2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ahhh aahh inşallah inşallah gelir canım sancım çıkmıştı yine nstde ama açılma aynı işte acıklık bakıyo ebe baktı doktor çatı muayenesi bakmadı hiç . Rahatlamaya çalışıyorum kötü hikayeler okumucm sonucta herkesin farklı geçiyo

Tetiklemek için zorladımı diye sormuştum çatıyı canım.beni gene yarın zorlucak ne kadar kafamız boş gidersek o kadar iyi olur belkide gerek kalmıcak 2 günde gelicek

Tetiklemek için zorladımı diye sormuştum çatıyı canım.beni gene yarın zorlucak ne kadar kafamız boş gidersek o kadar iyi olur belkide gerek kalmıcak 2 günde gelicek
Zorlamadı aynı baktılar inşallah dediğin gibi olur bugün geliverr benm karnm acıyo sende var mı bsy

Benimde çarşamba günü çatı muanesi var Yani çok zorluyor beni ya kasıyorum sanırım canımı acıtıyor.

Sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisin canım gününü doldurmuş zaten
Eyvahhhh geliyor bebikler benim de 15 Eylül yok mu artirannnnn sağlıkla gelsin kuzum

Aminn dilosummm

Yaaaa kuzucum sende mi bu hafta topigimiz çok hareketli sağlıkla gelsin bebeklerimiz o gün 3 bebemiz doğmuş olacak
Zamanı uygun canm sag salim kucagına alırsın inşallah
inşallzh çok sağolun mutluluk heyecan korku hepsi birbirine karıştı

sağlıkla kucağına alırsın inşallah yapcak bişi yok sağlıkla gelsin bebişlerde ben hergün yürüyüş falan yaptım ama dönmedi inatla minik hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…