2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben de çıktım kontrolden. Geçen hafta hemen doğacak gibi yorumlamıştı doktorum, bu kez usul usul geleceğe benziyor dedi nst’ye girdim. Hiç sancı yok. Cuma yeniden kontrol var.
Canım doğumu tetiklemek için önerilerde bulunmadı mi bebiskonun keyfi yerinde demekki gelesi yok
Kızlar buraya 20 yi geçmiyor yazdım 2 dk geçmedi böyle oldu ama bn hiç bişi hissetmedim
Amann Allah'ım demekki düzensiz sancıların oluyor bebişim
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum hatta enfeksiyon sanıp tahlil verdim tertemiz çıktı bir sorun yok bebekten dolayı sancilaniyorum baskı oluyordur dedi ilk doğum sezeryan miydi seninde
Oyysss maşallah kuzuma ponçik surat uyuyor galiba suprizli bebekl olacak annesi gene mi çatı muayenesi yaptı doktorun
Bi göbüük güncellemesi yapmasak mı 36+4
Yaaaa tatliskoooo masallah size
Ahhh kuzucum sen iki canlisin kendini oturuyor bı ise yaramıyor gibi düşünme dinlenebildigin kadar dinlen ihtiyacı var vücudun ekstra bir de çalışıyorsun sıcakta zaten halsiz düşüyoruz ondusunceyi sil at kafandan
Kızlar ben ssvd adayıyim açılma olması için neler yapılabilir pilates hurma bunlari yapıyorum
Sukuat yapabilirsin canim doktorun işinin ehli mi her doktor yapmıyor çünkü ssvd çok dikkat isteyen bir durum
Gece bi su geliyormuş hayali bile güzel ama umudum yok.gelirse çantamı alıp cıkıcam inşallah
Vallahi ben her uyandigim da acaba bu gece aksiyon var mı sancısı tutan suyu gelen diye heyecanla topige bakıyorum

Benim hala düşüyor o kadar kötü oluyorum ki doktora söyledim yüksek olmasından iyiymiş ama dinlenmem gerekiyor bir süre geçmesi için yarım gün rahat gidiyor
Benim o kadar çok düşmüyor 9/6 genelde hep ama benim doktorum da diyor gebelikte düşük tansiyon isteriz, yüksek olmasından iyidir diyor. Valla iki türlü de sıkıntı ama az kaldı çok şükür

Az kaldı canim benim bende öyleyim inan ki sıcaktan hiç biseyim yapasim yok yapmaya kalkınca da nefes nefese kalıyorum hep yatasm var. Aminn inşallah

Kızlar ben ssvd adayıyim açılma olması için neler yapılabilir pilates hurma bunlari yapıyorum
Bilsem keske valla bende hemen yaparım kimisi ise yaramıyo diyo kimisi yariyo diyo. Ada çayı için diyor doktorlar. Bide ahududu kökü mu bisey ama. Ilişki öneriliyor. Temmuz annelerinde bi anne ssvd yaptı maşallah size de nasip olur inşallah

Yaa ilişkilik halimiz mi kalmış kocaman göbekle dötümüzü kaldıramıyoz daa.

Yaa ilişkilik halimiz mi kalmış kocaman göbekle dötümüzü kaldıramıyoz daa.
Evet yerimden kalkamıyorum bende ama ne bilim öyle diyorlar. Burda bi ablaya ebe demiş hatta yaptım diyo o gece doğuma gittim diyo. Bende öyle denk gelmiştir dedim. Nasip kısmet işi biraz doğum işi de galiba

Doğumu nerede yapican

İlişkiyi ısrarla söylüyor korunmayın diyor ama bn cok zorlanıyorum

Oda süslemesi bana da saçma geliyor bir günlük bisey için değmez ama eve çağırsan bir odayı süsleseler daha mantikli

Evet cok istiyorum elbet dogacak ama işte gelde gönlüme anlat
Ah gelecek gelecek insallah onun için en hayırlı vakitte. ben saldım artık. Kendime ağustos 16 si diye gün vermiştim doğum günü olmadı şimdi de eylül 2 de gelsin ablasıyla aynı gün. Em azından aynı gün doğum günü kutlarim

Boyle.davraniyolar annelerin psikolojisini bozuyorlar sonrada biz yardım etmek istedik bizi karıştırmadi diyolar
Vallahi ne derlerse desinler . Bebek mutsuz annenin sütü gelmedikten sonra onların ne dediğinin önemi yok . Kendi çocuğu sanki bu ego kibir nedir ya . En güzel anlar ne kadar çile çekiyorsun doğana kadar kucağına vermiyorlar sana alışmasın diye sana mı alisacak bana alismayan bebeğim.

Evet kuzum gene çatıya baktı ama bu sefer biraz zorladı acısada öldürmediçatı umrumda değil ben bebemi istiyorum

Reactions: Zzy
Valla artık hersey o kadar gereksiz pahalandı ki, eve bile yaptırmaya gerek yok. Yani ben şahsen bunlara dökeceğim paraya çocuğuma bişeyler yaparım. Odasını da kendim süslerim diye düşünüyorum
Oda süslemesi bana da saçma geliyor bir günlük bisey için değmez ama eve çağırsan bir odayı süsleseler daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…