2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Konserve domates olabilir, yeşil fasulye koyabilirsin zeytinyağlı yapılır kolayca, kıymalı sos yap koy ister hemen içine sebze ekle yemek olsun, ister bi makarna haşla kat içine. Lazanya vs tarzı seviyorsan pişmeye hazır halde pişirme kabına koyup, istediğinde hemen fırına da atabilirsin. Çok zorlamaz dersen hazır yufkadan börek sarıp atabilirsin, köfte yap koy, hatta kabak falan koyabilirsin dilimleyip, zeytinyağlı falan yemeğini yaparsın. Aklıma gelenler şimdilik bunlar

Gecen hafta cati muayenesi oldum ama son bir aydir kanala yerlestigi icin muhtemel acilma baslamistir demis doktorum bende nidicard kullaniyorum ve simdi uygulamada gordum ishal durumumuzda normalmis doguma hazirlikmis galiba

Aramızda 4 hafta olması dışında bir sorunum yok
Bende de bildiğimiz kadarıyla 1 aydır yumuşama var. Son açıklık kontrolüm geçen haftaydı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah hala açılma yoktur.
Nidicard ı günde kaç alıyorsun ?
Çok soru sordum ama açılma olduğunu hissettin mi ?

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

ben dolmalık biberi doldurup atıyorum dondurucuya kışın direk çkkar pişir kolsy oluyo öylede yapabilirsiniz

Hayırla sağlıkla kolayca al kucağına insallaj canım. Allah yardımcın olsun. Herşey istediğiniz gibi ilerler umarim

Canım doğum sonrası yemek yapman sorun olursa biraz yemek yapıp domates konserleri gibi kavanoza doldurabilirsin
Annem beni.bakmak için geldiğinde babama taze yemek yapar yiyeceği kadar konserveler babamda açar ısıtır yerdi çok pratik olmustu

Ayyy evet senin haftani farketmemistim ben Bekler insallah bebisin korkma bende aylardir ayni durumu yasiyorum anliyorum seni cok sukur suan 36+5 olduk darisi sana olsun
28. Hafta da basladim ben ilaca sabah aksam kullaniyorum suan ama bu haftayi bitirince birakacagiz insallah 37 yi gorunce Acilma oldugunu bilmiyordum ama agrilardan ve baskidan dolayi tahmin ediyordum benim 28 haftadan itibaren kanala indi bebegim zaten cok baski yapiyordu

merhaba tatlim..buralari unutmusum..

insallah bir oglumuz daha olacak. isminide merhum babasinin ismini koyacagim, Ali…
nisan ayi bizim felaketimiz oldu, esimi kaybettim ani bir kalp krizi sonucu. Rabbim mekanini cennet eylesin cantanemin..

hamileligim agir geciyor tahmin edersin ki..
sezeryan planlandi 12 eylül de gelecek evladimiz INSALLAH.

Hepinize saglikli hayirli dogumlar dilerim.

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Ahh, başınız sağolsun çok üzüldüm..
Sağlıklı, hayırlı güzel bir doğum diliyorum

Mekanı cennet olsun eşinizin, Allah size ve geride kalanlara sabırlar İhsan eylesin. Çok zor bir şey başaracaksınız siz Allah’ın izniyle; dualarımız sizinle. Kolaylıkla kucağınıza alın evladınızı

Rabbim sana ve tüm sevenlerine sabır versin başınız sağolsun canım benim, hayırlı sağlıklı doğumun olsun

Başınız sağ olsun çok üzüldüm Allah eşinize rahmet eylesin. Evlatlarınızla size bir ömür mutlu sağlıklı ömür versin inşallah sizleri ayırmasın hiç

İnsan şu hayatta başına neler gelecek bilemiyor hamile halinle en büyük sınavı acıyı yasamissin eminim ki bundan sonra da kalbinin bı yerlerinde tazecik duracak Rabbim mekanını cennet eylesin nurlar ışıklar içinde uyusun.. sizlere de büyük sabırlar dayanma gücü versin canım annemiz.
Evlatlarınla hayırlı uzun ömürler nasip olsun hep el ele.

Çok üzgünüm, başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun eşinizin, size de sabır ve dayanma gücü versin. Yavrularınızla sağlıklı, huzurlu, uzun ömrünüz olsun inşallah..

Rabbim cennettinde kavuştursun geride kalanlar olarak sizlere sabır versin başınız sağolsun sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…