2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Başınız sağ olsun.

Off antibiyotik cok kotu Kuzum ya zaten benimkini istemedimer onlarin pompaliyi kullaniyorum ama cidden ne aciymis dakika vermeden bol bol sagim yapim demi
dediginizi deneyim hangisi. Iyi gelirse insallah gecer acidan kivraniyorum
Mastiti çok yaşamış ve milyonlarca yol denemiş biri olarak yazıyorum hem sıcak hem soğuk kompres tek çözüm sapmadan bi 10 dk önce sıcak su torbası koyuyorsun yumuşuyo ve ağrısına da iyi geliyor sonra masaj yapıyosun ve sağıma başlıyorsun sağarken de sürekli masaj yapıyorsun bittikten sonra da soğuk kompres. Çok sertse ilk seferde çözmüyor çözene kadar bu şekilde devam
Doktor sancıalr 5 dkkaya düşmeden gelme dedi ama bu pek mümkün olmaz Sag salim alalım kucagımıza inşallah..
Valla senin zararına olur ne kadar erken gidersen süreç o kadar can sıkıcı oluyor. Beklemek yoruyor
En iyisi buzluk doldurmak tabiki köfte et tavuk koy kolay yapılacak şeyler o dönem protein alımın çok önemli bebeğin beslenmesi için sonra taze meyvelerden hoşaf için konserve yap dolabına koy hemen biraz şeker su koyup kaynatırsın sütünü arttırması için Eve biraz kuruyemiş stokla dut kurusu hurma kuru incir gibi emzirmeden sonra için kıyıldığında ağzına atarsın. Aslında birkaç çeşit çorba yapıp konserve gibi kapatabilirsin buzdolabında kısa zamanda hiçbirşey olmaz direk ısıtıp yersiniZ
Sağlıcakla kolaylıkla al bebişin kucağına inşallah
Okurken ağladım ve bir süre de etkisinden çıkamadım Allah size güç kuvvet versin mekanı cennet olsun ne denir kii çok zor
Merhaba eylul anneleri
Biz 35+1 acil sez ile dogduk
Onumuzdeki surecte dualariniza talibiz
Dualarımız sizinle Sağlıkla ilerlesin süreciniz mutlulukla kolaylıkla

Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere de sabırlar versin

Cok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.

Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…

Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.

Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.

Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Zor çok zor çocuklarınız için de sizin için de büyük bir imtihan Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah

Allah yüreğine gönül ferahlığı versin.
İnsanın hayat arkadaşını hem de böyle çok severken kaybetmesi ne zordur kim bilir..
Bu acıyla baş etmek kolay değil. Akıl vermek de bize asla düşmez ama uzman biri size daha çok yardım edebilir mi sanki.

Çocuklarınız İçin güçlü durmak acıyı bile doya doya yaşayamamak kolay şey değil.
Sizin için dua edeceğim, Allah sabrımızı arttırsın.

Çok uzuldum. Basiniz sağ olsun Allah rahmet eylesin.
Merhaba eylul anneleri
Biz 35+1 acil sez ile dogduk
Onumuzdeki surecte dualariniza talibiz
Gozunuz aydin ve gecmis olsun. Simdi nasılsıniz ?

Yaa çok çok sevindim. Çok şükür Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. Darısı Magnifiaque ve iki prensesin annesi ne olsun. Ve tabii bize de Doğumları gördükçe heyecan basıyor şaka maka bir hamilelik süreci bitirdik burada beraber

Ahh canım yaaa kalbim ezildi büzüldü be zor şeyler var hayatta bunları herzaman düşünebilmek ve ona göre yaşamak gerek ama içerde hayat telaşında resmin bütününü hiç göremiyoruz umarım senden aldığının çok daha fazlasını sana geri sunar bu hayat ve evlatlarının da önü hep açık olur ayağınıza taş değmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…