2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya bu arada benim bebeğimin sırtı agriyo, çok bariz anlıyorum yani. Dün yüzüstü yatırdım masaj yaptık ama bugün tekrar agriyo. 1 hafta sonra kontrolü var doktora söylücem.
Nasıl anlıyorsunuz sırtının ağrıdığını? Geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi birşey yoktur

Ay mavisimin iki oğlan bi de Allah kolaylık versin çok zor valla kızda olsa oğlanda olsa hersey o kadar pahalılaştı ki, kıyafeti olsun okul ihtiyaçları olsun insan şimdiden depresyona girecek
Bizimki kız, babası şimdiden ben kızımı kimseyle evlendiremem dayanamam diyo herkesin derdi başka

Normal doğum mu olacak canim
Evet tatlım
Kaçış yooook o çocuk yarın çıkacak çıkacak
Aynen çıktı çıktı yoksa çıkarırlar
Sen yarınamı dogurtucak sezeryanmıı
Normal doğum canım ama napcak hiç sormadım suni mi verecek eliyle mi oynicak gel dedi gitcez. Sormak istemiyorum cahillik mutluluktur. Suniden korkuyorum
Konuş muhakkak. Evet. Yatışım yapıldı öğlen alacaklar inşaallah. Dua edin kızlar
sağlıcakla al bebişi kucağına
Kızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklar dua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Çok geçmiş olsun korkma bayaaa duyulan senaryo tansiyon artışıyla sezeryan sağlıcakla alırsın inşallah kucağına mis gibi yavrunu
Agrıda bayadır geçmedi 10 dkkadır agrıyor sancı başlangıcı böyle olurmuki ya
Tabiii regli gibi başlar artarak devam eder sonra böle saplana saplana gelir sonra ver elini Paris

Ayy hadi inşallah doğumdur. İşte takip et yatsan kalksan durulmayacak bir ağrıymış
Şimdilik geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…