Adıyla doğsun büyüsünSagolasin canım hepimizinki inşallah
Dora olacak kuzum
Nasıl anlıyorsunuz sırtının ağrıdığını? Geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi birşey yokturYa bu arada benim bebeğimin sırtı agriyo, çok bariz anlıyorum yani. Dün yüzüstü yatırdım masaj yaptık ama bugün tekrar agriyo. 1 hafta sonra kontrolü var doktora söylücem.
Bizimki de 4. Gün düştü normal :) Sonrasında ufaktan kanama olabiliyor ona da panik yapmayın ama doktorunu bilgilendirin eğer kanarsaSelam kızlar bebeğimin göbek bağı 4. Gün dustu normal mii biraz panik oldum ama sorun olur mu acaba
Sagolasin canımAdıyla doğsun büyüsün
Bizimki kız, babası şimdiden ben kızımı kimseyle evlendiremem dayanamam diyoAy mavisimin iki oğlan bi de Allah kolaylık versinçok zor valla kızda olsa oğlanda olsa hersey o kadar pahalılaştı ki, kıyafeti olsun okul ihtiyaçları olsun insan şimdiden depresyona girecek
Ay şimdiden kıskanclık başladı miiBizimki kız, babası şimdiden ben kızımı kimseyle evlendiremem dayanamam diyoherkesin derdi başka
Sormayın hem de nasıl muhtemelen ben bol bol arada kalacağım ilerdeAy şimdiden kıskanclık başladı mii
Çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Çok normal merak etmehayır henüz doğum yapmadım 39. Haftadayım. 38+3 doktor 10 gün kadar tahmini doğum dedi ama nasip. Bugünde biraz kalçam ve vajinam ağrıyor. Kasıgımda ağrı yok
ayy inşallah bir an önce sağlıkla doğururumÇok normal merak etme
Hayırlı olsun bu arada yeni doğmuş ya minik kuş iyice üstüne düşüyordur babasıSormayın hem de nasıl muhtemelen ben bol bol arada kalacağım ilerde
Az daha sıkıcaz dişimizi ne yapalımBenimde çarşamba günü çatı muanesi varYani çok zorluyor beni ya kasıyorum sanırım canımı acıtıyor.
İnşallah sağlıkla en kısa zamanda doğururuzAz daha sıkıcaz dişimizi ne yapalımadet agrısı gibi bir agrı başladı şimdide daha fazlası olmuyor ama
Geçen yürüyüşe çıktık erkek arkadaslarıyla dolaşan kızları gördü eşim bizim kızımızdamı böyle dolaşıcak erkeklerle diyorBizimki kız, babası şimdiden ben kızımı kimseyle evlendiremem dayanamam diyoherkesin derdi başka
Agrıda bayadır geçmedi 10 dkkadır agrıyor sancı başlangıcı böyle olurmuki yaİnşallah sağlıkla en kısa zamanda doğururuzmerak etme bugün yarın kocagında. Senin velet baya tembelmiş Allah yardımcın olsun
inşallah canımGünü gününe aynıyız seninle canim benimde 19unda Allah izin verirse sezeryan. Rabbim bi an önce geçsin zaman hemen sağ salim kavuşalım yavrularimiza hepimiz
haha onu bende diyorum kızımı kimselere verememBizimki kız, babası şimdiden ben kızımı kimseyle evlendiremem dayanamam diyoherkesin derdi başka
Ayy hadi inşallah doğumdur. İşte takip et yatsan kalksan durulmayacak bir ağrıymışAgrıda bayadır geçmedi 10 dkkadır agrıyor sancı başlangıcı böyle olurmuki ya
Evet tatlımNormal doğum mu olacak canim
Aynen çıktı çıktı yoksa çıkarırlarKaçış yooooko çocuk yarın çıkacak çıkacak
Normal doğum canım ama napcak hiç sormadım suni mi verecek eliyle mi oynicak gel dedi gitcez. Sormak istemiyorum cahillik mutluluktur. Suniden korkuyorumSen yarınamı dogurtucaksezeryanmıı
Konuş muhakkak. Evet. Yatışım yapıldı öğlen alacaklar inşaallah. Dua edin kızlar
Çok geçmiş olsun korkma bayaaa duyulan senaryo tansiyon artışıyla sezeryan sağlıcakla alırsın inşallah kucağına mis gibi yavrunuKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Tabiii regli gibi başlar artarak devam eder sonra böle saplana saplana gelir sonra ver elini ParisAgrıda bayadır geçmedi 10 dkkadır agrıyor sancı başlangıcı böyle olurmuki ya
Evet tatlım
Aynen çıktı çıktı yoksa çıkarırlar
Normal doğum canım ama napcak hiç sormadım suni mi verecek eliyle mi oynicak gel dedi gitcez. Sormak istemiyorum cahillik mutluluktur. Suniden korkuyorum
sağlıcakla al bebişi kucağına
Çok geçmiş olsun korkma bayaaa duyulan senaryo tansiyon artışıyla sezeryan sağlıcakla alırsın inşallah kucağına mis gibi yavrunu
Tabiii regli gibi başlar artarak devam eder sonra böle saplana saplana gelir sonra ver elini Paris
Şimdilik geçtiAyy hadi inşallah doğumdur. İşte takip et yatsan kalksan durulmayacak bir ağrıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?