2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende bugün kan sonuclarimi aldım hgb 15 den son baktırdığım da doktor takviyeye gerek yok demişti şimdi 10 cikmis bütün depolar boşalmış
Bir tek şekerin düşük çıkmasına sevindim
Saglik ocagindaki doktor doğuma hazırlık yapman lazım ek takviyelere başla dedi

Kızlar sizce şöyle bir tulum gerekir mi? Kontrollere ya da yürüyerek bi yere götürürken giydirmek için. Gerekirse kaç aylık alayım sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20220802_152630_com.lcwaikiki.android.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 82
Benimde öyle park yatak içinde ince bir mat var, reflü yatağı kısa süreli kullanılabilir. Bence fiyatlar artmadan bir yatak alın derim. İsbir kiki junior modeli tercih ettik biz.
Ay bizimde tek yatağı kalmıştı kaç aydır karar veremedik bu yatağın kalitesini eşimle beğendik yüksekliği de iyi çok incelerden değil kağıt gibi bazıları. Teşekkür ederim paylaştığınız için

Gayet güzel geldin çok şükür ha gayret az kaldı
Hamdolsun az kaldi
Tskler inssllah kolosu azmis 1800 gr. Boyu cok uxunmus suyun azligindsn galiba kklosu az yeri dar suan cok hareket etmiyor sadece cok sertlesip top gibi oluyor sancim yok sadece o rahatsiz ediyor ve o sancinin cikmasina neden oluyor
Yaaa benimkide 1.800 gr biri tek sikintin su senin demek Of o sertlesmelerden biktim bende de o kadar cokki insallah iyi olur Yarin bir olsaydi

Kızlar bugün eczacı sivilcelerime sivex losyon önerdi var mı hamileyken kullanan daha önce kullanmıştım ama şimdi bilemedim. Yüzüm başından beri berbat durumda hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce bastı

Yaa rica ederim.Ben de bir arkadaşımdan duymuştum aldıklarını, malum gezip görme şansım yok. Kılıfını yıkadık geçen gün vakit yaklaştı artık, iyi günlerde kullanalım inşallah

Sivex çok güçlü bir ilaç kullanmayın. Gebelik öncesi bir kez kullandım ve alerjik reaksiyon gelişmişti, o zmn anladım ne kadar etkili olduğunu.. ilk tercih olmasın bı dr görüşü alın derim.

kızlar göğüs sağım pompası alan var mı? ben Philips ten cok memnundum ama o fiyat ne 2100olmuş nerden aldınz

Sivex çok güçlü bir ilaç kullanmayın. Gebelik öncesi bir kez kullandım ve alerjik reaksiyon gelişmişti, o zmn anladım ne kadar etkili olduğunu.. ilk tercih olmasın bı dr görüşü alın derim.
Bende ergenlikte kullanmıştım şimdi önerince bilemedim doktoruma sormadan almayacağım ama kullanan var mı merak ettim

Bende ergenlikte kullanmıştım şimdi önerince bilemedim doktoruma sormadan almayacağım ama kullanan var mı merak ettim
Ben korkuyorum böyle şeylerden o yüzden yazayım dedim.

Acnilox, bactroban krem etkenleri daha güvenli diye biliyorum. Günde birkac kez Sebamed hassas sabun da iyi geliyor. Akne rozasea var bende de ilk üç ay çok zor geçti, hiç bir şey kullanmama izin yoktu. Sonrasında bactoban krem ve Sebamed ile toparladım.

Eklentiler

• IMG_20220802_181749.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2022-08-02-18-17-13-118_com.android.chrome.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Mutlu süt iç akşamlar uyumadan mutlaka. Alsigin süt de yagli süt olsun. Son haftalarda daha fazla aliyorlar. Benim kuzenimin ki de çok kucuktu bebegi aynısını ona söylemişti doktor. 1 hafta sonra da kontrole gel demişti kilo almış mi diye 1 haftada 500 gr almıştı bebegi . şok olmustu kendi de .. oyuzden rahat ol. Yemeye icmene bak. Kendini àc bırakma.mutlaka yagli süt iç muzlu.

Canım o su şekilde oluyor.. Benim nisan gelmişti. Hani doğum öncesi. Sancilarim da baslamisti. Ama hastanede beklediler suyumun gelmesi için. Gelmedi.. Onlar epiduralden sonra ucu sıvri bir aletleri var . Onla kendileri suyunu getirdi. Hissettim hatta ama agri yada tuhaf bisey hissetmiyorsun .Epidural öyle güzel şey. Sana büyük ihtimal önce suni sanci verecekler. Dogumu baslatmalari lazım. Suni sanciyla acilman 3 cm olunca epidurali yaparlar . Tabi o surecte sık sık gelip hem seni hem bebegi kontrol ederler.bir de yürüyüş yaptirirlar merdivenleri in cik derler. O sekil de daha kolay acilma oluyor.3 cm acilman olduktan ve epidurali taktiktan sonra zaten suyun gelmezse ben de ki gibi kendileri yapar. Ve daha hizlandirirlar dogumu.. dogum basladiginda hic bisey hissetmiyorsun zaten epiduralden dolayi ikinmani isteyecekler. aynı zamanda bebeklerin kalplerini ve ekografi yapan bir doktor daha oluyor yanında. Ekografi de yapacaklar aynı zamanda sık sık. Bebeklerin pozisyonlarini gormek için. Aynı zamanda seni de kontrol edecekler. Tansiyonunu kalp atislarini..Seni biraz suni sanci zorlayabilir. Ama o da herkese göre degisiyor. Seni zorlamayadabilir . Bak 6 cm Hadi 7 cm acikliga kadar insan dayanabilir. Ben kuaförde calisiyordum benim bir musterim dogumu baslamis kadin hastaneye gitmiyor. İlk hamileligi ustelik. Ben dedim kuaförde doguracan. Geldiler hem eşi hem kendi saclarini yaptirdi. Kendi kaslarini da aldirdi.ciktilar dogumdan sonra geldiginde sordum . Dedi biz kuafordenden sonra redtorantta yemek yemeye gittik ordan da alışveriş merkezine. Hastaneye gittiğinde 7 cm aciklikla gitmiş.. ve dogumum rahat geçti diyor.. Onemli olan kendini sartlandirip korkutmaman . Ben öyle yaptım sartlandirdim korktum korkuttum kendimi.zaten psikolojim de karisikti korku stres heyecan .heleki sanci olmasına ragmen benim derdim epidurali nasil yapacaklariydi. ödüm kopuyordu. Hemşire bana agrimayacagini soyledigi zaman bile kadina inanmadim .o korkuyla titreme tutmustu beni.aglayacaktim nerdeyse Acaipti ya. Hemşire tuttu beni sabit kalayim diye. Hiç kipirdamamak gerekiyor çünkü. Epidurali yaptiginda bitti dedi. Ben halen bekliyorum yapsın diye . Allah iyilerle denk getirsin .. Korkma..

Evet bende her ürünümü değiştirdim hamilelikten sonra. Yüzüme asitler iyi geliyor doğum sonrası artık bakacağım bir dermatolog şart bana. Sivilcelerim apseli çünkü çok

Evet bende her ürünümü değiştirdim hamilelikten sonra. Yüzüme asitler iyi geliyor doğum sonrası artık bakacağım bir dermatolog şart bana. Sivilcelerim apseli çünkü çok
Aynen benim de iz kaldı ilk trimester atağı yüzünden..Ben de mecbur gidicem. Apseli durumlara gebelikte asit yerine antibiyotikli krem daha güvenli olur. Zaten az kaldı sonra toparlarız.

Yaaa ne guzel anlatmissin dizi gibi gozumun onunden gecti
vay be neler var musteri kadina inanilmaz sasirdim ne kadar rahat insanlae var vay be bende asla sakin kalamam sanirim
ben saniyordumki Kilo alimlari durursa deyince Acil sezeryan yaparlar felan Of cok stresli gergin oldugum donemler
umarim benimde boyle rahat gecer dun doktor net konusmayinca olumsuz gibi olunca dagildi benim kafa
herkesin hikayesi farkli tabi ama denemek isterim normal dogum

Ayy masallah kuzenine ne yedi baska aceba bes yuz gram harika
sut muz kakaolu sut iciyorum’kuruyemis felan da yemeye basladim ama midem cok bulaniyor yemeklerde zorlaniyorum dedigin gibi yaglisini alim insallah ise yarar
haftanin basinda 1.900 ya mesela cuma randevuda gorurmuyum aceba almislardi kilo

Hamilelerde önerilen tek sivilce kremi Azelderm. Onu güvenle kullanabilirsiniz bana dermatolog reçete etmişti. Kullanmadım ama etkisini bilmiyorum

Hamilelerde önerilen tek sivilce kremi Azelderm. Onu güvenle kullanabilirsiniz bana dermatolog reçete etmişti. Kullanmadım ama etkisini bilmiyorum
Teşekkür ederim. Bende hamilelik sonrasına erteledim dermatologla tedaviye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…