2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Daha on onbes gun burdayiz sanirim buyurler de atlatirlar bu sureci Aynen dedigin gibi beklemeye raziyim insallah iyi olurlar da gerisi gelir
rabbim sizlerinde gunu gelince sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sayılı gün çabucak geçer, sonra evde bol bol hasret giderirsin mimiklerinle Ahhh Amin inşallah

Hayırlısoyla en kısa zamanda toparlayıp evinize gideceksiniz merak etme istedigim gibi süsleyip giydiriceksin dualarım siiznle

Hep bu seyirdeydi şimdi sıkıntı oldu Hayırlısı Allahtan gelirse yok demeyiz
Doktorların düşünceleride değişik sanırım bnm 14 e kadar cıkmıştı gittim bi ara 14.9 a cıkarsa o zaman ilac baslatırım Dedi bi limonlu su normale döndü.insanon kafası karışıyorhayırlısııyla gelir inşallah

Geçen haftaki kontrolde 15e 10 çıkmıştı bir sorun teşkil etmemişti özel klinik olduğu için merdiven çıkar çıkmaz tansiyona alıyorlar o yüzden yüksek çıkması normal diyorlardı bugün nst sonrası hemşire ölçtü 13 9 doktor ultrasona aldı kontrol bitince bir de ben bakayım dedi aynı çıkınca bacaklarımda ödem var mı diye baktı ödem yok dedi başınız ense kökünden ağrıyor mu dedi evet dedim 3 gündür ağrıdan uyuyamıyorum nerdeyse o kadar ovmaya rağmen dedim kan ve idrar istedi karaciğer değerlerinden şüphelendi tansiyon ilacı verdi günde 3 tok karnına olacak şekilde yarınki tahlil sonuçlarına göre gün verecek 25 Ağustos dedik ama 25e kalamazsın dedi

İnşallah temiz çıkar canım hayırlısıyla saglıklıca bebegini kucagına alırsın bütün bunlar son bulur

İnşallah temiz çıkar canım hayırlısıyla saglıklıca bebegini kucagına alırsın bütün bunlar son bulur
Olursa da hafta müsait dediğin gibi küvöze girmez herhalde bu saatten sonra tek derdim ağda kaldı onu da yarın şipşak halledeceğim

Kızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.

Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi

Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?

Benim bildiğim rahim ağzı uzunluğu kısaldığı zaman veriyorlar benim de haftam küçükken bir kanamam olmuştu iki ayrı doktora gittim ilkinde doktor ultrasonla baktı bebek iyi dedi progestan yazdı yolladı içime sinmedi ikinci doktora gittim vajinal ultrasonla kanamanın nerden geldiğini kontrol etti detaylı baktı ki vajinal bir kanama değil makattaki bir sıyrıktan dolayı bir kanama olduğu anlaşılınca eve gittim progestanı da boşu boşuna kullanmamış oldum başka bir doktora daha gitsin arkadaşın

Agda büyük kolaylık gerçekten ama agdayı bn yapsamda yaptırsamda derimde gidiyor peşinden o yüzden baska yöntemlerle devam
Ben ağdayla almazsam baş edemem aynayı koyuyorum önüme kendim alıyorum sezeryanda çok haşir neşir olunmayacak orayla zaten

Bana da tuhaf geldi tam teşhis koymadan progestan verilmesi. Sağol canım cevap içim

Benmde doktorum 3o.haftada veermişti progestanı karnım sertleşiyor yürütmüyor degince bi sorunun yok görünüyor ama şikayetlerini dikkate alarak yazıyorum kullan dedi bi kutudan sonra bıraktım.

Oh ohh maşallah canım seninki tosun doğacak gibi
Sağlıklı olsun da hiç fark etmez canim oğlumda 3650 doğmuştu :)
Maşallah küçük erkek işte nolcak bakalm yakışıklıya paylaşşlekelenme için internette o geldiyse nişanda gelir yazıyorda o beni biraz heyecanlandırdı
Canım ardından Nisan gelse bile doğum üç gün sonrada olabilir on gün sonrada o yüzden panik yapma hiç onemli olan suyun gelmesk ve sancı olması
Oyy maşallah ya bal yanaklı
Teşekkürler teyzesi
Canım sana benziyor bu tombik bn söylimm verdigi poza bak maşallah cok güzel
Yanaklar kesin ben
Biz de 49 cm 3200 olmuşuz yalnız tansiyonum yüksek çıktı 13 9 bu yüzden doktorum kan ve idrar tahlili istedi karaciğer değerlerime bakacak temiz çıkmazsa bu hafta içi alırız dedi
Maşallah canım inşallah sonuçların da temiz çıkar zaten çok bişey kalmadı doğumuna resmen haftaya doguruyosn
Ay pek güzel

Resmen doğum tarihleri alınmaya başladı ya ağlayacağım şimdi
ne kadar kilo almış o öyle maşallah benim bebeğim ne kadar kilo aldı acaba meraktayım
Teşekkürler kuzucum bende beklemiyordum bu kadar 2500 falan olmuştur diyordum ama hala emin değilim ölçüm de tutmuyor olabilir doğunca anlicaz iki hafta sonra bir daha gidicem bakalım 3 Eylül randevu aldım cuma günü mü randevun senin
Yaaa şuna baaaak .d sankim limon yemiste yüzünü sıkmış ponçik sey cok tatli cikmis masallah
Teşekkürler canım bı ara parmak emiyordu ondandır galiba çekik gözlü çıkmış
Kız abisine benziyor aynı
Ayniiii abisinin bebekligi canim ama bu birazcık daha tombiş gibi duruyor
ayyy allah nazarlardan saklasın bebiş resmen vesikalık vermiş. kucağa nasıl bi bebek gelicek çok belli
Amin kuzum evet abiye benzeyen bir bebek gelecek belli ki ilk tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum
Aa benden istemedi :)
Özel muayenehane diye olabilir mi acaba canım bu ikinci nst oldu benim iki hafta sonra bı daha isticek sonrasında doğum olacak zaten Anadolu Hastanesi'nin odalarını gezdin mi dogumhanesi çok güzele benziyor

Kızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya

Canım ben hiç kullanmadim ilkinde hatta pişik kremini bile nadir kullanmisimdir pudra çok gerekli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…