Kız maşallah sanaGece bi su geliyormuş hayali bile güzel ama umudum yok.gelirse çantamı alıp cıkıcam inşallah
Canım doğumu tetiklemek için önerilerde bulunmadı mi bebiskonun keyfi yerinde demekki gelesi yokKızlar ben de çıktım kontrolden. Geçen hafta hemen doğacak gibi yorumlamıştı doktorum, bu kez usul usul geleceğe benziyor dedinst’ye girdim. Hiç sancı yok. Cuma yeniden kontrol var.
Amann Allah'ım demekki düzensiz sancıların oluyor bebişimKızlar buraya 20 yi geçmiyor yazdım 2 dk geçmedi böyle oldu ama bn hiç bişi hissetmedim
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum hatta enfeksiyon sanıp tahlil verdim tertemiz çıktı bir sorun yok bebekten dolayı sancilaniyorum baskı oluyordur dedi ilk doğum sezeryan miydi senindeDün ve bugün kasıklarımda ki baskı aşırı arttı. Yürümek oturup kalkmak aşırı zorlaştı birden. Sanki kasıklarıma beton dokmusum gibi.ara ara sancılı da oluyor.gaz sancısımi diyorum idrar yolu enfeksiyonu falan mı diyorum kafamda deli sorular zaten agirlasmistim ama bu iki gün çöktüm resmen
Oyysss maşallah kuzuma ponçik surat uyuyor galiba suprizli bebekl olacak annesi gene mi çatı muayenesi yaptı doktorunKızlar 3 kilo 48 cm olmuşuz 0 açıklık sancının devamıda gelmedi sanırım doğmayacakYüzünü kapamakla meşgul kendisi nasıl kendimi gizlerim diye uğraşıyor şu resme bakarmısınız yazık değilmi bana çatıda biraz ugraştı bugün farkettim tetiklemek istedi sanki
Yaaaa tatliskoooo masallah sizeBi göbüük güncellemesi yapmasak mı 36+4
Ahhh kuzucum sen iki canlisin kendini oturuyor bı ise yaramıyor gibi düşünme dinlenebildigin kadar dinlen ihtiyacı var vücudun ekstra bir de çalışıyorsun sıcakta zaten halsiz düşüyoruz ondusunceyi sil at kafandanDoğurmaya bile halim yok öyle yoruluyorum ki..
Akşam gelip koltuğa devrildim resmen duş bile almaya kalkamıyorum.
Böyle de kendimi boş boş oturan biri gibi hissediyorum ama ağırlaştıkça iş ağır gelmeye başladı sanırım, çok alışık değilim ben böyle oturup kalmaya
Sukuat yapabilirsin canim doktorun işinin ehli mi her doktor yapmıyor çünkü ssvd çok dikkat isteyen bir durumKızlar ben ssvd adayıyim açılma olması için neler yapılabilir pilates hurma bunlari yapıyorum
Vallahi ben her uyandigim da acaba bu gece aksiyon var mı sancısı tutan suyu gelen diye heyecanla topige bakıyorumGece bi su geliyormuş hayali bile güzel ama umudum yok.gelirse çantamı alıp cıkıcam inşallah
Yaa 2. Daha kolay hiç korkma bence. Su gibi dogumlarimiz olsun inşallahBeni korkutuyor bu ihtmal ikinci doğumdan nedense çok korkuyorumama sizin hevesiniz beni de heyecanlandırıyor
Benim o kadar çok düşmüyor 9/6 genelde hep ama benim doktorum da diyor gebelikte düşük tansiyon isteriz, yüksek olmasından iyidir diyor. Valla iki türlü de sıkıntı ama az kaldı çok şükürBenim hala düşüyor o kadar kötü oluyorum ki doktora söyledim yüksek olmasından iyiymiş ama dinlenmem gerekiyor bir süre geçmesi için yarım gün rahat gidiyor
Az kaldı canim benim bende öyleyim inan ki sıcaktan hiç biseyim yapasim yok yapmaya kalkınca da nefes nefese kalıyorum hep yatasm var. Aminn inşallahBen normalde terleyen biri değilim ama bu haftalarda azıcık hareket etsem ter içinde kalıyorum. Bazen ağlamak geliyor içimden, nefes alamıyorum. İş yapmam lazım onu da yapamıyorum, öyle öyle geçiyor günler. Ödemden bahsetmiyorum bileAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Bilsem keske valla bende hemen yaparım kimisi ise yaramıyo diyo kimisi yariyo diyo. Ada çayı için diyor doktorlar. Bide ahududu kökü mu bisey ama. Ilişki öneriliyor. Temmuz annelerinde bi anne ssvd yaptı maşallah size de nasip olur inşallahKızlar ben ssvd adayıyim açılma olması için neler yapılabilir pilates hurma bunlari yapıyorum
Yaa ilişkilik halimiz mi kalmış kocaman göbekleBilsem keske valla bende hemen yaparım kimisi ise yaramıyo diyo kimisi yariyo diyo. Ada çayı için diyor doktorlar. Bide ahududu kökü mu bisey ama. Ilişki öneriliyor. Temmuz annelerinde bi anne ssvd yaptı maşallah size de nasip olur inşallah
Boyle.davraniyolar annelerin psikolojisini bozuyorlar sonrada biz yardım etmek istedik bizi karıştırmadi diyolarAy alın cocugunuzu kucağınıza gerekirse sesinizi yükseltin o çocuğun size ihtiyacı var ben sinirlendim valla . Fırsat vermeyin deli mi ne
Evet yerimden kalkamıyorum bende ama ne bilim öyle diyorlar. Burda bi ablaya ebe demiş hatta yaptım diyo o gece doğuma gittim diyo. Bende öyle denk gelmiştir dedim. Nasip kısmet işi biraz doğum işi de galibaYaa ilişkilik halimiz mi kalmış kocaman göbekledötümüzü kaldıramıyoz daa.
Evet cok istiyorum elbet dogacak ama işte gelde gönlüme anlatKız maşallah sanaAllah güç kuvvet cesaret versin. Bence sen kızına kavuşmak için sabırsızlanıyosun biliyorum
Doğumu nerede yapicanKızlar bugün doğumu sordum 16.250tl sgkyla dediler. Doğum sigortam var dedim o zaman bir hafta öncesinden onay alacağız şirketten dediler nasıl olacaksa normal doğumda doktor söyler size tahmini dediler inşallah bir sıkıntı çıkmaz. İlave kalırsakta her gece başına 2500tl dediler. Oda süslemesine organizasyona fotoğrafçı dahil 5400tl istediler şok oldum bu ne ya sünnet düğünü mü yapıyoruz dedim kendi kendime yaptırmayacağım vazgeçtim. Doğum sonrası zaten bebek fotoğrafçısıyla anlaşmıştım o yeter artık ailecek çekecek bizi zaten.
İlişkiyi ısrarla söylüyor korunmayın diyor ama bn cok zorlanıyorumBilsem keske valla bende hemen yaparım kimisi ise yaramıyo diyo kimisi yariyo diyo. Ada çayı için diyor doktorlar. Bide ahududu kökü mu bisey ama. Ilişki öneriliyor. Temmuz annelerinde bi anne ssvd yaptı maşallah size de nasip olur inşallah
Oda süslemesi bana da saçma geliyor bir günlük bisey için değmez ama eve çağırsan bir odayı süsleseler daha mantikliGerçekten artık herseyin dozu kaçtı. Kim ne tutturursa bu piyasada, korkunç fiyatlar yaaa ne bu böyle. Biz zamanında düğünümüze bu kadar para vermedikbenim de 14.000e aldığım doğum paketi 21.800 tl olmuş. Ayy valla Allah yardım etsin. Ayrıca da oda süslemesine birsürü paravs veriliyor, sonra hep balonlar süsler çöpe gidiyor. Yazık günah gerçekten
Ah gelecek gelecek insallah onun için en hayırlı vakitte.Evet cok istiyorum elbet dogacak ama işte gelde gönlüme anlat
Vallahi ne derlerse desinler . Bebek mutsuz annenin sütü gelmedikten sonra onların ne dediğinin önemi yok . Kendi çocuğu sanki bu ego kibir nedir ya . En güzel anlar ne kadar çile çekiyorsun doğana kadar kucağına vermiyorlar sana alışmasın diye sana mı alisacak bana alismayan bebeğim.Boyle.davraniyolar annelerin psikolojisini bozuyorlar sonrada biz yardım etmek istedik bizi karıştırmadi diyolar
Bol bol yürüyüş, yan yan merdiven inip çıkma hatta basamakları 2serli çıkma, squat, yere çömelme egzersizleri, ananas ve Adaçayı tüketme bunlar gelen aklımaKızlar ben ssvd adayıyim açılma olması için neler yapılabilir pilates hurma bunlari yapıyorum
Evet kuzum gene çatıya baktı ama bu sefer biraz zorladı acısada öldürmediCanım doğumu tetiklemek için önerilerde bulunmadı mi bebiskonun keyfi yerinde demekki gelesi yok
Amann Allah'ım demekki düzensiz sancıların oluyor bebişim
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum hatta enfeksiyon sanıp tahlil verdim tertemiz çıktı bir sorun yok bebekten dolayı sancilaniyorum baskı oluyordur dedi ilk doğum sezeryan miydi seninde
Oyysss maşallah kuzuma ponçik surat uyuyor galiba suprizli bebekl olacak annesi gene mi çatı muayenesi yaptı doktorun
Yaaaa tatliskoooo masallah size
Ahhh kuzucum sen iki canlisin kendini oturuyor bı ise yaramıyor gibi düşünme dinlenebildigin kadar dinlen ihtiyacı var vücudun ekstra bir de çalışıyorsun sıcakta zaten halsiz düşüyoruz ondusunceyi sil at kafandan
Sukuat yapabilirsin canim doktorun işinin ehli mi her doktor yapmıyor çünkü ssvd çok dikkat isteyen bir durum
Vallahi ben her uyandigim da acaba bu gece aksiyon var mı sancısı tutan suyu gelen diye heyecanla topige bakıyorum
Odaklan kendini karşı tarafa bırakİlişkiyi ısrarla söylüyor korunmayın diyor ama bn cok zorlanıyorum
Aa evet ananas duymuştum ama unutmuşum. Aldırayım ben işe yarar belkiBol bol yürüyüş, yan yan merdiven inip çıkma hatta basamakları 2serli çıkma, squat, yere çömelme egzersizleri, ananas ve Adaçayı tüketme bunlar gelen aklıma
Oda süslemesi bana da saçma geliyor bir günlük bisey için değmez ama eve çağırsan bir odayı süsleseler daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?