2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim de karnım bacaklarıma çarpıyor yürürken sanki fırladı fırlayacak

Çok sevindim gözünüz Aydın

Mesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba

Mesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba
Dünkü çatı muayenesinin etkisinden olabilir

Benim de böyle oluyordu tansiyon yüksekliğindenmiş ilaç başladık tansiyonu takibe aldık ve 25 Ağustosu beklemeden doğumu yaptıracağını söyledi doktor bence sende bir tansiyonuna baktır
Günlük ölçüyorum,sorun yok şimdilik. Zaten kasılmalarım için tansiyon ilacı kullanıyorum.

Valla ne desek boş, bı Dr muayene etsin istersen, rahim ağzı degisikligi de bu kanamayı yapabilir. Tahriş gibi basit bişey de.. geçmiş olsun

iki prensesin annesi gozun aydin canim rabbim saglikla evine alip goturmeyi nasip etsin insallah
pecan cok sevindim Kuzum gozun aydin kac haftalik simdi Peki

Crknkz kuzum sen nasilsin cok giremedim

maviss_34 Allah razi olsun kuzum biz ayniyiz bebekler daha iyi kilo kaybettiler simdi almaya calisiyorlar sutum vzr ama goguslerim tasa dondu onu cozmeye calisiyorum bebekler ememedigi icin zorlaniyoruz
2 kiloyi gecince eve gondercekler ama ne zaman belli degil odaya yanima almalari icin bekliyorum suanlik sadece

Benim de 3 gündür diz kapağı arısı var bükemiyorum tuvalette zorlanıyorum internette hamilelikte yük binmeden olur yazmışlar inş geçer yoksa bu ağrı ile normal doğum yapamam

Uzanınca geçiyosa yalancıdır canım. Ben en son uzandıgımda bile inliyordum geçmiyordu artık

Ayy bebiş mi geliyor yoksa ya kanalda değildi seninde en son sanki bu kadar çabuk yerleşebiliyorlar mı kanala acaba
Doktor kanalda olsa söylerdi sanırım hiç bişi dememişti.gelmesin biraz daha sıksınn dişini o kısmı bilsek daha cok rahat olucaz ama doktora gidince sorucam bu kanal işini internette yazılanlardan bişi anlamıyorım

Bizim durumlar acabalarla dolu canım bişiler gelip gidiyor o kadarinşallah en kısa zamanda kilolarına kavuşurlar miniklerin güçlüler onlar sende hastanede kalmaya devam ediyormusun kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…