2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doguma kadar acil olarak bi çok kez gidip gelinecek hastaneye sen erken baslamış olursun bazen inanamıyorum ben bugünlere geldigimize rüyaamda emzirirken görüyorummmuhteşem bir duygu
Hastanenin yolunu eskitiriz artık Ay evet yaa inanılmaz ama gerçek, ne ara nasıl bu kadar zaman geçti asla anlamıyorum surada birkaç hafta sonra hayatlarımız bambaşka olacak, gerçekten mucize, çok şükür bugünlere Ben de hep doğmuş olarak görüyorum ya rüyada bile çook güzel hissettiriyor, gerçeğinde çıldırırım sanırım

Doktor sancıalr 5 dkkaya düşmeden gelme dedi ama bu pek mümkün olmaz Sag salim alalım kucagımıza inşallah..

Gecen hafta cati muayenesi oldum ama son bir aydir kanala yerlestigi icin muhtemel acilma baslamistir demis doktorum bende nidicard kullaniyorum ve simdi uygulamada gordum ishal durumumuzda normalmis doguma hazirlikmis galiba

Eklentiler

• 63D9D09F-C61C-420A-9FCC-BA109A8D6FF0.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan

Canım nasıl oldun
İyim canım. Şimdi ara sıra oluyo ağrılarım çok zor geçiyor benim bu hamilelik İlk oğlumda hiç böyle olmadım hiç uyuyamıyorum gezemiyirum her yerim agriyo off şükür ediyorm ama çok zor bazan ağlıyorum dayanamayıp 20 kilo aldım oda etkiliyor işte

Böyle sorunca hiç bilemedim ☺ bEnim konserve ddomates çok işime yaramıştı. Sıkıştığımda hemen açıp menemen yapıyorduk. Buzluğa çiğden biber koymuştum çıkartıp kizartidim. Patlıcan falan da yapabilirsin hemen yemeğini yapmak için. Hatta kaynanam salatalık rendeleyip suyunu sıkıp bile koyuyo hemen cacık yapiyo. Fasulye de olabilir.

Aynı sekildeyiz canım benimde bı eşim olcak bide beş yaşında oglum ben hiç Bisey hazirlmadim çorba falan yapar herlde öyle dusunuyorum

Bugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucu

Eklentiler

• 20220818_201632.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 65
Aklıma en basit gelen köfte yapıp buzluğa atıp hemen eşiniz kızartır çorbaların yanına falan. Fırın tavukta soslayıp atabilir onu taze alırsınız zaten. Sebze olarak ne yapabilir eşiniz bilemedim ama kabak ya da patlıcan küçük doğrayıp soğanla kavurursa tavada yoğurtlu sos yaparak yenilebilir şuan aklıma böyle şeyler geldi bilemedim inş çabucak iyileşirsiniz belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…