2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun 2 aydır çekiyorum malesef bende bulamadım çaresini benim geceleri atak gibi geliyor özellikle

Kesinlikle geceleri daha kötü oluyor bebişler iyi olsun dayanıyoruz ama gerçekten zor
Bacaklarım kaşımaktan tırnak yarası kırmızı benek benek. Topikte Magnifiaque ve bende aylardır var bu sorun. Magnifiaque doğum yaptı kurtuldu darısı başımıza az kaldı hayırlısıyla.

Kavuşacaksın inşallah yeterki bu pozitifliğini kaybetme
Çok sevindim maşallah

Evet yerimden kalkamıyorum bende ama ne bilim öyle diyorlar. Burda bi ablaya ebe demiş hatta yaptım diyo o gece doğuma gittim diyo. Bende öyle denk gelmiştir dedim. Nasip kısmet işi biraz doğum işi de galiba
Kız kocalar bu tuhaf oluyor hadi başlarda pek idrak edemiyorlar ama göbek çıkınca sanki günah işliyor gibi bu suçluluk icinde olup yanasmiyorlar

Reactions: Zzy
Kız kocalar bu tuhaf oluyor hadi başlarda pek idrak edemiyorlar ama göbek çıkınca sanki günah işliyor gibi bu suçluluk icinde olup yanasmiyorlar
Kanıtlanmış bisey mi bilmiyorum ama tavsiye ediyorlar. Benim ilk gebelikte 9 ay boyunca 1 kere bile olmadı. Ilk doğum diye galiba biraz zordu. ikinci gebelikte düzenli oldu birliktelik o doğum da kolay oldu. Alakası var mo hiç bilmiyorum ama.

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Evett ilk doğum da sezaryen

Birçok kötü hikaye anlatan oldu bu sefer başıma gelirse diye korku sardı benibencillik değil öyle düşünme hem bı heyecan hemde ciddi bı ağırlaşma oluyor bu haftalarda insan dayanamıyor zaman zaman.gucu yetmiyor

Nerdeyse İstanbulun tüm kanalizasyon ihtiyacını ben karşılıyorum tuvalete Bi yatak atacağım artık ilk hamilleigim de de böyleydi ikinci yine böyle bende problem anlamadım ayrıca nerdeyse gece artık hiç uyumuyorum ya gündüz Bi kaç saat sabah saatlerinde iki bebeyle geceleri halay çekerim artık

Mesajlara sonra tek tek dönecem kızlar sağolun
@Mirune 38+2 3200gr 51,cm doğdu şuan kucağımda uyuyor öyle yazıyorum emdik çok şükür sütüm indi şimdilik bizden bu kadar
Ayy canım dogurmussun herşey yolunda inşallah gözünüz aydın olsun sağlıkla mutlulukla güzelliklerle büyüt yavrunu inşallah

Kızlar belki alakasız ama içim içimi yiyor. Adete 4 gün kala beta hcg 2.3 çıktı
Adete 1 gün kala 22.7
Bugün yani adeti 2 gün geçince 55 çıktı. 60 saat oldu tam olarak. 22den 55 olması normal mi? 55 çok düşük bir değer değilmi 2 gün geçmiş adete göre lütfen yardımcı olun.
2 gün sonra test tekrarlancak ama bilirsiniz içim içime sığmıyor

Doktor destekliyor canım bnde uğraşıcam inşallah bu sefer normal doğum olur

İnşallah çok istiyorum canm

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…