- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
İş görüyor manueller ilk etapta denersin baktın olmuyor elektrikli alırsınBn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galibaeger işe yaramassa elektirkli alıcam artk
Benim ilkinde kesi vardı epizyo diyorlar bunda yoktu aradaki farkı anlatamam hiç doğum yapmamış gibiyim ilkinde dediğin gibi alttan sezeryan resmenO an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyi
Bizimde yarın düğün varda milletm ortasında suyum gelir filan gitmicemYaa demi daha dün gibi duygulanıyorumkız ya belki sana benzer canım büyük ihtimal benimki erkek yarın için sabırsızlanıyorum şimdi düğündeym kurtlarmı dökmeye çalıştm belki gece gelir bsyler
2. Daha rahat oluyo bence daha güzel olacaktır bu doğumun. 2. De benim kesi atmadı ama yırtılmış kaç dikiş attı sormadım da. Evet biraz batıyo fslan rahatsız ediyo. Terliyosun e hep oturmak gerek bebek emzirmek içinn insalah bu güzel geçerAynen o dediğin benim. Alttan sezeryan. Ve 5 gün hiç popomun üstüne oturamadım. Yan durdumorayı sürekli pansuman yaptım. Kantaron sürdüm. Saç kurutma makinesiyle kuruttum filan. 6.gün rahatladım çok şükür. İnşallah daha rahat olur bu sefer
Evet benimde bunda dikiş yok bende aynen doğum yapmamış gibiyim gerçekten güzel biseymisBenim ilkinde kesi vardı epizyo diyorlar bunda yoktu aradaki farkı anlatamam hiç doğum yapmamış gibiyim ilkinde dediğin gibi alttan sezeryan resmen
Neden kahroluyorsun ki canım. Önce üzülmeyi bırakmalısın bence. Bol bol emzir sen onu emerken uyumasina izin verme. Eczanelerde anne sutu arttirici damlalar var. Benim doktorum laktamax vermişti hap şeklinde. Ondan alabilirsin helva yiyebilirsin. Inan hoc bi makine bebek gibi cekmiyo. Emerken uyumasına izin verme gıdıkla burnunu sık falan. Diyelim emmedi üzülmene gerek yok hiç emzirmeyen anneler var. Önce moral sonra güzelce uyku. Uyurken çok güzel süt birikiyo.Kızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Kavuş artık fındık burunla. Hepimiz bi ohh çekelim hasretinden öleceksin artık.Bizimde yarın düğün varda milletm ortasında suyum gelir filan gitmicembu dudaklar böyle mızmız gibi duruyor böylemi olucak ki bnde mızmızım aynı benmki gibi yapmış dudaklarını
Allah'ım bize de nasip et. AmiiiiinBenim ilkinde kesi vardı epizyo diyorlar bunda yoktu aradaki farkı anlatamam hiç doğum yapmamış gibiyim ilkinde dediğin gibi alttan sezeryan resmen
İnşallah2. Daha rahat oluyo bence daha güzel olacaktır bu doğumun. 2. De benim kesi atmadı ama yırtılmış kaç dikiş attı sormadım da. Evet biraz batıyo fslan rahatsız ediyo. Terliyosun e hep oturmak gerek bebek emzirmek içinn insalah bu güzel geçer
Ooy ooy maşallahh kuzumaBizimde yarın düğün varda milletm ortasında suyum gelir filan gitmicembu dudaklar böyle mızmız gibi duruyor böylemi olucak ki bnde mızmızım aynı benmki gibi yapmış dudaklarını
Elektrikli vardı bende ama ilk zamanlar hiç kullanmadım.Daha yenisin bence biraz zaman ver kendine endişelenmem için. Süt artırıcıları deniyor musun mesela? Ben her gün bir iki fincan rezene içiyordum. Yoğurtlu semiz otu. Kabak sütlacı. Tahin helvası. Hiç şeker katmadan kayısı üzüm ve incir suyu 3 litre içiyordum. Damlalar var ben kullanmadım. Anne çayı da kullandım. İlk randevunuzda doktor söyler zaten kilo alım oranını anlarsın sütun yetip yetmediğini.Kızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Evet farkettim bebek boşaltıyor ama pompaya sağınca iki memeden çıkan süt çok canımı sıkıyor inşallah kat kat fazlasını emiyordur.Haklısın canım uyumaya çalışıyorum ama sürekli vesvese.insan aç mı ondan mı ağlıyor başka nesi var anlayamayıp çok çaresiz hissediyor hormonlar da eklenince kendini suçluyor.Geçecek inşallah zor günler bakalımNeden kahroluyorsun ki canım. Önce üzülmeyi bırakmalısın bence. Bol bol emzir sen onu emerken uyumasina izin verme. Eczanelerde anne sutu arttirici damlalar var. Benim doktorum laktamax vermişti hap şeklinde. Ondan alabilirsin helva yiyebilirsin. Inan hoc bi makine bebek gibi cekmiyo. Emerken uyumasına izin verme gıdıkla burnunu sık falan. Diyelim emmedi üzülmene gerek yok hiç emzirmeyen anneler var. Önce moral sonra güzelce uyku. Uyurken çok güzel süt birikiyo.
Tahin helvası yiyorum rezene de içiyorum bir de vitamin aldırdım solgarın onu içiyorum humana nın still tea çayı var evde onu da içiyorum şaşırdım artık .elektrikli pompa bendeki de ama çok az çekiyor ya da süt az karar veremiyorum sanki hastane tipi pompa kiralasam artacak mı onu da bilemiyorumElektrikli vardı bende ama ilk zamanlar hiç kullanmadım.Daha yenisin bence biraz zaman ver kendine endişelenmem için. Süt artırıcıları deniyor musun mesela? Ben her gün bir iki fincan rezene içiyordum. Yoğurtlu semiz otu. Kabak sütlacı. Tahin helvası. Hiç şeker katmadan kayısı üzüm ve incir suyu 3 litre içiyordum. Damlalar var ben kullanmadım. Anne çayı da kullandım. İlk randevunuzda doktor söyler zaten kilo alım oranını anlarsın sütun yetip yetmediğini.
Ayy böyle yaptıkca nazlanıyor teyzesiKavuş artık fındık burunla. Hepimiz bi ohh çekelim hasretinden öleceksin artık.hadi bu gece gel Eylül Sarecim tüm türkiye tek yürek annenle kavuşmani bekliyoruz
Güzel burunlu minikBu da benim minnoşum
Benim ilk doğumda göğsüm o kadar doluydu ki inan patlayacak gibiydi hastanede getirdiler sağma makinesi o dediğim hastane tipi. Azıcık minicik bi süt çıkıyordu. Öyle uzulup ağlıyordum ki. Ama meğer çocuğun emmesi farklıymış. Bosaltiyosa diğer memeyi verebilirsin. Onu emerken o boşalan tekrar dolmaya baslar canım. Şuan yeni olduğu için hemen doluyo. Uzukme geçecek insallaj dediğin gibi mamayida kesersin yavaş yavaşEvet farkettim bebek boşaltıyor ama pompaya sağınca iki memeden çıkan süt çok canımı sıkıyor inşallah kat kat fazlasını emiyordur.Haklısın canım uyumaya çalışıyorum ama sürekli vesvese.insan aç mı ondan mı ağlıyor başka nesi var anlayamayıp çok çaresiz hissediyor hormonlar da eklenince kendini suçluyor.Geçecek inşallah zor günler bakalım
Sütü arttıran bizzat bebeğin kendisi inatla meme vermeye devam etTahin helvası yiyorum rezene de içiyorum bir de vitamin aldırdım solgarın onu içiyorum humana nın still tea çayı var evde onu da içiyorum şaşırdım artık .elektrikli pompa bendeki de ama çok az çekiyor ya da süt az karar veremiyorum sanki hastane tipi pompa kiralasam artacak mı onu da bilemiyorum
Allahtan resimleri var yüzünü gördük brzda olsa çok şükür canım hiç göstermeyende varGüzel burunlu minikhasretleriyle yandık iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?