2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar ben de çatı muayenesinden çıktım. Çatın gayet uygun dedi doktorum. Yumuşama olmuş, 40 haftayı bekleyeceğe benzemiyor dedi. 10 gün içinde doğurursun dedi he he bu arada çatı muayenesi hiç acıyan bir şey değilmis. 10 üzerinden 0 acıdı. Haberiniz olsun.

Sorunsuz atlatmana sevindim canım izne ayrıldın dimi artık rahatlıkla gelebilir bebisko ağrı sancı hissediyor musun biseyler

Şimdiden afralar tafralar başlamış

Aaa ya neyseki çok güzel haftalardasın maşallah
Dediğin şeylerin sebep olma ihtimali çok yüksek Sağlıkla gelsin Bebiş
Merak ettim açılman ne zamandır var
Ben de su an nidicard kullanıyorum ona rağmen üf halim duman
Şimdiden afralar tafralar başlamış
Nazlı bi kız çocuğu geliiiyooo

Kızlar anne karnında bile nazlı

Cok zorlama diz kapagı agrısı cok kötü yırtık yüzünden zorlayınca çekiyorum zayıfken cok etkilenmiyordum ama kilo binince zorlanıyor insan
Cok zorluyor.beni bükemiyorum sık sık tuvalete gittiğim için zorlamada oluyo ister istemez arada sıcak kompres yapiyorum biraz hafifliyor

yumuşama ne ki ?
çatı muayenesinden bende çok çekiniyorum yaaaa

Bende öyle hissediyorum birdaha çatı muayenesi yaparsa dogurabilirm hiç ağrım yoktu agrılarım başladı 2 hafta daha geçsin sonra gelsin
Ayyy şimdi bunları okuyunca ben bi panik oldum, cumartesi çatı muayenem var Daha doğmasın bebişler ya en azından 1 Eylül olsun sonra gelebilir benimki sıkıntı yok (Lütfen anneyi dinle oğlum )

Ayyy şimdi bunları okuyunca ben bi panik oldum, cumartesi çatı muayenem var Daha doğmasın bebişler ya en azından 1 Eylül olsun sonra gelebilir benimki sıkıntı yok (Lütfen anneyi dinle oğlum )
Bol bol karnını sev konuş oglusunla dinler seni annesi

Gece sürekli uyandığım İçin gün içinde halsiz oluyorum ben de. Tek tesellim şükür ki klimalı yerde çalışıyoruz :)

Benim de arada hallerim geliyor ama sakin kalmaya çalışıyorum mümkün mertebe hem bebek etkilenmesin hem de ben diye.
Bence bu muayene olayı tamamen kişiye bağlı bir şey, acı eşiğin vs yüksek olunca böyle kolayca atlatmış olabilirsin

Biz daha o konuları işlemedik, nerden nereye hamilelik haberini verdiğin ilk zamanı hatırlıyorum da

Bol bol karnını sev konuş oglusunla dinler seni annesi
Yaa zaten sürekli sohbet modundayım miniğimle, 20.haftadan beri raporluyum ben riskim vardı geçti şükür, sonra da ben doğum iznime 32den sonra ayrıldım, 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum o yüzden sonrasına lazım değildi izin. Yarın 37+0 olucaz, 20.haftadan beri sürekli evde minikle başbaşa sohbet ediyoruz umarım dinler beni zaten sesime çok tepki veriyor

Banada ayni oldu oldu canim acaba hareket dogumumu etkiliyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…