2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Agda büyük kolaylık gerçekten ama agdayı bn yapsamda yaptırsamda derimde gidiyor peşinden o yüzden baska yöntemlerle devam
Valla hamile haliyle o işleri kendi halledebilene helal olsun ben dün başladım en son özel bölgeye gelince artık baktım yetişip göremiyorum mecbur klasik yöntemle hallettim 37+3 teyim doğuma kadar 2 günde bir onunla uğraşırım artık normal. Doğum bekleyince her an her şey supriz

Canım bi kerelik olmuyo doğum sancisi kısa süreli düzenli gelen bi şancı. Adet sancısı gibi. Önemli olan düzenli olması. Bide ağustos annelerimde okudum bi doktor demiş doğum sancisi 50 saniyeden az olur diye. Ben hatırlamıyorum süre ama 50 saniye olsa dayanamazdim herhalde sürekli süren bi ağrı değil sana nefes aldiriyo..ınslalah güzel karşılarsın sancilarini. Dedigin gibi en ufacık bişeyde hastaneye gidince hemen alttan bakıyorlar. Bekleye bildiğim kadar beklersin. Doktorum 10 dakika da 1 gelen sancin suyun kanaman olursa git dedi

Ben hala kullanıyorum canim 35 den sonra kesicem dedi

Evet gerçekten çok zor temizlikle uğraşmak. Doğumdan sonra bi süre görmek istemiyorum o bölgeyi. Heran gelebilir diye de 2 3 günde bir temizlik yapmak. Sürekli dua ediyorum hazırlıksız yakalanmim diye. Zaten doğumda afedersin kaka yapmayı tutamıyoruz öyle uyanıyorum bari böyle yakalanmim ikisinde yakalanmadim inşallah bunda da yakalanmam

Sordum kuzum cevap bekliyorum sen nasılsın son durum nedir okuyamadım bugün işlerim vardı
Ay insallah guzel haberler al zamaninda dogur Kuzum dualarimdasin
Sayılı gün çabucak geçer, sonra evde bol bol hasret giderirsin mimiklerinle Ahhh Amin inşallah
Insallah onlarin yaninda durmak oyle guzel ki odaya gelince insanin ruhu cokuyor gzcer insallah
Hayırlısoyla en kısa zamanda toparlayıp evinize gideceksiniz merak etme istedigim gibi süsleyip giydiriceksin dualarım siiznle
Allah razi olsun kuzum vzrya insallah hizlica toparlanirlar

Bende ilkinde yakalanmadim valla ilk doğumda dediğim tek şey kadin olmak tam bir eziyet ilkinde suyu mu patlattılar altıma mi ettim dedim araştırma hastanesi öyle bacak açık bekliyorsun gelen parmak atıyor giden parmak atıyor cennet boşuna anaların ayakları altında degil

Reactions: Zzy
hiç bişe sık sık değiştirip nefes almasını sağlarsanız bişe olmaz inşallah

yaa kızımın adaşıdamı varmışmışbizimkide 33+4 de bi Ada

Biyerde okumuştum çoğu kadın kıl konusunda hazırlıksız yakalanabiliyomuş ve doktor o an bununla gerçekten ilgilenmiyomuş zaten doğum yaparken umrunda da olmuyomuş ama baktın suyun geliyo zaten vakit var hemen bi duşa girip jiletlenmek en iyisi bende artık iki günde bir temizlik yapıyorum öğğ geldi ☺

Pudra hiç düşünmedim trukid pişik önleyici aldım herkes çok memnun biraz pahalı ama pişiği önleyeceğini düşünüyorum

Ben de 2 haftadır iğne ve ağızdan kapsül olarak alıyorum. Lekelenmelerim başlamıştı ondan başladı bana. Muayene etti normal çıktı rahim ağzı. Nst de çektirdi sancı çıkmadı. Ama rahim kasılmalarım olabilirmiş yine de. Rahim çok etkileniyormuş bilinçaltından. Biraz rahatlamamı sağladı. Üç gündür kanamam baya azaldı kesildi. Yine de 36. Haftaya kadar kullanacağız. Bir zararı da yok.
Yani kasılma varsa azaltmak hemen doğum olmasını engellemek için veriyorlar. Doktoru biliyordur mutlaka. Önlem amaçlı başlamış olabilir belki

Sıkıntı yok tatlış bende kullandım 32.haftama kadar ama ben ağız yolu ile almıştım doktor fark etmez diyince

Kızlar çok teşekkürler. Ben ileri haftalarda kullanıldığına denk gelmemiştim şimdi aydınlandım sayenizde.

Bu arada hallo38 ;

dün ben de iş için 1 saatlik mesafede bir yere gidip döndüm arabayı da ben kullanmadım hatta, rahat edeyim diye arka koltukla oturdum ama döndükten sonra evde de yemekti işti derken sanırım çok ayaktan kaldım ve 11 civarında söylediğin gibi vajinama bi ağrı saplandı. Ayağa kalkıp yürüdükçe de artıyordu. Benim bebeğim de pozisyon almıştı çok önceden. Kafa kısmı baskı yapıyor diye düşündüm. Öyle sancı gibi değil de ayağa kalkınca yürürken aşağıdan bıçak batması gibi bir his

Baskıdan dolayı oluyormuş canim onu bende yaşıyorum gün içinde mesela doktora söyledim normal artık doğum pozisyonunda olabilir önemli olan yatınca geçip geçmemesi dedi ama benim her daim ayaktayken var günaydın bu arada kuzum kuş seslerine uyandim uyu uyuya bilirsen kuştan hariç kaz seslerimiz de var arada horoz köpek neyin

Dün böyle ağrı girmeye başlayınca, bir de üç beş normal doğum videosuna denk gelince aldı beni bir korku

Yatınca geçiyor çok şükür eğer kıstas oysa.

Doğal ortam Ne güzel ya ben ancak sokak köpeüi sesi duyuyorum :)

Bu arada kontrolüm cuma günü canım dün atladım galiba, ilk nst olacak günler geçmiyor. Bugün tam 35. Hafta şaka maka max 5 hafta kaldı

Çok geçmiş olsun canım doğum zamanları belli olmaya başlıyor artık çok heyecanlı dünde bir ikiz doğumumuz oldu inşallah hepsi iyilerdir
maviss_34 bu arada bebeğimin ismini deniz Bilge koymaya karar verdik. Deniz benim tercihim Bilge de eşimin tercihi oldu. Biraz zor karar verdik ama sonunda kesinleşti
Ahhh ne güzel ikinizin de istediği olmuş adıyla gelsin minik prenses ekliyorum listeye
Yaaa bu hikayeleri duymak o kadar özel ve güzel ki duygulanmamak elde değil Rabbim hiç bir anne adayını evlat hasretiyle sinamasin isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları dediğin şekilde bir çok kişiye şahitlik ettik mutluluğuna üzüntüsünü korkusuna ortak olduk iyi ki var kk yoksa böyle güzel insanlarla bir arada olup tanisamayacaktik
Selam kızlar ben de haftalık nstye giriyorum haftaya doktorla görüşmemiz olcak ve doğuma karar vereceğiz, onun dışında hastane çantam hazır beklemedeyim :) isim olarak alp düşünüyoruz
Hakkınız da en hayırlısı olsun canım cogunlugun hastane çantası hazır artık doğumlar da başladı daha bı heyecanlı oldu topigimiz sağlıkla gelsinler ekliyorum listeye kuzum
Yaaa kızlar ben önümü asla ama asla göremiyorum ancak aynadan onda da boynu tutulur insanın nasıl başarıyorsunuz valla helal olsun bazen çoraplarımı bile eşim giydiriyor yok egilemiyorum göbeğim kasılıyor hemen

Evet baya doğal canim :)
Hala çalışıyorsun dimi son iki haftan mi var izne, cumaya iki gün kaldı vallahi nasıl geldik bı gunlere doğum şekline öncesinde mi karar verecek canım yoksa direk doğumu mu bekleyeceksiniz

Gece 2 de uyudum yarım saatte bir lavabo sonra 4 ten 6 ya kadar biraz uyudum uyandım baya uyudum herhalde diyorum şimdi de geri uyuyamıyorum nerdeyse 6.aydan beri gece tuvaletleri mahfetti ilk hamilleigim zaten başından beri böyleydi idrar yolu için antibiyotik yeni bitti acaba idrar yolu enfeksiyonu olmayıp bu kadar kalkan var mı ya tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…