Bak böyle konuşma kendimi bırakıp senim için dua edicem hemen doğursun diye. Iyi yapmış doktorun zaten 3 kilo olmuş gelsin artikkkkEvet kuzum gene çatıya baktı ama bu sefer biraz zorladı acısada öldürmediçatı umrumda değil ben bebemi istiyorum
Ben de bu hafta başladım ananas ve hurma yemeye tabi etkisi olur mu bilmem ama denemek lazımAa evet ananas duymuştum ama unutmuşum. Aldırayım ben işe yarar belki
Ayy inşallah belki bebegin torpil yapar sana çok güzelde olurAh gelecek gelecek insallah onun için en hayırlı vakitte.ben saldım artık. Kendime ağustos 16 si diye gün vermiştim doğum günü olmadı şimdi de eylül 2 de gelsin ablasıyla aynı gün. Em azından aynı gün doğum günü kutlarim
Ayyy o neKızlar bugün doğumu sordum 16.250tl sgkyla dediler. Doğum sigortam var dedim o zaman bir hafta öncesinden onay alacağız şirketten dediler nasıl olacaksa normal doğumda doktor söyler size tahmini dediler inşallah bir sıkıntı çıkmaz. İlave kalırsakta her gece başına 2500tl dediler. Oda süslemesine organizasyona fotoğrafçı dahil 5400tl istediler şok oldum bu ne ya sünnet düğünü mü yapıyoruz dedim kendi kendime yaptırmayacağım vazgeçtim. Doğum sonrası zaten bebek fotoğrafçısıyla anlaşmıştım o yeter artık ailecek çekecek bizi zaten.
İlişkiyi ısrarla söylüyor korunmayın diyor ama bn cok zorlanıyorum
Valla kaplumbağa gibi debeleniyorum, ne heves kalıyor ne seksepaliteOdaklan kendini karşı tarafa bırak
Deneyelim bakalım.belki.faydaso olurBen de bu hafta başladım ananas ve hurma yemeye tabi etkisi olur mu bilmem ama denemek lazımbir de açılma için günlük 5 dk perine masajı ve bol bok korunmasız ilişki öneriliyor
Ay çok güldümAyyy o ne
Valla kaplumbağa gibi debeleniyorum, ne heves kalıyor ne seksepalite
Bırakıyorum ama Eziyet gibi geliyor bu psikolojyle cokta sacma geliyorOdaklan kendini karşı tarafa bırak
Bana sen haklısın gibi geldi.Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Valla çok karışık durum canım ne diyeceğimi bilemedim semde haklisin eşinde haklı. Kardeşi ismini koymak istiyo. Kayınpederin de evladının acısını torununa basmis gibi. Aşağı tukursen5 sakal yukari tükürsen biyik. Tek haksızlık kayınpederin herkese eşit davranmalı böyle bisey olmaz. Sen biraz ilerleyen günlerde karar ver. Kayınpederin belki size destek olmaya başlar yardımcı olur maddi anlamda o zaman belki fikrinde değişir. Şimdiden yıpratma kendini 3 bebiş kolay değilKızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Arada benide kat dualarınaBak böyle konuşma kendimi bırakıp senim için dua edicem hemen doğursun diye. Iyi yapmış doktorun zaten 3 kilo olmuş gelsin artikkkk
Çok zekice kayınpederinin ismini koymalı bence deBana sen haklısın gibi geldi.
İsimlerin enerjisine çok inanırım. Hemde kızı varmış dediğin gibi kızı belki koymak isteyecek.
Moralini bozma şimdiden. Zamanla fikri değişir belki. Hem kayınpederin ismini koymak daha mantıklı geldi şuanmaşallah eski gelinine bile yardım ediyor
Ay inşallah em kısa zaman da alalim.kucagimiza benim 3. Kız ama bi doğsa da sevsem emerken izlesem o yutkunma sesini duysam mutlu olsam diye sabırsızlanıyorum valla. Üçüne de aynı kıyafetleri giydirme hevesi. Kavgaları herşey hayalimdeArada benide kat dualarınabu sabırsızlık ömrüm boyu bana çektirdi zaten
Evlat işte kızsanda bagırsanda kıyamıyorsunAy inşallah em kısa zaman da alalim.kucagimiza benim 3. Kız ama bi doğsa da sevsem emerken izlesem o yutkunma sesini duysam mutlu olsam diye sabırsızlanıyorum valla. Üçüne de aynı kıyafetleri giydirme hevesi. Kavgaları herşey hayalimdebazen çileden çıkartsalarda iyi mi diyorum. Inşallah en kısa sürede kavuşursun
İzmirdeyim ben medicalparktaDoğumu nerede yapican
Sektör uçmuş özellikle İzmirdeAyyy o ne
Arkadaşım hiç sıkıntısı yoktu gecen hafta açılma oldu ve doğum yaptı 36+6 da bir oğlu oldu 2.900 kilo doğdu bu işler hiç belli olmaz hazirlikli olalimMillet çatır çutur doğursun biz anca güncelleme peşinde
Medical park buralarda da öyle normalde de pahalı bir hastaneİzmirdeyim ben medicalparkta
Sektör uçmuş özellikle İzmirde
Bu kadar değildi geçen sene arkadaşım 10bine doğum yapmıştı. Bu sene katlanmış tabii.Medical park buralarda da öyle normalde de pahalı bir hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?