- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Hastanenin yolunu eskitiriz artıkDoguma kadar acil olarak bi çok kez gidip gelinecek hastaneye sen erken baslamış olursunbazen inanamıyorum ben bugünlere geldigimize rüyaamda emzirirken görüyorummmuhteşem bir duygu
40ları istemem açıkcası ama hayırlısıŞaka biyana 38 iyi bi hafta ama nedense senin sonuna kadar gidecegin hissine kapıldım bi an
Yalnız olmadığıma sevindim. doğal bi süreç olarak da olabiliyor herhaldeBennnnn
Mikrop mu kaptim fln diyorum
Patates haslayip.yiyince duzeliyo gibi oluyo
Doktor sancıalr 5 dkkaya düşmeden gelme dedi ama bu pek mümkün olmazHastanenin yolunu eskitiriz artıkAy evet yaa inanılmaz ama gerçek, ne ara nasıl bu kadar zaman geçti asla anlamıyorum surada birkaç hafta sonra hayatlarımız bambaşka olacak, gerçekten mucize, çok şükür bugünlere Ben de hep doğmuş olarak görüyorum ya rüyada bile çook güzel hissettiriyor, gerçeğinde çıldırırım sanırım
Ben doğum yaptim 08.08 de 3250 49 cm 37+5 de sezeryan ile kızım oldu@Papatya3866
N Nagihanse
@elaide
@yaos68
@leila_leyla
@Liveyourlife
Kızlar doğumlariniz ağustos gorunuyor varmı doğum yapan bebiş isimleri netleşen listeyi güncelleyelim
@avozge kuzu doğum tarihiyle bebeğin boy ve kilosunu yazar mısın ekleyelim
4.trimester yazanlar var onları görünce korkuyorum bnde40ları istemem açıkcası ama hayırlısı
Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsünBen doğum yaptim 08.08 de 3250 49 cm 37+5 de sezeryan ile kızım oldu
Eve götürünce popişlerini güzelce ıssırırsın canım neden skıldınız diyeAy vaeya simdide kuvozde yanyanalar ben darariyorim onlar yerine sicak diye aldigim o kadar bodileri giydirmeyip zibin pijama ustune kazakla yatiriyorlar kuzucuklarsikilmasalar daha iyiyfdi
Son zamanlar enerjik oluyormuş insan bu dogru galibaAy benim şaka maka 2 haftam kaldı yani her an da gelebilir ama kendimi hiç doğuracak modda görmüyorum sanki göbeğim var hamile degilim
Aminn inşallahDoktor sancıalr 5 dkkaya düşmeden gelme dedi ama bu pek mümkün olmazSag salim alalım kucagımıza inşallah..
Hayırlısı olsun artıkta sıcaklarda halimiz çok zor4.trimester yazanlar var onları görünce korkuyorum bnde
Gecen hafta cati muayenesi oldum ama son bir aydir kanala yerlestigi icin muhtemel acilma baslamistir demis doktorum bende nidicard kullaniyorum ve simdi uygulamada gordum ishal durumumuzda normalmis doguma hazirlikmis galibaAaa ya neyseki çok güzel haftalardasın maşallah
Dediğin şeylerin sebep olma ihtimali çok yüksekSağlıkla gelsin Bebiş
Merak ettim açılman ne zamandır var
Ben de su an nidicard kullanıyorum ona rağmen üf halim duman
Nazlı bi kız çocuğu geliiiyooo
İyim canım. Şimdi ara sıra oluyo ağrılarım çok zor geçiyor benim bu hamilelik İlk oğlumda hiç böyle olmadım hiç uyuyamıyorum gezemiyirum her yerim agriyo off şükür ediyorm ama çok zor bazan ağlıyorum dayanamayıp 20 kilo aldım oda etkiliyor işteCanım nasıl oldun
Böyle sorunca hiç bilemedim ☺ bEnim konserve ddomates çok işime yaramıştı. Sıkıştığımda hemen açıp menemen yapıyorduk. Buzluğa çiğden biber koymuştum çıkartıp kizartidim. Patlıcan falan da yapabilirsin hemen yemeğini yapmak için. Hatta kaynanam salatalık rendeleyip suyunu sıkıp bile koyuyo hemen cacık yapiyo. Fasulye de olabilir.Kızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Aynı sekildeyiz canım benimde bı eşim olcak bide beş yaşında oglum ben hiç Bisey hazirlmadim çorba falan yapar herlde öyle dusunuyorumKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Bugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucuKilosu güzel canım inşallah kolaylikla bir doğum yaşarsın gelişmelerden haberdar et bizi
İnanıyorum ki ayrılık çok uzun sürmeyecek canim benim çıktın mı hastaneden bebekler nasıl sen nasılsın
Gece uyuyamadigimiz için gündüz sıcaktan bayılıyoruz o benim de oluyor
Evet canım maalesef bir de hiç laftan anlamiyor uyku eğitimi ile alakası yok derdi benim mesela sıcaklaynca kaçıyorum başka odaya bı bakıyorum uyanmış peşimden gelmiş bebek olunca doğunca işimiz var valla
Hadii ya ondan mı acaba bende gebelikten önce sürekli yaşıyordum enfeksiyon hatta şuanda da yaşıyor muyum acaba diyorum arada sızlama oluyor doktor sezeryan yerindendir diyor anlamadim
Canım galiba vücut yorulunca tepki veriyor ben dün doguruyorum sandım çok fenaydım akşam belli dakikalarda durup durup ağrı girdi kasıklarıma ağrı girdikçe karnım taş gibi oldu bebek hareket ettikçe bacağını vajinadan çıkaracakmis gibi ağrılar yaşadım disardaydik zorla yürüyüp eve geldim geçmezse doktora gidecektim ki uzaninca ağrı falan kalmadı ilk defa başıma geldi @- Janna - ne dersin yalancı sancı mi
Hayat müşterek yapacak bişey yok
Eyvahhh senin maraton başlıyor kuzum herşey yolunda çok şükür inşallah kizcen de gelmeye hazırdır ve dogumunu kolaylıkla atlatırsın
Ekliyorum canım ismiyle gelsin
Ohhh ne güzel haberler alıyoruz bugün canim maşallah herşey yolunda ilerler inşallah ve normal bir şekilde doğumun gerçekleşirmaşallah kuzucuga
Evet canım yazmışım bebişin isminiAllah yardımcın olsun o dertten benim de başında var ve tam da Eylül'ün başı gibi tasinacagim nasipse Rabbim yardımcınız olsun girdik bı telaşa bakalım akıllı kizce üzmüyor annesini normal doğumu mu bekliyosun canim
Ayyyy geliyor gelmekte olan çok şükür canim haftaua bizim için de çok heyecanlı gecicek Allah'ın izniyle
Kuzum naptınız nedir son durum sancıları sen hissediyir musun peki
Yaaaa işte buna sevinçten aglanir zaten çok duygusalim bu aralarçok çok mutlu oldum topigimizin ilk bebişi annecigine kavuştu şükürler olsun darısı bekleyen ikiz annelerimize @Magnifiaque @Denizinhikayesi inşallah sizde en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alır evinize dönersiniz güzel annelerim @pecan hayırlı güzel su gibi bir ömrü olsun oğlusunun canim Allah analı babalı büyütsün
Daha oncesi erken olurdu zaten canım sağlıkla gelsinler
Sezeryan olacaksa zaten 38 de alıyor kuzum belki kendi de gelmek isteyebilir o tarihten öncehangi isimler arasında kaldınız
Ahhh benim lalacim artık vücut ağır hava sıcak o kadar haklısın ki zorlanmakta bu iki hafta su gibi geçsin gitsin sana inşallah Rabbim kolaylıklar versin ayakların ödem yaptı mı
Aklıma en basit gelen köfte yapıp buzluğa atıp hemen eşiniz kızartır çorbaların yanına falan. Fırın tavukta soslayıp atabilir onu taze alırsınız zaten. Sebze olarak ne yapabilir eşiniz bilemedim ama kabak ya da patlıcan küçük doğrayıp soğanla kavurursa tavada yoğurtlu sos yaparak yenilebilir şuan aklıma böyle şeyler geldi bilemedim inş çabucak iyileşirsiniz belkideKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?