2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hayırlısıyla az kalmış canım sen moralini yüksek tut Allahın izniyle hep beraber gideceksiniz

Rüyalara bak endişeler bilincaltina isliyo bir bir.. ben de epeydir yok bu kez durmayacak heralde dediğim sancılar yaşadım. Şimdi de yok ya bu da değil, gecer birazdan fln seviyesine geldim. Algım değişti artık

Teşekkür ederim :) anne yanı olması çok güzelmiş. Ben de kanz next to me aldım. Prego nun miami modeli var bir de aynı tarz. Kızımda ahşap beşik kullanınca bir de park yatak kullanalım dedik

Insallah canim sende dikkat et bende ki belirtileri goruyorum bazen sende hayirlisiyla gelsin kurtul annesi
Karnım sürekli sert gün içinde belki 2 3 kere yumuşuyor.çatı muayenesinden sonra agrılarım oldu zaten hafif hafif hiç geçmiyor bugün biraz arttı ama dinlenince hafifledim.gelen akıntı nişanmıydı degilmiydi onu bilmiyorum devamı gelmedi bekleyecegim artık inşallah canım hayırlısıyla gelsin miniğim seni bebeklerin orda diye hastanede tutuyorlar degilmi

Benim nisan gelmedi cok sasirmistim direk su
ayni dedigin gibi Kuzum ya asiri sertti yumusamasi Az oluyordu agrilarim da bir daha kesilmedi zaten geldi sonra

evet Kuzum ben odada yalnizim onlar kuvozde odaya alcaz diyorlar ama uc gundur almadilar

Canım akşam bende aynı dediğin gibiydi ama yatıp dinlenince geçti bebek kanala inmiş olmasın bebeğin hareketlerini ve sancıları takip et bakalım haftaya gelebilir dedin diye seni dinlicek galiba kizcen
Mesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba
Nisan çok mühim değil suanlik suyun falan gelirse mühim takipte kal kuzum
Kuzum hastane tipi göğüs pompasu varsa hastanen de mutlaka onunla sağım yap mastıt çok beter bişey bol bol sağ göğsünü boşalt yoksa sonu kötü oluyor bende soğuk uygulanak iyi geliyor diye biliyorum doktor bana soğuk uygula masaj yap demişti sonra gecmeyince antibiyotige geçiş yapmistim
Uzanınca geçiyosa yalancıdır canım. Ben en son uzandıgımda bile inliyordum geçmiyordu artık
Galiba öyle biseydi canim şimdi korku oldu bende dışarı cikasim gelmiyor gene olursa diye evde yatıyorum çocuğu okula ben bırakıp alıyordum önümüzdeki haftadan itibaren babasına devredicem o işi de henüz gelmesin bebiş ya
Ağlamamak elde değil bide süreç itibariyle çok duygusal oluyor insan gozunaydin güzel anne hiç beklemiyorkwn sürpriz olmuş resmen sana abisi nasıl karşıladı ilk tanisma nasildi

Off antibiyotik cok kotu Kuzum ya zaten benimkini istemedimer onlarin pompaliyi kullaniyorum ama cidden ne aciymis dakika vermeden bol bol sagim yapim demi
dediginizi deneyim hangisi. Iyi gelirse insallah gecer acidan kivraniyorum

Gerçekten ultrasondan nefret ediyorlar
Benimki de son ultrasonda kafasını silkeliyordu kurtulmak için
Ben yasıyorum iki gündür anlam veremedigim bişey dr ile görüştüm ama serumdan baska tavsiyesi olmadı sancı da baslarsa bana gel dedi sadece sizde de mi var neden acaba?
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruz

Ama bu ara sırf sıvı alımım artsın diye beslenmeme günde 3-4 kase yayla çorbası ekledim. Belki biraz etkilemiş olabilir diye düşündüm.
gerçi tüm kapı pencereler açık, rüzgarda da kalıyorum şahsen. Bunlar da sebep olabilr.

Belki sizde de Sebep olabilecek şeyler vardır?

Rüyalara bak endişeler bilincaltina isliyo bir bir.. ben de epeydir yok bu kez durmayacak heralde dediğim sancılar yaşadım. Şimdi de yok ya bu da değil, gecer birazdan fln seviyesine geldim. Algım değişti artık
İnsanoğlu her şeye alışıyormuş mesela az önce sancılar kramplar kasılmalar bebek bi yandan hiç durmuyor
anlık bi telaşa kapılıyorum ama Bu da geçer diye diye çorba içerek sakinledik yine
sanırım biraz acıkıyorum da farketmiyorum şekerim çok düşüyor nstdede çok kalınca bebeği nasıl sakinleştiricem öğrendim biraz çorba

2 haftadır ishalim geçmedi.
senin günün de yaklaştı.
sıvı eksiğine dikkat et lütfen susuz kalma

Benim nisan gelmedi cok sasirmistim direk su
ayni dedigin gibi Kuzum ya asiri sertti yumusamasi Az oluyordu agrilarim da bir daha kesilmedi zaten geldi sonra

evet Kuzum ben odada yalnizim onlar kuvozde odaya alcaz diyorlar ama uc gundur almadilar
Burda cıkarıyorlar hastaneden git gel yapıyorsun.bence hastanede olman cok iyi evde olmaktansa..ne kadar miniklerdir şimdi anne kuzuları küçük savaşçılar.kilolarıda cok az kalmış 2yi geçmeye artık normal beslenebliyorlar değilmi

Takipteyim kuzum.ama 3 gündür pek hoş değilim bunu biliyorum

Suyu şu ara hatırladıkca içer oldum cok yanlıs ama unutuyorum

Evet şeker düşünce uyariyorlar bizi.. iki saatte bir bı lokma da olsa bişey yemeye çalış. Kuruyemiş, bı parca peynir, meyve vs. gibi. Nst de ben fena oluyorum ya nabzım yükseliyor kendimi son üç dk sakinleştirebiliyorum.O konuyu çözemedim ikidir.

Suyu şu ara hatırladıkca içer oldum cok yanlıs ama unutuyorum
yalnız kasılmalara en iyi gelen şey su su su.
lütfen arttır. :)
eve 1.5 lt lik sular söyleyip kucağımda taşıyorum artık. yoksa ben de hiçiçmiyordum :/
nerden sıvı alacağımı şaşırdım
aynen öyle zaten normalde de şekerim düşüktür inanır mısın şeker yüklemesinin 2. saati 29 çıkmıştı, kelimenin tam anlamıyla bayılıyordum annem de yanımdayken ha bire çorba yaptırıp içiyorum.
düzenli nst takibindesin diye biliyorum, nstye nerede bağlanıyorsun. eğer doğumhane ortamında girersem ben de fenalaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…