- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.277
- 83
- 39
Sorunsuz atlatmana sevindim canım izne ayrıldın dimi artık rahatlıkla gelebilir bebiskoSelam kızlar ben de çatı muayenesinden çıktım. Çatın gayet uygun dedi doktorum. Yumuşama olmuş, 40 haftayı bekleyeceğe benzemiyor dedi. 10 gün içinde doğurursun dedi he hebu arada çatı muayenesi hiç acıyan bir şey değilmis. 10 üzerinden 0 acıdı. Haberiniz olsun.
Aslında senin de haftan müsaitBende öyle hissediyorum birdaha çatı muayenesi yaparsa dogurabilirm hiç ağrım yoktu agrılarım başladı2 hafta daha geçsin sonra gelsin
Şimdiden afralar tafralar başlamışGerçekten ultrasondan nefret ediyorlar
Benimki de son ultrasonda kafasını silkeliyordu kurtulmak için
Bilemiyorum belki doğum emaresi diyorlar ama benim zaten erken doğum riskim var, her geçen güne bi tik atıyoruz
Ama bu ara sırf sıvı alımım artsın diye beslenmeme günde 3-4 kase yayla çorbası ekledim. Belki biraz etkilemiş olabilir diye düşündüm.
gerçi tüm kapı pencereler açık, rüzgarda da kalıyorum şahsen. Bunlar da sebep olabilr.
Belki sizde de Sebep olabilecek şeyler vardır?
İnsanoğlu her şeye alışıyormuşmesela az önce sancılar kramplar kasılmalar bebek bi yandan hiç durmuyor
anlık bi telaşa kapılıyorum ama Bu da geçer diye diye çorba içerek sakinledik yine
sanırım biraz acıkıyorum da farketmiyorum şekerim çok düşüyornstdede çok kalınca bebeği nasıl sakinleştiricem öğrendim biraz çorba
senin günün de yaklaştı.
sıvı eksiğine dikkat et lütfen susuz kalma
Aaa ya neyseki çok güzel haftalardasın maşallahBenimde erken dogum riskim var canim bu hafta dogum durdurucu kullanmayi birakacagim hatta 1,5 cm de acilmam var kilo alimi hizlansin diye kuru meyve yiyordum aslinda ya ondan kaynakli yada klima da uyudugum icin olabilir diye dusunuyorum aslinda bende bilmiyorum yani
Nazlı bi kız çocuğu geliiiyoooŞimdiden afralar tafralar başlamış
Kızlar anne karnında bile nazlıAaa ya neyseki çok güzel haftalardasın maşallah
Dediğin şeylerin sebep olma ihtimali çok yüksekSağlıkla gelsin Bebiş
Merak ettim açılman ne zamandır var
Ben de su an nidicard kullanıyorum ona rağmen üf halim duman
Nazlı bi kız çocuğu geliiiyooo
Cok zorluyor.beni bükemiyorum sık sık tuvalete gittiğim için zorlamada oluyo ister istemez arada sıcak kompres yapiyorum biraz hafifliyorCok zorlama diz kapagı agrısı cok kötü yırtık yüzünden zorlayınca çekiyorum zayıfken cok etkilenmiyordum ama kilo binince zorlanıyor insan
yumuşama ne ki ?Selam kızlar ben de çatı muayenesinden çıktım. Çatın gayet uygun dedi doktorum. Yumuşama olmuş, 40 haftayı bekleyeceğe benzemiyor dedi. 10 gün içinde doğurursun dedi he hebu arada çatı muayenesi hiç acıyan bir şey değilmis. 10 üzerinden 0 acıdı. Haberiniz olsun.
Canım nasıl oldunHala devam ediyor çok şiddetli değil ama ağrı var
Ayyy şimdi bunları okuyunca ben bi panik oldum, cumartesi çatı muayenem varBende öyle hissediyorum birdaha çatı muayenesi yaparsa dogurabilirm hiç ağrım yoktu agrılarım başladı2 hafta daha geçsin sonra gelsin
Bol bol karnını sev konuş oglusunla dinler seni annesiAyyy şimdi bunları okuyunca ben bi panik oldum, cumartesi çatı muayenem varDaha doğmasın bebişler ya en azından 1 Eylül olsun sonra gelebilir benimki sıkıntı yok (Lütfen anneyi dinle oğlum )
Gece sürekli uyandığım İçin gün içinde halsiz oluyorum ben de. Tek tesellim şükür ki klimalı yerde çalışıyoruz :)aynı durumdayım izne ayrılmamak için kendimi zor tutuyorum
doğumdan sonra lazım olacak diye kendimi avutuyorum
belim ağrımaya başladı artık
yoruluyorum
gece tuvalet nöbetleri filan
bi de tabi çekilmez bir kadın oldum uykusuz, aksi , nalet
allah eşime sabır versin
Bence bu muayene olayı tamamen kişiye bağlı bir şey, acı eşiğin vs yüksek olunca böyle kolayca atlatmış olabilirsinSelam kızlar ben de çatı muayenesinden çıktım. Çatın gayet uygun dedi doktorum. Yumuşama olmuş, 40 haftayı bekleyeceğe benzemiyor dedi. 10 gün içinde doğurursun dedi he hebu arada çatı muayenesi hiç acıyan bir şey değilmis. 10 üzerinden 0 acıdı. Haberiniz olsun.
İzne dün ayrıldım canım. Artık beklemedeyimm. Yok hic ağrım sancım yok, bebek hareketleri de normal şu anda.Sorunsuz atlatmana sevindim canım izne ayrıldın dimi artık rahatlıkla gelebilir bebiskoağrı sancı hissediyor musun biseyler
Yaa zaten sürekli sohbet modundayım miniğimle, 20.haftadan beri raporluyum ben riskim vardı geçti şükür, sonra da ben doğum iznime 32den sonra ayrıldım, 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum o yüzden sonrasına lazım değildi izin. Yarın 37+0 olucaz, 20.haftadan beri sürekli evde minikle başbaşa sohbet ediyoruzBol bol karnını sev konuş oglusunla dinler seni annesi
Üzerime izin atınİzne dün ayrıldım canım. Artık beklemedeyimm. Yok hic ağrım sancım yok, bebek hareketleri de normal şu anda.
Banada ayni oldu oldu canim acaba hareket dogumumu etkiliyor neKilosu güzel canım inşallah kolaylikla bir doğum yaşarsın gelişmelerden haberdar et bizi
İnanıyorum ki ayrılık çok uzun sürmeyecek canim benim çıktın mı hastaneden bebekler nasıl sen nasılsın
Gece uyuyamadigimiz için gündüz sıcaktan bayılıyoruz o benim de oluyor
Evet canım maalesef bir de hiç laftan anlamiyor uyku eğitimi ile alakası yok derdi benim mesela sıcaklaynca kaçıyorum başka odaya bı bakıyorum uyanmış peşimden gelmiş bebek olunca doğunca işimiz var valla
Hadii ya ondan mı acaba bende gebelikten önce sürekli yaşıyordum enfeksiyon hatta şuanda da yaşıyor muyum acaba diyorum arada sızlama oluyor doktor sezeryan yerindendir diyor anlamadim
Canım galiba vücut yorulunca tepki veriyor ben dün doguruyorum sandım çok fenaydım akşam belli dakikalarda durup durup ağrı girdi kasıklarıma ağrı girdikçe karnım taş gibi oldu bebek hareket ettikçe bacağını vajinadan çıkaracakmis gibi ağrılar yaşadım disardaydik zorla yürüyüp eve geldim geçmezse doktora gidecektim ki uzaninca ağrı falan kalmadı ilk defa başıma geldi @- Janna - ne dersin yalancı sancı mi
Hayat müşterek yapacak bişey yok
Eyvahhh senin maraton başlıyor kuzum herşey yolunda çok şükür inşallah kizcen de gelmeye hazırdır ve dogumunu kolaylıkla atlatırsın
Ekliyorum canım ismiyle gelsin
Ohhh ne güzel haberler alıyoruz bugün canim maşallah herşey yolunda ilerler inşallah ve normal bir şekilde doğumun gerçekleşirmaşallah kuzucuga
Evet canım yazmışım bebişin isminiAllah yardımcın olsun o dertten benim de başında var ve tam da Eylül'ün başı gibi tasinacagim nasipse Rabbim yardımcınız olsun girdik bı telaşa bakalım akıllı kizce üzmüyor annesini normal doğumu mu bekliyosun canim
Ayyyy geliyor gelmekte olan çok şükür canim haftaua bizim için de çok heyecanlı gecicek Allah'ın izniyle
Kuzum naptınız nedir son durum sancıları sen hissediyir musun peki
Yaaaa işte buna sevinçten aglanir zaten çok duygusalim bu aralarçok çok mutlu oldum topigimizin ilk bebişi annecigine kavuştu şükürler olsun darısı bekleyen ikiz annelerimize @Magnifiaque @Denizinhikayesi inşallah sizde en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alır evinize dönersiniz güzel annelerim @pecan hayırlı güzel su gibi bir ömrü olsun oğlusunun canim Allah analı babalı büyütsün
Daha oncesi erken olurdu zaten canım sağlıkla gelsinler
Sezeryan olacaksa zaten 38 de alıyor kuzum belki kendi de gelmek isteyebilir o tarihten öncehangi isimler arasında kaldınız
Ahhh benim lalacim artık vücut ağır hava sıcak o kadar haklısın ki zorlanmakta bu iki hafta su gibi geçsin gitsin sana inşallah Rabbim kolaylıklar versin ayakların ödem yaptı mı
Bennnnnkızlar bu aralar ishal yaşamaya başlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?