2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın canım batar valla zor kolaylıklar diliyorum neyseki az kaldı. Midene lansor denemedin mi ben çok memnunum ya

Gunaydin
Ben de ayni durumdayim. Yarin kontrolum var. Dayanamayip izne ayrilicam artik.
Esim gecen hafta ameliyat oldu
Evde 2 çocuk, oglan 2 gundur atesli her sey ust uste geldi.
Gorumcemin çocukları ameliyat oldu kayinvalidem onun yanina gitti
Baska kimse yok su anda yardımcı olacak.
Su 1 ayi da bi atlatabilsem sag salim

Az kaldı, zordur eminim..Allah kolaylık versin Mide için gaviscon Duo Action yanmaya iyi geliyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin, zor zamanlarda

Dün geceden beri geçmeyen baş ağrım var. Ağrıdan midem bulandı o derece, parol hafifletince uyuyabilmisim. Şu an hala devam ediyor ilk kez oldu böyle sebepsiz

Günaydın canım batar valla zor kolaylıklar diliyorum neyseki az kaldı. Midene lansor denemedin mi ben çok memnunum ya

Az kaldı, zordur eminim..Allah kolaylık versin Mide için gaviscon Duo Action yanmaya iyi geliyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin, zor zamanlarda
Gavisconu dikiyorum kafaya zorda kaldığımda kızlar iyi geliyor ama yutarken çok zorlanıyorum erimiş diş macunu gibi

Bir de sürekli yumurta yemekten gına geldiğini farkettim, bu sabah cornfleks yedim artık.

S sspapatyass senin için çok daha zordur canım 2 çocuk evdeyken, Allah yardımcın olsun. Bunların mükafatını kolay bir doğum ile alırsın inşallah

katinaizmir noldu bize ya son son bi güncellemeler bir şeyler geldi resmen.

Aynen vücut son günleri olduğunu farketti heralde iyi kötü gidiyodu bi şekilde..

Dün geceden beri geçmeyen baş ağrım var. Ağrıdan midem bulandı o derece, parol hafifletince uyuyabilmisim. Şu an hala devam ediyor ilk kez oldu böyle sebepsiz
Herkesin sorunu bence geçmek bilmiyor hele sabah uyandığımda kafamı kaldıramıyorum ağrıdan. Ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun. Bir an önce doğursakta bi kendimize gelsek

Ayy ben de çok zorlanıyorum yaa haftaya cuma son ama son günler geçmiyo arkadaş. Benim de evde 2 çocuk garibanlar onlara da üzülüyorum. Bugün patlicam ters ters herkese çatıyorum hayırlısı bakalım. Sonlar yoruyo ama daha yolumuz var

Bir de şikayet etmeyince kimse halinin ne olduğunu bilmiyor, ben de karakter gereği şikayeti pek sevmem. Ama şaka maka artık 35-36. Haftalarımızdayız.
İçimizde 2 kiloyu aşkın bir canlı var :)

Kilosu güzel canım inşallah kolaylikla bir doğum yaşarsın gelişmelerden haberdar et bizi
İnanıyorum ki ayrılık çok uzun sürmeyecek canim benim çıktın mı hastaneden bebekler nasıl sen nasılsın
Gün içinde uyku basıyor bir kaç gündür, illa yarım saat vs. uyuyorum. Sanırım son aya ait bi güncelleme
Gece uyuyamadigimiz için gündüz sıcaktan bayılıyoruz o benim de oluyor
Evet canım maalesef bir de hiç laftan anlamiyor uyku eğitimi ile alakası yok derdi benim mesela sıcaklaynca kaçıyorum başka odaya bı bakıyorum uyanmış peşimden gelmiş bebek olunca doğunca işimiz var valla
Canım benim magnezyumlada ilgisi yok günde 3er magnezyum kalsiyum kullanıyorum ben ikinci aydan beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu olanlarda daha hassasiyet olurmuş belkide ondan benimde
Hadii ya ondan mı acaba bende gebelikten önce sürekli yaşıyordum enfeksiyon hatta şuanda da yaşıyor muyum acaba diyorum arada sızlama oluyor doktor sezeryan yerindendir diyor anlamadim
Canım galiba vücut yorulunca tepki veriyor ben dün doguruyorum sandım çok fenaydım akşam belli dakikalarda durup durup ağrı girdi kasıklarıma ağrı girdikçe karnım taş gibi oldu bebek hareket ettikçe bacağını vajinadan çıkaracakmis gibi ağrılar yaşadım disardaydik zorla yürüyüp eve geldim geçmezse doktora gidecektim ki uzaninca ağrı falan kalmadı ilk defa başıma geldi - Janna - ne dersin yalancı sancı mi
Ayy o giydirme konusu bizdede aynı eğilip giyinemiyorum eşim giydiriyo önümüde görmüyorum bakmadan elimle yoklayarak emin olmaya çalışıyorum
Hayat müşterek yapacak bişey yok
Eyvahhh senin maraton başlıyor kuzum herşey yolunda çok şükür inşallah kizcen de gelmeye hazırdır ve dogumunu kolaylıkla atlatırsın
İsim Elbruz Uras olacak
Ekliyorum canım ismiyle gelsin
Ohhh ne güzel haberler alıyoruz bugün canim maşallah herşey yolunda ilerler inşallah ve normal bir şekilde doğumun gerçekleşir maşallah kuzucuga
Evet canım yazmışım bebişin ismini Allah yardımcın olsun o dertten benim de başında var ve tam da Eylül'ün başı gibi tasinacagim nasipse Rabbim yardımcınız olsun girdik bı telaşa bakalım akıllı kizce üzmüyor annesini normal doğumu mu bekliyosun canim
Ayyyy geliyor gelmekte olan çok şükür canim haftaua bizim için de çok heyecanlı gecicek Allah'ın izniyle
Malesef yine sancılarım çıktı serum verdiler serum bitince tekrardan nstye bağlancam
Kuzum naptınız nedir son durum sancıları sen hissediyir musun peki
Yaaaa işte buna sevinçten aglanir zaten çok duygusalim bu aralar çok çok mutlu oldum topigimizin ilk bebişi annecigine kavuştu şükürler olsun darısı bekleyen ikiz annelerimize Magnifiaque iki prensesin annesi inşallah sizde en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alır evinize dönersiniz güzel annelerim pecan hayırlı güzel su gibi bir ömrü olsun oğlusunun canim Allah analı babalı büyütsün
25 agustosta kontrolüm var kasilma yok doktor sakin eylul gibi dusunuyor dogumu
Daha oncesi erken olurdu zaten canım sağlıkla gelsinler
Sezeryan olacaksa zaten 38 de alıyor kuzum belki kendi de gelmek isteyebilir o tarihten önce hangi isimler arasında kaldınız
Ahhh benim lalacim artık vücut ağır hava sıcak o kadar haklısın ki zorlanmakta bu iki hafta su gibi geçsin gitsin sana inşallah Rabbim kolaylıklar versin ayakların ödem yaptı mı

Aynen okuldan geliyorum evdekiler ilgi bekliyor haliyle.
Benim pilim coktan bitmis oluyor.
Herkesin yaptigi soyledigi batiyor bu aralar cok sinirliyim
Bir de şikayet etmeyince kimse halinin ne olduğunu bilmiyor, ben de karakter gereği şikayeti pek sevmem. Ama şaka maka artık 35-36. Haftalarımızdayız.
İçimizde 2 kiloyu aşkın bir canlı var :)
yaa bunu daha dun soyledim esime.
Sikayet etmiyorum diye herkes iyiyim saniyor.
Yigilip kalcam az kaldi diye
Neyse sabir artik bugunler de gececek.
Yarin kontrol var muhtemelen 14 ya da 15 eylul sezeryan gunu verecek

maviss_34 canım ödemim yok şükür. Sadece karnım var diğer yerlerim aynı kaldı çok şaşırsam da

S sspapatyass son haftalarda acaba biraz nazlansam mı diye aklıma değişik düşünceler geliyor

T temmuzekim canım senin oda termometresi bu mu?
Dün bi arkadaşımla konuşurken tesadüfen bahsi geçti çok memnunuz dedi.

Eklentiler

• 8B034AC8-B974-4E5F-8C69-393694EE7E53.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 57
Lansor kullanabilir miyim diye doktora sorduğumda kullanmayalım demişti mide yanmaları vs için Gavisvon önermişti. Ne olur ne olmaz söyleyeyim de belki bir yan etkisi vardır. Gebelik kategorisi Lansorun B, gaviscon A diye hatırlıyorum çünkü.

Maşallah çok sevindim çok şükür gözün aydın..bol bol kokla bebegini

Gaviscon bende pek işe yaramıyor ya
Anlıyor tabi bebek gelecek iyice anneye düşkün oluyorlarmış bu durumlarda canım alışır zamanla umarım. Enfeksiyon şüphen varsa bir tahlil yaptır ihmal etme derim
T temmuzekim canım senin oda termometresi bu mu?
Dün bi arkadaşımla konuşurken tesadüfen bahsi geçti çok memnunuz dedi.
Taa kendisi canım
Bana doktorum yazdı yoksa kafama göre asla ilaç almam bende

Benim de böyle oluyordu tansiyon yüksekliğindenmiş ilaç başladık tansiyonu takibe aldık ve 25 Ağustosu beklemeden doğumu yaptıracağını söyledi doktor bence sende bir tansiyonuna baktır

Günaaydın.
Gece ağrılarımdan ağladım artık sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum belimden altı beni çok zorluyor özellikle sağ bacağım üstüne basamaz hale geldim kalçamdan gelen kas agrısı birde diz kapagımda yırtık var oda cok etkiliyor.Kızımda mesaneye aşırı şekilde baskı yapıyor acıtıyor agrıtıyor neden anlamıyorum kafasını iki kasıgımın arasında hissediyorum sürekli.Yukardanda ayaklarıyla sürekli ittirme halinde acısı değişik şaşmış durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…