Canım gözün aydın geldi demek bebişKızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
3-20 gün arası normalmişSelam kızlar bebeğimin göbek bağı 4. Gün dustu normal mii biraz panik oldum ama sorun olur mu acaba
Ahh gözün aydın canım Güneşiniz bir ömür sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
Teşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor yaYanında kimse yokmu kuzum eliyle memeni tutup ağzına vermesi lazım bana öyle yaptılar bebek hemşiresi olması lazım emzirme eğitimi veriyorlar hastanede
Ahh gözün aydın canım Güneşiniz bir ömür sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünbizimde böyleydi daha yeni yeni emmeye çalışıyor yavrum mamayla beslendi hep. Ama yanınızda size özel bir ebe olması lazım mutlaka bir sorun bunu.
Canım gözün aydın geldi demek bebiş
Evet yanında bir hemşire olması gerek bu bir hak hemen çağırmalarını söylemelisin
Benim yoktu da arkasaismkn bebeği doğduğunda dişi vardı aldılar. Yoksa kendi çıkarmış boğazına kaçabilirmiş.Göbek bağı dediğiniz gibi normalmiş bugün kontrol vardi sorun yok dedi doktor orayı temizledi alkolle. Sarılık doğduğunda 5.5 tu bugün 11 cikti takip edelim dedi doktor böyle olabilir suan kritik değil dedi. Bi de benim bebisin alt on dışı var gibi tam çıkık deil ama izi var doktor bazı yenidogan çıkarabiliyor bu çıkarsa alınması lazım dedi ona üzüldüm biraz umarım çıkmaz. Sizinkilerde var mi oyle bise? kilosunu da biraz kaybetmiş bebis, sadece anne sütü veriyorum. Daha fazla kaybetmesin dedi. Siz nasıl bekliyorsunuz ek gıda veriyor musunuz.
Hayırlı oksun canım Allah analı babalı büyütsün. Öncelikle sakinleşmesini bekleyin bence ağlamıyorken deneyin. Slikon meme ucu varsa onunla falan dene uzukme. Buarada bebek hemen hissediyor annenin stresli olduğunu. Güzelce konuş biseyelr şöyle ona sende o da sakinleş besmeleni çek 2 memeyi de vermeyi dene ama stres olma. Inan hemen hissediyorlarTeşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor ya
Göğüs kalkanı alın deneyin canim belki göğüs ucuyla alakalı olabilir senden gelen ilk sütü emmesi lazım yararı icinTeşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor ya
Göğüs ucum var emzik de emse dicem bende herkse sorun yok emmiyor hiç bi türlüGöğüs kalkanı alın deneyin canim belki göğüs ucuyla alakalı olabilir senden gelen ilk sütü emmesi lazım yararı icin
Hemşireler ne diyor canim ten tene temas yapın kokunu alsın hissetsin seniGöğüs ucum var emzik de emse dicem bende herkse sorun yok emmiyor hiç bi türlü
Işte senin enerjine bağlı o an ki. Ben almamstim kiralarim die oda olmayinca e bebekyeb baby plus aldik 500 tl güzel ben memnun kaldim sütümü o getirdi yaniBn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galibaeger işe yaramassa elektirkli alıcam artk
Öyle canimNazarlık olsun o kadar da. Bebek de sen de iyisiniz sonuçta. Önemli olan bu
Gözün aydın canım ağzına süt tadı gitmesi lazım biraz acıksın bekle o zaman kavrar daha bilmiyor annesiTeşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor ya
Az çekiyor diye dusunme sütünü kaç dk sagiyorsun. Ben süt gelmese bile en az 15 dk sagiyordum ve beslenme tarzi cok onemli yüksek lifli gidalar meyve balik et tuketmen gerekir ki sutünu artirsinKızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Senle hemen hemen ayni gun dogurduk ama denk gelmedik sanirim ilk cocuk dr gittiniz ve mamayi o zaman mi önerdilerBende aynı durumdayım. Sezeryandan geç geldi sütüm bebekte mamaya alıştı tabii. Anne sütü ve mama birlikte ilerliyoruz her 2 saatte. Bizde hastane tipi spectra 2 kiraladık günde 50-60cc anca sağınca çıkıyor. Bebeğede bu kadar gidiyorsa yetmiyordur diye düşünüyorum. Umarım bizimde sütümüz artar
Memeyi agzinda tutuyor ama emmiyor muKucak bebesi oldu benim kızDün geceden beri çok yoruldum, saatlerce memede kalıyor, gaz sancısında da uyanıyor. Bu gece nasıl geçecek bilmiyorum.
Yok tutuyor, beş saniyede bir iki üç kez çekiyorMemeyi agzinda tutuyor ama emmiyor mu
Benim kızda emiyor doyuyor sonra agzinda tutuyo emzik oldum sanirim. Bir sure dayaniyosun ama uykusuzluj suresi arttikca daha yorucu oluyo :*(Yok tutuyor, beş saniyede bir iki üç kez çekiyor
Sıcaklardan çok bunalmış hissediyorum artık. Yine de 39 a kadar bekler inşallah diyorum. Hem emme refleksi daha gelişmiş oluyor hem kilosu da biraz toparlarsa bakımı kolay olur diyorum. Hem de açıkçası 2 çocuklu hayat biraz korkutucu geliyor gözümeÖyle canim
Sen nasilsin nasil gidiyor son haftalar
Bn bitane elektrikli alayım ya acil bi durum olur sütümü sagar dolaba koyarım kiwi baby varda olmazsa bide ona bakimIşte senin enerjine bağlı o an ki. Ben almamstim kiralarim die oda olmayinca e bebekyeb baby plus aldik 500 tl güzel ben memnun kaldim sütümü o getirdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?