2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim sezeryan tarihi belli oldu eğer erken gelmezse bebek 25agustosta doğum olacak inşallah gelişimi önden gidiyor diye bir hafta erkene alindi tarih
Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin canım Yaa siz böyle doğum tarihi falan dedikçe beni bi heyecan basıyor. Minnak tatlı bebekler mi dolduracak topiğimizi artık

Oy ya her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Kilosu da baya iyi maşallah

Nst için benim doktorum 35-36 haftada gireceksin demişti bi 3 hafta var.

T temmuzekim benim kontrollerde 2 haftada bir hala bakalım ne zaman teke düşeceğiz. Kontrolün ne zaman? Senle aramızda 2 gün var :)

Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin canım Yaa siz böyle doğum tarihi falan dedikçe beni bi heyecan basıyor. Minnak tatlı bebekler mi dolduracak topiğimizi artık
İnsallah bacimmm sag salim doguralim hepimz bu ikinci keredir nstye girdim sanci fln yok bidaha on gun sonra gel sonra ameliyata kdr gelme dedi az kaldi son üç hafta

İnsallah bacimmm sag salim doguralim hepimz bu ikinci keredir nstye girdim sanci fln yok bidaha on gun sonra gel sonra ameliyata kdr gelme dedi az kaldi son üç hafta
Yaa son bir randevu Ah duygulandım ya burda cinsiyet tahmini yapıyorduk biz ne ara buralara geldik Çok şükür. Hazırlıklar tamam mı?

Selamlar et benleri çoğalan var mı ve iyi gelen bir şey? Sadece Boynumda feci et benleri arttı bir önerisi olan deneyimi olan varsa mutlu olurum

Bu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama

Merhaba arkadaslar bisey sormam lazım,
Bebisi önden giden ve sezaryen planlayan arkadaşlar sorum size: mesela bebisiniz satiniza göre 32 haftalık olup bebisin durumuna göre 34 çıkıyorsa yani önden gidiyorsa doktorunuz doğum tarihinizi hangisine göre planladı veya planlamali

Merhaba, gelişimi önden gidiyor ama sata göre planladı, sonuçta organ gelişimi sata bağlı ilerliyor. Normal doğum için bebeğin büyüklüğü, annenin doğuma uyumu gözetilerek tarih öne cekilebiliyor.

Ultrasonla baktılar mi geçen sefer bakmadı demiştin ya, benim de yarın randevum var bakalım ne dicek

Selamlar et benleri çoğalan var mı ve iyi gelen bir şey? Sadece Boynumda feci et benleri arttı bir önerisi olan deneyimi olan varsa mutlu olurum
Canım normal benim her gebeligimde oluyor şimdide bya baya var annem dogumdan cikar cikmaz ki sezeryan olmama rağmen saclarimi et benlerime yüzüme biyik bolgeme leke olan yuzume sürmemi istedi bi sure sonra lekelerde et benleride geçti simdide yapcam insallah

Sata göre kaç haftalikken alicak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…