2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim uyumam 4 u buluyor birde işe gidicekmisim gibi 8 de gözlerim açılıyor yataktan çıkmıyorum ki biraz uyurum diye ara ara dalıyorum ama bu beni daha da yoruyor
Bu bebek gece uyumayacakmi ne beni kendine mi alistiriyor diye düşünmüyor da degilim

Ben de haftaya kaşlarımı aldıracağım, bir de tırnağımda ufak bir batma gibi bir şey hissetmiştim podologa gitmiştim. Meğer tırnakları hep yanlış kesiyormuşum bir de ufak bir mantar olmuş her ay gitmeye karar verdim ayaklarım İçin onun randevusunu var yavaştan bakıma alayım kendimi ne olur ne olmaz dedim

Az evvel de duştan sonra saçlarım genelde açık olduğu İçin ve bir de esmerim şu favori ve kulak altı kısımlarının tütlendiğini farkettim sarartıcıyı şu dönemde kullanamam ona bir çözüm bulmam lazım, yan profil kötü duruyor tüy tüy. Şimdi hastanede bebeğe bakarken foto çekileceğiz hoş olmaz

Doğada gezmek, hem de bebek arabasıyla pusetiyle. Nasip et Allahım

Hıçkırık peş peşe gelen tik tık sesleri sanırım

Benim 8 aylık olduğuma da kimse inanmıyor söyleyince şaşırıyorlar bu da moralimi bozuyor bebek buyumuyormu diye düşünüyorum yarin kontrolüm var insallah her şey normaldir

Cildiye benimde kesin sivilce işini halletmem lazım birde çok kapalı beyaz yağ butonları oldu heryerimde yüzümün onları birkaç seansta anca hallederler herhalde. Boyayı beyazım yok diye yaptırmadım ama ombre falan kalmadı hiçbir şey uçlara kadar indiler bir yenilik şart Yaa inşallah hepimize nasip olur bende bebek arabasında bizimle gezmesini o kadar çok istiyorum ki doğsada gezsek diyorum hep

Başınız sagolsun Allah ölenlerin ailelerine sabır versin çok zor bir olay yarın ne ile karsilacagimizn garantisi yok

Lalammmmmmm nasılsın nasıl gidiyor? Zorluyor mu 36. Hafta

Hiççç kafana takma, bana doktorum bile haftana göre karnın büyük diyor. Suyum çokmuş,napalım sağlık olsun, kilo olsun doğduklarında veririz sağlık olsun

Lalammmmmmm nasılsın nasıl gidiyor? Zorluyor mu 36. Hafta
Canıım

Çok şükür iyi gidiyor, zorluyor desem yalan söylemiş olurum çok şükür sıcak ve hala çalışıyor olmak dışında bir şikayetim yok. Nst de sancı çıkmadı biraz daha yolunuz var galiba

Esas sen nasılsın? Detaylı falan geçti mi?

Evet canım çok şükür bir sorun yok, bebek fırsat buldukça tepik atıyor, tepik canavarı koydum adını.

Benim karnım da büyük 11 kilo aldım. Çatlak için bir sürü birşey kullandım ama çatlamayan yerim kalmadı diyebilirim. Bana da garip garip bakıyor insanlar ama umurumda değil hatta geçen gün kadının birisi o kadar dikkatli bakıyor ki karnıma dayanamadım neye bakıyosunuz acaba bu kadar dikkatli dedim kafasını çevirdi
Kaza haberlerine çok üzüldüm. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzeciğinizin.

Paranoya_6616 canım ne yaptın. Inslalah herşey yolundadır.
Ben doğurdum kızlar, normal doğum ile doğum oldu. 12 saatlik bir sancı sonrası gelebildi oğlum. İkimizde iyiyiz, darısı sizlerin başına kolayca dogumlariniz olsun. Ama simdi de sütüm gelmedi daha ona uğraşıyoruz.

Ah Gözün Aydın olsun inşallah. Bundan sonrası su gibi aksın kolayca geçsin Bebiş de sen de iyiysen gerisi hallolur inşallah

Analı babalı büyüsün güzel ömürlü olsun inşallah süt de gelir sen stres yapmamaya çalış, kokla mis kokusunu

Gözün aydın çok sevindim. Gelir sütun merak etme

Doğum şekline karar verdin mi?
Normal istiyorum canım ama son ana kadar belli olmuyormuş, şuanlık plan bu şekilde ama nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Yaaaa bir haber daha, gözünü aydın

Kendinizi iyi hissedince bize detayları anlatın

Benim de şimdiden meme uçlarım için buyrun cenaze namazına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…