2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde gece ve sabah bir de benim ilk hamilleigim de karaciğer değerlerim yüksekti yine kaşıntı var diye 39+2 de hiç sancim açılmam yoktu doğuma aldılar suniyle doğurdum bunda kendi sancim gelsin istiyorum da bakalım nasip

Ben de 13 kilo aldım ve karnım çok büyük.. Annemler hala erkek olabilir düşüncesindeler Fotodam gören arkadaslarim ee yüzün fln hiç sismemis, karnın olmasa hamile gibi değilsin diyorlar. İlk üç ay kilo almadım diye de uzulenler olmuştu. Kısacası insanlar konuşur, benim hiç umrumda değil.. Ben kimse için yorum yapmazken onların yapmaları da kendi tercihleri.. Boşver gül geç, herkes kendine baksın. Bugünün tekrarı yok.

Hayırlısı olsun inşallah iyi çıkar tahlilleriniz

Yaa başınız sağolsun. Benim haberi okumaya bile gucum yetmedi, Allah kalanlara sabır versin. Perşembeye az kalmış, dilerim her şey yolunda gider. Endiselenmemek zor tabi ama rabbim işinizi kolaylastirir inşallah siz iyi düşünmeye çalışın

Allah yardım eder canım inş hayırlısıyla.. başınız sağolsun. Üst üste gelmiş her şey ama bebiş için güçlü olucaksın inanıyorum

Gerçekten zor Rabbim kolaylastirsin insallah cok sagol.

Gerçekte ln öyle ecelin önüne gecilmiyor ...sagol arkadasim Allah razi olsun

Eki Görüntüle 3116728
Minik bir yumruk bırakalım buraya
Yaaaa yicemmm bu nasıl minnak bir el çok özlemişim bebekleri
Ahhh kuzum gece kaç kere kalkıp yapıyorum onu bı bilsen bir de bu aralar sivrisineklerle başım bela da ayaklarım bacaklarım sis ve ödemli ya hep bana geliyorlar bu prize takılan zımbırtı var ya sivrisinek gelmesin die ise yarıyor mu ya kullanan var mi
Evet öyle normalde de giyilen elbise almak mantıklı ama hamile giyim diye alınınca bayaas uzun süre kalkıyor raflara taaa ki ikinci bebişi dusunene kadar ben bir tayt ile elbise almisimdir ne Zaman hamile olsam düğünler denk geldiği için sürekli elbise almışım ilk gebelikte
Günaydın kızlar ağrılı sancılı bir sabahtan herkese ve dünyaya selamlar :)))
Kuzucum nasıl oldu ağrıların sürekli mi var sanci
Yaaa bu elektrik kesintisi nedir sizde canim bu aralar çok duydum senden İzmir gerçekten çok sıcak oluyor bizim de kapı pencere açık klima yok doğal yoldan serinlemeye çalışıyoruz oda eserse şansa :) zatennn biz ekstra yandığımz için eşlerin halinden anlamıyoruz onlar da bizi anlamıyor hahaha ama dikkat et canım serin olacak diye aman hasta olmayasın az kaldı doğuma özellikle sezeryan da çok zor bir de öksürük olursa vayyy haline dikiş yerleri çok acır gülemez hale geliyor insan
Yaaa sen çok yaşa emii aslında bu sen değilsin hormonlar tavan kuzu
Icimizdeki minikler ögün çalıyorrr hep ondannnnnnn
Evet kesinlikle bende bu aralar çok yiyorum ne yesem miniğim hickiriyor en çok ozleyeceklerimden biri de hickirmasi olacak galiba
Çok dikkatli ol canım doğum öncesi hasta olayım deme evet çok sıcak ama bı yerde de carpilmayalm yazı kişi hiç sevemedim benim mevsimim ilkbahar sonbahar
İnsanların her dediğini kafamıza takarsan hastalık hastası oluruz şuan eksta alıngan olabiliriz gebelikten dolayı ama kulak ardı et canım çünkü içinde bir can taşıyorsun ve bu geçici bir durum emin ol 40 güne kalmıyor eski haline dönmen benimde çatlamadi çatlamadi sezeryan yerimin oralar hafif çatlamış son zamanlar die mi anlamadım ben göremiyorum eşim söyledi üzüldüm ama ne yapayım vücut yapısıyla alakalı ne yaparsan yap mutlaka çatlıyor bir yerlerin
Canım oncelikld başınız sağolsun o habere kahroldum ya Rabbim mekanlarını cennet eylesin emin ol Rabbim kolayligini verecektir sen şimdiden bunları düşünüp stres olma hepsi üst üste gelmiş üzülmemek elde değil ama sağlıkla kucağına al bebeğini yeter ki herşey düzelecek ne mutlu ki kız kardeşin var destek olacak

Hemde ne tavan alev topu var içimde sanki az kaldı ama artık iyice zorluyorlar

Kendime 36+0 güncellemesi çektim oversıze elbiseler bile artık dar duruyor. Off birde ütüm bozuk iki kere gitti geldi tamir olmamış ütü istemeyen ne varsa dönüp dönüp giyiyorum.

Eklentiler

• 02790D82-CFFF-44E9-90A7-F91D5CF8692E.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 116
Kendime 36+0 güncellemesi çektim oversıze elbiseler bile artık dar duruyor. Off birde ütüm bozuk iki kere gitti geldi tamir olmamış ütü istemeyen ne varsa dönüp dönüp giyiyorum.
Büyüdüler ya nerden nereye maşallah

Herkesin ortak derdi kıyafet ve sıcak bu ara :)
Doğumdan sonra da bir süre bu tarz elbiselere ihtiyacımız olacak ben bir kaç bir şey daha alayım kendime

maviss_34 o tarz şeyleri bilmiyorum canım ama dayım vermişti bana kekik yağı ile suyu karıştırıyordu anımsadığım kadarıyla onu spreyli şişeye koyup sıkıyorduk sinekleri uzaklaştırıyordu. Bu dönem daha doğal bir şey olabilir bu yöntem bir bak istersen.

Basın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin, sanada kolay hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, güçlü kal Allah yardımcın olsun inşallah

Büyüdüler ya nerden nereye maşallah

Herkesin ortak derdi kıyafet ve sıcak bu ara :)
Doğumdan sonra da bir süre bu tarz elbiselere ihtiyacımız olacak ben bir kaç bir şey daha alayım kendime
Top gibi oldu karnım artık. Doğumdan sonra elbiselerim olur herhalde ya bol kesimler. Ama bir iki aydan sonra zayıflayamazsam dolap komple değişecek gibi duruyor eşime diyorum doğumdan sonra kendime modifiye yaptıracağım. Saç boyası, cilt bakımı vs. Kalıcı makyajlarımda rötuş istiyor ama emzirenlerde 6.aydan sonraymış artık bahara kaldı

Geçmiş olsun klimada olmasa durmak mümkün degil akşam bari esse ama yok biraz önce balkona cktım nefes alınmıyor nemden
İstanbul çok fena bir haftadır nem hat safhada sanki evimde klima da yok sıcak mahvetti beni üstünede diz ağrım mahvetti beni dua edin kızlar doğum.vakti gelmeden diz ağrım gecsin

Bu konuda ben de öyleyim kesinlikle bı bakıma ihtiyacım var, önce bı kaç branş doktor gezerim heralde.. Cildiyecime roza lekeleri için gidicem,kasılma ilacı sonrası da kardiyolog muayenesi öneriliyor. Saç zaten doktorum bitkisel olana izin vermişti, onu yaptırırım diye düşünüyorum. Ve havalar soğumadan bol bol doğada gezmek istiyorumNasip et Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…