2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki dedi direk girmemiş kanala daha diye ondan rahat rahat takılıyorum hala ağrım yok şükür daha. Mide bulantısı bel ağrısı yapıyormuş galiba doğum belirtileri genelde var mı sende

Benim de 3 gündür diz kapağı arısı var bükemiyorum tuvalette zorlanıyorum internette hamilelikte yük binmeden olur yazmışlar inş geçer yoksa bu ağrı ile normal doğum yapamam
Cok zorlama diz kapagı agrısı cok kötü yırtık yüzünden zorlayınca çekiyorum zayıfken cok etkilenmiyordum ama kilo binince zorlanıyor insan

Benimki dedi direk girmemiş kanala daha diye ondan rahat rahat takılıyorum hala ağrım yok şükür daha. Mide bulantısı bel ağrısı yapıyormuş galiba doğum belirtileri genelde var mı sende
Alt karın bölgem agrıyor biraz oturunca geçiyor kalkınca gene başlıyor garip dün biraz fazla yordum kendimi evin içinde ondandamı oldu diye düşünüyorum kafam karışmış durumda ama dogurrmayacagım daha evrene böyle bir mesaj göndereyim

Yalancı kasılmadır umarım o zaman

Herkese güzel dilekleri için çooook teşekkür ederim.

Dün bana hastanede taburcu olurken, bebeğin kullandıklarını verdiler , bir tane de sargı bezi vardı ellerinde. Üstünde adı yazıyor. Bu nedir , dedim
Dediler , göbek kordonu. Ben tabii bir başladım ağlamaya. Hemşire dur yapma falan diyor.
Çünkü saklanacağı aklıma gelmemişti. Hatta üzülüyordum.

Göbek bağını ben aldım elime ilk diye de… ( Malum kesen bizden biri değil doktordu ) Ben koydum göbek adını . Babası kendi adını vermişti , ilk oğlumuza … ben de ikinciye kendi adımı verdim

normalde kabızlıkla uğraşırım, gebelikte zaten hep böyleydi de. birkaç gündür dozu artan şekilde olmaya başladı.
benimki beni bi huylandırmadı değil.
Bı kaç gün ustuste benim de oldu.. sonra iki gün kabızlık yaşadım. Yani hiç belli olmuyor, bol su ve maden suyu ihmal etme, bı de haşlanmış patates yiyebilirsin. Hemen erken doğum belirtisine yormayalim ama hormonaldir diye düşünüyorum.

İşte 35+3 te çıkmış oldu.

Canım mastitin tek çaresi sıcak su torbası , hastanede değilsen , şişeyi doldur koy . Kompres yap , sonra masajla sık… böyle kesik kesik akacak o süt. Fışkırmaz normali gibi…

yok yok yormayalım, strese sokmuyorum kendimi. sıvıya destek olsun diye 2 haftadır çok çorba içiyorum. ondandır belki de :)
yani şurada 1 bucuk aydır o kadar cok eyvah doğuracağım sanırım dediğim an oldu ki.
çok sükür bi sekil idare ettik. biraz daha sakin kalmayı öğrendim.
tabi her gece rüyamda ya suyum geliyor ya nişan, bu sefer rüyalar sapıttı.
dün gece de eşim spinal anesteziyle ameliyat olmuştu açıp iğne deliğine bakıyorum filan

Ben de dün duştayken aha suyum geldi dedim meğer su birikmiş bir adım atınca biriken su birden boşalmış

oiiyy sağlıcakla gelsin bebiş, göz açıp kapayıncaya kadar geçer bence bekler bebito
Ona kalsa hiç çıkmaya niyeti yok salı günü kontrolde yüzü gözüküyordu ilk defa poz yakalayalım diye az biraz uğraşınca hemen rahatsız oldu hanımefendi yüzünü ekşitip hemen geri döndü beni rahat bırakın der gibi

Bizim durumlar acabalarla dolu canım bişiler gelip gidiyor o kadarinşallah en kısa zamanda kilolarına kavuşurlar miniklerin güçlüler onlar sende hastanede kalmaya devam ediyormusun kuzum ?
Ay kuzum insallah zamaninda gelir mucizen bende hala Hastanedeyim normalde bugun 35+4 oldular
doktor 37 de olmadan cikarma istemiyor insallah da toparlanirlar cikariz
kilo verdiler almalari icin cabaliyor en az 2.100 kilo olmalari lazim cikmalari icin dediler 1.800 de kizim 1.900 lerde oglum daha hayirlisiyla bekliyoruz
Ay mahvoldum tum gece o agriyla dediklerini yapim insallah Birde bol bol sagmak istiyorum Ikisine yetmezse mama veriyorlar onlar sindiremiyor fiskirmiyor evet cok minicik damla damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…