2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçen yürüyüşe çıktık erkek arkadaslarıyla dolaşan kızları gördü eşim bizim kızımızdamı böyle dolaşıcak erkeklerle diyor
Amanınnn şimdiden senaryolar başlamış aynı bizimki de valla. Ömür boyu bakarmış kızına öyle diyo. Sanırım evden çıkarmayacak turşusunu kuracak

Amanınnn şimdiden senaryolar başlamış aynı bizimki de valla. Ömür boyu bakarmış kızına öyle diyo. Sanırım evden çıkarmayacak turşusunu kuracak
Bizde evlendik ve Kendileride bizimle dolaştılar hiç onu demiyorlar ama

Ayyy o zaman suni sancı ile baslatacak doğumu aslında gününe daha var neden erken başlatıyor canim
Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
Ahhhh yerim sizi guzelliklerim
İlk yürüyüş gerçekleşmiş sanırım böyle dediğine göre geçecek merak etme yatarsan herşey daha zor olur bol bol yuru azim et dayanilmicak gibi olursa ağrı kesici iste hemşireler den ben o gece yatamadım mesela sürekli oturdum yürüdüm oturdum yürüdüm ertesi günde hastaneden çıktık zaten herşey çok güzel olacak miss kokulunu öp kokla bizim yerimize de annesi Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya

Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
Yanında kimse yokmu kuzum eliyle memeni tutup ağzına vermesi lazım bana öyle yaptılar bebek hemşiresi olması lazım emzirme eğitimi veriyorlar hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…