2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim 8 aylık olduğuma da kimse inanmıyor söyleyince şaşırıyorlar bu da moralimi bozuyor bebek buyumuyormu diye düşünüyorum yarin kontrolüm var insallah her şey normaldir
Büyüyordur tabi, merak etmeyin. Güzel haberlerinizi alırsınız yarın inşallah. Her kadının farklı cidden hamilelik süreci. Kıskandım sizi benim daha kontrolüme 8 gün var çünkü.

Ayyy ne güzel haberler geliyor allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sütün gelir elbet hiç stres yapma, hoşgelmiş miniğin

Ben ameliyat olmuştum tırnak batmasından ondan beri kendim kesmem hiç hep pediküre giderim yoksa yine mahvederim falan hallederler onları ya Photoshopla canım söylersin

Merhaba arkadaşlar doktora gittim çok iyi bir nöbetçi doktor geldi. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Agri ve sancı ondan kaynaklanıyormus. Nst girdim şimdilik olması gibi sancılar. 1 dk uzun sürerse sancılar ihmal etmeden gel dedi. Bebisim 2500 kg olmuş. Hala dönmemiş ama plasenta rahim ağzından kaymış biraz bu güzel haberdi. Kan degerlerim düşmüş. Kan ilacı etki etmemiş serumla arttiracaklar. Soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bol su istirahat devam inşallah

iki prensesin annesi @halleycik kızlar nasılsınız bebislerimiz nasillll
Canım bebişlerden biri iyi çok şükür. Muhtemelen iki güne kadar çıkarılır. Diğerinde enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavisi uygulanıyor. Bir hafta kadar takipte kalacak. İnşallah tez zamanda şifasını versin, Benim ve herkesin bebişini bağışlasın rabbim

Iki gundur cok sancim var bazen 10 dk ama genel olarak 20 dk arayla geliyor hep o kadar yoruldum ki sanki dogum yapacak gcum kalmadi gibi hissediyorum sabaha kadar devam ediyor cunku en fazla yarim saat uyuyabiliyorum uyumaktan korkuyorum artik sanciyla uyandim hep Daha once suni sanci ile baslatilmisti dogumum kendi sancisini beklememistim kac gun daha boyle surecek acaba sabah dr kontrolum var ama ben artik herseydrn korkuyorum kusura bakmayin bunlari sizede yazmamam gerek aslinda kimsenin moralini bozmaya hakkim yok ama kime soylesem benden cok panikliyor kimseyle konusamiyorum

Korkmayın sabah doktora gittiğinizde gereken açıklamayı yaptığınızda size yardımcı olacaktır. İçiniz rahat olsun. Dinlenmeye ve sancılar geldiğinde bol bol nefes alışverişi yapmanızı öneririm. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederimm herkese, stres yapmamaya çalışıyorum, deniyoruz bol bol, ama oğlum pek cekmiyo süt bisey gelmiyo diyo herhalde, uyuyo hemen göğsümde ama buna şükür oda olur inşallah.
Ben de pompayla sağıp kaşıkla verdim ağız sütünü şimdi silikon göğüs ucuyla tutturuyorum meme ucum olmadığı için

Tesekkur ederim Allah razi olsun size de hayirli olsun bebisiniz saglikla buyutun insallah

Moralinizi bozmayın , geçici bi süreç ve maşallah sonuna geldik. Benimde ilk mesela ne ile karşılaşıcam bilmiyorum. Sizin 2. Olacakmış ne güzel. Biz korkuyoruz kafamızda kuruyoruz ama aslında çok güçlüyüz. Böyle konuşuyorum ama baZen bende bunları hissediyorum

Dinlenmekle geçmeyip, sıklaşmadığı sürece bu şekilde sürebilir. Düzenli gelmedikçe doğum sancısı olarak yorumlanmiyor. Yarın doktorunuz nst bakıp yorumlar diye düşünüyorum. Korkmayın uyumaya da ihtiyacımız var. Sancıyla da uyansaniz su içip istirahate devam edin, tabi dakika takibi yaparak.

Sanki bilmemek daha iyiydi Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini insallah

Korkmayın bence o sancılar iyi biseydir belki bebiş kanala iniyordur veya açılma oluyordur yavaş yavaş. Bu doğum daha kolay güzel olur bence. Hiç endişelenmeyin. Hamilelik zor bana da artık dayanacak gücüm kalmadı diyorum. Biraz daha sabir bakalım. Evet doğunca da sıkıntılar olacak belki ama en azından ben güçlü olcam rahat hareket edebilcem. Doğumdan hiç korkmayın bi şekilde geciyo ve unutiyo insan

Oyle yapiyorum evet sadece psikolojik olarak cok yoruldugumu hissettim bilmiyorum neden boyle oldum

Tesekkur ederim saolun Hayirlisiyla bitirecegiz atlatacagiz insallah bebislerimie eve donmeyi nasip etsin Rabbim

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…