- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Ayy37+1 güncellemesibugün doğum öncesi son kontrolüme gittim. Bebeğim 3400 gram olmuş yanaklı bir tosuncuk Yaklaşık 10 haftadır makat geliş olan bebek sezeryan tarihi aldığımız hafta dönmüş artık baş geliş döndüğünü anlamıştım çünkü birkaç gün önce düzenli kasılmalar hissetmiştim doktor da o sancılarla dönmüştür dedi ama benim nörolojik sıkıntılarımdan ve tansiyon riskinden dolayı normal doğumu bekleyemezmiş. Haftaya çarşamba sezeryan için dosya oluşturduk kaldı 1 hafta
Amiin inşallah canımmAyy
Sanki bana aylar var gibi geliyor ama resmen doğumlar başladı. Maşallah tosuncuk olmuş
Sağlıkla gelsin annesi.
Fotoğraflı yorumlardan anladığım kadarıyla ideal boyuttaydı ama gelince görcez artıkUmarım okunaklıdır. Bizde ıkeanınki var salonda hem dijital saat hem derece kocaman alışınca bu minicik geldi
Allah yar ve yardımcın olsun gönlünü ferah tutMalesef yine sancılarım çıktı serum verdiler serum bitince tekrardan nstye bağlancam
Hadi inşallah serum iyi gelirMalesef yine sancılarım çıktı serum verdiler serum bitince tekrardan nstye bağlancam
E şimdiden hayırlı olsun o zaman37+1 güncellemesibugün doğum öncesi son kontrolüme gittim. Bebeğim 3400 gram olmuş yanaklı bir tosuncuk Yaklaşık 10 haftadır makat geliş olan bebek sezeryan tarihi aldığımız hafta dönmüş artık baş geliş döndüğünü anlamıştım çünkü birkaç gün önce düzenli kasılmalar hissetmiştim doktor da o sancılarla dönmüştür dedi ama benim nörolojik sıkıntılarımdan ve tansiyon riskinden dolayı normal doğumu bekleyemezmiş. Haftaya çarşamba sezeryan için dosya oluşturduk kaldı 1 hafta
Ay çok heyecanlandım beni de bi ateş bastı37+1 güncellemesibugün doğum öncesi son kontrolüme gittim. Bebeğim 3400 gram olmuş yanaklı bir tosuncuk Yaklaşık 10 haftadır makat geliş olan bebek sezeryan tarihi aldığımız hafta dönmüş artık baş geliş döndüğünü anlamıştım çünkü birkaç gün önce düzenli kasılmalar hissetmiştim doktor da o sancılarla dönmüştür dedi ama benim nörolojik sıkıntılarımdan ve tansiyon riskinden dolayı normal doğumu bekleyemezmiş. Haftaya çarşamba sezeryan için dosya oluşturduk kaldı 1 hafta
bol su içmeye çalış.Malesef yine sancılarım çıktı serum verdiler serum bitince tekrardan nstye bağlancam
öncelikle geçmiş olsun, sonra da gazanız mübarek olsun :)Bizde bugün doktorla konuştuk, preeklampsi varmış bende, gebelik zehirlenmesi başlangıcı. Yarın doğuma hazırlık basliyo, hormon vereceklermiş bana kasilmalarimi artıracak, açılma sağlayacak hormon. Bu suni sancı gibi değil pat diye ağrı vermicekler, yavaş yavaş vücudumu alıştıra alıştıra kasılmaları artiracaklar. Açılma olunca normal doğuma alacaklar. Ama bu 1 günde sürebilir 3 günde 5 günde dedi, tamamen bana bağlı açılmalara. Eğer kasılma sırasında tansiyonum yine yükselirse yada Allah korusun başka bi risk olursa sezeryana alacaklarmış onun dışında öncelikli hedefleri normal doğurtturmak. Hani bende Allah nasip ederse 1 hafta içinde doğurmuş olucam. Sagliklica alalım hepimiz inşallah bebişlerimiziönümüzdeki 3-5 gün kasilmali bi surec beni bekliyo yani, Almanyanin sistemi de bu.
Bı karar alınmış sonunda en hayırlısı neyse o olsun sizin için. Sağlıkla kavuşun minikleBizde bugün doktorla konuştuk, preeklampsi varmış bende, gebelik zehirlenmesi başlangıcı. Yarın doğuma hazırlık basliyo, hormon vereceklermiş bana kasilmalarimi artıracak, açılma sağlayacak hormon. Bu suni sancı gibi değil pat diye ağrı vermicekler, yavaş yavaş vücudumu alıştıra alıştıra kasılmaları artiracaklar. Açılma olunca normal doğuma alacaklar. Ama bu 1 günde sürebilir 3 günde 5 günde dedi, tamamen bana bağlı açılmalara. Eğer kasılma sırasında tansiyonum yine yükselirse yada Allah korusun başka bi risk olursa sezeryana alacaklarmış onun dışında öncelikli hedefleri normal doğurtturmak. Hani bende Allah nasip ederse 1 hafta içinde doğurmuş olucam. Sagliklica alalım hepimiz inşallah bebişlerimiziönümüzdeki 3-5 gün kasilmali bi surec beni bekliyo yani, Almanyanin sistemi de bu.
Amin inşallahBı karar alınmış sonunda en hayırlısı neyse o olsun sizin için. Sağlıkla kavuşun minikleKolaylıkla olsun inşallah
Sanırım bebişler uyuyakalmasın, hareketli olsun ve ona göre kalp atımına daha doğru şekilde bakılsın diyeAA bilmiyordum hiç sebebi neymiş acababirdahakine tok gideyim
Sağlıkla kolayca al kucağına canım. Dayanamadigin zaman epidural alırsın aklında bulunsun rahatlatır seni. Kolay gelsin şimdidenBizde bugün doktorla konuştuk, preeklampsi varmış bende, gebelik zehirlenmesi başlangıcı. Yarın doğuma hazırlık basliyo, hormon vereceklermiş bana kasilmalarimi artıracak, açılma sağlayacak hormon. Bu suni sancı gibi değil pat diye ağrı vermicekler, yavaş yavaş vücudumu alıştıra alıştıra kasılmaları artiracaklar. Açılma olunca normal doğuma alacaklar. Ama bu 1 günde sürebilir 3 günde 5 günde dedi, tamamen bana bağlı açılmalara. Eğer kasılma sırasında tansiyonum yine yükselirse yada Allah korusun başka bi risk olursa sezeryana alacaklarmış onun dışında öncelikli hedefleri normal doğurtturmak. Hani bende Allah nasip ederse 1 hafta içinde doğurmuş olucam. Sagliklica alalım hepimiz inşallah bebişlerimiziönümüzdeki 3-5 gün kasilmali bi surec beni bekliyo yani, Almanyanin sistemi de bu.
Geçmiş olsunDünkü sancılardan sonra bugün gelip kontrol olayım dedim 15 dk da 4 sancı çıktı. Acile yönlendirdiler bebek terste açıklığımda yok ama sancılarım var1 saat sonra tekrardan nstye bağlancam eğer yine sancı çıkarsa serum vericem onunlada geçmezse yatışını yaparım dedi. Ben yatıştan çok korkuyorum. Bayramdan öncede yatış yapılmıştı hastane fobim var kalamıyorum. Yatış derlerse kaçarım galiba hastaneden
Valla benimkisi direk makattan ağrı yapıyor bel falan basit kalır tahminimceGeçmiş olsunbi şey sorucam, cumadan beri bel ağrım var.bugün özellikle etkisi arttırdı. Hiç nst ye girmedim.sancı bu mu oluyor , nasıl oluyor acaba
Çok geçmiş olsunValla benimkisi direk makattan ağrı yapıyor bel falan basit kalır tahminimce
Bu arada serum çok iyi geldi yumuşadım resmen nstde sancım 1 tane çıktı. O yüzden taburcu oldum çok şükür
O zaman benimki normal bel ağrısı. Tekrar çok geçmiş olsunValla benimkisi direk makattan ağrı yapıyor bel falan basit kalır tahminimce
Bu arada serum çok iyi geldi yumuşadım resmen nstde sancım 1 tane çıktı. O yüzden taburcu oldum çok şükür
Ayy bir doğum daha topik minik ayaklarla şenleniyorBizde bugün doktorla konuştuk, preeklampsi varmış bende, gebelik zehirlenmesi başlangıcı. Yarın doğuma hazırlık basliyo, hormon vereceklermiş bana kasilmalarimi artıracak, açılma sağlayacak hormon. Bu suni sancı gibi değil pat diye ağrı vermicekler, yavaş yavaş vücudumu alıştıra alıştıra kasılmaları artiracaklar. Açılma olunca normal doğuma alacaklar. Ama bu 1 günde sürebilir 3 günde 5 günde dedi, tamamen bana bağlı açılmalara. Eğer kasılma sırasında tansiyonum yine yükselirse yada Allah korusun başka bi risk olursa sezeryana alacaklarmış onun dışında öncelikli hedefleri normal doğurtturmak. Hani bende Allah nasip ederse 1 hafta içinde doğurmuş olucam. Sagliklica alalım hepimiz inşallah bebişlerimiziönümüzdeki 3-5 gün kasilmali bi surec beni bekliyo yani, Almanyanin sistemi de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?