Benmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalmEvet canım 40+2 bugün benzer canım tabiki benmde ufacktı yüzü çok tatlıydı aynı babasıydı bakalm çıksın görcz kime benzicek allahım su günler geçsin hemen alıverlm kucagımıza sevelim öpelim doyasıya
Sorumlusu o ve farkinda sorgulayinca sinirlendi altan alacagi yere. Sonucu neyse ki tatliya baglandida birazda onun efeligi isteCanım 4 cm açılma olana kadar mı 4 cm olunca mı ne veriyorlar öyle bişi vardı sanki tam bilmiyorum. Ben almadım 2 doğumumda da
Çok çok geçmiş olsun. Bilmemen daha iyi olmuş boşver. Panik olmamışın. Gözün aydın sağlıcakla da evinize gelmişsiniz bundan sonra da rahat rahat geçirin günlerinizi inşallaaaahDoktor konusu kötü bence Allah korusun bebeğe bişey olmamış allahtan ama bu sürecin sorumlusu da biraz o gibi geldi bana
Allahım daha doğurdu doğurcaktı derken göbeği düşmüş bi de beediğerleri napıyo ben asıl onları merak ediyorum
Aslında göğüs pompasına hiç gerek yok bence orda pek kullanılmıyor ama ben de koydum yine de. Emzik bence gerekli eğer veririm diyosan. Ben veririm. Biberonda olsun mama gerekirse. Arz ederim
Böyle toz pembe düşünüyorum ama kesin öylee olmayacakKomik geliyo bana doğumdan sonra yürütüyo doktorlar insatramda kadın yamuk yumuk yürüyo. Bende istesem yürürdüm. Kalktım üstümü değiştirin iyiydim ama yanımda oldular hep tansiyon düşer basin döner diye. Bebeği kucağına verip yatakla çıkardılar odayautandim giderim ben dedim ama yatakla çıkardılar
Evet canim aslinda cok guzel özetledin. Hayirlisi böyleymiş rabbim korudu bizi sükürler olsunAllah korumuş... Bebeğinize sağlıkla kabuşmanıza çok sevindim.17 çok yüksek ertesi gün hastaneye gitmeyecek olsanız daha kötü olabilirdi rabbim korumuş. Doktorlar hastanın her şeyi anlamasını mı bekliyorlar bu doğru bir davranış değil 14 üstüne çıkarsa hemen gel demesi gerekir hatta 14 te gel diyorlar ama yatış değil takip veriyorlar geçmiş gitmiş kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin.
Heralde canim allah korusun boyle drlardanİnşallah canım hayrlısıylaİşi bitti heralde dogurcaksın diye
Ay beni hiç sorma doguramamanın verdigi stres var hergün bi umut gelir diye bekliyorum tabiki gelmiyor canı istemiyor hanımefendininHeralde canim allah korusun boyle drlardan
Sen nasilsin nasil gidiyor son günler
Ben amazondan sipariş ettim benim ablamlarda hep kantoron yağı kullanmışlar yara olmamış göğüsleri, onların tavsiyeleriyle bende kullanmaya başladım. Şimdilik iyi gidiyo maşallah diyelim.Nerden bulabilirim burda kantaron yağı
Siliyor musun emzirmeden önceBen amazondan sipariş ettim benim ablamlarda hep kantoron yağı kullanmışlar yara olmamış göğüsleri, onların tavsiyeleriyle bende kullanmaya başladım. Şimdilik iyi gidiyo maşallah diyelim.
Ben daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorumTecrübeli annelerim size bir sorum var.
Ben aventin şu göğüs pompasını, emzik ve biberonu da yanıma aldım hastane için, iyi mi yapmışım yoksa gereksiz mi? Hani hemen sütüm gelmez psikolojisine girmek istemiyorum ama işte tedbir amaçlı koydum.
VeBen daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum
Pompa almamistim
Emzik biberonda koymamamistim xantama
Ama sezeryan oldum ve sütüm yoktu.
Hastanedeki butun pompalar doluydu baby plus elektirikli gogus pompasini alip getirdiler onunla surekli sut gelmese bile sagim yaptim. Sonra geldi. Ve o sütüde biberonla degil. Şırınga ile veriyorlar zaten cok minik minik geliyor ve biberona bosaltirken hiç oluyor ve biberonu önermiyolar hastanede canim
Bari sen dogur ben doguramadım şansın bol olsunVekatinaizmir teşekkürler kızlar, ben biberonda koymuştum ama onu çıkaracağım sanırım zaten o kadar çok gelmez hem de kaşık biberon öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Sıcak duşta çömelme hareketlerimi yaptım şuan pilates topunun üzerinden yazıyorumCrknkz
Şırınga olmasinin sebebi agzina damlatip gogusunu tutturmak icin. Kaşik biberonla bu cok zorVekatinaizmir teşekkürler kızlar, ben biberonda koymuştum ama onu çıkaracağım sanırım zaten o kadar çok gelmez hem de kaşık biberon öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Sıcak duşta çömelme hareketlerimi yaptım şuan pilates topunun üzerinden yazıyorumCrknkz
Seninki pek nazli cikti bnim ki aceleciAy beni hiç sorma doguramamanın verdigi stres var hergün bi umut gelir diye bekliyorum tabiki gelmiyor canı istemiyor hanımefendinin
Bn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galibaBen daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum
Pompa almamistim
Emzik biberonda koymamamistim xantama
Ama sezeryan oldum ve sütüm yoktu.
Hastanedeki butun pompalar doluydu baby plus elektirikli gogus pompasini alip getirdiler onunla surekli sut gelmese bile sagim yaptim. Sonra geldi. Ve o sütüde biberonla degil. Şırınga ile veriyorlar zaten cok minik minik geliyor ve biberona bosaltirken hiç oluyor ve biberonu önermiyolar hastanede canim
Hmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.Ikınırken dediler. Sancim azdı benim suni de vermediler az sancıyla ıkınmak zor oldu biraz. Kesi de atmadılar kafası az bi yere takıldı ikin zorla.dediker. halbuki kesebilirlerdi ama kesmediler. Yap. Kakani diye diye dogurttular
Nazarlık olsun o kadar da. Bebek de sen de iyisiniz sonuçta. Önemli olan buIste hep bilgisiz tarafima denk geldi canimm bilsem yapmazmiydimm, saglik ocaginda da olculdugunde hep normal cikti bnde sureklo yuruyerek gidiyordum bide nasip işte :)
Benim lavaboda tansiyonum düştü gerçekten de. O kanamanın etkisiyle. Ben yürüyemezdim kesinlikle. Yürüyene helal olsunKomik geliyo bana doğumdan sonra yürütüyo doktorlar insatramda kadın yamuk yumuk yürüyo. Bende istesem yürürdüm. Kalktım üstümü değiştirin iyiydim ama yanımda oldular hep tansiyon düşer basin döner diye. Bebeği kucağına verip yatakla çıkardılar odayautandim giderim ben dedim ama yatakla çıkardılar
O an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyiHmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.
Aynen o dediğin benim. Alttan sezeryan. Ve 5 gün hiç popomun üstüne oturamadım. Yan durdumO an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyi
Yaa demi daha dün gibi duygulanıyorumBenmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalmaz kaldı canım çok şükür hamile oldugumu ögrendigim daha dün gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?