2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun bi şey sorucam, cumadan beri bel ağrım var.bugün özellikle etkisi arttırdı. Hiç nst ye girmedim.sancı bu mu oluyor , nasıl oluyor acaba
Bunu ben de sordum düzenli olması lazım her ağrının dedi doktor bel ağrısı karnımız büyüdüğü için ekstra yük bindiği içinmiş

Selammm, bebiş iyi
Dün gizli bir operasyonla fotoğrafını çektim.
…… diye başlamışım ki cümleme, bitirememişim

Bu sabah aradılar , taburcu oluyor diye . Ben şoke oldum tabii , daha neyse bir iki saatte hazırlandık.

Şuan sol kolumda yatıyor Sağ elimle siZe yazıyorum.

Bir prematüre annesi olarak yolumuz çok uzun, ama kavuşmanın mutluluğunu tarif edemem. Sizler de sağlıkla kucaklayın
Sevgiler

Ayyy canım gözunaydın olsn cok sevındım hemencık toparlanacak aylıklarına yetısır annesi cok guclu bebegın

Ya şükür kavuşturanaYol uzun olsa da güzel olacakÇok sevindim, her gününüz böyle mutlu geçsin

Yaaa ne kadar güzel sonunda kavuştunuz bir daha hiç ayrılmayın

Ah ah ah nasıl mutlu oldum
Gözünüz Aydın
Yolunuz mutluluk ve ışık dolu olacak inşallah.

Ahhh ne güzel bir haber bu böyle Gözün aydın, çok çok ama çok sevindim Ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkart, bol bool çek mis kokusunu içine Evine hoşgelmiş bebişin, bundan sonra hersey çok ama çok güzel olsun, tekrar gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunu

Canım.hurma bulabilirsen bol bol ye doğumu kolaylastirirmis

Çok mutlu oldum. Allan ayırmasın bir daha sizi. Sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu

Senin adına çok sevindim canım inşallah ikinizde çabucak toparlanirsiniz

Ne güzel canım en azından sağ salim kucağına aldın, Gerisi Allah'ın izniyle olur gider, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok çok güzel bir haber sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah

Kizlar gece gece bu ürunlerde %50 indirim olmus ihtiyaciniz varsa ben aldim. e bebektede bu fiyata burası hepsiburada. Ben premiumum kargo bedava hangisi isinize geliyorsa.

Eklentiler

• Screenshot_20220818-033501_Hepsiburada.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 85
Dogum eylulu işaret ediyor doktorum 10-20 eylül arası.şu an icin kasilma yok.36 .hafta kontrolum 25 agustosta beklemedeyiz isim 2 isim arasinda kaldık esimle.artik evden cikmiyorum yuruyusu biraktim sezeryan istiyorum bòyle.bebek çok hareketli benim hic hareketi azalmadı

Ah @pecan
Çok şükür bin şükür.
Elleriniz hiç ayrılmasın ne güzel kavuştunuz zor zamanlardan sonra, ilaç gibi gelmiştir. Öp kokla yerimize de

Günaydınn, artık işe gitmek istemiyorum

İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve masa başında da çalışsam kaburgalarım batıyor, midem ekşiyor ve zaman geçmek bilmiyor gibi oluyor sanki..

Şu 2 hafta hayırlısıyla geçseydi. 31 ağustosa kavuşsaydım bir an evvel. 30 Ağustos da tatil şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…