Antalya'dayim ilk dogumumu ağustos 20 de yaptım. Hastanelerdeki odalarda klima otomatik ayarlanıyor ve kapı kapalı olduğu için küçücük odada çok usumustum.battaniye gereği duyabiliyor insan bebek için de. Bence bulunmalı ne olur ne olmaz
Ağrı sızı çıkmayınca sevindim ya daha vaktimiz var demekki içeride büyüyecek ne kadar çok kalırsa o kadar iyi Heyecan ilk defa olunca oldu tabii ama mutlaka tok gidilmesi gerekliymiş toktum allahtan bende. görüntü hep kapalı el,ayak yüzde birde kanala inince iyice görüntü alınmıyormuş öyle dedi doktor.
Bende yaşıyorum bunu ağzıma çık baygin uzanmak dışında brseye elim kalkmıyor bazen. Gözüm kararıp sendeledim çoğu kez .surda bekleyeyim bende. Yaşayan başka var mı
Dün hastanede yaşadım bende bu olayı bir anda başım döndü korktum eşimde otoparktaydı gelene kadar hiç kıpırdamadım sonra geçti ama daha öncede bu kadar olmasada hafif oluyordu herhalde basınç kaynaklı artık son zamanlar
Dünkü sancılardan sonra bugün gelip kontrol olayım dedim 15 dk da 4 sancı çıktı. Acile yönlendirdiler bebek terste açıklığımda yok ama sancılarım var 1 saat sonra tekrardan nstye bağlancam eğer yine sancı çıkarsa serum vericem onunlada geçmezse yatışını yaparım dedi. Ben yatıştan çok korkuyorum. Bayramdan öncede yatış yapılmıştı hastane fobim var kalamıyorum. Yatış derlerse kaçarım galiba hastaneden
Dünkü sancılardan sonra bugün gelip kontrol olayım dedim 15 dk da 4 sancı çıktı. Acile yönlendirdiler bebek terste açıklığımda yok ama sancılarım var 1 saat sonra tekrardan nstye bağlancam eğer yine sancı çıkarsa serum vericem onunlada geçmezse yatışını yaparım dedi. Ben yatıştan çok korkuyorum. Bayramdan öncede yatış yapılmıştı hastane fobim var kalamıyorum. Yatış derlerse kaçarım galiba hastaneden
34.haftamdayim herşey yolunda çok şükür kızımızın adı ipek daha önceden söylemiştim zaten Bu aralar taşınma işi çıktı başıma,ev ara,bul,boya badana,temizlik,kolileme, abonelikler,evin yeni ihtiyaclari derken onlarla uğraşıyoruz,kısmetse cuma günü taşınıyoruzAllah tan ipek kızım beni çok zorlamıyor da işleri halledebiliyorum
Evet canım planlı spinal sezeryan oldu. Akşam 5 gibi 36+4 doğdular meleklerim. Hastanede yoğun bakımda yer olmadığı için başka Hastaneye gönderdiler. Solunum sıkıntıları varmış. Bir hafta on gün kadar kalacaklar. Allahıma emanetler artık. Yarın çıkacağım hastaneden. Ben evde iyileşirim onlar da Hastanede toparlar inşallah. Kurban olduğum Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu