- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Dün yine sordum çünkü sürekli bu acıyı çekiyorum malesef özellikle yatınca geceleri mahvediyor sızlıyo resmen. Normal bebek baskılıyor dedi hafif zeytinyağıyla masaj yapabilirsin üstten dedi. Çürük acısı gibi benim seninde öyle miT temmuzekim Bu ayağa kalkınca vajina dudaklarının kopacak gibi acıması bende de olmaya başladı. Doktorun ne demişti bu konu hakkında?
Ya bende diyorum bir tane Ada daha vardı kimdi diye listeye bakmakta aklıma gelmediyaa kızımın adaşıdamı varmışmışbizimkide 33+4 de bi Ada
Benim de ayağa kalkınca oluyor Sanki ordan bir şey çıkıverecekmiş gibi, ama hareketleri de üstte hissediyorum aşağı o kadar inmiş olamaz. Kafa aşağı doğru ya e hacim ve kg de arttı iyice baskılıydı galiba. Ben de sorayım cuma günüDün yine sordum çünkü sürekli bu acıyı çekiyorum malesef özellikle yatınca geceleri mahvediyor sızlıyo resmen. Normal bebek baskılıyor dedi hafif zeytinyağıyla masaj yapabilirsin üstten dedi. Çürük acısı gibi benim seninde öyle mi
Allah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende31 Ağustos son iş günüm, tam 37 oluyor kuzum.
Sonra bana güle güle :)
Normal diye konuştuk 40-41 kadar bekleriz o zaman dedi ama tabi son ana kadar belli olmuyor diye biliyorum, sen daha tecrübelisin bu konuda. Bebek ve benim için sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun. İlla normal diye bir diretmem yok ama gönlümden geçen o.
Her yerin sistemi farklı işte canim Türkiye de olsa şimdiye on kere almışlardı bebeği kaç kg şuan bebişin tahlil sonuclarin nasıl ciktiBen 14/9 çıkınca Yarabbi şükür diyorumaz önce yine 16/11 çıktı tansiyon, hapla oen fazla 14/8 e düsürebiliyolar. Ona rağmen hala bekletiyolar bebeği bende. Buradakiler hemen alma taraftarı değil, ne kadar içinde kalırsa bebek o kadar iyi diyolar.
Rabbim tez zamanda sifalarini versin toparlanıp kollarına alasın insallah ikisini de canım doğum da gördün mü bebisleri kaç kg doğdular sende bol bol yuru iyi gelecek yürümek çabuk toparlarsin sağlıkla büyüt melekleriniEvet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Son zamanlar artık canım düzenli mi oluyor kasılmaların eğer öyleyse doğum yakındırHerşey yolunda simdlik aşırı kasılmalar var sancılar çoğaldı sadeceisim belli gibi artık. Yarında randevumuz var bakalım umarım yolundadir herşey
Kendini çok yorma bu süreçte ya sende mi 37 de ayrılacaksın izne canim sonradan veriliyor kilolar çok şükür ama bu sıcaklarda zor oluyor işte terlemeden oturamiyorum maalesefAyy dün o kadar yoğundu ki iş arkadaş diyo bugün doğurmayacaksan hangi gün doğuracan çıkar gitsindiğerleri 40. Hafta doğmuştu yA çok korkmuyorum o yüzden hatta erken doğsa aşırı mutlu olurum ama tabi sağlıkla eksik dua da dilemeyeyim. Oğlumda 20 kilo almıştım veririz yA boşver kilo dediğin elinin kiri
O yanaklar ne yaa bal bal tosbişkoo ben de cuma gidicem kontrole ve nstye giricem bakalım
Annelerimiz bize çok kullanmışlar ama zararlı olduğu son araştırmalarda tespit edilmiş kanser yapıcı olduğunu iddia ediyorlar ben o yüzden hiç kullanmıyorum mustelanın pişik önleyicisini aldım o güzel onu da her bezde Sürmene gerek yok özellikle kaka sonrası mutlaka diğerlerinde de duruma göre. Zaten ileri derece pişik vs daha çok ek gıda dönemlerinde olursa doktor krem öneriyor
Alp benim oğlumun adı çok tatlı ve enerjik oluyorlar ama bir o kadar da yaramaz beni uyarmışlardı ama dinlemedim. Pişman değilim çok seviyorum. A zaten enerji harfi hele ki bi de ismin başındaysa en çok etkilendikleri harf oluyo
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbir an önce toparlayın hepiniz de biz hep acele ediyoruz ama doktorlar ne kadar dursa o kadar iyi diye boşuna demiyolar yine de 36+ 4 çok iyi bir zaman ama solunum sıkıntısı vs olabiliyor baksana.. kavuşmuşsunuz yA gerisi de hallolur. Musmutlu sağlıklı süreçleriniz olsun
Ahhh bende öyleyim cildiricam WC ye kalkmak ayrı sivriler ayrı oğlumda hala benimle yatıyor oda ayrı o sebeple oda oda geziyorum serinlik arıyorum resmennnGece min 5 kere tuvalete kalkıyorum ya artık eşimle yer değiştik yakın tarafa ben yatıyorumdarlandım iyice şu olaydan uykuda tutmuyor sabahta erken kalkıyorum gün içinde ruh gibiyim
Adıyla gelsin prenses ekliyorum canımBebeğimin ismi Defne olacak, ödem ve reflü dışında bir şikayetim yok gün sayıyoruz Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynısını bende yaşıyorum kızlar tam olarak tarif ettiğiniz gibi bende sordum doktoruma magnezyumu düzenli kullanın dediDün yine sordum çünkü sürekli bu acıyı çekiyorum malesef özellikle yatınca geceleri mahvediyor sızlıyo resmen. Normal bebek baskılıyor dedi hafif zeytinyağıyla masaj yapabilirsin üstten dedi. Çürük acısı gibi benim seninde öyle mi
Ne güzel, Türkiyedeki doktorlar bu konuda daha hassas.Evet ama yüksek tansiyon bebeğe zarar veriyor 13 9 çok yüksek değil normal 12 8 zaten ama benim doktorum bir şey olmaz diye bekletip de riske atamam bebeği dedi
3 gün önce 2700 gr dı. Preaklampsi başlangıcı var dedi, eşim bugün gelip konuşacak doktorla ama hemen seni doğuma alıyoruz gibi şeylerde söylemedi buna rağmen yani. Bilmiyorum eşim konuştuktan sonra nasıl bi karar verilecek görücez, sizi de haberdar ederim.Allah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende
Sonuna kadar bekle canim aksi bir durum olursa zaten brkletmez doktorun alır sezeryana bende son ana kadar bekledim ama kanala inmeyince sezeryana almıştı ne sancı gördüm ne suyum geldi nede nişanımm geldi hiç birini göremedim yani
Her yerin sistemi farklı işte canim Türkiye de olsa şimdiye on kere almışlardı bebeği kaç kg şuan bebişin tahlil sonuclarin nasıl cikti
Rabbim tez zamanda sifalarini versin toparlanıp kollarına alasın insallah ikisini de canım doğum da gördün mü bebisleri kaç kg doğdular sende bol bol yuru iyi gelecek yürümek çabuk toparlarsin sağlıkla büyüt meleklerini
Son zamanlar artık canım düzenli mi oluyor kasılmaların eğer öyleyse doğum yakındırgüzel haberlerle gel bizleri de haberdar et canım ne olacak isminiz
Kendini çok yorma bu süreçte ya sende mi 37 de ayrılacaksın izne canim sonradan veriliyor kilolar çok şükür ama bu sıcaklarda zor oluyor işte terlemeden oturamiyorum maalesef
Teşekkürler teyzesi öyle tontis olacak galibabu hafta çoğumuzun kontrol haftası galiba güzel haberlerle gel canım
Ahhh bende öyleyim cildiricam WC ye kalkmak ayrı sivriler ayrı oğlumda hala benimle yatıyor oda ayrı o sebeple oda oda geziyorum serinlik arıyorum resmennn
Adıyla gelsin prenses ekliyorum canımamin inşallah canım ödem çoğumuz da var bı dogursak rahatlicaz
Aynısını bende yaşıyorum kızlar tam olarak tarif ettiğiniz gibi bende sordum doktoruma magnezyumu düzenli kullanın dedi
Doğumda birini gösterdiler. Sanırım diğerinin solunum sorunu daha ciddiydi ki sadece ağlamasını duydum ve hemen götürdüler ikisini de. 2700 ve 2200 doğdular çok şükür. Şu zorlu günler de geçecek Allah in izniyle. İyi dileklerin için çook çok teşekkürler canımRabbim tez zamanda sifalarini versin toparlanıp kollarına alasın insallah ikisini de canım doğum da gördün mü bebisleri kaç kg doğdular sende bol bol yuru iyi gelecek yürümek çabuk toparlarsin sağlıkla büyüt meleklerini
inşallahYa bende diyorum bir tane Ada daha vardı kimdi diye listeye bakmakta aklıma gelmedi
Eşim çok istedi daha ortada çocuk yokken kız olursa Ada olsun dedi. Çocuk kız olunca da kıramadım bendeKapı süsü yaptım ama henüz bitmedi. Sağlıkla gelsin Ada'larımız
Benim bebekte yukarda daha belli karnım top gibi zaten baskı yapıyorlar galibaBenim de ayağa kalkınca oluyor Sanki ordan bir şey çıkıverecekmiş gibi, ama hareketleri de üstte hissediyorum aşağı o kadar inmiş olamaz. Kafa aşağı doğru ya e hacim ve kg de arttı iyice baskılıydı galiba. Ben de sorayım cuma günü
Allah kolaylık versin canım ikinci olunca tabii bizde şimdi ilk sadece kendimizle uğraşıyoruz senin ilgi bekleyen bir tane daha yavrun var. Acaba uyku eğitimi gibi bir şey mi aldırsanız belki işe yararAllah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende
Sonuna kadar bekle canim aksi bir durum olursa zaten brkletmez doktorun alır sezeryana bende son ana kadar bekledim ama kanala inmeyince sezeryana almıştı ne sancı gördüm ne suyum geldi nede nişanımm geldi hiç birini göremedim yani
Her yerin sistemi farklı işte canim Türkiye de olsa şimdiye on kere almışlardı bebeği kaç kg şuan bebişin tahlil sonuclarin nasıl cikti
Rabbim tez zamanda sifalarini versin toparlanıp kollarına alasın insallah ikisini de canım doğum da gördün mü bebisleri kaç kg doğdular sende bol bol yuru iyi gelecek yürümek çabuk toparlarsin sağlıkla büyüt meleklerini
Son zamanlar artık canım düzenli mi oluyor kasılmaların eğer öyleyse doğum yakındırgüzel haberlerle gel bizleri de haberdar et canım ne olacak isminiz
Kendini çok yorma bu süreçte ya sende mi 37 de ayrılacaksın izne canim sonradan veriliyor kilolar çok şükür ama bu sıcaklarda zor oluyor işte terlemeden oturamiyorum maalesef
Teşekkürler teyzesi öyle tontis olacak galibabu hafta çoğumuzun kontrol haftası galiba güzel haberlerle gel canım
Ahhh bende öyleyim cildiricam WC ye kalkmak ayrı sivriler ayrı oğlumda hala benimle yatıyor oda ayrı o sebeple oda oda geziyorum serinlik arıyorum resmennn
Adıyla gelsin prenses ekliyorum canımamin inşallah canım ödem çoğumuz da var bı dogursak rahatlicaz
Aynısını bende yaşıyorum kızlar tam olarak tarif ettiğiniz gibi bende sordum doktoruma magnezyumu düzenli kullanın dedi
Bende şimdi 12den 14e 2 saat uyumuşum misler gibiGün içinde uyku basıyor bir kaç gündür, illa yarım saat vs. uyuyorum. Sanırım son aya ait bi güncelleme
Canım benim magnezyumlada ilgisi yok günde 3er magnezyum kalsiyum kullanıyorum ben ikinci aydan beriAllah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende
Ayy o giydirme konusu bizdede aynı eğilip giyinemiyorum eşim giydiriyo önümüde görmüyorum bakmadan elimle yoklayarak emin olmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım doğum zamanları belli olmaya başlıyor artık çok heyecanlıdünde bir ikiz doğumumuz oldu inşallah hepsi iyilerdir
Ahhh ne güzel ikinizin de istediği olmuş adıyla gelsin minik prensesekliyorum listeye
Yaaa bu hikayeleri duymak o kadar özel ve güzel kiduygulanmamak elde değil Rabbim hiç bir anne adayını evlat hasretiyle sinamasin isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları dediğin şekilde bir çok kişiye şahitlik ettik mutluluğuna üzüntüsünü korkusuna ortak olduk iyi ki var kk yoksa böyle güzel insanlarla bir arada olup tanisamayacaktik
Hakkınız da en hayırlısı olsun canım cogunlugun hastane çantası hazır artık doğumlar da başladı daha bı heyecanlı oldu topigimiz sağlıkla gelsinler ekliyorum listeye kuzum
Yaaa kızlar ben önümü asla ama asla göremiyorum ancak aynadan onda da boynu tutulur insanın nasıl başarıyorsunuz valla helal olsunbazen çoraplarımı bile eşim giydiriyor yok egilemiyorum göbeğim kasılıyor hemen
İsim Elbruz Uras olacakAllah yardımcın olsun canim calisirken kendimi hatırladım da çok beterdi 35 de ayrılmıştım bende
Merhaba, doktora gittim. Nst iyi çıktı, sancı yoktu. Bebekte 2.500kg olmuş. Başı aşağıdaymış, normal düşünüyorsan doğurabilirsin dedi. İnşaAllah bakalım. 8 gün sonra tekrar çağırdı. Herkes güzel haberler ile doktordan döner İnşaAllah.Yaaa iki kuzen birlikte buyuyecekler ne güzel hayırlı olsun Rabbim güzel günler de analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlereyarın mutlaka haberdar et bizi de canım doktor sonrası
Bende yaşıyorum bunu ağzıma çık baygin uzanmak dışında brseye elim kalkmıyor bazen. Gözüm kararıp sendeledim çoğu kez .surda bekleyeyim bende. Yaşayan başka var mıKızlar benim sürekli başım dönüyor tansiyonum düşük normal mi bu durum acaba ayağa kalkacak gücüm yok hiç;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?