- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Benim de karnım bacaklarıma çarpıyor yürürken sanki fırladı fırlayacakGünaaydın.
Gece ağrılarımdan ağladım artık sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum belimden altı beni çok zorluyor özellikle sağ bacağım üstüne basamaz hale geldim kalçamdan gelen kas agrısı birde diz kapagımda yırtık var oda cok etkiliyor.Kızımda mesaneye aşırı şekilde baskı yapıyor acıtıyor agrıtıyor neden anlamıyorum kafasını iki kasıgımın arasında hissediyorum sürekli.Yukardanda ayaklarıyla sürekli ittirme halinde acısı değişik şaşmış durumdayım.
Çok sevindim gözünüz AydınSelammm, bebiş iyi
Dün gizli bir operasyonlafotoğrafını çektim.
…… diye başlamışım ki cümleme, bitirememişim
Bu sabah aradılar , taburcu oluyor diye . Ben şoke oldum tabii , daha neyse bir iki saatte hazırlandık.
Şuan sol kolumda yatıyorSağ elimle siZe yazıyorum.
Bir prematüre annesi olarak yolumuz çok uzun, ama kavuşmanın mutluluğunu tarif edemem. Sizler de sağlıkla kucaklayın
Sevgiler
Gerçekten hepimizi Allah kurtarsın çok zor...Benim de karnım bacaklarıma çarpıyor yürürken sanki fırladı fırlayacak
Dünkü çatı muayenesinin etkisinden olabilirMesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba
3 gün oldu muayene dün hiç bişi yoktu değişik bir akıntı garipsedimmDünkü çatı muayenesinin etkisinden olabilir
Bilemedim bu konuda tecrübem yok sezeryan olacağım için çatı muayenesi bile yapmadılar3 gün oldu muayene dün hiç bişi yoktu değişik bir akıntı garipsedimm
Nişan gelsede bekle dedi zaten doktor bekleyelm bakalmBilemedim bu konuda tecrübem yok sezeryan olacağım için çatı muayenesi bile yapmadılar
Günlük ölçüyorum,sorun yok şimdilik. Zaten kasılmalarım için tansiyon ilacı kullanıyorum.Benim de böyle oluyordu tansiyon yüksekliğindenmiş ilaç başladık tansiyonu takibe aldık ve 25 Ağustosu beklemeden doğumu yaptıracağını söyledi doktor bence sende bir tansiyonuna baktır
Valla ne desek boş, bı Dr muayene etsin istersen, rahim ağzı degisikligi de bu kanamayı yapabilir. Tahriş gibi basit bişey de.. geçmiş olsunMesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba
Teşekkürler Biraz daha bekleyip ona göre gidecegim artık agrılarmda var hayırlısı olsunValla ne desek boş, bı Dr muayene etsin istersen, rahim ağzı degisikligi de bu kanamayı yapabilir. Tahriş gibi basit bişey de.. geçmiş olsun
Ayy bebiş mi geliyor yoksa ya kanalda değildi seninde en son sanki bu kadar çabuk yerleşebiliyorlar mı kanala acabaTeşekkürler Biraz daha bekleyip ona göre gidecegim artık agrılarmda var hayırlısı olsun
Ağrı düzensizse hiç takılma, kontrol iyidir endişe ağrıyı da artırıyor.Teşekkürler Biraz daha bekleyip ona göre gidecegim artık agrılarmda var hayırlısı olsun
Benim de 3 gündür diz kapağı arısı var bükemiyorum tuvalette zorlanıyorum internette hamilelikte yük binmeden olur yazmışlar inş geçer yoksa bu ağrı ile normal doğum yapamamGünaaydın.
Gece ağrılarımdan ağladım artık sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum belimden altı beni çok zorluyor özellikle sağ bacağım üstüne basamaz hale geldim kalçamdan gelen kas agrısı birde diz kapagımda yırtık var oda cok etkiliyor.Kızımda mesaneye aşırı şekilde baskı yapıyor acıtıyor agrıtıyor neden anlamıyorum kafasını iki kasıgımın arasında hissediyorum sürekli.Yukardanda ayaklarıyla sürekli ittirme halinde acısı değişik şaşmış durumdayım.
Dinlenince geçiyor biraz karnımın alt tarafları agrıyor.enfeksiyon agrısıda olablir düşüncesindeyim olmazsa gideym dedigin gibi en azından içim rahatlar...Ağrı düzensizse hiç takılma, kontrol iyidir endişe ağrıyı da artırıyor.
Uzanınca geçiyosa yalancıdır canım. Ben en son uzandıgımda bile inliyordum geçmiyordu artıkKilosu güzel canım inşallah kolaylikla bir doğum yaşarsın gelişmelerden haberdar et bizi
İnanıyorum ki ayrılık çok uzun sürmeyecek canim benim çıktın mı hastaneden bebekler nasıl sen nasılsın
Gece uyuyamadigimiz için gündüz sıcaktan bayılıyoruz o benim de oluyor
Evet canım maalesef bir de hiç laftan anlamiyor uyku eğitimi ile alakası yok derdi benim mesela sıcaklaynca kaçıyorum başka odaya bı bakıyorum uyanmış peşimden gelmiş bebek olunca doğunca işimiz var valla
Hadii ya ondan mı acaba bende gebelikten önce sürekli yaşıyordum enfeksiyon hatta şuanda da yaşıyor muyum acaba diyorum arada sızlama oluyor doktor sezeryan yerindendir diyor anlamadim
Canım galiba vücut yorulunca tepki veriyor ben dün doguruyorum sandım çok fenaydım akşam belli dakikalarda durup durup ağrı girdi kasıklarıma ağrı girdikçe karnım taş gibi oldu bebek hareket ettikçe bacağını vajinadan çıkaracakmis gibi ağrılar yaşadım disardaydik zorla yürüyüp eve geldim geçmezse doktora gidecektim ki uzaninca ağrı falan kalmadı ilk defa başıma geldi- Janna - ne dersin yalancı sancı mi
Hayat müşterek yapacak bişey yok
Eyvahhh senin maraton başlıyor kuzum herşey yolunda çok şükür inşallah kizcen de gelmeye hazırdır ve dogumunu kolaylıkla atlatırsın
Ekliyorum canım ismiyle gelsin
Ohhh ne güzel haberler alıyoruz bugün canim maşallah herşey yolunda ilerler inşallah ve normal bir şekilde doğumun gerçekleşirmaşallah kuzucuga
Evet canım yazmışım bebişin isminiAllah yardımcın olsun o dertten benim de başında var ve tam da Eylül'ün başı gibi tasinacagim nasipse Rabbim yardımcınız olsun girdik bı telaşa bakalım akıllı kizce üzmüyor annesini normal doğumu mu bekliyosun canim
Ayyyy geliyor gelmekte olan çok şükür canim haftaua bizim için de çok heyecanlı gecicek Allah'ın izniyle
Kuzum naptınız nedir son durum sancıları sen hissediyir musun peki
Yaaaa işte buna sevinçten aglanir zaten çok duygusalim bu aralarçok çok mutlu oldum topigimizin ilk bebişi annecigine kavuştu şükürler olsun darısı bekleyen ikiz annelerimize Magnifiaque iki prensesin annesi inşallah sizde en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alır evinize dönersiniz güzel annelerim pecan hayırlı güzel su gibi bir ömrü olsun oğlusunun canim Allah analı babalı büyütsün
Daha oncesi erken olurdu zaten canım sağlıkla gelsinler
Sezeryan olacaksa zaten 38 de alıyor kuzum belki kendi de gelmek isteyebilir o tarihten öncehangi isimler arasında kaldınız
Ahhh benim lalacim artık vücut ağır hava sıcak o kadar haklısın ki zorlanmakta bu iki hafta su gibi geçsin gitsin sana inşallah Rabbim kolaylıklar versin ayakların ödem yaptı mı
Doktor kanalda olsa söylerdi sanırım hiç bişi dememişti.gelmesin biraz daha sıksınn dişiniAyy bebiş mi geliyor yoksa ya kanalda değildi seninde en son sanki bu kadar çabuk yerleşebiliyorlar mı kanala acaba
Bizim durumlar acabalarla dolu canım bişiler gelip gidiyor o kadariki prensesin annesi gozun aydin canim rabbim saglikla evine alip goturmeyi nasip etsin insallah
pecan cok sevindim Kuzum gozun aydin kac haftalik simdi Peki
Crknkz kuzum sen nasilsin cok giremedim
maviss_34 Allah razi olsun kuzum biz ayniyiz bebekler daha iyi kilo kaybettiler simdi almaya calisiyorlar sutum vzr ama goguslerim tasa dondu onu cozmeye calisiyorum bebekler ememedigi icin zorlaniyoruz
2 kiloyi gecince eve gondercekler ama ne zaman belli degil odaya yanima almalari icin bekliyorum suanlik sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?