2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
31 Ağustos son iş günüm, tam 37 oluyor kuzum.

Sonra bana güle güle :)

Normal diye konuştuk 40-41 kadar bekleriz o zaman dedi ama tabi son ana kadar belli olmuyor diye biliyorum, sen daha tecrübelisin bu konuda. Bebek ve benim için sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun. İlla normal diye bir diretmem yok ama gönlümden geçen o.

Ay evet aynı his ayağa hele kalkamıyorsun o an çok tuhaf. Bugün hemen randevu buldum gidip bi bakıcam gece yatırmadı beni resmen. Geçen hafta daha pozisyon almamıştı belki aldıda ondan ağrılarım bakalm ne dicek

Pudra kullanımı tavsiye edilmiyor. Pişik kremi kullanılıyor artık. Ben başta desitin kullanmıştım.sonra sudocreme geçmiştim.ama mustela, bepanthol kullanan arkadaşlarda memnun bi araştır istersen

Ben de herhangi bir enfeksiyon yok ancak o kadar çok su tüketiyorum ki gün içinde, yatmadan önce ve gece uyandığımda sürekli bir ayağım tuvalette. Allah'tan odanın tam yanı da mesafe yakın hemen gidip geliyorum ama arada bu durum uykusuz bırakıyor. Günlük değişiyor ama mutlaka her gece en az 3 kere kalkıyorum tuvalet için.

Gece minimum 2-3 kalkıyorum ben de.. Yeni geçirilmiş idrar yolu enfeksiyonu sonrasında kaslar daha duyarlı oluyor. O sebeple idrar az da olsa hissedip uyanmaniz bu yüzden olabilir, bı de bebeğin yerleşimi daha da aşağıdaysa yine o yüzden de olabilir. Testi tekrarlayarak enfeksiyonun bittiğini kontrol edin derim, geçmiş olsun

Ben de 2 kere falan kalkıyorum tuvalete.
ama ben bacak ve kalca agrisindan uyuyamiyorum. Ne tarafa donsem o taraf agriyor.
Sabaha kadar dön dön.
Dönmek iskence zaten.
Doktor magnezyumu artirdi ama yapacak bir sey yok tecrubelisin biliyorsun bu agrilari çekeceksin diyor

Ben 14/9 çıkınca Yarabbi şükür diyorum az önce yine 16/11 çıktı tansiyon, hapla oen fazla 14/8 e düsürebiliyolar. Ona rağmen hala bekletiyolar bebeği bende. Buradakiler hemen alma taraftarı değil, ne kadar içinde kalırsa bebek o kadar iyi diyolar.

Spinal mi oldu canim muhtemelen şuan sezeryandasin hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz
Evet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu

Gözünüz Aydın
İnşallah en kısa zamanda en güzelinden kavuşma haberinizi de bekliyoruz

Herşey yolunda simdlik aşırı kasılmalar var sancılar çoğaldı sadece isim belli gibi artık. Yarında randevumuz var bakalım umarım yolundadir herşey

Gözün aydın canım.
En kisa zamanda bebisler de sen de toparlarsiniz inşallah saglikla kavusursunuz

Günaydın canım Allah kolaylık versin iş yerinde doğuranlar dan olmayasin canım arkadaşım rekor ikimiz de galiba benim de 18 kg toplamda galiba oglumdaki gibi 22 kg ile gireceğim doguma
Ayy dün o kadar yoğundu ki iş arkadaş diyo bugün doğurmayacaksan hangi gün doğuracan çıkar gitsin diğerleri 40. Hafta doğmuştu yA çok korkmuyorum o yüzden hatta erken doğsa aşırı mutlu olurum ama tabi sağlıkla eksik dua da dilemeyeyim. Oğlumda 20 kilo almıştım veririz yA boşver kilo dediğin elinin kiri
Teyzoslar buda fotomuz
O yanaklar ne yaa bal bal tosbişkoo ben de cuma gidicem kontrole ve nstye giricem bakalım
Annelerimiz bize çok kullanmışlar ama zararlı olduğu son araştırmalarda tespit edilmiş kanser yapıcı olduğunu iddia ediyorlar ben o yüzden hiç kullanmıyorum mustelanın pişik önleyicisini aldım o güzel onu da her bezde Sürmene gerek yok özellikle kaka sonrası mutlaka diğerlerinde de duruma göre. Zaten ileri derece pişik vs daha çok ek gıda dönemlerinde olursa doktor krem öneriyor
Selam kızlar ben de haftalık nstye giriyorum haftaya doktorla görüşmemiz olcak ve doğuma karar vereceğiz, onun dışında hastane çantam hazır beklemedeyim :) isim olarak alp düşünüyoruz
Alp benim oğlumun adı çok tatlı ve enerjik oluyorlar ama bir o kadar da yaramaz beni uyarmışlardı ama dinlemedim. Pişman değilim çok seviyorum. A zaten enerji harfi hele ki bi de ismin başındaysa en çok etkilendikleri harf oluyo
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir an önce toparlayın hepiniz de biz hep acele ediyoruz ama doktorlar ne kadar dursa o kadar iyi diye boşuna demiyolar yine de 36+ 4 çok iyi bir zaman ama solunum sıkıntısı vs olabiliyor baksana.. kavuşmuşsunuz yA gerisi de hallolur. Musmutlu sağlıklı süreçleriniz olsun

Evet ama yüksek tansiyon bebeğe zarar veriyor 13 9 çok yüksek değil normal 12 8 zaten ama benim doktorum bir şey olmaz diye bekletip de riske atamam bebeği dedi

Gece min 5 kere tuvalete kalkıyorum ya artık eşimle yer değiştik yakın tarafa ben yatıyorum darlandım iyice şu olaydan uykuda tutmuyor sabahta erken kalkıyorum gün içinde ruh gibiyim

Bi 3-4 kere tuvalet kalkışı da benden gelsin. Bazen kalktığımda o kadar sıkışık oluyorum ki normal zamana yaysam belki 6-7 yi bulur

Bebeğimin ismi Defne olacak, ödem ve reflü dışında bir şikayetim yok gün sayıyoruz Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…