- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Benimde gece ve sabah bir de benim ilk hamilleigim de karaciğer değerlerim yüksekti yine kaşıntı var diye 39+2 de hiç sancim açılmam yoktu doğuma aldılar suniyle doğurdum bunda kendi sancim gelsin istiyorum da bakalım nasipHer şeye bakıldı bende. Hatta bir ara uyuz salgını vardı ona bile bakıldı hepsi temiz çıktı. Gebelikte hormonların yüksekliğinden kaynaklı denildi artık. Bol bol nemlendiriyorum bazen günde 3 kere duşa giriyorum yok. Atak gibi geliyor geceleri özellikle
Ben de 13 kilo aldım ve karnım çok büyük.. Annemler hala erkek olabilir düşüncesindelerSizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Hayırlısı olsun inşallah iyi çıkar tahlillerinizBenimde gece ve sabah bir de benim ilk hamilleigim de karaciğer değerlerim yüksekti yine kaşıntı var diye 39+2 de hiç sancim açılmam yoktu doğuma aldılar suniyle doğurdum bunda kendi sancim gelsin istiyorum da bakalım nasip
Yaa başınız sağolsun. Benim haberi okumaya bile gucum yetmedi, Allah kalanlara sabır versin. Perşembeye az kalmış, dilerim her şey yolunda gider. Endiselenmemek zor tabi ama rabbim işinizi kolaylastirir inşallahPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Aynen son iki gündür sadece esniyor garibim, gurledigi günlerden eser yok. Kıpırdanıp, yaslanıyor.Kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı benim ki artık sadece dalgalanıyor sanki kendini yaslayıp bırakıyor herhalde yeri daraldı bir de son zamanlarda kaşıntı başladı bende
Allah yardım eder canım inş hayırlısıyla.. başınız sağolsun. Üst üste gelmiş her şey ama bebiş için güçlü olucaksın inanıyorumPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
İnsallah arkadasim cok sagolAllah yardım eder canım inş hayırlısıyla.. başınız sağolsun. Üst üste gelmiş her şey ama bebiş için güçlü olucaksın inanıyorum
Gerçekten zor Rabbim kolaylastirsin insallah cok sagol.Yaa başınız sağolsun. Benim haberi okumaya bile gucum yetmedi, Allah kalanlara sabır versin. Perşembeye az kalmış, dilerim her şey yolunda gider. Endiselenmemek zor tabi ama rabbim işinizi kolaylastirir inşallahsiz iyi düşünmeye çalışın
Gerçekte ln öyle ecelin önüne gecilmiyor ...sagol arkadasim Allah razi olsunÖncelikle sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah, kolaylıkla geçsin hem doğumun hem de ameilyatın
Teyzene de Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, çok üzücü bir kaza yaşandı başınız sağ olsun..
Allah razı olsun evet daha güzeli olacak hattaAy maşalah yabizimde mi böyle olucak ağlıcam şimdi Allah bağışlasın
Yaaaa yicemmm bu nasıl minnak bir el çok özlemişim bebekleri
Ahhh kuzum gece kaç kere kalkıp yapıyorum onu bı bilsen bir de bu aralar sivrisineklerle başım bela da ayaklarım bacaklarım sis ve ödemli ya hep bana geliyorlar bu prize takılan zımbırtı var ya sivrisinek gelmesin die ise yarıyor mu ya kullanan var miYa kuzum benim
Çok az kaldı 2 hafta diyebiliriz.
Sıcak olunca ben gidip kollarımı ve bacaklarımı soğuk suyla yıkardım bi süre iyi gelirdi; geceleri öyle mi yapsan en azından. Çok haklısın ben de eşime soruyorum sürekli şuan çok sıcak mı bana mı öyle geliyor diye. Çok sıcak değil sana sen öylr hissediyorsun diyor
Evet öyle normalde de giyilen elbise almak mantıklı ama hamile giyim diye alınınca bayaas uzun süre kalkıyor raflara taaa ki ikinci bebişi dusunene kadar ben bir tayt ile elbise almisimdir ne Zaman hamile olsam düğünler denk geldiği için sürekli elbise almışım ilk gebelikteGiydiğim bir elbisem vardı eşime dün dedim ki bugün bir başka rengini de alacağım başka bir şey olmuyor artık dedim. O da e doğuma az kaldı boşuna almış olmaz mısın dedi.
Bu hamile elbisesi değil ki normal elbise aslında dedimadam bilmiyor ki tabi.
Şu geçenki tulumlar dışında hiç hamile kıyafeti almadım ama onlar da zaten hamile tulumu gibi değil sonrasında da giyilir, hep normal kıyafetlerimle devam etmeye çalıştım alacaksam da normalde de giyilecek şeyler aldım.
Kuzucum nasıl oldu ağrıların sürekli mi var sanciGünaydın kızlar ağrılı sancılı bir sabahtan herkese ve dünyaya selamlar :)))
Yaaa bu elektrik kesintisi nedir sizde canim bu aralar çok duydum senden İzmir gerçekten çok sıcak oluyor bizim de kapı pencere açık klima yok doğal yoldan serinlemeye çalışıyoruz oda eserse şansa :) zatennn biz ekstra yandığımz için eşlerin halinden anlamıyoruz onlar da bizi anlamıyor hahaha ama dikkat et canım serin olacak diye aman hasta olmayasın az kaldı doğuma özellikle sezeryan da çok zor bir de öksürük olursa vayyy haline dikiş yerleri çok acır gülemez hale geliyor insanBende 5te uyudum bu gece elektrik sıkıntısından ya köyde yaşasak bu kadar uzun sürmezdi herhalde dedimMahvoldum sıcaktan oturdum bütün gece. Balkon gram esmiyordu şansıma. 5te geldide uyumuşum sonra. Eşim donmuş yanımda yazık örtüyle sarmış kendini adam 18° yapmıştım ev hemen soğusun diye
Yaaa sen çok yaşa emiiBende öyle içim yanıyor sanki sürekliEziyet ettim onada akşam hep sanki elinde olan bir şeymiş gibi işte uyutmadım hep ağlandım durdum niye elektrik gitti diye çocuk gibi. En son kalk jeneratörlü bi otele gidelim bile dedi artık
Evet kesinlikle bende bu aralar çok yiyorum ne yesem miniğim hickiriyor en çok ozleyeceklerimden biri de hickirmasi olacak galibaIcimizdeki minikler ögün çalıyorrr hep ondannnnnnn
Çok dikkatli ol canım doğum öncesi hasta olayım deme evet çok sıcak ama bı yerde de carpilmayalm yazı kişi hiç sevemedim benim mevsimim ilkbahar sonbaharBen çözümünü klimayı 22 ye getirip buz kalıplarını da kol ve bacak altlarına alarak buldum. İzmir çok sıcak bu ara yağmur mu nem mi artık her neyse mahvediyor. Bide soğuk su ile duş almadan uyumuyorum. Sıtma olacağız bu gidişle ama sıcaktan uyumamak çok sıkıntı. Az kaldı, sabır edeceğiz. :/
İnsanların her dediğini kafamıza takarsan hastalık hastası oluruz şuan eksta alıngan olabiliriz gebelikten dolayı ama kulak ardı et canım çünkü içinde bir can taşıyorsun ve bu geçici bir durum emin ol 40 güne kalmıyor eski haline dönmenSizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Canım oncelikld başınız sağolsun o habere kahroldum ya Rabbim mekanlarını cennet eylesinPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Hemde ne tavan alev topu var içimde sanki az kaldı ama artık iyice zorluyorlarYaaaa yicemmm bu nasıl minnak bir el çok özlemişim bebekleri
Ahhh kuzum gece kaç kere kalkıp yapıyorum onu bı bilsen bir de bu aralar sivrisineklerle başım bela da ayaklarım bacaklarım sis ve ödemli ya hep bana geliyorlar bu prize takılan zımbırtı var ya sivrisinek gelmesin die ise yarıyor mu ya kullanan var mi
Evet öyle normalde de giyilen elbise almak mantıklı ama hamile giyim diye alınınca bayaas uzun süre kalkıyor raflara taaa ki ikinci bebişi dusunene kadar ben bir tayt ile elbise almisimdir ne Zaman hamile olsam düğünler denk geldiği için sürekli elbise almışım ilk gebelikte
Kuzucum nasıl oldu ağrıların sürekli mi var sanci
Yaaa bu elektrik kesintisi nedir sizde canim bu aralar çok duydum senden İzmir gerçekten çok sıcak oluyor bizim de kapı pencere açık klima yok doğal yoldan serinlemeye çalışıyoruz oda eserse şansa :) zatennn biz ekstra yandığımz için eşlerin halinden anlamıyoruz onlar da bizi anlamıyor hahaha ama dikkat et canım serin olacak diye aman hasta olmayasın az kaldı doğuma özellikle sezeryan da çok zor bir de öksürük olursa vayyy haline dikiş yerleri çok acır gülemez hale geliyor insan
Yaaa sen çok yaşa emiiaslında bu sen değilsin hormonlar tavan kuzu
Evet kesinlikle bende bu aralar çok yiyorum ne yesem miniğim hickiriyor en çok ozleyeceklerimden biri de hickirmasi olacak galiba
Çok dikkatli ol canım doğum öncesi hasta olayım deme evet çok sıcak ama bı yerde de carpilmayalm yazı kişi hiç sevemedim benim mevsimim ilkbahar sonbahar
İnsanların her dediğini kafamıza takarsan hastalık hastası oluruz şuan eksta alıngan olabiliriz gebelikten dolayı ama kulak ardı et canım çünkü içinde bir can taşıyorsun ve bu geçici bir durum emin ol 40 güne kalmıyor eski haline dönmenbenimde çatlamadi çatlamadi sezeryan yerimin oralar hafif çatlamış son zamanlar die mi anlamadım ben göremiyorum eşim söyledi üzüldüm ama ne yapayım vücut yapısıyla alakalı ne yaparsan yap mutlaka çatlıyor bir yerlerin
Canım oncelikld başınız sağolsun o habere kahroldum ya Rabbim mekanlarını cennet eylesinemin ol Rabbim kolayligini verecektir sen şimdiden bunları düşünüp stres olma hepsi üst üste gelmiş üzülmemek elde değil ama sağlıkla kucağına al bebeğini yeter ki herşey düzelecek ne mutlu ki kız kardeşin var destek olacak
Büyüdüler ya nerden nereye maşallahKendime 36+0 güncellemesi çektimoversıze elbiseler bile artık dar duruyor. Off birde ütüm bozuk iki kere gitti geldi tamir olmamış ütü istemeyen ne varsa dönüp dönüp giyiyorum.
Basın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin, sanada kolay hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, güçlü kal Allah yardımcın olsun inşallahPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Top gibi oldu karnım artık. Doğumdan sonra elbiselerim olur herhalde ya bol kesimler. Ama bir iki aydan sonra zayıflayamazsam dolap komple değişecek gibi duruyorBüyüdüler ya nerden nereye maşallah
Herkesin ortak derdi kıyafet ve sıcak bu ara :)
Doğumdan sonra da bir süre bu tarz elbiselere ihtiyacımız olacak ben bir kaç bir şey daha alayım kendime
İstanbul çok fena bir haftadır nem hat safhada sanki evimde klima da yok sıcak mahvetti beni üstünede diz ağrım mahvetti beni dua edin kızlar doğum.vakti gelmeden diz ağrım gecsinGeçmiş olsun klimada olmasa durmak mümkün degil akşam bari esse ama yok biraz önce balkona cktım nefes alınmıyor nemden
Ayyy masallah yerim ben onu
Doğumdan sonra da zayıflamak için toplanmamiz gerekecekDogumdan sonra göbüşleri yokedersek gerisi gelir heralde
Bu konuda ben de öyleyim kesinlikle bı bakıma ihtiyacım var, önce bı kaç branş doktor gezerim heralde.. Cildiyecime roza lekeleri için gidicem,kasılma ilacı sonrası da kardiyolog muayenesi öneriliyor. Saç zaten doktorum bitkisel olana izin vermişti, onu yaptırırım diye düşünüyorum. Ve havalar soğumadan bol bol doğada gezmek istiyorumTop gibi oldu karnım artık. Doğumdan sonra elbiselerim olur herhalde ya bol kesimler. Ama bir iki aydan sonra zayıflayamazsam dolap komple değişecek gibi duruyoreşime diyorum doğumdan sonra kendime modifiye yaptıracağım. Saç boyası, cilt bakımı vs. Kalıcı makyajlarımda rötuş istiyor ama emzirenlerde 6.aydan sonraymış artık bahara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?