Çok geçmiş olsun canim pazartesi mi doğuma aldılar rahim ağzında kisalma var demiştin. sen nasılsın bebiş nasılMerhaba eylul anneleri
Biz 35+1 acil sez ile dogduk
Onumuzdeki surecte dualariniza talibiz
Ah çok geçmiş olsun ama gözünüz de aydınMerhaba eylul anneleri
Hem çok geçmiş olsun, hem de gözünüz aydınMerhaba eylul anneleri
Hayırlı olsun, şimdi nasılsınızMerhaba eylul anneleri
Başınız sağ olsun.merhaba tatlim..buralari unutmusum..
insallah bir oglumuz daha olacak. isminide merhum babasinin ismini koyacagim, Ali…
nisan ayi bizim felaketimiz oldu, esimi kaybettim ani bir kalp krizi sonucu. Rabbim mekanini cennet eylesin cantanemin..
hamileligim agir geciyor tahmin edersin ki..
sezeryan planlandi 12 eylül de gelecek evladimiz INSALLAH.
Hepinize saglikli hayirli dogumlar dilerim.
Mastiti çok yaşamış ve milyonlarca yol denemiş biri olarak yazıyorum hem sıcak hem soğuk kompres tek çözüm sapmadan bi 10 dk önce sıcak su torbası koyuyorsun yumuşuyo ve ağrısına da iyi geliyor sonra masaj yapıyosun ve sağıma başlıyorsun sağarken de sürekli masaj yapıyorsun bittikten sonra da soğuk kompres. Çok sertse ilk seferde çözmüyor çözene kadar bu şekilde devamOff antibiyotik cok kotu Kuzum ya zaten benimkini istemedimer onlarin pompaliyi kullaniyorum ama cidden ne aciymis dakika vermeden bol bol sagim yapim demi
dediginizi deneyim hangisi. Iyi gelirse insallah gecer acidan kivraniyorum
Valla senin zararına olur ne kadar erken gidersen süreç o kadar can sıkıcı oluyor. Beklemek yoruyorDoktor sancıalr 5 dkkaya düşmeden gelme dedi ama bu pek mümkün olmazSag salim alalım kucagımıza inşallah..
En iyisi buzluk doldurmak tabiki köfte et tavuk koy kolay yapılacak şeyler o dönem protein alımın çok önemli bebeğin beslenmesi için sonra taze meyvelerden hoşaf için konserve yap dolabına koy hemen biraz şeker su koyup kaynatırsın sütünü arttırması içinKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Sağlıcakla kolaylıkla al bebişin kucağına inşallahBugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucu
Okurken ağladım ve bir süre de etkisinden çıkamadım Allah size güç kuvvet versinmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
insallah bir oglumuz daha olacak. isminide merhum babasinin ismini koyacagim, Ali…
nisan ayi bizim felaketimiz oldu, esimi kaybettim ani bir kalp krizi sonucu. Rabbim mekanini cennet eylesin cantanemin..
Dualarımız sizinleMerhaba eylul anneleri
Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere de sabırlar versinmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın nasılsınızMerhaba eylul anneleri
AaaaaMerhaba eylul anneleri
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsunMerhaba eylul anneleri
Ayy hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahKızlar bugün ilk kez nstye gireceğim, heyecan dorukta
0 da düz bir çizgi bekliyorum sendenKızlar bugün ilk kez nstye gireceğim, heyecan dorukta
Zor çok zor çocuklarınız için de sizin için de büyük bir imtihan Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallahCok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…
Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.
Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.
Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Allah yüreğine gönül ferahlığı versin.Cok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…
Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.
Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.
Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Çok uzuldum. Basiniz sağ olsun Allah rahmet eylesin.merhaba tatlim..buralari unutmusum..
Gozunuz aydin ve gecmis olsun. Simdi nasılsıniz ?Merhaba eylul anneleri
Yaa çok çok sevindim. Çok şükür Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. DarısıSelammm, bebiş iyi
Dün gizli bir operasyonlafotoğrafını çektim.
…… diye başlamışım ki cümleme, bitirememişim
Bu sabah aradılar , taburcu oluyor diye . Ben şoke oldum tabii , daha neyse bir iki saatte hazırlandık.
Şuan sol kolumda yatıyorSağ elimle siZe yazıyorum.
Bir prematüre annesi olarak yolumuz çok uzun, ama kavuşmanın mutluluğunu tarif edemem. Sizler de sağlıkla kucaklayın
Sevgiler
Ahh canım yaaa kalbim ezildi büzüldü be zor şeyler var hayatta bunları herzaman düşünebilmek ve ona göre yaşamak gerek ama içerde hayat telaşında resmin bütününü hiç göremiyoruzCok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?