2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İzmir için battaniye fazla ben olsam koymam
Antalya'dayim ilk dogumumu ağustos 20 de yaptım. Hastanelerdeki odalarda klima otomatik ayarlanıyor ve kapı kapalı olduğu için küçücük odada çok usumustum.battaniye gereği duyabiliyor insan bebek için de. Bence bulunmalı ne olur ne olmaz

Tok gidilmesi gereken muayene mi yoksa nst mi

Bende yaşıyorum bunu ağzıma çık baygin uzanmak dışında brseye elim kalkmıyor bazen. Gözüm kararıp sendeledim çoğu kez .surda bekleyeyim bende. Yaşayan başka var mı
Vallahi canım dogum anında aynısı olursa diye aklım çıkıyor

Kızlar benim sürekli başım dönüyor tansiyonum düşük normal mi bu durum acaba ayağa kalkacak gücüm yok hiç;(
Dün hastanede yaşadım bende bu olayı bir anda başım döndü korktum eşimde otoparktaydı gelene kadar hiç kıpırdamadım sonra geçti ama daha öncede bu kadar olmasada hafif oluyordu herhalde basınç kaynaklı artık son zamanlar

Kızlar şu xiaomi’nin oda termometresini aldım bebek odası için aşırı küçük 1tl’den az büyük uzaktan hiçbir şey okunmuyor düşünüyorsanız tavsiye etmem.

Dünkü sancılardan sonra bugün gelip kontrol olayım dedim 15 dk da 4 sancı çıktı. Acile yönlendirdiler bebek terste açıklığımda yok ama sancılarım var 1 saat sonra tekrardan nstye bağlancam eğer yine sancı çıkarsa serum vericem onunlada geçmezse yatışını yaparım dedi. Ben yatıştan çok korkuyorum. Bayramdan öncede yatış yapılmıştı hastane fobim var kalamıyorum. Yatış derlerse kaçarım galiba hastaneden

Eklentiler

• E6D4CA75-1CFF-42AA-BFDD-1D8BC6E97F1B.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 82
Yaaa sancıymış onlar he demek ki?

Hastanede her türlü daha çok gözetim altında oluruz canım aslında. Bizi de haberdar et bir şeycik olmayacak inşallah

Geçmiş olsun, inşallah çıkmaz bı daha, sanırım düzenli aralıklarla yükselişler olduğu için öyle yorumlanıyor.

34.haftamdayim herşey yolunda çok şükür kızımızın adı ipek daha önceden söylemiştim zaten Bu aralar taşınma işi çıktı başıma,ev ara,bul,boya badana,temizlik,kolileme, abonelikler,evin yeni ihtiyaclari derken onlarla uğraşıyoruz,kısmetse cuma günü taşınıyoruzAllah tan ipek kızım beni çok zorlamıyor da işleri halledebiliyorum

Bir hafta çok uzun değil. Bir an evvel kavuşursun inşaallah yavrularına. Hayırlı olsun doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…