Hayırlısıyla az kalmış canım sen moralini yüksek tut Allahın izniyle hep beraber gideceksinizAy kuzum insallah zamaninda gelir mucizenbende hala Hastanedeyim normalde bugun 35+4 oldular
doktor 37 de olmadan cikarma istemiyorinsallah da toparlanirlar cikariz
kilo verdiler almalari icin cabaliyor en az 2.100 kilo olmalari lazim cikmalari icin dediler 1.800 de kizim 1.900 lerde oglum daha hayirlisiyla bekliyoruz
Ay mahvoldum tum gece o agriyla dediklerini yapim insallahBirde bol bol sagmak istiyorum Ikisine yetmezse mama veriyorlar onlar sindiremiyor fiskirmiyor evet cok minicik damla damla
Insallah canim sende dikkat et bende ki belirtileri goruyorum bazen sendeHayırlısıyla az kalmış canım sen moralini yüksek tut Allahın izniyle hep beraber gideceksiniz
Ben yasıyorum iki gündür anlam veremedigim bişey dr ile görüştüm ama serumdan baska tavsiyesi olmadı sancı da baslarsa bana gel dedi sadece sizde de mi var neden acaba?kızlar bu aralar ishal yaşamaya başlayan var mı?
Rüyalara bakyok yok yormayalım, strese sokmuyorum kendimi. sıvıya destek olsun diye 2 haftadır çok çorba içiyorum. ondandır belki de :)
yani şurada 1 bucuk aydır o kadar cok eyvah doğuracağım sanırım dediğim an oldu ki.
çok sükür bi sekil idare ettik. biraz daha sakin kalmayı öğrendim.
tabi her gece rüyamda ya suyum geliyor ya nişan, bu sefer rüyalar sapıttı.
dün gece de eşim spinal anesteziyle ameliyat olmuştuaçıp iğne deliğine bakıyorum filan
Eki Görüntüle 3113940
Merhaba bende baya kararsız kaldım . Chicco alacaktım kısa süreli kullanıp satan çok diye vazgeçtim. İkea nım sundivik modelini aldım.yan korumalığı çıkıp anne yanı olarak kullanan çok bende başta anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum.sizede fikir olsun diye ekledim resmini
Karnım sürekli sert gün içinde belki 2 3 kere yumuşuyor.çatı muayenesinden sonra agrılarım oldu zaten hafif hafif hiç geçmiyor bugün biraz arttı ama dinlenince hafifledim.gelen akıntı nişanmıydı degilmiydi onu bilmiyorum devamı gelmedi bekleyecegim artıkInsallah canim sende dikkat et bende ki belirtileri goruyorum bazen sendehayirlisiyla gelsin kurtul annesi
2 haftadır ishalim geçmedi.kızlar bu aralar ishal yaşamaya başlayan var mı?
Sen sanki yakında doğuracakmışsın gibi geliyor bana2 haftadır ishalim geçmedi.
Benim nisan gelmedi cok sasirmistim direk suKarnım sürekli sert gün içinde belki 2 3 kere yumuşuyor.çatı muayenesinden sonra agrılarım oldu zaten hafif hafif hiç geçmiyor bugün biraz arttı ama dinlenince hafifledim.gelen akıntı nişanmıydı degilmiydi onu bilmiyorum devamı gelmedi bekleyecegim artıkinşallah canım hayırlısıyla gelsin miniğim seni bebeklerin orda diye hastanede tutuyorlar degilmi
Bende öyle hissediyorum birdaha çatı muayenesi yaparsa dogurabilirm hiç ağrım yoktu agrılarım başladıSen sanki yakında doğuracakmışsın gibi geliyor bana
Canım akşam bende aynı dediğin gibiydi ama yatıp dinlenince geçti bebek kanala inmiş olmasın bebeğin hareketlerini ve sancıları takip et bakalım haftaya gelebilir dedin diye seni dinlicek galiba kizcenGünaaydın.
Gece ağrılarımdan ağladım artık sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum belimden altı beni çok zorluyor özellikle sağ bacağım üstüne basamaz hale geldim kalçamdan gelen kas agrısı birde diz kapagımda yırtık var oda cok etkiliyor.Kızımda mesaneye aşırı şekilde baskı yapıyor acıtıyor agrıtıyor neden anlamıyorum kafasını iki kasıgımın arasında hissediyorum sürekli.Yukardanda ayaklarıyla sürekli ittirme halinde acısı değişik şaşmış durumdayım.
Nisan çok mühim değil suanlik suyun falan gelirse mühim takipte kal kuzumMesajı yazdıktan sonra lavaboya girince farkettm afedersiniz hafif rengi kahverengimsi beyazımsı bir akıntı gelmiş utanarak söylüyorum çok sümüksü değil.nişan gibi bişey olabilirmi acaba
Kuzum hastane tipi göğüs pompasu varsa hastanen de mutlaka onunla sağım yap mastıt çok beter bişey bol bol sağ göğsünü boşalt yoksa sonu kötü oluyor bende soğuk uygulanak iyi geliyor diye biliyorum doktor bana soğuk uygula masaj yap demişti sonra gecmeyince antibiyotige geçiş yapmistim@Denizinhikayesi gozun aydin canim rabbim saglikla evine alip goturmeyi nasip etsin insallah
@pecan cok sevindim Kuzum gozun aydin kac haftalik simdi Peki
Crknkz kuzum sen nasilsin cok giremedim
maviss_34 Allah razi olsun kuzum biz ayniyiz bebekler daha iyi kilo kaybettiler simdi almaya calisiyorlar sutum vzr ama goguslerim tasa dondu onu cozmeye calisiyorum bebekler ememedigi icin zorlaniyoruz
2 kiloyi gecince eve gondercekler ama ne zaman belli degil odaya yanima almalari icin bekliyorum suanlik sadece
Galiba öyle biseydi canim şimdi korku oldu bende dışarı cikasim gelmiyor gene olursa diye evde yatıyorum çocuğu okula ben bırakıp alıyordum önümüzdeki haftadan itibaren babasına devredicem o işi de henüz gelmesin bebiş yaUzanınca geçiyosa yalancıdır canım. Ben en son uzandıgımda bile inliyordum geçmiyordu artık
Ağlamamak elde değil bide süreç itibariyle çok duygusal oluyor insan gozunaydin güzel anneHerkese güzel dilekleri için çooook teşekkür ederim.
Dün bana hastanede taburcu olurken, bebeğin kullandıklarını verdiler , bir tane de sargı bezi vardı ellerinde. Üstünde adı yazıyor. Bu nedir , dedim
Dediler , göbek kordonu. Ben tabii bir başladım ağlamaya. Hemşire dur yapma falan diyor.
Çünkü saklanacağı aklıma gelmemişti. Hatta üzülüyordum.
Göbek bağını ben aldım elime ilk diye de… ( Malum kesen bizden biri değil doktordu ) Ben koydum göbek adını . Babası kendi adını vermişti , ilk oğlumuza … ben de ikinciye kendi adımı verdim
Off antibiyotik cok kotu Kuzum ya zaten benimkini istemedimer onlarin pompaliyi kullaniyorum ama cidden ne aciymis dakika vermeden bol bol sagim yapim demiCanım akşam bende aynı dediğin gibiydi ama yatıp dinlenince geçti bebek kanala inmiş olmasın bebeğin hareketlerini ve sancıları takip et bakalım haftaya gelebilir dedin diye seni dinlicek galiba kizcen
Nisan çok mühim değil suanlik suyun falan gelirse mühim takipte kal kuzum
Kuzum hastane tipi göğüs pompasu varsa hastanen de mutlaka onunla sağım yap mastıt çok beter bişey bol bol sağ göğsünü boşalt yoksa sonu kötü oluyor bende soğuk uygulanak iyi geliyor diye biliyorum doktor bana soğuk uygula masaj yap demişti sonra gecmeyince antibiyotige geçiş yapmistim
Galiba öyle biseydi canim şimdi korku oldu bende dışarı cikasim gelmiyor gene olursa diye evde yatıyorum çocuğu okula ben bırakıp alıyordum önümüzdeki haftadan itibaren babasına devredicem o işi de henüz gelmesin bebiş ya
Ağlamamak elde değil bide süreç itibariyle çok duygusal oluyor insan gozunaydin güzel annehiç beklemiyorkwn sürpriz olmuş resmen sana abisi nasıl karşıladı ilk tanisma nasildi
Gerçekten ultrasondan nefret ediyorlarOna kalsa hiç çıkmaya niyeti yok salı günü kontrolde yüzü gözüküyordu ilk defa poz yakalayalım diye az biraz uğraşınca hemen rahatsız oldu hanımefendi yüzünü ekşitip hemen geri döndü beni rahat bırakın der gibi
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruzBen yasıyorum iki gündür anlam veremedigim bişey dr ile görüştüm ama serumdan baska tavsiyesi olmadı sancı da baslarsa bana gel dedi sadece sizde de mi var neden acaba?
İnsanoğlu her şeye alışıyormuşRüyalara bakendişeler bilincaltina isliyo bir bir.. ben de epeydir yok bu kez durmayacak heralde dediğim sancılar yaşadım. Şimdi de yok ya bu da değil, gecer birazdan fln seviyesine geldim. Algım değişti artık
2 haftadır ishalim geçmedi.
Burda cıkarıyorlar hastaneden git gel yapıyorsun.bence hastanede olman cok iyi evde olmaktansa..ne kadar miniklerdir şimdi anne kuzuları küçük savaşçılar.Benim nisan gelmedi cok sasirmistim direk su
ayni dedigin gibi Kuzum ya asiri sertti yumusamasi Az oluyordu agrilarim da bir daha kesilmedi zaten geldi sonra
evet Kuzum ben odada yalnizim onlar kuvozde odaya alcaz diyorlar ama uc gundur almadilar
Takipteyim kuzum.ama 3 gündür pek hoş değilim bunu biliyorumCanım akşam bende aynı dediğin gibiydi ama yatıp dinlenince geçti bebek kanala inmiş olmasın bebeğin hareketlerini ve sancıları takip et bakalım haftaya gelebilir dedin diye seni dinlicek galiba kizcen
Nisan çok mühim değil suanlik suyun falan gelirse mühim takipte kal kuzum
Kuzum hastane tipi göğüs pompasu varsa hastanen de mutlaka onunla sağım yap mastıt çok beter bişey bol bol sağ göğsünü boşalt yoksa sonu kötü oluyor bende soğuk uygulanak iyi geliyor diye biliyorum doktor bana soğuk uygula masaj yap demişti sonra gecmeyince antibiyotige geçiş yapmistim
Galiba öyle biseydi canim şimdi korku oldu bende dışarı cikasim gelmiyor gene olursa diye evde yatıyorum çocuğu okula ben bırakıp alıyordum önümüzdeki haftadan itibaren babasına devredicem o işi de henüz gelmesin bebiş ya
Ağlamamak elde değil bide süreç itibariyle çok duygusal oluyor insan gozunaydin güzel annehiç beklemiyorkwn sürpriz olmuş resmen sana abisi nasıl karşıladı ilk tanisma nasildi
Suyu şu ara hatırladıkca içer oldum cok yanlıs ama unutuyorumGerçekten ultrasondan nefret ediyorlar
Benimki de son ultrasonda kafasını silkeliyordu kurtulmak için
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruz
Ama bu ara sırf sıvı alımım artsın diye beslenmeme günde 3-4 kase yayla çorbası ekledim. Belki biraz etkilemiş olabilir diye düşündüm.
gerçi tüm kapı pencereler açık, rüzgarda da kalıyorum şahsen. Bunlar da sebep olabilr.
Belki sizde de Sebep olabilecek şeyler vardır?
İnsanoğlu her şeye alışıyormuşmesela az önce sancılar kramplar kasılmalar bebek bi yandan hiç durmuyor
anlık bi telaşa kapılıyorum ama Bu da geçer diye diye çorba içerek sakinledik yine
sanırım biraz acıkıyorum da farketmiyorum şekerim çok düşüyornstdede çok kalınca bebeği nasıl sakinleştiricem öğrendim biraz çorba
senin günün de yaklaştı.
sıvı eksiğine dikkat et lütfen susuz kalma
Evet şeker düşünce uyariyorlar bizi.. iki saatte bir bı lokma da olsa bişey yemeye çalış. Kuruyemiş, bı parca peynir, meyve vs. gibi. Nst de ben fena oluyorum ya nabzım yükseliyor kendimi son üç dk sakinleştirebiliyorum.Gerçekten ultrasondan nefret ediyorlar
Benimki de son ultrasonda kafasını silkeliyordu kurtulmak için
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruz
Ama bu ara sırf sıvı alımım artsın diye beslenmeme günde 3-4 kase yayla çorbası ekledim. Belki biraz etkilemiş olabilir diye düşündüm.
gerçi tüm kapı pencereler açık, rüzgarda da kalıyorum şahsen. Bunlar da sebep olabilr.
Belki sizde de Sebep olabilecek şeyler vardır?
İnsanoğlu her şeye alışıyormuşmesela az önce sancılar kramplar kasılmalar bebek bi yandan hiç durmuyor
anlık bi telaşa kapılıyorum ama Bu da geçer diye diye çorba içerek sakinledik yine
sanırım biraz acıkıyorum da farketmiyorum şekerim çok düşüyornstdede çok kalınca bebeği nasıl sakinleştiricem öğrendim biraz çorba
senin günün de yaklaştı.
sıvı eksiğine dikkat et lütfen susuz kalma
yalnız kasılmalara en iyi gelen şey su su su.Suyu şu ara hatırladıkca içer oldum cok yanlıs ama unutuyorum
aynen öyle zaten normalde de şekerim düşüktür inanır mısın şeker yüklemesinin 2. saati 29 çıkmıştı, kelimenin tam anlamıyla bayılıyordumEvet şeker düşünce uyariyorlar bizi.. iki saatte bir bı lokma da olsa bişey yemeye çalış. Kuruyemiş, bı parca peynir, meyve vs. gibi. Nst de ben fena oluyorum ya nabzım yükseliyor kendimi son üç dk sakinleştirebiliyorum.O konuyu çözemedim ikidir.
Gözünün önünde elinin altında olsun bir şişe mutlaka o zaman unutmuyor insanSuyu şu ara hatırladıkca içer oldum cok yanlıs ama unutuyorum
Rabbim en hayırlısını nasip etsin canimTakipteyim kuzum.ama 3 gündür pek hoş değilim bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?