2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet kuzum gene çatıya baktı ama bu sefer biraz zorladı acısada öldürmediçatı umrumda değil ben bebemi istiyorum
Bak böyle konuşma kendimi bırakıp senim için dua edicem hemen doğursun diye. Iyi yapmış doktorun zaten 3 kilo olmuş gelsin artikkkk

Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Ayy inşallah belki bebegin torpil yapar sana çok güzelde olur bugünden sonra sıkı egzersize baslıcam yapıyodm ama düzensiz olarak

Reactions: Zzy
Ayyy o ne
İlişkiyi ısrarla söylüyor korunmayın diyor ama bn cok zorlanıyorum

Odaklan kendini karşı tarafa bırak
Valla kaplumbağa gibi debeleniyorum, ne heves kalıyor ne seksepalite

Bana sen haklısın gibi geldi.
İsimlerin enerjisine çok inanırım. Hemde kızı varmış dediğin gibi kızı belki koymak isteyecek.
Moralini bozma şimdiden. Zamanla fikri değişir belki. Hem kayınpederin ismini koymak daha mantıklı geldi şuan maşallah eski gelinine bile yardım ediyor

Valla çok karışık durum canım ne diyeceğimi bilemedim semde haklisin eşinde haklı. Kardeşi ismini koymak istiyo. Kayınpederin de evladının acısını torununa basmis gibi. Aşağı tukursen5 sakal yukari tükürsen biyik. Tek haksızlık kayınpederin herkese eşit davranmalı böyle bisey olmaz. Sen biraz ilerleyen günlerde karar ver. Kayınpederin belki size destek olmaya başlar yardımcı olur maddi anlamda o zaman belki fikrinde değişir. Şimdiden yıpratma kendini 3 bebiş kolay değil

Çok zekice kayınpederinin ismini koymalı bence de

Arada benide kat dualarına bu sabırsızlık ömrüm boyu bana çektirdi zaten
Ay inşallah em kısa zaman da alalim.kucagimiza benim 3. Kız ama bi doğsa da sevsem emerken izlesem o yutkunma sesini duysam mutlu olsam diye sabırsızlanıyorum valla. Üçüne de aynı kıyafetleri giydirme hevesi. Kavgaları herşey hayalimde bazen çileden çıkartsalarda iyi mi diyorum. Inşallah en kısa sürede kavuşursun

Evlat işte kızsanda bagırsanda kıyamıyorsun inşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebek kokusu sarar evimizi

Reactions: Zzy
herkese selam arkadaşlar 3-4 gündür deli gibi bir kaşıntım var tüm vücudum kabardı kızardı dr um karaciğer tahlili istedi temiz çıktı kurdeşen gibi oldum bi serum aldım bir krem günde bir sürüyorum ama çok faydası olmadı geçmezse hemen bebişi alabiliriz dedi bi tık daha iyiyim serumdan sonra ama ama korkuyorum vücudumdaki izler geçmezse diye var mıdır başına gelen bir çare bilen ve kaşıntı berbat bişey biliyorum Allah beterinden saklasın ama zor dayanıyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…