31 Ağustos son iş günüm, tam 37 oluyor kuzum.Evet baya doğal canim :)
Hala çalışıyorsun dimi son iki haftan mi var izne, cumaya iki gün kaldı vallahi nasıl geldik bı gunleredoğum şekline öncesinde mi karar verecek canım yoksa direk doğumu mu bekleyeceksiniz
İzmir için battaniye fazla ben olsam koymamya kızlar hastane çantasına bebek battaniyesi koydunuz mu ?
izmir ' de yaşıyoruz, tam doğum tarihi belli değil ama battaniye koysam mı pike yeterli mi bilemedim
Ay evet aynı his ayağa hele kalkamıyorsun o an çok tuhaf. Bugün hemen randevu buldum gidip bi bakıcam gece yatırmadı beni resmen. Geçen hafta daha pozisyon almamıştı belki aldıda ondan ağrılarım bakalm ne dicekKızlar çok teşekkürler. Ben ileri haftalarda kullanıldığına denk gelmemiştim şimdi aydınlandım sayenizde.
Bu aradahallo38 ;
dün ben de iş için 1 saatlik mesafede bir yere gidip döndüm arabayı da ben kullanmadım hatta, rahat edeyim diye arka koltukla oturdum ama döndükten sonra evde de yemekti işti derken sanırım çok ayaktan kaldım ve 11 civarında söylediğin gibi vajinama bi ağrı saplandı. Ayağa kalkıp yürüdükçe de artıyordu. Benim bebeğim de pozisyon almıştı çok önceden. Kafa kısmı baskı yapıyor diye düşündüm. Öyle sancı gibi değil de ayağa kalkınca yürürken aşağıdan bıçak batması gibi bir his
Pudra kullanımı tavsiye edilmiyor. Pişik kremi kullanılıyor artık. Ben başta desitin kullanmıştım.sonra sudocreme geçmiştim.ama mustela, bepanthol kullanan arkadaşlarda memnun bi araştır istersenKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
Ben de herhangi bir enfeksiyon yok ancak o kadar çok su tüketiyorum ki gün içinde, yatmadan önce ve gece uyandığımda sürekli bir ayağım tuvalette. Allah'tan odanın tam yanı da mesafe yakın hemen gidip geliyorum ama arada bu durum uykusuz bırakıyor. Günlük değişiyor ama mutlaka her gece en az 3 kere kalkıyorum tuvalet için.Gece 2 de uyudum yarım saatte bir lavabo sonra 4 ten 6 ya kadar biraz uyudum uyandım baya uyudum herhalde diyorum şimdi de geri uyuyamıyorum nerdeyse 6.aydan beri gece tuvaletleri mahfetti ilk hamilleigim zaten başından beri böyleydi idrar yolu için antibiyotik yeni bitti acaba idrar yolu enfeksiyonu olmayıp bu kadar kalkan var mı ya tuvalete
Gece minimum 2-3 kalkıyorum ben de.. Yeni geçirilmiş idrar yolu enfeksiyonu sonrasında kaslar daha duyarlı oluyor. O sebeple idrar az da olsa hissedip uyanmaniz bu yüzden olabilir, bı de bebeğin yerleşimi daha da aşağıdaysa yine o yüzden de olabilir. Testi tekrarlayarak enfeksiyonun bittiğini kontrol edin derim, geçmiş olsunGece 2 de uyudum yarım saatte bir lavabo sonra 4 ten 6 ya kadar biraz uyudum uyandım baya uyudum herhalde diyorum şimdi de geri uyuyamıyorum nerdeyse 6.aydan beri gece tuvaletleri mahfetti ilk hamilleigim zaten başından beri böyleydi idrar yolu için antibiyotik yeni bitti acaba idrar yolu enfeksiyonu olmayıp bu kadar kalkan var mı ya tuvalete
Ben de 2 kere falan kalkıyorum tuvalete.Gece 2 de uyudum yarım saatte bir lavabo sonra 4 ten 6 ya kadar biraz uyudum uyandım baya uyudum herhalde diyorum şimdi de geri uyuyamıyorum nerdeyse 6.aydan beri gece tuvaletleri mahfetti ilk hamilleigim zaten başından beri böyleydi idrar yolu için antibiyotik yeni bitti acaba idrar yolu enfeksiyonu olmayıp bu kadar kalkan var mı ya tuvalete
Ben 14/9 çıkınca Yarabbi şükür diyorumDoktorların düşünceleride değişik sanırım bnm 14 e kadar cıkmıştı gittim bi ara 14.9 a cıkarsa o zaman ilac baslatırım Dedi bi limonlu su normale döndü.insanon kafası karışıyorhayırlısııyla gelir inşallah
Evet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyuSpinal mi oldu canim muhtemelen şuan sezeryandasin hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz
Gözünüz AydınEvet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Herşey yolunda simdlik aşırı kasılmalar var sancılar çoğaldı sadece@melyes @efsunn210102 @gibigibigibi @gulcehanim T Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayiliranne @gls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @TurunculuuGAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103 @deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol iki prensesin annesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Amin Allah razı olsun canım. Darısı sağlıcakla, vakti zamanında sana olsun inşallahGözünüz Aydın
İnşallah en kısa zamanda en güzelinden kavuşma haberinizi de bekliyoruz
Amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahAmin Allah razı olsun canım. Darısı sağlıcakla, vakti zamanında sana olsun inşallah
Gözün aydın canım.Evet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Ayy dün o kadar yoğundu ki iş arkadaş diyo bugün doğurmayacaksan hangi gün doğuracan çıkar gitsinGünaydın canım Allah kolaylık versin iş yerinde doğuranlar dan olmayasincanım arkadaşım rekor ikimiz de galiba benim de 18 kg toplamda galiba oglumdaki gibi 22 kg ile gireceğim doguma
O yanaklar ne yaa bal bal tosbişkoo ben de cuma gidicem kontrole ve nstye giricem bakalımTeyzoslar buda fotomuz
Annelerimiz bize çok kullanmışlar ama zararlı olduğu son araştırmalarda tespit edilmiş kanser yapıcı olduğunu iddia ediyorlar ben o yüzden hiç kullanmıyorum mustelanın pişik önleyicisini aldım o güzel onu da her bezde Sürmene gerek yok özellikle kaka sonrası mutlaka diğerlerinde de duruma göre. Zaten ileri derece pişik vs daha çok ek gıda dönemlerinde olursa doktor krem öneriyorKızlar bebek pudrası kullanmayı düşünüyor musunuz? Ya da pudra yerine ne kullanacaksınız ben pudraların içeriğini çok begenmediğim için kullanmak istemiyorum ama yerine ne kullanabilirim karar veremiyorum ya
Alp benim oğlumun adı çok tatlı ve enerjik oluyorlar ama bir o kadar da yaramaz beni uyarmışlardı ama dinlemedim. Pişman değilim çok seviyorum. A zaten enerji harfi hele ki bi de ismin başındaysa en çok etkilendikleri harf oluyoSelam kızlar ben de haftalık nstye giriyorum haftaya doktorla görüşmemiz olcak ve doğuma karar vereceğiz, onun dışında hastane çantam hazır beklemedeyim :) isim olarak alp düşünüyoruz
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEvet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Evet ama yüksek tansiyon bebeğe zarar veriyor 13 9 çok yüksek değil normal 12 8 zaten ama benim doktorum bir şey olmaz diye bekletip de riske atamam bebeği dediBen 14/9 çıkınca Yarabbi şükür diyorumaz önce yine 16/11 çıktı tansiyon, hapla oen fazla 14/8 e düsürebiliyolar. Ona rağmen hala bekletiyolar bebeği bende. Buradakiler hemen alma taraftarı değil, ne kadar içinde kalırsa bebek o kadar iyi diyolar.
@melyes @efsunn210102 @gibigibigibi @gulcehanim T Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayiliranne @gls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @TurunculuuGAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103 @deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol iki prensesin annesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?