2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
37+1 güncellemesi bugün doğum öncesi son kontrolüme gittim. Bebeğim 3400 gram olmuş yanaklı bir tosuncuk Yaklaşık 10 haftadır makat geliş olan bebek sezeryan tarihi aldığımız hafta dönmüş artık baş geliş döndüğünü anlamıştım çünkü birkaç gün önce düzenli kasılmalar hissetmiştim doktor da o sancılarla dönmüştür dedi ama benim nörolojik sıkıntılarımdan ve tansiyon riskinden dolayı normal doğumu bekleyemezmiş. Haftaya çarşamba sezeryan için dosya oluşturduk kaldı 1 hafta

Ayy

Sanki bana aylar var gibi geliyor ama resmen doğumlar başladı. Maşallah tosuncuk olmuş
Sağlıkla gelsin annesi.

Dünkü nst örneğim bu da, sancı var ama düzensiz görünüyor. Karşılaştırmak fikir olabiliyor.

Eklentiler

• IMG_20220817_185756.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 86
Bizde bugün doktorla konuştuk, preeklampsi varmış bende, gebelik zehirlenmesi başlangıcı. Yarın doğuma hazırlık basliyo, hormon vereceklermiş bana kasilmalarimi artıracak, açılma sağlayacak hormon. Bu suni sancı gibi değil pat diye ağrı vermicekler, yavaş yavaş vücudumu alıştıra alıştıra kasılmaları artiracaklar. Açılma olunca normal doğuma alacaklar. Ama bu 1 günde sürebilir 3 günde 5 günde dedi, tamamen bana bağlı açılmalara. Eğer kasılma sırasında tansiyonum yine yükselirse yada Allah korusun başka bi risk olursa sezeryana alacaklarmış onun dışında öncelikli hedefleri normal doğurtturmak. Hani bende Allah nasip ederse 1 hafta içinde doğurmuş olucam. Sagliklica alalım hepimiz inşallah bebişlerimizi önümüzdeki 3-5 gün kasilmali bi surec beni bekliyo yani, Almanyanin sistemi de bu.

E şimdiden hayırlı olsun o zaman

Ay çok heyecanlandım beni de bi ateş bastı
Malesef yine sancılarım çıktı serum verdiler serum bitince tekrardan nstye bağlancam
bol su içmeye çalış.
28den beri nst takibinde düzenli sancılarım çıkıyor 0dan 80 e vuranlrı gördüm hatta. hastanede de yattık mecburen.
sancılarımın arası 3-4 dk arası oluyor genelde.
bu kadar hafta durabildik şükür serumuyla ilacıyla hallolur, canını sıkma hiç canım.
bir de pozisyon değiştirince düzeliyor mu? şahsen bazen bu nst koltuklarında ekstra sancılanıyorum.
öncelikle geçmiş olsun, sonra da gazanız mübarek olsun :)
sağ salim sorunsuzca kolayca geçen bir doğum olur inşallah.

Bı karar alınmış sonunda en hayırlısı neyse o olsun sizin için. Sağlıkla kavuşun minikle Kolaylıkla olsun inşallah

Sağlıkla kolayca al kucağına canım. Dayanamadigin zaman epidural alırsın aklında bulunsun rahatlatır seni. Kolay gelsin şimdiden

Geçmiş olsun bi şey sorucam, cumadan beri bel ağrım var.bugün özellikle etkisi arttırdı. Hiç nst ye girmedim.sancı bu mu oluyor , nasıl oluyor acaba

Geçmiş olsun bi şey sorucam, cumadan beri bel ağrım var.bugün özellikle etkisi arttırdı. Hiç nst ye girmedim.sancı bu mu oluyor , nasıl oluyor acaba
Valla benimkisi direk makattan ağrı yapıyor bel falan basit kalır tahminimce
Bu arada serum çok iyi geldi yumuşadım resmen nstde sancım 1 tane çıktı. O yüzden taburcu oldum çok şükür

Valla benimkisi direk makattan ağrı yapıyor bel falan basit kalır tahminimce
Bu arada serum çok iyi geldi yumuşadım resmen nstde sancım 1 tane çıktı. O yüzden taburcu oldum çok şükür
O zaman benimki normal bel ağrısı. Tekrar çok geçmiş olsun

Ayy bir doğum daha topik minik ayaklarla şenleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…