2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok zorluyor.beni bükemiyorum sık sık tuvalete gittiğim için zorlamada oluyo ister istemez arada sıcak kompres yapiyorum biraz hafifliyor
Doktor alaturkaya gir artık dedi zorlanıyorım degince klozete devam et dedi öyle imkanın varsa zorlama kendini gerçekten dogum sonrası hasar oluşmasın

Kızlar çatı muayenesini doktor bana 38. Haftada dedi geç gibime geldi siz kaçta oldunuz

Ayyy şimdi bunları okuyunca ben bi panik oldum, cumartesi çatı muayenem var Daha doğmasın bebişler ya en azından 1 Eylül olsun sonra gelebilir benimki sıkıntı yok (Lütfen anneyi dinle oğlum )
O an hiç acımıyor ama sonrasında hafif agrılar giriyor bende oldu belki sende olmucak birde bana aniden yaptı kendimi psikolojik hazırlamamıştım çatı muayenesi yaptıkmı dedi mi yapmadık dedim yapalm o zamn değince elde ayakta bi titreme geldi kaynar sular döktüler sanki 1 dakika içinde yaşadım bunları eldivenine bişey sürüyor kayıp gidiyor zaten bumuymuşş dedim korkacak başka sebepler bulalm kendimize bu korkunc degilmiş yeni favori korkum lavman ona taktım şimdi kafayı yarımız ay sonuna dogurmuş oluruz gibi

Ya aslında benim korkum muayene değil, doktorum çok naif ve tatlı bir kadın muayene sonrası oluşan akıntılar, ağrılar vs, çünkü ben kendimi biliyorum takıntı yapar yapar dururum, eşimi falan da yer bitiririm ha doğurdum ha doğuruyorum kesin kalk gidelim diye Neyse bakalım yaşayıp göreceğiz valla 38,5-39dan sonra ne zaman isterse gelsin minik adamım Doğumlar başladıkça heyecan artıyor iyice

Doguma kadar acil olarak bi çok kez gidip gelinecek hastaneye sen erken baslamış olursun bazen inanamıyorum ben bugünlere geldigimize rüyaamda emzirirken görüyorummmuhteşem bir duygu

Haha tabiki hayır sende 2 tane bebiş vardı sıkılmışlar içerde ne yapsınlar
Ay vaeya simdide kuvozde yanyanalar ben darariyorim onlar yerine sicak diye aldigim o kadar bodileri giydirmeyip zibin pijama ustune kazakla yatiriyorlar kuzucuklar sikilmasalar daha iyiyfdi

Evet arkadasımın tam tersi olmuştu söylenenden fazla kiloda dogmuuştu bebek hiçbirşey belli olmazbn biraz uyudum henüz dogurmayacagımı anladm dinlenince geçmiş agrılarım
Aman daha iyi içerde ne kadar kalırlarsa kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…