2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalm az kaldı canım çok şükür hamile oldugumu ögrendigim daha dün gibi

Sorumlusu o ve farkinda sorgulayinca sinirlendi altan alacagi yere. Sonucu neyse ki tatliya baglandida birazda onun efeligi iste

Böyle toz pembe düşünüyorum ama kesin öylee olmayacak fotografcı olacagı iiçin mecbur bi sekilde güzelleştiricez

Reactions: Zzy
Evet canim aslinda cok guzel özetledin. Hayirlisi böyleymiş rabbim korudu bizi sükürler olsun

Ben amazondan sipariş ettim benim ablamlarda hep kantoron yağı kullanmışlar yara olmamış göğüsleri, onların tavsiyeleriyle bende kullanmaya başladım. Şimdilik iyi gidiyo maşallah diyelim.
Siliyor musun emzirmeden önce

Ben daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum
Pompa almamistim
Emzik biberonda koymamamistim xantama

Ama sezeryan oldum ve sütüm yoktu.
Hastanedeki butun pompalar doluydu baby plus elektirikli gogus pompasini alip getirdiler onunla surekli sut gelmese bile sagim yaptim. Sonra geldi. Ve o sütüde biberonla degil. Şırınga ile veriyorlar zaten cok minik minik geliyor ve biberona bosaltirken hiç oluyor ve biberonu önermiyolar hastanede canim

Ve katinaizmir teşekkürler kızlar, ben biberonda koymuştum ama onu çıkaracağım sanırım zaten o kadar çok gelmez hem de kaşık biberon öneriliyor bildiğim kadarıyla.

Sıcak duşta çömelme hareketlerimi yaptım şuan pilates topunun üzerinden yazıyorum Crknkz

Bari sen dogur ben doguramadım şansın bol olsun

Şırınga olmasinin sebebi agzina damlatip gogusunu tutturmak icin. Kaşik biberonla bu cok zor

Bn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galiba eger işe yaramassa elektirkli alıcam artk

Hmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.

Benim lavaboda tansiyonum düştü gerçekten de. O kanamanın etkisiyle. Ben yürüyemezdim kesinlikle. Yürüyene helal olsun

Reactions: Zzy
Hmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.
O an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyi

Aynen o dediğin benim. Alttan sezeryan. Ve 5 gün hiç popomun üstüne oturamadım. Yan durdum orayı sürekli pansuman yaptım. Kantaron sürdüm. Saç kurutma makinesiyle kuruttum filan. 6.gün rahatladım çok şükür. İnşallah daha rahat olur bu sefer

Benmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalm az kaldı canım çok şükür hamile oldugumu ögrendigim daha dün gibi
Yaa demi daha dün gibi duygulanıyorum kız ya belki sana benzer canım büyük ihtimal benimki erkek yarın için sabırsızlanıyorum şimdi düğündeym kurtlarmı dökmeye çalıştm belki gece gelir bsyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…