2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
T temmuzekim Bu ayağa kalkınca vajina dudaklarının kopacak gibi acıması bende de olmaya başladı. Doktorun ne demişti bu konu hakkında?
Dün yine sordum çünkü sürekli bu acıyı çekiyorum malesef özellikle yatınca geceleri mahvediyor sızlıyo resmen. Normal bebek baskılıyor dedi hafif zeytinyağıyla masaj yapabilirsin üstten dedi. Çürük acısı gibi benim seninde öyle mi

yaa kızımın adaşıdamı varmışmışbizimkide 33+4 de bi Ada
Ya bende diyorum bir tane Ada daha vardı kimdi diye listeye bakmakta aklıma gelmedi
Eşim çok istedi daha ortada çocuk yokken kız olursa Ada olsun dedi. Çocuk kız olunca da kıramadım bende Kapı süsü yaptım ama henüz bitmedi. Sağlıkla gelsin Ada'larımız

Eklentiler

• 20220817_114941.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
Benim de ayağa kalkınca oluyor Sanki ordan bir şey çıkıverecekmiş gibi, ama hareketleri de üstte hissediyorum aşağı o kadar inmiş olamaz. Kafa aşağı doğru ya e hacim ve kg de arttı iyice baskılıydı galiba. Ben de sorayım cuma günü

Allah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende
Sonuna kadar bekle canim aksi bir durum olursa zaten brkletmez doktorun alır sezeryana bende son ana kadar bekledim ama kanala inmeyince sezeryana almıştı ne sancı gördüm ne suyum geldi nede nişanımm geldi hiç birini göremedim yani
Her yerin sistemi farklı işte canim Türkiye de olsa şimdiye on kere almışlardı bebeği kaç kg şuan bebişin tahlil sonuclarin nasıl cikti
Rabbim tez zamanda sifalarini versin toparlanıp kollarına alasın insallah ikisini de canım doğum da gördün mü bebisleri kaç kg doğdular sende bol bol yuru iyi gelecek yürümek çabuk toparlarsin sağlıkla büyüt meleklerini
Herşey yolunda simdlik aşırı kasılmalar var sancılar çoğaldı sadece isim belli gibi artık. Yarında randevumuz var bakalım umarım yolundadir herşey
Son zamanlar artık canım düzenli mi oluyor kasılmaların eğer öyleyse doğum yakındır güzel haberlerle gel bizleri de haberdar et canım ne olacak isminiz
Kendini çok yorma bu süreçte ya sende mi 37 de ayrılacaksın izne canim sonradan veriliyor kilolar çok şükür ama bu sıcaklarda zor oluyor işte terlemeden oturamiyorum maalesef
Teşekkürler teyzesi öyle tontis olacak galiba bu hafta çoğumuzun kontrol haftası galiba güzel haberlerle gel canım
Gece min 5 kere tuvalete kalkıyorum ya artık eşimle yer değiştik yakın tarafa ben yatıyorum darlandım iyice şu olaydan uykuda tutmuyor sabahta erken kalkıyorum gün içinde ruh gibiyim
Ahhh bende öyleyim cildiricam WC ye kalkmak ayrı sivriler ayrı oğlumda hala benimle yatıyor oda ayrı o sebeple oda oda geziyorum serinlik arıyorum resmennn
Bebeğimin ismi Defne olacak, ödem ve reflü dışında bir şikayetim yok gün sayıyoruz Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Adıyla gelsin prenses ekliyorum canım amin inşallah canım ödem çoğumuz da var bı dogursak rahatlicaz
Aynısını bende yaşıyorum kızlar tam olarak tarif ettiğiniz gibi bende sordum doktoruma magnezyumu düzenli kullanın dedi

3 gün önce 2700 gr dı. Preaklampsi başlangıcı var dedi, eşim bugün gelip konuşacak doktorla ama hemen seni doğuma alıyoruz gibi şeylerde söylemedi buna rağmen yani. Bilmiyorum eşim konuştuktan sonra nasıl bi karar verilecek görücez, sizi de haberdar ederim.

Doğumda birini gösterdiler. Sanırım diğerinin solunum sorunu daha ciddiydi ki sadece ağlamasını duydum ve hemen götürdüler ikisini de. 2700 ve 2200 doğdular çok şükür. Şu zorlu günler de geçecek Allah in izniyle. İyi dileklerin için çook çok teşekkürler canım

inşallahya ne tesadüf benim eşimde hep bi kızı olsun istiyodu taa sevgililikten beri olursada adı Ada olsun diyodu kalbi temizmiş kocişimin bende kız çocuklara daha bi ilgiliydim Allah gönlümüze göre verdi çok şükür ben araştırma hastanesinde doğurcam ordada kapı sğsü falan yasakmış evdede odası olmıcak ev küçük olduğu için seneye taşıncaz kendi evimize orda oda yapcam o yüzden kapı süsü yapsam ya da alsammı bilemedim

Ben de ağda yaptım bikini bölgesine çok zordu iyi ki hamilelikteki son ağdamdı bir ay önceki ağdam bile acayip rahatmış

Benim bebekte yukarda daha belli karnım top gibi zaten baskı yapıyorlar galiba
Allah kolaylık versin canım ikinci olunca tabii bizde şimdi ilk sadece kendimizle uğraşıyoruz senin ilgi bekleyen bir tane daha yavrun var. Acaba uyku eğitimi gibi bir şey mi aldırsanız belki işe yarar

Canım benim magnezyumlada ilgisi yok günde 3er magnezyum kalsiyum kullanıyorum ben ikinci aydan beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu olanlarda daha hassasiyet olurmuş belkide ondan benimde

Merhaba hanımlar bende 2 gün boyunca eşimle temizlik yaptik bebegin dolabiydi evi sil süpür derken 2 gece hep agrilara sancılara uyandim dedim heralde 34haftadan sonra boyle olcak ama hiç iş yapmadigim günlerin geceleride agrisiz sancısız uyudum sanirım yaptigimiz isler hareketlerde etkiliyor yalancı sancıları

Ayy o giydirme konusu bizdede aynı eğilip giyinemiyorum eşim giydiriyo önümüde görmüyorum bakmadan elimle yoklayarak emin olmaya çalışıyorum

Kızlar bugün muayene olduk, 2900 gram kilomuz 50 cm boyumuz kızım kanala girmemiş ama doğum pozisyonunda duruyo, bol bol sandalyeye ters otur çömel yer sil yürüyüş yap ve alabilirsen pilates topu al dedi doktorum inş etkisi olur, birde söylemedi ama bebeğin baş ölçümü iki haftadan geri geliyo verdiği kağıtta gördüm araştırdım geriden ileriden gidebiliyomuş internette böyle yazıyo telaşlanmadım artık son günler bakalım ne zaman gelicek bebeler

İsim Elbruz Uras olacak

Kızlar benim sürekli başım dönüyor tansiyonum düşük normal mi bu durum acaba ayağa kalkacak gücüm yok hiç;(

Yaaa iki kuzen birlikte buyuyecekler ne güzel hayırlı olsun Rabbim güzel günler de analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere yarın mutlaka haberdar et bizi de canım doktor sonrası
Merhaba, doktora gittim. Nst iyi çıktı, sancı yoktu. Bebekte 2.500kg olmuş. Başı aşağıdaymış, normal düşünüyorsan doğurabilirsin dedi. İnşaAllah bakalım. 8 gün sonra tekrar çağırdı. Herkes güzel haberler ile doktordan döner İnşaAllah.

Kızlar benim sürekli başım dönüyor tansiyonum düşük normal mi bu durum acaba ayağa kalkacak gücüm yok hiç;(
Bende yaşıyorum bunu ağzıma çık baygin uzanmak dışında brseye elim kalkmıyor bazen. Gözüm kararıp sendeledim çoğu kez .surda bekleyeyim bende. Yaşayan başka var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…