle aynı fikirde mi
Adet tarihine göre 32+4 bebeğin gelişimine göre 34+4.Kacinci haftadasiniz
Yalanci kasilmalar olabilir
Doktorun not al duzenliyse gercek sancidir
Yada zaman araliklari dusuyorsa
Gayet güzel geldin çok şükür ha gayret az kaldıOyle bir agirlasma oluyorki 40 cidden cok fazla bazi kadinlae cok guclu
oy kiyamam minnaklaracok sukur kurtulmuslar 36. haftada valla gozum 37 de kestirmiyor agri gorunce
kilo alsinlar diye elimden geleni yapiyorum suan ama insallah alirlar gelisimi durursa biz aliriz deyince gerildim sanki
kilo benim buyuk fobim olmustu ama okudukca geciyor 2 kiloyu gecsinler de hayirlisiyla dogsunlar bisey istemiyorum
Tskler inssllah kolosu azmis 1800 gr. Boyu cok uxunmus suyun azligindsn galiba kklosu az yeri dar suan cok hareket etmiyor sadece cok sertlesip top gibi oluyor sancim yok sadece o rahatsiz ediyor ve o sancinin cikmasina neden oluyorInsallah oyledir Kuzum ya kucuk olunca korktum biraz prematureden haklisin deneyim bu aksam
kasarida yiyordum bu ara birakmistim biraz ustune dusmem gerek sanirim artik son haftalar ne yesem iyi olacak sanki
croissance durursa biz dogurtmak zorunda kaliriz dedi senve bu sezeryan mi demek peki
Aslinda haftan da guzel sen hic sikma canini insallah hakkinda en hayirlisi olur
suyu azalmasa iyi olurmus ama iste bilemiyoruz nerden ne olaca yarin guzel haberler al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?