Aynı bende bazen nefes alamıyorum kaburgama vurmuyo ama midemde yanmıyo sadece nefes sıkıntı kanala bi girdeler artıkAynı sorunu yaşıyorum, az önce mesaj yazarken gözümden yaş geldi. Kaburgamın ortasına üç kez ayağını itti, çekmiyo da, derin nefes alamıyorum. Sırt üstü daha da kötü oluyor nefes olayı ama solda daha fazla hareket ediyor benim ki.. Kanala inmezse halimiz duman, çok büyüdüler.
Rahim ağzında yumuşama olunca doğum yakın demek herhalde.yumuşama ne ki ?
çatı muayenesinden bende çok çekiniyorum yaaaa
Bende bebek aşırı hareketlendikten hemen sonra midede bir yanma ve göğüs kafesimde sıkışma oluyorAynı sorunu yaşıyorum, az önce mesaj yazarken gözümden yaş geldi. Kaburgamın ortasına üç kez ayağını itti, çekmiyo da, derin nefes alamıyorum. Sırt üstü daha da kötü oluyor nefes olayı ama solda daha fazla hareket ediyor benim ki.. Kanala inmezse halimiz duman, çok büyüdüler.
Aynen süreç kolay değil ama öğretiyor gün geçtikçe.. En hayırlısı ne zamansa oyle olsun, bugünler de hayaldi eskidenDoktorum iyidir ya başta onun olduğu hastanede yatış yaptm psikolojime iyi geldi. Doktor Hastaneden ayrıldı ardından ben de sonra devlette 2 kere yattım gelene gidene dert anlat, sürekli her kafadan farklı ses iyi gelmedi bana artık. Doktorum nerdeyse orda rahat ediyorum
kendimi yabancılara kurcalatmak istemiyorum artık yoruldum vallahi.
Bu arada Benimki de vajinal ultrasona gerek yok şimdi yapmayalım dedi. Daha geçen hafta bakmıştı zaten. Karından baktı her şeyine.
Ben 28 de ilk kür ciğer geliştiriciyi tamamladım. Onu tekrarlayacakmışız, zamanını söyleyeceğim dedi. haftaya olur diye tahmin ediyorum.
Evet Endol suyu da azaltabiliyormuş.
Bakalım haftalık kontroller devam ediyor muayenehanesinde nst ye de bağlıyor.
Şimdi bana da hedef 38 dedi. Önce 30,32,34 tü. Bugün artık 38 diyor. Ben de 35+0 cumartesi oluyor, pazartesi hadi artık demeyi düşündüm dedim
Ama açıkçası 38 e hiç inancım yok 35 i tamamlasam yeter inşallah.
7 saattir ne oturabildim ne yatabildim bebek ayrı durmuyor, sancım ayrı. Endol de çarptı herhalde biraz cok fena oldum. 1 saat sonra 2. Yi içeceğim hadi hayırlısı artık diyorum :)
Allah hepimize kolaylık versin yarın 33+0 olacağız. gerçekten mucize gibi bir yandan. Hayal gibiydi.
Rabbim sağ Salim kucağımıza alacağımız bebeklerle mükafatlandırsın inşallah hepimizi.
Aynen öyle bebek dursa da acı hissi bir süre kalıyor göğüs kafesindeBende bebek aşırı hareketlendikten hemen sonra midede bir yanma ve göğüs kafesimde sıkışma oluyoracı veriyor epey.
Canım sendede başladı artık dedikleri gibi devamı gelmiyosa normaldir. klima bile fayda etmedi bugün delirdim resmenBenimde bugun kasik agrimla karnimda sertlesme coktu havalar cok sıcaktı ondan mı bilmiyorum klimayi acinca rahatladim ama ne bilim cozemiyo insan
Eylülün ilk haftasi 37 haftamiz oluyo bakalim az kaldi
İnşallahAynı bende bazen nefes alamıyorum kaburgama vurmuyo ama midemde yanmıyo sadece nefes sıkıntı kanala bi girdeler artık
Haha annelikk zooğrrrrİnşallahHer aşamasında ayrı ayrı yasaniyomus zorluklar. Kanala girince de vajinada baskı artaracak
AminAynen süreç kolay değil ama öğretiyor gün geçtikçe.. En hayırlısı ne zamansa oyle olsun, bugünler de hayaldi eskidenEndol seni rahat rahat götürür diye en az bir haftayı geçirir diye düşünüyorum. Sancı zamanında bebek hareketleri artıyor, ikisi birbirini takip eder hep zaten.. 30 larda bı kur daha yapılıyor genelde, sen düzenli sancın olmadıkça korkma evde de idare edebilirsin gayet.. İnşallah saglikla kavuşucaz
Benim çok fazla oluyor özellikle 2 haftadır. Hareket edemiyorum sanki Derimi geçip dışarı çıkacak gibi hissettiriyor. Düzenli olmadığı için önemsemedim. Doktoruma da sormadım, sorulur mu onu da bilmiyorum :)Haha annelikk zooğrrrrgün içinde çokl yalancı sancım oluyo ama karnım taş kesiliyo adet sancısı gibi sancım oluyo sizlerde de oluyomu kızlar
ah canim annen…kiyamam…Yeni gördüm yazınızı öncelikle basınız sagolsun Rabbim sabirlar versin.insallah size destek olan anne baba kardes vs vardir etrafiniz hiç boş kalmaz inşallah.benim annemde dört çocuk varken en küçüğü karnindayken babami kaybetmişiz,annem bizlere belli etmemek için ağlayamiyormus bile canim annem kimbilir neler cekti..kimsemizde yokmus cunku biz doguluyuz cocuklari amcaya birak gel evlen demisler annem kabul etmedigi icin bi başına ortada kalmis.baba tarafida destek olmamıs,annem kardesimle doguma gittiginde ne refakatci ne birsey varmis yapayalniz dogurmus bebegi kucagina almis para da yok otobusle eve gelmis evde bizlere bakanda yokmuş en buyuk ablam 11yasindaymis ona emanet etmis bizigerçekten babasizlik zor o kadar haklisinizki babasız çocuk buyutmekte cok zor Rabbim imtihaninizi kolay eylesin etrafiniz hic boş kalmasin benim size duam bu şekilde.sag salimde yavrunuzu kucaginiza alin insallah
Ne güzel gönlünüze göre olmuş sizinde çok şükürKapı süsü şart değil aslında benim kardeşim biraz hevesli abla şöyle yapalımmı bunu da yapalım mı derken beni gazlıyor. Bizde sadece montessori yatak ve dolap aldık odasını biraz büyüyünce düzenleriz nasılsa hemen odaya geçirmeyeceğiz. Sende oda yapınca yavaş yavaş tamamlarsın. Dün cevap yazdım bir türlü gitmedi bugün tekrar yazayım dedim
Bende var o canım doktor kontrolünde bebegin başı aşağıda dedi bana pozisyonu güzel dedi ama Nişan vs gelmedi bugün farkettim inanılmaz yumuşak vajinam ve ayna karşısinda çok şaşırdım şişmiş gibi duruyordu acaba doğumum yakın olabilir mi benimRahim ağzında yumuşama olunca doğum yakın demek herhalde.
Korkma çatı muayenesinde acı yok.
Havaya hic belli olmuyo bazen cok iyi bazende beter insanin kafası karışıyorCanım sendede başladı artık dedikleri gibi devamı gelmiyosa normaldir. klima bile fayda etmedi bugün delirdim resmen
Bilmiyorum ama bnmkide gece kuduruyo .d uykudan uyandirmiyo ama wc kalktigimda o zaten kipir kipir oluyo gunduzde uyuyoo yaramazKızlar, bebekler gece hareketliyse gece uyumayacak mı
Kuzum senin kontrolde çok şükür olumlu geçmiş diyebiliriz o halde3 saattir filan sayfa açık sancım ağrılarım azalsın da yazayım diye uğraştım
Gittik benim sancım cok ama doktor artık nerdeyse 33 ü de tamamlamanın etkisiyle biraz daha rahat sanırım. Hadi sık dişini yaparsın edersin modunda.
Kontrol haftada 1. Tam 34+0 olduğumda 5 günlük tatile çıkıyormuş o biraz endişelendirmedi değil
Nst de sancım bol 80 ler havada uçuşuyor
Bebişin bazen göğüs kafesime dayandığı durumlar meğer sancıymış anlamıyordum başladığını
Rahim ağzına filan hiç bakmadı adamda garip bi rahatlık vardı ne yapıyorsan evde ona devam dedi
Hoh hoh sakinleşme nefesleri alıp ha bire çorba içiyorum su içiyorum devam dedim
Ama hiç iyi şeyler hissetmiyorum
Ben demiştim.0 sancı artık sancısı olmayan gebeyi burdaki motivasyonu ve konuşmasından bile seçebiliyorum
Kuzucum ölçümlere hiç takılma ya, 2 saat arayla başka doktorda muayene oldum kimi bi hafta ileri kimi de 1 hafta geri çıktı. Kilosu da 100 gr geri çıktı. doktora sormadım bilesen iyisin Bebiş iyi maşallah sağlığın yerinde, her hafta büyüme farkını hissediyorsundur bu yeterli bence
Haftasını doldursun yeter inşallah
Allah yardımcın olsun sağ Salim kavuşun inşallah.
katinaizmir bu doktorların nidicard Endol gibi ilaçlara bakış açısı niye bu kadar farkediyor bilmiyorum. Mesela seni 36 da bıraktırıyor. Ben hiç düzenli kullanmadım.
80 lerde düzenli sancılarım var, her yanım sızlıyor. yalvar yakar kullanıyorum. Nidicard 3 gün 2 şer tane aldım. Şimdi de 3 gün günlük 4er tane Endol kullanmama izin verdi. 34 ü de doldurursan kafa rahat modunda.
Ya ben o Moralle bi de 2 hafta önceki bacak boyu ile şimdiki aynı zannetmişim, aklımda öyle kalmış. Dün çıkardım hastane klasörümü baktım bir önceki kontrolle bu kontrole meğerse bacağı uzamış bebeğimin. O da rahatlattı beni :)Benim bebiş de 35+1de 2576 gramdı ve doktorum gayet ideal olduğunu söyledi, gelişimi de haftasıyla uyumluydu. Bence kilosu gayet yeterli hiç sıkma canını
GünaaaydınHerkese günaydın ve mutlu haftasonları2 haftalık hasretten sonra bugün kontrol günüm, oğlumu çoook özledim, umarım herşey yolundadır 37+1 olduk, zaman ne ara, nasıl hızlı geçti bu kadar anlam veremiyorum Sabah yine erkenden uyandım, dün detaylı temizlik bitti evde çok şükür, bez değmedik yer bırakmadı abla sağolsun mutfak dolap içine, kalorifer petek aralarına, tüm evdeki fayanslara kadar Ben de erkenden uyanınca boş durmayım dedim çamaşır attım makinaya , eşim uyanınca serer şimdi yatakta sağa sola bakıyorum zaman geçse de hastaneye gitsek miniğim görsek diye
Bugünleri gören güneş kız 35 li haftalarida görür bence annesi sen sakın stres yapıp üzülme azcik daha yatmaya devam doktorun hakikaten ne rahat davranmış3 saattir filan sayfa açık sancım ağrılarım azalsın da yazayım diye uğraştım
Gittik benim sancım cok ama doktor artık nerdeyse 33 ü de tamamlamanın etkisiyle biraz daha rahat sanırım. Hadi sık dişini yaparsın edersin modunda.
Kontrol haftada 1. Tam 34+0 olduğumda 5 günlük tatile çıkıyormuş o biraz endişelendirmedi değil
Nst de sancım bol 80 ler havada uçuşuyor
Bebişin bazen göğüs kafesime dayandığı durumlar meğer sancıymış anlamıyordum başladığını
Rahim ağzına filan hiç bakmadı adamda garip bi rahatlık vardı ne yapıyorsan evde ona devam dedi
Hoh hoh sakinleşme nefesleri alıp ha bire çorba içiyorum su içiyorum devam dedim
Ama hiç iyi şeyler hissetmiyorum
Ben demiştim.0 sancı artık sancısı olmayan gebeyi burdaki motivasyonu ve konuşmasından bile seçebiliyorum
Kuzucum ölçümlere hiç takılma ya, 2 saat arayla başka doktorda muayene oldum kimi bi hafta ileri kimi de 1 hafta geri çıktı. Kilosu da 100 gr geri çıktı. doktora sormadım bilesen iyisin Bebiş iyi maşallah sağlığın yerinde, her hafta büyüme farkını hissediyorsundur bu yeterli bence
Haftasını doldursun yeter inşallah
Allah yardımcın olsun sağ Salim kavuşun inşallah.
katinaizmir bu doktorların nidicard Endol gibi ilaçlara bakış açısı niye bu kadar farkediyor bilmiyorum. Mesela seni 36 da bıraktırıyor. Ben hiç düzenli kullanmadım.
80 lerde düzenli sancılarım var, her yanım sızlıyor. yalvar yakar kullanıyorum. Nidicard 3 gün 2 şer tane aldım. Şimdi de 3 gün günlük 4er tane Endol kullanmama izin verdi. 34 ü de doldurursan kafa rahat modunda.
Ayyy çok sevindim rahatlamana, bir de artık bebeklerimizin boyu eskisi kadar hızlı uzamıyormuş o yüzden az uzasa da hiç canını sıkma, hep diyorum solunum desteği olmadan doğacak zamana gelsinler de kilo da alır, boyu da uzar yeter ki sağlıklı olsunlarYa ben o Moralle bi de 2 hafta önceki bacak boyu ile şimdiki aynı zannetmişim, aklımda öyle kalmış. Dün çıkardım hastane klasörümü baktım bir önceki kontrolle bu kontrole meğerse bacağı uzamış bebeğimin. O da rahatlattı beni :)
Şimdi güzel uyandım
Evet ya ayda 1 yapılan kontrolleri düşünüyorum da meğer ne zamanlardan geçmişiz, şimdi 2 hafta çoook uzun geliyor resmen gün saydım bu hafta cumartesi olsun diyeGünaaaydın
Kontroller haftalığa düşer heralde bundan sonra? Çünkü az kaldı doğuracak haftalara geldin/geldik 2 hafta çok uzun (ayda bir gittiğimiz kontroller unutuldu) :)
Çok iyi yapmışsın, temizlik insana iyi geliyor. Benim de muhtemel doğum tarihi 20 Eylül ben de bi abla buldum 3 Eylülde gelecek bakalım, ne erken ne geç oluyor.
Güzel haber ve görselleri bekliyoruz senden, kontrol saat kaçta? Biliyorsun günleri değil saatleri bile sayarız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?