- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Valla hamile haliyle o işleri kendi halledebilene helal olsun ben dün başladım en son özel bölgeye gelince artık baktım yetişip göremiyorum mecbur klasik yöntemle hallettim 37+3 teyim doğuma kadar 2 günde bir onunla uğraşırım artık normal. Doğum bekleyince her an her şey suprizAgda büyük kolaylık gerçekten ama agdayı bn yapsamda yaptırsamda derimde gidiyor peşinden o yüzden baska yöntemlerle devam
Çok teşekkür ederimKarinda kasılma/kasıklara doğru itme hissi/ beraberinde bele yayılan bir ağrı,sonrasında gevşeme, sonrasında yine kasılma oluyorsa tehlikeli. Bı kez bıçak saplanmasi gibi bir ağrı, rahim kaslarına ilusan baskı sebebiyle gerilme ağrısı gibi hissediliyor.
Canım bi kerelik olmuyo doğum sancisi kısa süreli düzenli gelen bi şancı. Adet sancısı gibi. Önemli olan düzenli olması. Bide ağustos annelerimde okudum bi doktor demiş doğum sancisi 50 saniyeden az olur diye. Ben hatırlamıyorum süre ama 50 saniye olsa dayanamazdim herhalde sürekli süren bi ağrı değil sana nefes aldiriyo..ınslalah güzel karşılarsın sancilarini. Dedigin gibi en ufacık bişeyde hastaneye gidince hemen alttan bakıyorlar. Bekleye bildiğim kadar beklersin. Doktorum 10 dakika da 1 gelen sancin suyun kanaman olursa git dediKızlar bir saat önce vajinama bir ağrı saplandı sanki biri bıçak sapladı anlık geldi gitti. Gözümden kendiliğinden yaş aktı o derece bi ağrı geldi. Bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama doğum ağrısı buna benziyorsa yandık doğuramıcam heralde benbugün fazla yürümüş olabilirim onun etkisimi bilmiyorum ama bebek zaten kasıklarımın altındaydı bütün gün boyunca. Elini hareket ettirse bile acı veriyor kasıklarıma. Eşimde çok pimpirikli ben bağırınca hadi hastaneye gidelm diyor her seferinde. Bende hastaneden korkuyorum her gelen giden alttan elliyorlar acillerde. Kendime söz vermiştim suyum gelmedikçe doğurmadıkça daha devletin aciline gitmem diye İnşallah bi daha gelmez sancı. Bu gece nöbetteyiz anlaşılan
Ben hala kullanıyorum canim 35 den sonra kesicem dediKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?
Evet gerçekten çok zor temizlikle uğraşmak. Doğumdan sonra bi süre görmek istemiyorum o bölgeyi. Heran gelebilir diye de 2 3 günde bir temizlik yapmak. Sürekli dua ediyorum hazırlıksız yakalanmim diye. Zaten doğumda afedersin kaka yapmayı tutamıyoruz öyle uyanıyorum bari böyle yakalanmimValla hamile haliyle o işleri kendi halledebilene helal olsun ben dün başladım en son özel bölgeye gelince artık baktım yetişip göremiyorum mecbur klasik yöntemle hallettim 37+3 teyim doğuma kadar 2 günde bir onunla uğraşırım artık normal. Doğum bekleyince her an her şey supriz
Ay insallah guzel haberler al zamaninda dogur Kuzum dualarimdasinSordum kuzum cevap bekliyorum sen nasılsın son durum nedir okuyamadım bugün işlerim vardı
InsallahSayılı gün çabucak geçer, sonra evde bol bol hasret giderirsin mimiklerinleAhhh Amin inşallah
Allah razi olsun kuzum vzrya insallahHayırlısoyla en kısa zamanda toparlayıp evinize gideceksiniz merak etme istedigim gibi süsleyip giydiriceksin dualarım siiznle
Bende ilkinde yakalanmadim valla ilk doğumda dediğim tek şey kadin olmak tam bir eziyet ilkinde suyu mu patlattılar altıma mi ettim dedim araştırma hastanesi öyle bacak açık bekliyorsun gelen parmak atıyor giden parmak atıyor cennet boşuna anaların ayakları altında degilEvet gerçekten çok zor temizlikle uğraşmak. Doğumdan sonra bi süre görmek istemiyorum o bölgeyi. Heran gelebilir diye de 2 3 günde bir temizlik yapmak. Sürekli dua ediyorum hazırlıksız yakalanmim diye. Zaten doğumda afedersin kaka yapmayı tutamıyoruz öyle uyanıyorum bari böyle yakalanmimikisinde yakalanmadim inşallah bunda da yakalanmam
hiç bişe sık sık değiştirip nefes almasını sağlarsanız bişe olmaz inşallahKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
yaa kızımın adaşıdamı varmışmışCanım hep alıntılıyorum bazı mesajlarını cevap vermeyi unutuyorumBen çalışıyordum izne ayrıldım erkenden sıcakta işe gitmek zor geldi o yüzden son günlerde daha sık bakabiliyorum buralara.Bugün itibariyle 34+1 oldum bende cumartesi kontrolümüz var 2.nst ye gireceğim. En son 32.haftada 1970 gram 44 cm civarındaydı bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz. İsmi Ada Doğum şekli 37.haftada çatı muayenesinden sonra belirleyecek doktorum.
Biyerde okumuştum çoğu kadın kıl konusunda hazırlıksız yakalanabiliyomuş ve doktor o an bununla gerçekten ilgilenmiyomuş zaten doğum yaparken umrunda da olmuyomuş ama baktın suyun geliyo zaten vakit var hemen bi duşa girip jiletlenmek en iyisi bende artık iki günde bir temizlik yapıyorum öğğ geldi ☺Bende ilkinde yakalanmadim valla ilk doğumda dediğim tek şey kadin olmak tam bir eziyet ilkinde suyu mu patlattılar altıma mi ettim dedim araştırma hastanesi öyle bacak açık bekliyorsun gelen parmak atıyor giden parmak atıyor cennet boşuna anaların ayakları altında degil
Pudra hiç düşünmedim trukid pişik önleyici aldım herkes çok memnun biraz pahalı ama pişiği önleyeceğini düşünüyorumKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
Ben de 2 haftadır iğne ve ağızdan kapsül olarak alıyorum. Lekelenmelerim başlamıştı ondan başladı bana. Muayene etti normal çıktı rahim ağzı. Nst de çektirdi sancı çıkmadı. Ama rahim kasılmalarım olabilirmiş yine de. Rahim çok etkileniyormuş bilinçaltından. Biraz rahatlamamı sağladı. Üç gündür kanamam baya azaldı kesildi. Yine de 36. Haftaya kadar kullanacağız. Bir zararı da yok.Kızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?
Sıkıntı yok tatlış bende kullandım 32.haftama kadar ama ben ağız yolu ile almıştım doktor fark etmez diyince
Kızlar bir saat önce vajinama bir ağrı saplandı sanki biri bıçak sapladı anlık geldi gitti. Gözümden kendiliğinden yaş aktı o derece bi ağrı geldi. Bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama doğum ağrısı buna benziyorsa yandık doğuramıcam heralde benbugün fazla yürümüş olabilirim onun etkisimi bilmiyorum ama bebek zaten kasıklarımın altındaydı bütün gün boyunca. Elini hareket ettirse bile acı veriyor kasıklarıma. Eşimde çok pimpirikli ben bağırınca hadi hastaneye gidelm diyor her seferinde. Bende hastaneden korkuyorum her gelen giden alttan elliyorlar acillerde. Kendime söz vermiştim suyum gelmedikçe doğurmadıkça daha devletin aciline gitmem diye İnşallah bi daha gelmez sancı. Bu gece nöbetteyiz anlaşılan
Kızlar çok teşekkürler. Ben ileri haftalarda kullanıldığına denk gelmemiştim şimdi aydınlandım sayenizde.Ben de 2 haftadır iğne ve ağızdan kapsül olarak alıyorum. Lekelenmelerim başlamıştı ondan başladı bana. Muayene etti normal çıktı rahim ağzı. Nst de çektirdi sancı çıkmadı. Ama rahim kasılmalarım olabilirmiş yine de. Rahim çok etkileniyormuş bilinçaltından. Biraz rahatlamamı sağladı. Üç gündür kanamam baya azaldı kesildi. Yine de 36. Haftaya kadar kullanacağız. Bir zararı da yok.
Yani kasılma varsa azaltmak hemen doğum olmasını engellemek için veriyorlar. Doktoru biliyordur mutlaka. Önlem amaçlı başlamış olabilir belki
Baskıdan dolayı oluyormuş canim onu bende yaşıyorum gün içinde mesela doktora söyledim normal artık doğum pozisyonunda olabilir önemli olan yatınca geçip geçmemesi dedi ama benim her daim ayaktayken varKızlar çok teşekkürler. Ben ileri haftalarda kullanıldığına denk gelmemiştim şimdi aydınlandım sayenizde.
Bu aradahallo38 ;
dün ben de iş için 1 saatlik mesafede bir yere gidip döndüm arabayı da ben kullanmadım hatta, rahat edeyim diye arka koltukla oturdum ama döndükten sonra evde de yemekti işti derken sanırım çok ayaktan kaldım ve 11 civarında söylediğin gibi vajinama bi ağrı saplandı. Ayağa kalkıp yürüdükçe de artıyordu. Benim bebeğim de pozisyon almıştı çok önceden. Kafa kısmı baskı yapıyor diye düşündüm. Öyle sancı gibi değil de ayağa kalkınca yürürken aşağıdan bıçak batması gibi bir his
Dün böyle ağrı girmeye başlayınca, bir de üç beş normal doğum videosuna denk gelince aldı beni bir korkuBaskıdan dolayı oluyormuş canim onu bende yaşıyorum gün içinde mesela doktora söyledim normal artık doğum pozisyonunda olabilir önemli olan yatınca geçip geçmemesi dedi ama benim her daim ayaktayken vargünaydın bu arada kuzum kuş seslerine uyandim uyu uyuya bilirsen kuştan hariç kaz seslerimiz de var arada horoz köpek neyin
Çok geçmiş olsun canım doğum zamanları belli olmaya başlıyor artık çok heyecanlıÇok teşekkür ederim sorduğun için çok düşüncelisinbenim kanama sorunum vardı yaklaşık bir haftadır. Progestan iğne ve kapsül kullanıyordum. Ev istirahati vermişti doktorum. Moralim inanılmaz bozuktu. Üç gündür kanamam kesildi çok şükür İğne ve kapsül devam. İnşallah kimsenin başına gelmesin çok kötü bir durum. Ama iyiyiz şuan
Çantamı hazırladım bebeğimin odasını hazırladım her şey hazır bekliyoruz bakalım 23ünde kontrolüm var doğum günüm belli olacak
Ahhh ne güzel ikinizin de istediği olmuş adıyla gelsin minik prensesmaviss_34 bu arada bebeğimin ismini deniz Bilge koymaya karar verdik. Deniz benim tercihim Bilge de eşimin tercihi oldu. Biraz zor karar verdik ama sonunda kesinleşti
Yaaa bu hikayeleri duymak o kadar özel ve güzel kimaviss_34 ayrıca bu topik benim için inanılmaz değerli. Yazamasam bile mutlaka okuyorum sürekli.
Ovülasyon testim sürekli pozitif çıkmaya başlayınca gebelikten şüphelendim sizin paylaşımlarınız nedeniyle. Sonra buraya yazdım, tavsiyenizle gebelik testi yapmıştım birkaç gün bekleyip. Veeee gebelik pozitif çıkmıştı 2 yıl bekleyişten sonra. Şimdi hepimiz doğuma hazırlanıyoruz. Çok duygusal çok heyecanlı…. Herkes için çok dua ediyorumsıkıntılarımız heyecanlarımız hissettiklerimiz çok benziyor hepimizin. Ne kadar güzel Ay duygulandım
Hakkınız da en hayırlısı olsun canım cogunlugun hastane çantası hazır artık doğumlar da başladı daha bı heyecanlı oldu topigimiz sağlıkla gelsinler ekliyorum listeye kuzumSelam kızlar ben de haftalık nstye giriyorum haftaya doktorla görüşmemiz olcak ve doğuma karar vereceğiz, onun dışında hastane çantam hazır beklemedeyim :) isim olarak alp düşünüyoruz
Yaaa kızlar ben önümü asla ama asla göremiyorum ancak aynadan onda da boynu tutulur insanın nasıl başarıyorsunuz valla helal olsunBiyerde okumuştum çoğu kadın kıl konusunda hazırlıksız yakalanabiliyomuş ve doktor o an bununla gerçekten ilgilenmiyomuş zaten doğum yaparken umrunda da olmuyomuş ama baktın suyun geliyo zaten vakit var hemen bi duşa girip jiletlenmek en iyisi bende artık iki günde bir temizlik yapıyorum öğğ geldi ☺
Evet baya doğal canim :)Dün böyle ağrı girmeye başlayınca, bir de üç beş normal doğum videosuna denk gelince aldı beni bir korku
Yatınca geçiyor çok şükür eğer kıstas oysa.
Doğal ortam Ne güzel ya ben ancak sokak köpeüi sesi duyuyorum :)
Bu arada kontrolüm cuma günü canım dün atladım galiba, ilk nst olacak günler geçmiyor. Bugün tam 35. Hafta şaka maka max 5 hafta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?