- 8 Nisan 2021
- 57
- 61
- 18
- 35
Cnm son günler iyi geçiyo@melyes @efsunn210102 G gibigibigibi @gulcehanim @Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayilirannegls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @Turunculuu @GAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103 @deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol @Denizinhikayesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Ben de 32. Hafta da falan rahim ağzında hunileşme var ve ağrı yapıyor diye kullanmıştım progestanKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?
Kullanmasinda hiç bir sakınca yok. Rahim boyunu korumaya yarayan, kaslara etki eden, zaten vücudun ürettiği bir hormonu desteklemiş olacaksınız. Kasılmaları nst ile netlestirip verebilirdi ama kullanmasının kötü bir şeye sebep olmayacağını bildiği için şikayete göre vermiştir diye düşünüyorumKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Bende kızımda hiç kullanmadım canım ama o kış bebegiydi saf zeytinyagı ile masaj yaprdım her banyo sonrası vücuduna ama şimdi havalar da sıcak krem bebek yagı losyon gibi ürünleri kullanmayı düşünmüyorum da zaten acaba sıcaklardan etkilenir mi diye ne kullansam bilemedimCanım ben hiç kullanmadim ilkinde hatta pişik kremini bile nadir kullanmisimdir pudra çok gerekli değil bence
Pudra kullanmayacağım, gerekli hijye, havalandırma vs. ve pişik kremi yeterli olacaktır diye düşünüyorumKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
Çok iyi kg ya bende istiyorum 3500-4000 arası olsa diye ama bakalımSağlıklı olsun da hiç fark etmez canim oğlumda 3650 doğmuştu :)
Canım ardından Nisan gelse bile doğum üç gün sonrada olabilir on gün sonrada o yüzden panik yapma hiç onemli olan suyun gelmesk ve sancı olması
Teşekkürler teyzesi
Yanaklar kesin ben
Maşallah canım inşallah sonuçların da temiz çıkar zaten çok bişey kalmadı doğumuna resmen haftaya doguruyosn
Teşekkürler kuzucumbende beklemiyordum bu kadar 2500 falan olmuştur diyordum ama hala emin değilim ölçüm de tutmuyor olabilir doğunca anlicaz iki hafta sonra bir daha gidicem bakalım 3 Eylül randevu aldım cuma günü mü randevun senin
Teşekkürler canım bı ara parmak emiyordu ondandır galibaçekik gözlü çıkmış
Ayniiii abisinin bebekligi canim ama bu birazcık daha tombiş gibi duruyor
Amin kuzum evet abiye benzeyen bir bebek gelecek belli ki ilk tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum
Özel muayenehane diye olabilir mi acaba canım bu ikinci nst oldu benim iki hafta sonra bı daha isticek sonrasında doğum olacak zaten Anadolu Hastanesi'nin odalarını gezdin mi dogumhanesi çok güzele benziyor
İçerikleri temiz değil almadım ben pişik kremi yeterli olur diye düşünüyorum birde çiş bile yapsa bez değiştirmek gerekli pişik olmaması içinKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
Tercih meselesi gerçekten keşke hiç çıkmasaydı bazılarının hamilelik boyunca hiç çıkmıyormuş ne güzelKorkumdan yaptıramıyorum hergün jiletle alıyorum çıkmasına fırsat vermeden işimi görüyor bakalm
Bunun aynisini bende dedim bebek bazen bi yerde toplaniyor dedim bisey olmaz arada olur oyle dedi gecti. Belki yaştan dolayi vermişte olabilir. Benim bi tanidiktada vermislerdiKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Ben de 32. Hafta da falan rahim ağzında hunileşme var ve ağrı yapıyor diye kullanmıştım progestan
Kullanmasinda hiç bir sakınca yok. Rahim boyunu korumaya yarayan, kaslara etki eden, zaten vücudun ürettiği bir hormonu desteklemiş olacaksınız. Kasılmaları nst ile netlestirip verebilirdi ama kullanmasının kötü bir şeye sebep olmayacağını bildiği için şikayete göre vermiştir diye düşünüyorum
Cevap İçin teşekkürler kızlarBunun aynisini bende dedim bebek bazen bi yerde toplaniyor dedim bisey olmaz arada olur oyle dedi gecti. Belki yaştan dolayi vermişte olabilir. Benim bi tanidiktada vermislerdi
Sıkıntı yok tatlış bende kullandım 32.haftama kadar ama ben ağız yolu ile almıştım doktor fark etmez diyinceKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek hareketine bağlı olarak oluyor ben de.. doğum sancısı bu şekilde olmuyor.Kızlar bir saat önce vajinama bir ağrı saplandı sanki biri bıçak sapladı anlık geldi gitti. Gözümden kendiliğinden yaş aktı o derece bi ağrı geldi. Bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama doğum ağrısı buna benziyorsa yandık doğuramıcam heralde benbugün fazla yürümüş olabilirim onun etkisimi bilmiyorum ama bebek zaten kasıklarımın altındaydı bütün gün boyunca. Elini hareket ettirse bile acı veriyor kasıklarıma. Eşimde çok pimpirikli ben bağırınca hadi hastaneye gidelm diyor her seferinde. Bende hastaneden korkuyorum her gelen giden alttan elliyorlar acillerde. Kendime söz vermiştim suyum gelmedikçe doğurmadıkça daha devletin aciline gitmem diye İnşallah bi daha gelmez sancı. Bu gece nöbetteyiz anlaşılan
Çok teşekkür ederim sorduğun için çok düşüncelisin@melyes @efsunn210102 G gibigibigibi @gulcehanim @Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayilirannegls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @Turunculuu @GAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103 @deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol @Denizinhikayesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
İçin rahat olsun korkma. Pozisyon değiştirip yavaş yavaş masaj yapmanı öneririm. Daha erken doğum için. Zamanında gelsinler inşallahKızlar bir saat önce vajinama bir ağrı saplandı sanki biri bıçak sapladı anlık geldi gitti. Gözümden kendiliğinden yaş aktı o derece bi ağrı geldi. Bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama doğum ağrısı buna benziyorsa yandık doğuramıcam heralde benbugün fazla yürümüş olabilirim onun etkisimi bilmiyorum ama bebek zaten kasıklarımın altındaydı bütün gün boyunca. Elini hareket ettirse bile acı veriyor kasıklarıma. Eşimde çok pimpirikli ben bağırınca hadi hastaneye gidelm diyor her seferinde. Bende hastaneden korkuyorum her gelen giden alttan elliyorlar acillerde. Kendime söz vermiştim suyum gelmedikçe doğurmadıkça daha devletin aciline gitmem diye İnşallah bi daha gelmez sancı. Bu gece nöbetteyiz anlaşılan
Nası ayırt edicem bilmiyorum ağrıları sanırım dakikaları saymak gerekicekBebek hareketine bağlı olarak oluyor ben de.. doğum sancısı bu şekilde olmuyor.
Belli ve düzenli periyotlarda gelirse doğum sancısı. Yürüyerek sıklığı artarsa da doğum sancısı oluyor diye biliyorum. Ama o an insan telaştan birşey düşünemiyor sen de haklısınNası ayırt edicem bilmiyorum ağrıları sanırım dakikaları saymak gerekicek
Karinda kasılma/kasıklara doğru itme hissi/ beraberinde bele yayılan bir ağrı,sonrasında gevşeme, sonrasında yine kasılma oluyorsa tehlikeli. Bı kez bıçak saplanmasi gibi bir ağrı, rahim kaslarına ilusan baskı sebebiyle gerilme ağrısı gibi hissediliyor.Nası ayırt edicem bilmiyorum ağrıları sanırım dakikaları saymak gerekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?