2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Karpuz çok fazla yiyorm ondanda biraz geliyo galiba yoksa bu ishale suyum biterdi vücudumda

Canım sorma benim başıma gelmeyen kalmıyor o yüzden telefonu bile elime almıyorum. Bebeğimin bir ara kilo alımı durdu baya sıkıntı yaşadık şükür tekrar almaya başladı derken simdide korona olmuşum bir sorun bitiyor diğeri başlıyor bende resmen, karantina süreci bitince hastaneye gidicem doktor sezeryan doğum yapılması gerekiyor dedi bebeğin sancı anlarında kalbinde yavaşlama oluyormuş normal doğum riskli olur dedi karantina sonunda gün vericek bakalım ne zaman olcak

Ooo çok düşük, dikkat et iki saat kuralına.son açlık şekerim 65 çıktı benim de.. Doğumhanenin yan odasında giriyorum, sedyede yatmak zor geliyor.. Bı de o hastanede hem myomektomi ameliyatı hem de serklaj oldum o katı hiç sevmiyorum.

Yaaa çok geçmiş olsun canim moralini bozma Rabbim beterinden korusun ne zaman bitiyor karantina zaten normalde de doğuma az bı zaman kalmis karantina biter bitmez alır sezeryana sanırım

Karpuzda çok güzel kafamı içine sokup yiyesim var napim
o zaman kendinle anlaşma yap. sırayla 1 litre su iç 1 dilim karpuz ye
iki saat bana çok bile :)) gebelik etkisi herhalde sürekli süt, çorba bi şeyler tüketiyorum.
ah bak işte ortam.. geçmiş..
neyseki az kaldı bu günler geçip gidecek inşallah güzelce

Bnde Magnifiaque çok dedm su su diye şimdide sen bana söylüyorsun ilacı bi kendi kafama süremem zaten.daha dikkatli olacagım bundan sonra

Yaaa çok geçmiş olsun canim moralini bozma Rabbim beterinden korusun ne zaman bitiyor karantina zaten normalde de doğuma az bı zaman kalmis karantina biter bitmez alır sezeryana sanırım
Sağol canım bana da öyle geliyor çünkü normalde bile doktor riskli bulduğu için her kontrole doğum olcak gbi gel diyordu bu sefer kesin alır sezeryan bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin hepimizin bebisleri

Ohh maşallah pasama ayni haftaya gün vermiş doktor bana da öyle dedi iki hafta sonra net karar vereceğiz bizde canim sağlıkla gelsinler
Aminnn canim inşallah ismi belli mi oğlunun bizleri de haberdar et gelismelerden

aynı durumdayım izne ayrılmamak için kendimi zor tutuyorum
doğumdan sonra lazım olacak diye kendimi avutuyorum
belim ağrımaya başladı artık
yoruluyorum
gece tuvalet nöbetleri filan
bi de tabi çekilmez bir kadın oldum uykusuz, aksi , nalet
allah eşime sabır versin

Benimde erken dogum riskim var canim bu hafta dogum durdurucu kullanmayi birakacagim hatta 1,5 cm de acilmam var kilo alimi hizlansin diye kuru meyve yiyordum aslinda ya ondan kaynakli yada klima da uyudugum icin olabilir diye dusunuyorum aslinda bende bilmiyorum yani

Hepsi vaktinde gelsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…