2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynı bende bazen nefes alamıyorum kaburgama vurmuyo ama midemde yanmıyo sadece nefes sıkıntı kanala bi girdeler artık

Bende bebek aşırı hareketlendikten hemen sonra midede bir yanma ve göğüs kafesimde sıkışma oluyor acı veriyor epey.

Aynen süreç kolay değil ama öğretiyor gün geçtikçe.. En hayırlısı ne zamansa oyle olsun, bugünler de hayaldi eskiden Endol seni rahat rahat götürür diye en az bir haftayı geçirir diye düşünüyorum. Sancı zamanında bebek hareketleri artıyor, ikisi birbirini takip eder hep zaten.. 30 larda bı kur daha yapılıyor genelde, sen düzenli sancın olmadıkça korkma evde de idare edebilirsin gayet.. İnşallah saglikla kavuşucaz

Benimde bugun kasik agrimla karnimda sertlesme coktu havalar cok sıcaktı ondan mı bilmiyorum klimayi acinca rahatladim ama ne bilim cozemiyo insan
Eylülün ilk haftasi 37 haftamiz oluyo bakalim az kaldi
Canım sendede başladı artık dedikleri gibi devamı gelmiyosa normaldir. klima bile fayda etmedi bugün delirdim resmen

Amin
İnşallah bakalım bir süre daha idare edebiliriz

Haha annelikk zooğrrrr gün içinde çokl yalancı sancım oluyo ama karnım taş kesiliyo adet sancısı gibi sancım oluyo sizlerde de oluyomu kızlar
Benim çok fazla oluyor özellikle 2 haftadır. Hareket edemiyorum sanki Derimi geçip dışarı çıkacak gibi hissettiriyor. Düzenli olmadığı için önemsemedim. Doktoruma da sormadım, sorulur mu onu da bilmiyorum :)

ah canim annen…kiyamam…
Rabbim bu cektigi yasadigi zorluklara karsilik anneni cennetiyle mukafatlandirsin insallah. Cennetinde kavustursun rahmetli babacigina..
Sukur canim, ailem hep hep her daim yanimda. Annem babam basta zaten, onlara tasindik oglumla bir nebze kendimize gelene kadar..bir sure sonra kendi duzenimizi kurmak nasip olur insallah. Kardeslerim, esleri, arkadaslarim, akrabalarim, Allah hepsinden razi olsun, her birindende tek tek razi olsun insallah..

Amin. Amin canim…

hepinizi kucakliyorum, bebeklerinize saglik sihhatle kavusun insallah..

aynen ayrı odada yatırmaya daha baya var erken ayırabilceğimi sanmıyorum gece sesi gelmez bişi olur diye korkarım pipirik bi anne olcam galiba

Rahim ağzında yumuşama olunca doğum yakın demek herhalde.
Korkma çatı muayenesinde acı yok.
Bende var o canım doktor kontrolünde bebegin başı aşağıda dedi bana pozisyonu güzel dedi ama Nişan vs gelmedi bugün farkettim inanılmaz yumuşak vajinam ve ayna karşısinda çok şaşırdım şişmiş gibi duruyordu acaba doğumum yakın olabilir mi benim

Canım sendede başladı artık dedikleri gibi devamı gelmiyosa normaldir. klima bile fayda etmedi bugün delirdim resmen
Havaya hic belli olmuyo bazen cok iyi bazende beter insanin kafası karışıyor
Buhar makinası aldın mı hiç bebek için klima aciyoruz ya

Herkese günaydın ve mutlu haftasonları 2 haftalık hasretten sonra bugün kontrol günüm, oğlumu çoook özledim, umarım herşey yolundadır 37+1 olduk, zaman ne ara, nasıl hızlı geçti bu kadar anlam veremiyorum Sabah yine erkenden uyandım, dün detaylı temizlik bitti evde çok şükür, bez değmedik yer bırakmadı abla sağolsun mutfak dolap içine, kalorifer petek aralarına, tüm evdeki fayanslara kadar Ben de erkenden uyanınca boş durmayım dedim çamaşır attım makinaya , eşim uyanınca serer şimdi yatakta sağa sola bakıyorum zaman geçse de hastaneye gitsek miniğimizi görsek diye

Kuzum senin kontrolde çok şükür olumlu geçmiş diyebiliriz o halde

Doktorum tavrı tarzı çok önemli ya, bakma o rahat oldukça ister istemez sen de rahatlıyorsun. İnsan resmen kontrol sırasında doktorun mimiklerine kadar bakıyor açana sıkıntılı bir durum var mı diye.
Bu zamana kadar geldik, bebekler yaşam sınırını da geçtiler Allah’ın izniyle kucağımıza alacağız vaktiyle.

Ben bir ebe ile anlaşmıştım işte dün ona da yazdım gelişmeleri, abimin eşi 1900 gram doğrum yaptı çok yakın zamanda ama sarılık bile olmadan şimdi 2500 ün üstüne gayet de sağlıklı dedi.
Sayılara çok takılmamak en doğusu galiba
Benim bebiş de 35+1de 2576 gramdı ve doktorum gayet ideal olduğunu söyledi, gelişimi de haftasıyla uyumluydu. Bence kilosu gayet yeterli hiç sıkma canını
Ya ben o Moralle bi de 2 hafta önceki bacak boyu ile şimdiki aynı zannetmişim, aklımda öyle kalmış. Dün çıkardım hastane klasörümü baktım bir önceki kontrolle bu kontrole meğerse bacağı uzamış bebeğimin. O da rahatlattı beni :)

Şimdi güzel uyandım
Günaaaydın

Kontroller haftalığa düşer heralde bundan sonra? Çünkü az kaldı doğuracak haftalara geldin/geldik 2 hafta çok uzun (ayda bir gittiğimiz kontroller unutuldu) :)

Çok iyi yapmışsın, temizlik insana iyi geliyor. Benim de muhtemel doğum tarihi 20 Eylül ben de bi abla buldum 3 Eylülde gelecek bakalım, ne erken ne geç oluyor.

Güzel haber ve görselleri bekliyoruz senden, kontrol saat kaçta? Biliyorsun günleri değil saatleri bile sayarız biz

Bugünleri gören güneş kız 35 li haftalarida görür bence annesi sen sakın stres yapıp üzülme azcik daha yatmaya devam doktorun hakikaten ne rahat davranmış

Ayyy çok sevindim rahatlamana, bir de artık bebeklerimizin boyu eskisi kadar hızlı uzamıyormuş o yüzden az uzasa da hiç canını sıkma, hep diyorum solunum desteği olmadan doğacak zamana gelsinler de kilo da alır, boyu da uzar yeter ki sağlıklı olsunlar
Evet ya ayda 1 yapılan kontrolleri düşünüyorum da meğer ne zamanlardan geçmişiz, şimdi 2 hafta çoook uzun geliyor resmen gün saydım bu hafta cumartesi olsun diye Evet artık bu haftadan sonra haftalık olacak ama zaten geriye de çok bir hafta kalmıyor çok tuhaf bir duygu

Temizlik cidden iyi oluyor, bize abla düzenli 15 günde 1 geliyor ama bu sefer 2 gün üst üste aldım detaylı işler olduğu için sağolsun hepsini halletti ev mislendi. Gerçi ev temizlenince bebek gelirmiş diyorlar ama bakalım ne kadar doğru seninde temizlik için ayarladığın zaman çok ideal ne geç ne erken hem ne olur ne olmaz minikler yaramazlık yapabilir her an

Kontrolüm 11de az kaldı, aynen saatler önemli artık Bizim minik adam pek poz vermekten hoşlanmıyor hatta ultrasondam sanırım nefret ediyor ama her seferinde inatla yüzünü yakalamak için mücadele ediyor doktorum Yanıma çikolatamı da alıp gideceğim malum nst odasına girince pıt uyuyor sonra hop baştan yapıyoruz, benden haberler böyle şimdilik umarım kontrol sonrası da güzel şeyler yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…