- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Konserve domates olabilir, yeşil fasulye koyabilirsin zeytinyağlı yapılır kolayca, kıymalı sos yap koy ister hemen içine sebze ekle yemek olsun, ister bi makarna haşla kat içine. Lazanya vs tarzı seviyorsan pişmeye hazır halde pişirme kabına koyup, istediğinde hemen fırına da atabilirsin. Çok zorlamaz dersen hazır yufkadan börek sarıp atabilirsin, köfte yap koy, hatta kabak falan koyabilirsin dilimleyip, zeytinyağlı falan yemeğini yaparsın. Aklıma gelenler şimdilik bunlarKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Gecen hafta cati muayenesi oldum ama son bir aydir kanala yerlestigi icin muhtemel acilma baslamistir demis doktorum bende nidicard kullaniyorum ve simdi uygulamada gordum ishal durumumuzda normalmis doguma hazirlikmis galiba
Aramızda 4 hafta olması dışında bir sorunum yok
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahBugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucu
Aminn teşekkürler hepimiziiiRabbim bir avazda kurtarsın inşallah
ben dolmalık biberi doldurup atıyorum dondurucuya kışın direk çkkar pişir kolsy oluyo öylede yapabilirsinizKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Hayırla sağlıkla kolayca al kucağına insallaj canım. Allah yardımcın olsun. Herşey istediğiniz gibi ilerler umarimBugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucu
Canım doğum sonrası yemek yapman sorun olursa biraz yemek yapıp domates konserleri gibi kavanoza doldurabilirsinKızlar merhaba doğumdan sonra eşim ben 7 yaşındaki kızımla başbaşa kalacağız başka kimsemiz yok ilk 10 gün eşim yanımda sonrasında işe başlayacak . Diyeceğim ve soracağım şu nasıl bir hazırlık yapsam bu süreçte nasıl hazırlansam doğum sonrasına bana önerilerde bulunur musunuz dondurucumu falan doldurmaya çalıştım böyle eğer yararsam eşim halletsin mutfağı falan diye . Şimdiden ne yapabilirim hazırlık ev yemek işleri için falan
Ayyy evet senin haftani farketmemistim benAramızda 4 hafta olması dışında bir sorunum yok
Bende de bildiğimiz kadarıyla 1 aydır yumuşama var. Son açıklık kontrolüm geçen haftaydı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah hala açılma yoktur.
Nidicard ı günde kaç alıyorsun ?
Çok soru sordum ama açılma olduğunu hissettin mi ?
merhaba tatlim..buralari unutmusum..@Papatya3866
@Nagihanse
elaide
@yaos68
@leila_leyla
@Liveyourlife
Kızlar doğumlariniz ağustos gorunuyor varmı doğum yapan bebiş isimleri netleşen listeyi güncelleyelim
@avozge kuzu doğum tarihiyle bebeğin boy ve kilosunu yazar mısın ekleyelim
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesinmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
insallah bir oglumuz daha olacak. isminide merhum babasinin ismini koyacagim, Ali…
nisan ayi bizim felaketimiz oldu, esimi kaybettim ani bir kalp krizi sonucu. Rabbim mekanini cennet eylesin cantanemin..
hamileligim agir geciyor tahmin edersin ki..
sezeryan planlandi 12 eylül de gelecek evladimiz INSALLAH.
Hepinize saglikli hayirli dogumlar dilerim.
amin canim amin, Allah razi olsun..Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Ahh, başınız sağolsunmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
insallah bir oglumuz daha olacak. isminide merhum babasinin ismini koyacagim, Ali…
nisan ayi bizim felaketimiz oldu, esimi kaybettim ani bir kalp krizi sonucu. Rabbim mekanini cennet eylesin cantanemin..
Mekanı cennet olsun eşinizin, Allah size ve geride kalanlara sabırlar İhsan eylesin. Çok zor bir şey başaracaksınız siz Allah’ın izniyle; dualarımız sizinle. Kolaylıkla kucağınıza alın evladınızımerhaba tatlim..buralari unutmusum..
Rabbim sana ve tüm sevenlerine sabır versin başınız sağolsun canım benim, hayırlı sağlıklı doğumun olsunmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
Başınız sağ olsun çok üzüldüm Allah eşinize rahmet eylesin. Evlatlarınızla size bir ömür mutlu sağlıklı ömür versin inşallah sizleri ayırmasın hiçmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
İnsan şu hayatta başına neler gelecek bilemiyor hamile halinle en büyük sınavı acıyı yasamissin eminim ki bundan sonra da kalbinin bı yerlerinde tazecik duracakmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
Çok üzgünüm, başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun eşinizin, size de sabır ve dayanma gücü versin. Yavrularınızla sağlıklı, huzurlu, uzun ömrünüz olsun inşallah..merhaba tatlim..buralari unutmusum..
Rabbim cennettinde kavuştursun geride kalanlar olarak sizlere sabır versin başınız sağolsun sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alın inşallahmerhaba tatlim..buralari unutmusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?