- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Benim uyumam 4 u buluyor birde işe gidicekmisim gibi 8 de gözlerim açılıyor yataktan çıkmıyorum ki biraz uyurum diye ara ara dalıyorum ama bu beni daha da yoruyorYaaaaa lalacim sabah kalktım sinirden ağladım artık dayanamıyorum sinirlerim çok bozuk gece uyumam ikiyi buluyor sıcaktan uyuyamıyorum hadi uyudum diyelim sürekli uyanıyorum sürekli bir ter halinde boynum çok bunaldım
Top gibi oldu karnım artık. Doğumdan sonra elbiselerim olur herhalde ya bol kesimler. Ama bir iki aydan sonra zayıflayamazsam dolap komple değişecek gibi duruyoreşime diyorum doğumdan sonra kendime modifiye yaptıracağım. Saç boyası, cilt bakımı vs. Kalıcı makyajlarımda rötuş istiyor ama emzirenlerde 6.aydan sonraymış artık bahara kaldı
Bu konuda ben de öyleyim kesinlikle bı bakıma ihtiyacım var, önce bı kaç branş doktor gezerim heralde.. Cildiyecime roza lekeleri için gidicem,kasılma ilacı sonrası da kardiyolog muayenesi öneriliyor. Saç zaten doktorum bitkisel olana izin vermişti, onu yaptırırım diye düşünüyorum. Ve havalar soğumadan bol bol doğada gezmek istiyorumNasip et Allahım
Hıçkırık peş peşe gelen tik tık sesleri sanırımYaaaa yicemmm bu nasıl minnak bir el çok özlemişim bebekleri
Ahhh kuzum gece kaç kere kalkıp yapıyorum onu bı bilsen bir de bu aralar sivrisineklerle başım bela da ayaklarım bacaklarım sis ve ödemli ya hep bana geliyorlar bu prize takılan zımbırtı var ya sivrisinek gelmesin die ise yarıyor mu ya kullanan var mi
Evet öyle normalde de giyilen elbise almak mantıklı ama hamile giyim diye alınınca bayaas uzun süre kalkıyor raflara taaa ki ikinci bebişi dusunene kadar ben bir tayt ile elbise almisimdir ne Zaman hamile olsam düğünler denk geldiği için sürekli elbise almışım ilk gebelikte
Kuzucum nasıl oldu ağrıların sürekli mi var sanci
Yaaa bu elektrik kesintisi nedir sizde canim bu aralar çok duydum senden İzmir gerçekten çok sıcak oluyor bizim de kapı pencere açık klima yok doğal yoldan serinlemeye çalışıyoruz oda eserse şansa :) zatennn biz ekstra yandığımz için eşlerin halinden anlamıyoruz onlar da bizi anlamıyor hahaha ama dikkat et canım serin olacak diye aman hasta olmayasın az kaldı doğuma özellikle sezeryan da çok zor bir de öksürük olursa vayyy haline dikiş yerleri çok acır gülemez hale geliyor insan
Yaaa sen çok yaşa emiiaslında bu sen değilsin hormonlar tavan kuzu
Evet kesinlikle bende bu aralar çok yiyorum ne yesem miniğim hickiriyor en çok ozleyeceklerimden biri de hickirmasi olacak galiba
Çok dikkatli ol canım doğum öncesi hasta olayım deme evet çok sıcak ama bı yerde de carpilmayalm yazı kişi hiç sevemedim benim mevsimim ilkbahar sonbahar
İnsanların her dediğini kafamıza takarsan hastalık hastası oluruz şuan eksta alıngan olabiliriz gebelikten dolayı ama kulak ardı et canım çünkü içinde bir can taşıyorsun ve bu geçici bir durum emin ol 40 güne kalmıyor eski haline dönmenbenimde çatlamadi çatlamadi sezeryan yerimin oralar hafif çatlamış son zamanlar die mi anlamadım ben göremiyorum eşim söyledi üzüldüm ama ne yapayım vücut yapısıyla alakalı ne yaparsan yap mutlaka çatlıyor bir yerlerin
Canım oncelikld başınız sağolsun o habere kahroldum ya Rabbim mekanlarını cennet eylesinemin ol Rabbim kolayligini verecektir sen şimdiden bunları düşünüp stres olma hepsi üst üste gelmiş üzülmemek elde değil ama sağlıkla kucağına al bebeğini yeter ki herşey düzelecek ne mutlu ki kız kardeşin var destek olacak
Benim 8 aylık olduğuma da kimse inanmıyor söyleyince şaşırıyorlar bu da moralimi bozuyor bebek buyumuyormu diye düşünüyorum yarin kontrolüm var insallah her şey normaldirSizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Cildiye benimde kesin sivilce işini halletmem lazım birde çok kapalı beyaz yağ butonları oldu heryerimde yüzümün onları birkaç seansta anca hallederler herhalde. Boyayı beyazım yok diye yaptırmadım ama ombre falan kalmadı hiçbir şey uçlara kadar indiler bir yenilik şartBu konuda ben de öyleyim kesinlikle bı bakıma ihtiyacım var, önce bı kaç branş doktor gezerim heralde.. Cildiyecime roza lekeleri için gidicem,kasılma ilacı sonrası da kardiyolog muayenesi öneriliyor. Saç zaten doktorum bitkisel olana izin vermişti, onu yaptırırım diye düşünüyorum. Ve havalar soğumadan bol bol doğada gezmek istiyorumNasip et Allahım
Başınız sagolsun Allah ölenlerin ailelerine sabır versin çok zor bir olay yarın ne ile karsilacagimizn garantisi yokPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Lalammmmmmm nasılsın nasıl gidiyor? Zorluyor mu 36. HaftaBen de haftaya kaşlarımı aldıracağım, bir de tırnağımda ufak bir batma gibi bir şey hissetmiştim podologa gitmiştim. Meğer tırnakları hep yanlış kesiyormuşum bir de ufak bir mantar olmuş her ay gitmeye karar verdim ayaklarım İçin onun randevusunu var yavaştan bakıma alayım kendimi ne olur ne olmaz dedim
Az evvel de duştan sonra saçlarım genelde açık olduğu İçin ve bir de esmerim şu favori ve kulak altı kısımlarının tütlendiğini farkettim sarartıcıyı şu dönemde kullanamam ona bir çözüm bulmam lazım, yan profil kötü duruyor tüy tüy. Şimdi hastanede bebeğe bakarken foto çekileceğiz hoş olmaz
Doğada gezmek, hem de bebek arabasıyla pusetiyle. Nasip et Allahım
Hiççç kafana takma, bana doktorum bile haftana göre karnın büyük diyor. Suyum çokmuş,napalım sağlık olsun, kilo olsun doğduklarında veririz sağlık olsunSizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
CanıımLalammmmmmm nasılsın nasıl gidiyor? Zorluyor mu 36. Hafta
Evet canım çok şükür bir sorun yok, bebek fırsat buldukça tepik atıyor, tepik canavarı koydum adını.Canıım
Çok şükür iyi gidiyor, zorluyor desem yalan söylemiş olurum çok şükür sıcak ve hala çalışıyor olmak dışında bir şikayetim yok. Nst de sancı çıkmadı biraz daha yolunuz var galiba
Esas sen nasılsın? Detaylı falan geçti mi?
Atmasa daha büyük dert o yüzden bırak atsın atabildiği kadar :)Evet canım çok şükür bir sorun yok, bebek fırsat buldukça tepik atıyor, tepik canavarı koydum adını.
Ahh sorma, geriye dönüp baktığımız zamanAtmasa daha büyük dert o yüzden bırak atsın atabildiği kadar :)
Çok şükür bu günleri de gördük. Duygulanmamak elde değil
Doğum şekline karar verdin mi?Atmasa daha büyük dert o yüzden bırak atsın atabildiği kadar :)
Çok şükür bu günleri de gördük. Duygulanmamak elde değil
Benim karnım da büyük 11 kilo aldım. Çatlak için bir sürü birşey kullandım ama çatlamayan yerim kalmadı diyebilirim. Bana da garip garip bakıyor insanlar ama umurumda değilSizin karnınız da böyle çok büyük mü? İnsanlar bana sürekli ikiz mi üçüz mü diyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum bakışlardan. Karnımın altı çatlamış bide piyasadaki en iyi ürünleri kullanmama rağmen. Göbek fıtığı da olmuşum üstüne. :/ 13 kilo aldım ama tek genişleyen yerim karnım. Sanki hepsi orda.
Kaza haberlerine çok üzüldüm. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzeciğinizin.Perşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Ben doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.Paranoya_6616 canım ne yaptın. Inslalah herşey yolundadır.
Ah Gözün Aydın olsun inşallah. Bundan sonrası su gibi aksın kolayca geçsinBen doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.
Analı babalı büyüsünBen doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.
Gözün aydın çok sevindim. Gelir sütun merak etmeBen doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.
Normal istiyorum canım ama son ana kadar belli olmuyormuş, şuanlık plan bu şekilde ama nasıl gelmek isterse öyle gelsinDoğum şekline karar verdin mi?
Yaaaa bir haber daha, gözünü aydınBen doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.
Benim de şimdiden meme uçlarım için buyrun cenaze namazınaBen doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?