Bence sütun yetiyor o zaman. Bebeğinin gaz problemi olabilir. İlk sütü fazla alıyor olabilir. Sütüne bağlama o zaman problemi. İlk randevuna kadar bekle bakalım doktor ne diyecekTahin helvası yiyorum rezene de içiyorum bir de vitamin aldırdım solgarın onu içiyorum humana nın still tea çayı var evde onu da içiyorum şaşırdım artık .elektrikli pompa bendeki de ama çok az çekiyor ya da süt az karar veremiyorum sanki hastane tipi pompa kiralasam artacak mı onu da bilemiyorum
Ben varım. Hastane tipi inanılmaz artırdı. Bebeğimle kavuşunca olması gereken süt miktarını ayarladı vücut. Yoksa 2.saatte her yerim süt içinde kalıyor, iğneler batıyordu goguslerime. İzmir'de Ervo medikalden kiralamistim markası BabyVacc.. Vakum ve süreyi iyi ayarlamak lazım ve bol su için sağım oncesi, sonrası..Kızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Bebişin gelişimini güzel tamamladı canım erken doğuncada emmeyi bilmiyorlar falan uğraşıyorsun üzülüyorsun birde bu açıdan bakAman yaa düşünmekten terelelli oldum sizlere soruyorum işte napim
canım sen nasılsın alıştınız mı birbirinize bebişle, güncelle biziBebişin gelişimini güzel tamamladı canım erken doğuncada emmeyi bilmiyorlar falan uğraşıyorsun üzülüyorsun birde bu açıdan bak
Bende aynı durumdayım. Sezeryandan geç geldi sütüm bebekte mamaya alıştı tabii. Anne sütü ve mama birlikte ilerliyoruz her 2 saatte. Bizde hastane tipi spectra 2 kiraladık günde 50-60cc anca sağınca çıkıyor. Bebeğede bu kadar gidiyorsa yetmiyordur diye düşünüyorum. Umarım bizimde sütümüz artarKızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Ay valla ne gece uyudum ne gündüz. Şimdi de habire şunu koyayım bunu edeyim. Keşke bu kadar detaycı olmasam. Evden uzakta olacağız zaten o yüzden de bu telaş.Sen bugün bol bol dinlen canisi enerjiye ihtiyacın olacak yarın geliyor minik kuşgece kesin uyuyamayacaksin zaten de en azından gündüz uyu dinlen
-Sunshine artık bir Eylül annesi olduğun İçin sana burdan yazıyorum
Saat kaçta gelecek canım bebiş şimdi? Saat planlaması yapmışsınızdır. Biz kaç gibi haber bekleyelim senden onu hesap edeceğim
Kantoron yağını ne zamandan itibaren kullanıyorsunuz doğunca mı başladınız yoksa gebelikte mi? Sonrasında emzirmeden yıkıyorsunuz değil mi?Ben kantoron yağı kullanıyorum hiç krem fln alıp sürmedim bazen göğüslerim aciyo ama yara olmadı çok şükür.
Biraz daha iyiyim canım çok şükür ilk zamanlar ağrılar hiç geçmeyecek gibi geldi ama geçti. İlk 4 gün zorlandım diyebilirim. Karnımın içi hala çok acıyor ama. Bebekte alıştı gündüzleri uyuyor geceleri aktif bebecanım sen nasılsın alıştınız mı birbirinize bebişle, güncelle bizi
MaşaAllah, Allah nazarlardan korusun. Bayılıyorum yenidoğanların o minnaklığınaYeni doğdum daa buruş buruşum2 kusura bakmayın teyzeler
En son buydu bidaha göstermedi zatenAllahtan resimleri var yüzünü gördük brzda olsa çok şükür canım hiç göstermeyende var
Amin..Benmde günüm doldu ama daha düşmemiş inşallah bu gece dogumlarımız başlarHaftam dolmasına rağmen hala doğum gerçekleşmedi. Cuma günü kontrole gittiğimde 3 cm açılmam olduğu söylenildi doktorum Pazartesi ( Yarın) tekrar çağırdı kontrol için fakat sancım suyum vs. gelmedi hala. Bebeğimin ağırlığı 3600 gr. İnşallah yarın doğum gerçekleşir artık bebeğime kavuşmak istiyorumBebişine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum allah evlatlarına hayırlı uzun ömür nasip etsin doğumu hala gerçekleşmemiş annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtuluruz inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun
Hersey bi yana canım dedigin cok dogru nasıl olsa dogucak hayırlısı böyleymişBebişin gelişimini güzel tamamladı canım erken doğuncada emmeyi bilmiyorlar falan uğraşıyorsun üzülüyorsun birde bu açıdan bak
ayni sekilde nst de normal cknca benide bi hafta daha dursun diye yolladı saglkli olsunda ne zaman isterze ozaman gelsin miniklerinşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızbende bu hafta alması istiyorum bihafta daha dursun istiyorumama bakalım doktor ne dicek pazartesi.bugün 37 haftalık oldu geçtiğimiz pazartesi suyu az kafası yukarda sezeryan hazırlığını yapalım dedi tahliller ekg falan nstde kalbi normal atıyo kilosuda haftasına göre normal diye yolladı eve bu hafta tekrar bakacak bakalım nolcak
Resmen gece seninle yatıp seninle kalktımkuzum 5 e doğru evden çıkacağız. 8 de ameliyat planlandı. Bilmiyorum ki.
her şey yolunda giderse inşallah, tık dedi doğdu güneşim yazar çıkarım herhalde. öğlene doğru bana bakın
Nerden nereye bak insan bir şekilde adapte oluyor, bebek de dünyaya adapte oluyor bu süreçteBiraz daha iyiyim canım çok şükür ilk zamanlar ağrılar hiç geçmeyecek gibi geldi ama geçti. İlk 4 gün zorlandım diyebilirim. Karnımın içi hala çok acıyor ama. Bebekte alıştı gündüzleri uyuyor geceleri aktif bebeanne sütü emmeye başladı. Sütüm yinede az hiç öyle dolu dolu hissedemiyorum mamaya alıştı kaşık biberonla illaki veriyoruz şu an yoksa çıldırıyor. Bu arada kaşık biberonla yedirene kadar her yerimden ter boşanıyor. Eller hareketli biri tutuncada kızıyor. Biberonu sakın vermeyin memeyi red eder dedi doktorumuzda bir süre kaşık biberonla devam. Doktor ileride azaltacakmış mamayı bakalım o zaman nasıl başa çıkacağız. henüz yeni yeni kg almaya başladı 3045gr çıktı dün.(3146 doğmuştu halbuki sarılıktan kg verdi 2890a kadar düştü yavrum.) hastanede fototerapi alma riskimizde kalktı değeri düşmüş. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum hayatım sürekli meme-mama-bez döngüsünde Babamız her gün bebek mağazalarında bir şey almakla meşgul. Kıyafetler yetmiyor yenidoğan aldık ilave birsürü zıbın. Tek zıbınla yatıyoruz çok sıcak klimada bazen açık en düşükte. Yenidoğanlar bol geliyor. Neyseki kg almaya başladı büyüyecek miniğim
Not: bol bol uyuyun zombi gibi geziyorum bazen
Canım doğumun bugün mü? Kaçırmış olabilirim ben. Eğer öyleyse sağlıklı kolay güzel bir doğum diliyorumKızlar doğum için konuşunca söylediler bizim hastanede ayın 15'inde ücretler zamlanacakmış. Genelde özel hastaneler aynı dönemde güncelliyor fiyatları hastanenizde bir konuşun bu konuyu bilginiz olsun. Vee bu arkadaşınıza dua edin lütfenHepimiz için güpgüzel musmutlu bol sağlıklı doğumlu bi gün olsun
Umarım kolaylıkla alırsın kucağınaHaftam dolmasına rağmen hala doğum gerçekleşmedi. Cuma günü kontrole gittiğimde 3 cm açılmam olduğu söylenildi doktorum Pazartesi ( Yarın) tekrar çağırdı kontrol için fakat sancım suyum vs. gelmedi hala. Bebeğimin ağırlığı 3600 gr. İnşallah yarın doğum gerçekleşir artık bebeğime kavuşmak istiyorumBebişine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum allah evlatlarına hayırlı uzun ömür nasip etsin doğumu hala gerçekleşmemiş annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtuluruz inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun
Kızlar 4.trimestride görmedik demeyiz Elhamdülillahhamileliği dibine kadar yaşatan vede yaşatmaya devam eden kızım eylül sarem seni seviyorum
Eki Görüntüle 3128563 gece gazkolik mesaisi başlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?