- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Benimde öyle soN 3 gündür öncekiler gibi sert hareketi yok. Yeri daraldığı için sanırım.35+0 dan selamlaar. 2 gündür bebeğin hareketlerinde azalma var gibi hissediyorum. Eğer yarın da devam ederse doktora gideceğim umarım herşey yoludadır. Elim ayağım bayağı şişti bu hafta. Yatakta dönmek için eşimi uyandırıyorumEğer sezeryan olursam -ki öyle görünüyor- son 3 hafta. Bir yandan doğurup kavuşmak istiyorum bir yandan karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğim diye üzülüyorum
Ya kadın o sanciyla bana guluyordu . Çünkü çok korkuyordum dogumu aniden olcak diye .Beni de kadinla gotururlerdi hastaneye. Bayilirdim büyük ihtimalYaaa ne guzel anlatmissin dizi gibi gozumun onunden gecti
vay be neler var musteri kadina inanilmaz sasirdim ne kadar rahat insanlae var vay bebende asla sakin kalamam sanirim
ben saniyordumki Kilo alimlari durursa deyince Acil sezeryan yaparlar felan Of cok stresli gergin oldugum donemler
umarim benimde boyle rahat gecer dun doktor net konusmayinca olumsuz gibi olunca dagildi benim kafa
herkesin hikayesi farkli tabi ama denemek isterim normal dogum
Ayy masallah kuzenine ne yedi baska aceba bes yuz gram harika
sut muz kakaolu sut iciyorum’kuruyemis felan da yemeye basladim ama midem cok bulaniyor yemeklerde zorlaniyorum dedigin gibi yaglisini alim insallah ise yarar
haftanin basinda 1.900 ya mesela cuma randevuda gorurmuyum aceba almislardi kilo
Ben de öyle düşünüyorum hareket var ama daha hafif önceki günlere göre.Benimde öyle soN 3 gündür öncekiler gibi sert hareketi yok. Yeri daraldığı için sanırım.
Benimde azaldı ama doktorum söylemişti zaten 32den sonra artık amniyon sıvısı sabitleniyor hareketleri azalacak telaşlanmayın diyeBen de öyle düşünüyorum hareket var ama daha hafif önceki günlere göre.
Benim kızda hiç bi azalma belirtisi yokBenimde azaldı ama doktorum söylemişti zaten 32den sonra artık amniyon sıvısı sabitleniyor hareketleri azalacak telaşlanmayın diye
Dalga benimkise yapıyor içim bi hoş oluyor sankiBenim kızda hiç bi azalma belirtisi yokher saat güm güm vuruyor dalga yapıyor hanımefendi. Zayıf olduğum için canımıda acıtıyor sanki derimi çekiştirip kemiklerime ulaşıyor her seferinde bi ay uy oluyor ilk gebeliğim ve alışamadım hala tekmelere çok garip bir duygu gerçekten
İçim rahatladı biraz olsun sağolunBenimde azaldı ama doktorum söylemişti zaten 32den sonra artık amniyon sıvısı sabitleniyor hareketleri azalacak telaşlanmayın diye
Ay evet zaten zor nefes alıyoruz bide ayağını dayayınca daha zor oluyorDalga benimkise yapıyor içim bi hoş oluyor sankibu aralar ayakları dayıyor kaburgalarıma nefesimi kesiyor resmen
Bende hergün konuşuyorum 30 ağustosta doğ bak falan diyorumAy evet zaten zor nefes alıyoruz bide ayağını dayayınca daha zor oluyorBiraz söyleniyorum sonrada diyorumki olsun canı saolsun kızımın vursun diyorum
Dur bakim o nefes tekniklerîne Ay seni anliyorum da kadini Tobe anlamiyorum ne cool insanlar varyaYa kadın o sanciyla bana guluyordu . Çünkü çok korkuyordum dogumu aniden olcak diye .Beni de kadinla gotururlerdi hastaneye. Bayilirdim büyük ihtimalBen ozaman kadina sordum nasıl rahat gezebildin o sanciyla bir de ..Normalde hastane hemen cagirmis acili aramis.kadin gitmemis.Bana dedi nefes teknigi.. Doğru nefes alip verme teknigini ogrenirsen agrilarina dayanabilirsin . Youtube da var izlemelisin. Ve duydum kadın 2.ye hamile..
Bebeklerin kilo alimi durursa hemen sezeryana almazlar ..Bebeklerin önce durumuna bakarlar. Kalp atislarina.. ona göre karar verirler.
Hiç bir doktor net konusmaz o konuda.. bebeklerin durumuna ve senin durumunu da bağlı..
Kuzenim aşırı zayif.bisey yemiyordu doğru duzgun.9 aylik hamilelikte cok zayifti. Arkadan bakınca hamile kadın degil gibi okadar yani. Ceviz findik.kuruyemisler pekmez meyveler yumurta (kaynamis cok yiyordu.) Biliyorum çünkü dogum zamani yakın kaldiginda Ben yanındaydım Sütun yaglisini al mutlaka. Tabiki görürsün. Kilo almislarsa görürsün.
Benimde birinin azaldi korkuyorum surzkli dokunuyorum tekmelesin diyeBenimde azaldı ama doktorum söylemişti zaten 32den sonra artık amniyon sıvısı sabitleniyor hareketleri azalacak telaşlanmayın diye
Ağustosun 15 n den sonra doğumlar başlar sanırımEki Görüntüle 3106382
Kızımın kapı süsübizim de günümüz belli oldu eski sezaryenle olduğum için. Kısmetse 26 ağustosta kavuşacağız inşallah Çok heyecanlı
Benimde birinin azaldi korkuyorum surzkli dokunuyorum tekmelesin diye
Bak canım.. Vallah kuaförde calisinca öyle şeyler duyuyorki insan. Bir arap musterinin de aci eşiği çok yuksek. 2 çocuğu var.2side oyle olmus ilk hamileliginde dogumu başladığında anlamamış.Diyor tuvalete gittim bebeğimin kafası elime geldi diyor. Normal dogum ve epiduralsiz yapmislar . Vallah ne güzel dedim agri yok bisey yok rahat doğum..Bazıları o konuda çok şanslı oluyorlar.Dur bakim o nefes tekniklerîne Ay seni anliyorum da kadini Tobe anlamiyorum ne cool insanlar varyabende senin gibi duramazfim sanirim simdi agri olsa zipliyorum
insallah da oyle gelisim durmadi felan olmaz ya kafama simdide bu takilir
kuzenin gibiyim bende su aralar yemek yerken inanilmaz midem bulaniyor bir gun bisey yemesem aklima gelmez ama zorliyorum kendimi surekli
kotuyu dusunmek istemiyorum eski doktoruma da herseyi mail olarak gonderdim
Allah korusun gelisim durunca kalpleri iyi olur demi hemen bisey olmaz Of anlamayinca daha da korku dolu oluyor neden kotuyu dusunurki insan hemenbisey olmayacak insallah dediklerinin hrpsini yiyorum ama agirlik verim daha cok en azindan 2 kiloyu gecsinler demi
Aminnn inşallah hepimiz beraberAğustosun 15 n den sonra doğumlar başlar sanırım
Insallah hayırlısıyla kucağına alirsin bebisini
Gözüme kalın geldi baya bi yere giderken de giydirebilirim diyorumKalıpları küçük oluyor. Ama bu uyku tulumu.
Sezaryen mi olacaksın canım?Bugün kontrol günüm, vakit yaklaştıkça heyecanlanıyorumSezeryan için tarih de belli olur sanırım Ağustos son haftası gibi, malum 34+4 oldum. İnşallah güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?