2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Büyük bir miyomum var rahim duvarında, rahmin kasılma gücüne etki edebilir diye biliyorum. Aslında hiç konuşmadık, sadece bı kez serklaji ameliyatta mi alırsınız dedim o da evet demişti. İnşallah miyomu da alabilir de iki kez cnm yanmaz.
Çok az kaldı gerçekten, aslında ne kadar uzak geliyordu, sayılı gün işte

Hepsi buradadan bebek için şampuan vs aldım bugün geldiler
Simdi bebek bakim cantasi almam lazım ama hâla nasıl birsey alacağıma karar veremedim

Sağlıcakla gelsin inşallah yavaş yavaş doğum hakkında konuşmaya basladik

Reactions: Zzy
Her şey yolunda çok şükürminik hanım bu kez eliyle yüzünü kapadığı için poz alamadık. Doğumu Ağustos son hafta diye tahmin ediyordum ama doktorum 1 Eylül'den sonraya planlamak istiyor. İlaçları yavaşça kesicez, sezaryen tavsiye etti, diğer türlü miyom bize risk getirir dedi. Haftaya nstye başlıyorum. Minik hanım da 2740 gr olmuş

Eklentiler

• IMG_20220803_135229.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Maşallah canım artık sezeryanlar yavaş yavaş belli oluyor grupta. Nst’ye bende daha hiç girmedim. Bakalım ne zaman gireceğim

Teşekkürler Yaa ben de girmiyorum diye endişeleniyodum, haftaya pzt koşarım heralde çok merak ediyorum nasi cikicak sonuc
Kontroller haftada bire mi düştü artık benim hala haftada iki bakalım pazartesi ne diyecek bende merakla bekliyorum

Kizlar ikinci bir doktor gorusu aldim
kiz bebek icin 1800 gr kucuk dedi ama gelismeleri takip edelim buyudukce sorun yok dedi bu buyuk bir sorunmu aceba
vicdan azabi cekiyorum sanki cok yememisim gibi

kiz bebek icin 1800 gr kucuk dedi ama gelismeleri takip edelim buyudukce sorun yok dedi bu buyuk bir sorunmu aceba
Canım bebeklerin kilosunu biz yemekle sadece yarım kg oynatabiliyormuşuz tamamen kg faktörü genetik yanii. Dr. Banu çiftçinin sitesinden veya kitabından okuyabilirsin çok güzel anlatıyor bu olayı

Plasentanın kan akışıyla ilgili bı durum yoksa mutlaka kilo alacaklardır. böyle bir durum olsa Dr görür ve mutlaka bilgi verirdi diye düşünüyorum. Çünkü böyle bir sorunda biraz beklenip ardından doğum planlanıyor. Endişe etme, kiloya yediklerimizde etki etme oranı yüzde 10 fln gibi aslında. En önemli etmenler, plesantanın besleme kapasitesi, genetik sonra da dengeli beslenme geliyor. Zaten özen gostermissindir ama protein ve kalsiyumdan zengin beslenmeye ağırlık verebilirsin. Ben ki eşim evden çalışsa bile öğlen hazirlayamadigi zamanlarda, peynir ekmek yediğim, yada bı yumurta kırdığım çok oldu. Akşamları da yapabildiği pratik şeyler, dışardan fast food da yedik, hiç öyle hayalimdeki gibi sağlıklı beslenemedim diyebilirim. Sadece süt, yumurta,yogurt ve cevizi ihmal etmedim.

Simdilik oyle bir durum yok aslinda 30. Haftada gittigimde 1.300 gramdi 3 haftada 500 gram almis 600 gram yerine
cokta az degil sanirim ama onlara gore az olunca coktu moralim
Aynen dedigin gibi ben kalkamayinca coksa duzenli beslenemedim esim yardimci oldu giderken hazirladi cogu zaman fast foodla gecirdik
ama zorla yedim midem almiyor ki son zamanlarda ceviz yemeye baslayim acilen digerlerini heo yedim cunki insallah buyurler iki kiloyu gecerler bu hafta siki bir yemek yemeye ugrasiyorum

Kilo alım hızları güzel aslında gayet normal, totalde haftasına göre geri kaldığı için az bulmuş olabilirler. Hiç endişe etme miden neyi alıyorsa onu biraz artır, ben kilo alacaklarını düşünüyorum

Besikle travel sistem bebek arabasinida tamamladik.simdi ufak tefek seyler kaldi tarak burun temizleme aleti gibi onlarida bu haftasonu tamamlayacagim.beyaz besik aldim 120 cm anne yani olabiliyor kademeli.bir arkadaş bebek bakim cantasi soruyordu sirt cantasi gibi olandan alin diyor herkes bende gri renk aldim biberon koyma yeri var ön gözunde.33 haftayi bugun doldurdum benim bebek hic durmuyor hizli hizli tekme atiyor normal mi bilemedim yani kipirdadimi hizli hizli 3,4 vurus yapiyo insallah normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…