Karpuz çok fazla yiyorm ondanda biraz geliyo galiba yoksa bu ishale suyum biterdi vücudumdayalnız kasılmalara en iyi gelen şey su su su.
lütfen arttır. :)
eve 1.5 lt lik sular söyleyip kucağımda taşıyorum artık. yoksa ben de hiçiçmiyordum :/
nerden sıvı alacağımı şaşırdım
aynen öyle zaten normalde de şekerim düşüktür inanır mısın şeker yüklemesinin 2. saati 29 çıkmıştı, kelimenin tam anlamıyla bayılıyordumannem de yanımdayken ha bire çorba yaptırıp içiyorum.
düzenli nst takibindesin diye biliyorum, nstye nerede bağlanıyorsun. eğer doğumhane ortamında girersem ben de fenalaşıyorum.
Canım sorma benim başıma gelmeyen kalmıyor o yüzden telefonu bile elime almıyorum. Bebeğimin bir ara kilo alımı durdu baya sıkıntı yaşadık şükür tekrar almaya başladı derken simdide korona olmuşum@melyes @efsunn210102 @gibigibigibi @gulcehanim @Tekin_34 @Sbnmbrk H Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayiliranne @gls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @TurunculuuGAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103 @deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol @Denizinhikayesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
hiçbir şey saf suyun yerini tutttmaaazKarpuz çok fazla yiyorm ondanda biraz geliyo galiba yoksa bu ishale suyum biterdi vücudumda
Ilık su hiç içilmiyor 2 dk dursn dısarda sıcak oluyor suGözünün önünde elinin altında olsun bir şişe mutlaka o zaman unutmuyor insan
Karpuzda çok güzel kafamı içine sokup yiyesim var napimhiçbir şey saf suyun yerini tutttmaaaz
Ooo çok düşük, dikkat et iki saat kuralına.son açlık şekerim 65 çıktı benim de.. Doğumhanenin yan odasında giriyorum, sedyede yatmak zor geliyor.. Bı de o hastanede hem myomektomi ameliyatı hem de serklaj oldum o katı hiç sevmiyorum.yalnız kasılmalara en iyi gelen şey su su su.
lütfen arttır. :)
eve 1.5 lt lik sular söyleyip kucağımda taşıyorum artık. yoksa ben de hiçiçmiyordum :/
nerden sıvı alacağımı şaşırdım
aynen öyle zaten normalde de şekerim düşüktür inanır mısın şeker yüklemesinin 2. saati 29 çıkmıştı, kelimenin tam anlamıyla bayılıyordumannem de yanımdayken ha bire çorba yaptırıp içiyorum.
düzenli nst takibindesin diye biliyorum, nstye nerede bağlanıyorsun. eğer doğumhane ortamında girersem ben de fenalaşıyorum.
Yaaa çok geçmiş olsun canim moralini bozma Rabbim beterinden korusun ne zaman bitiyor karantina zaten normalde de doğuma az bı zaman kalmis karantina biter bitmez alır sezeryana sanırımCanım sorma benim başıma gelmeyen kalmıyor o yüzden telefonu bile elime almıyorum. Bebeğimin bir ara kilo alımı durdu baya sıkıntı yaşadık şükür tekrar almaya başladı derken simdide korona olmuşumbir sorun bitiyor diğeri başlıyor bende resmen, karantina süreci bitince hastaneye gidicem doktor sezeryan doğum yapılması gerekiyor dedi bebeğin sancı anlarında kalbinde yavaşlama oluyormuş normal doğum riskli olur dedi karantina sonunda gün vericek bakalım ne zaman olcak
Selamlarselam cnm cerkezmisin ??hayrlı olsun bu aradaa kolaylkla saglkla gelsin bebisin
Doktor bende şekerden suphelenmisfi çok üzülmüştüm yaz meyvelerinden yiyemeyeceğim diye şimdi de Allah ne verdiyseKarpuzda çok güzel kafamı içine sokup yiyesim var napim
o zaman kendinle anlaşma yap. sırayla 1 litre su iç 1 dilim karpuz yeKarpuzda çok güzel kafamı içine sokup yiyesim var napim
iki saat bana çok bile :)) gebelik etkisi herhalde sürekli süt, çorba bi şeyler tüketiyorum.Ooo çok düşük, dikkat et iki saat kuralına.son açlık şekerim 65 çıktı benim de.. Doğumhanenin yan odasında giriyorum, sedyede yatmak zor geliyor.. Bı de o hastanede hem myomektomi ameliyatı hem de serklaj oldum o katı hiç sevmiyorum.
Düşüncesi bile kötü meyve yiyememekDoktor bende şekerden suphelenmisfi çok üzülmüştüm yaz meyvelerinden yiyemeyeceğim diye şimdi de Allah ne verdiyse
Bndeo zaman kendinle anlaşma yap. sırayla 1 litre su iç 1 dilim karpuz ye
iki saat bana çok bile :)) gebelik etkisi herhalde sürekli süt, çorba bi şeyler tüketiyorum.
ah bak işte ortam.. geçmiş..
neyseki az kaldı bu günler geçip gidecek inşallah güzelce
Sağol canım bana da öyle geliyor çünkü normalde bile doktor riskli bulduğu için her kontrole doğum olcak gbi gel diyordu bu sefer kesin alır sezeryan bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin hepimizin bebisleriYaaa çok geçmiş olsun canim moralini bozma Rabbim beterinden korusun ne zaman bitiyor karantina zaten normalde de doğuma az bı zaman kalmis karantina biter bitmez alır sezeryana sanırım
Karpuz şeftaliDüşüncesi bile kötü meyve yiyememeken cok hangisini tüketiyorsun mesela
Ohh maşallah pasamaBugün 35hafta kontrolüm vardı.37+4 çıktı bebeğin gelişimi. 3350gr 50 cm olmuş. Şimdilik herşey yolunda Eylül 10ve 17si arasıni buldurmaya caliscaz ama.kilo alımı böyle giderse daha erken olacak gibi dedi. Haftaya belki tarih verecek bakalım
Aminnn canim inşallah ismi belli mi oğlununSağol canım bana da öyle geliyor çünkü normalde bile doktor riskli bulduğu için her kontrole doğum olcak gbi gel diyordu bu sefer kesin alır sezeryan bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin hepimizin bebisleri
aynı durumdayım izne ayrılmamak için kendimi zor tutuyorumGünaydınn, artık işe gitmek istemiyorum
İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve masa başında da çalışsam kaburgalarım batıyor, midem ekşiyor ve zaman geçmek bilmiyor gibi oluyor sanki..
Şu 2 hafta hayırlısıyla geçseydi. 31 ağustosa kavuşsaydım bir an evvel. 30 Ağustos da tatil şükürler olsun.
Benimde erken dogum riskim var canim bu hafta dogum durdurucu kullanmayi birakacagim hatta 1,5 cm de acilmam var kilo alimi hizlansin diye kuru meyve yiyordum aslinda ya ondan kaynakli yada klima da uyudugum icin olabilir diye dusunuyorum aslinda bende bilmiyorum yaniGerçekten ultrasondan nefret ediyorlar
Benimki de son ultrasonda kafasını silkeliyordu kurtulmak için
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruz
Ama bu ara sırf sıvı alımım artsın diye beslenmeme günde 3-4 kase yayla çorbası ekledim. Belki biraz etkilemiş olabilir diye düşündüm.
gerçi tüm kapı pencereler açık, rüzgarda da kalıyorum şahsen. Bunlar da sebep olabilr.
Belki sizde de Sebep olabilecek şeyler vardır?
İnsanoğlu her şeye alışıyormuşmesela az önce sancılar kramplar kasılmalar bebek bi yandan hiç durmuyor
anlık bi telaşa kapılıyorum ama Bu da geçer diye diye çorba içerek sakinledik yine
sanırım biraz acıkıyorum da farketmiyorum şekerim çok düşüyornstdede çok kalınca bebeği nasıl sakinleştiricem öğrendim biraz çorba
senin günün de yaklaştı.
sıvı eksiğine dikkat et lütfen susuz kalma
Hepsi vaktinde gelsin kuzumCanım akşam bende aynı dediğin gibiydi ama yatıp dinlenince geçti bebek kanala inmiş olmasın bebeğin hareketlerini ve sancıları takip et bakalım haftaya gelebilir dedin diye seni dinlicek galiba kizcen
Nisan çok mühim değil suanlik suyun falan gelirse mühim takipte kal kuzum
Kuzum hastane tipi göğüs pompasu varsa hastanen de mutlaka onunla sağım yap mastıt çok beter bişey bol bol sağ göğsünü boşalt yoksa sonu kötü oluyor bende soğuk uygulanak iyi geliyor diye biliyorum doktor bana soğuk uygula masaj yap demişti sonra gecmeyince antibiyotige geçiş yapmistim
Galiba öyle biseydi canim şimdi korku oldu bende dışarı cikasim gelmiyor gene olursa diye evde yatıyorum çocuğu okula ben bırakıp alıyordum önümüzdeki haftadan itibaren babasına devredicem o işi de henüz gelmesin bebiş ya
Ağlamamak elde değil bide süreç itibariyle çok duygusal oluyor insan gozunaydin güzel annehiç beklemiyorkwn sürpriz olmuş resmen sana abisi nasıl karşıladı ilk tanisma nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?