Eylül sare olucak inşallahİnşallah bekliyoruz sağlıkla gelsin. Adını ne koyacaksın
Ahah bakalım bizim kız senin oğlanı beğenecekmiŞöyle bi benim oğlan yan bakış atsın bakalim hangi kızımız beğenecek
Ahhh aahh inşallah inşallah gelir canımŞu 2 günde inşallah gelir sancıların.kötü seylere bakma düşünme şu 2 gün ne kadar psikolojik olarak ne kadar rahat olursan süreç biraz daha iyi olur.canın ne istiyorsa onu yap rahatlaçatı muayenesi yaptımı
Bu çocuga Allah yardım etsin. Yarın büyürse düğüne kız bakmayada gidersin
Ya ne güzel adıyla büyüsünEylül sare olucak inşallahama eylül denir tek öyle düşünüyorum
Tetiklemek için zorladımı diye sormuştum çatıyı canım.beni gene yarın zorlucakAhhh aahh inşallah inşallah gelir canımsancım çıkmıştı yine nstde ama açılma aynı işte acıklık bakıyo ebe baktı doktor çatı muayenesi bakmadı hiç . Rahatlamaya çalışıyorum kötü hikayeler okumucm sonucta herkesin farklı geçiyo
Mide yanmaları kaburga ağrılari her türlü değişik agrılardayim bendeAyy okadar zorki bedenim artık yorulduSabah vajinamın ağrısıyla uyandım miğdrm yanıyot bence artık doğsun
Aaa üzülürümAhah bakalım bizim kız senin oğlanı beğenecekmi
Teyzeler geziyor ya bi oraya bi buraya tövbe yarabbimBu çocuga Allah yardım etsin. Yarın büyürse düğüne kız bakmayada gidersin
Eylülde tanıştık diye koymak istedik bizde.Ya ne güzel adıyla büyüsünBende Eylül ismini çok istiyordumda Eşim istemedi
Zorlamadı aynı baktılar inşallah dediğin gibi olur bugün geliverr benm karnm acıyo sende var mı bsyTetiklemek için zorladımı diye sormuştum çatıyı canım.beni gene yarın zorlucakne kadar kafamız boş gidersek o kadar iyi olur belkide gerek kalmıcak 2 günde gelicek
Şaka yapıyorum tabi sağlıkla gelsin oğluşun. Aıd ne olacaMide yanmaları kaburga ağrılari her türlü değişik agrılardayim bende
Aaa üzülürüm
Amin çok teşekkür ederimEylülde tanıştık diye koymak istedik bizde.elif hümada çok hoş elif hep hoş gelmiştir kulagıma bahtları güzel olsun inşallah
Benimde çarşamba günü çatı muanesi varTetiklemek için zorladımı diye sormuştum çatıyı canım.beni gene yarın zorlucakne kadar kafamız boş gidersek o kadar iyi olur belkide gerek kalmıcak 2 günde gelicek
Sagolasin canım hepimizinki inşallahŞaka yapıyorum tabi sağlıkla gelsin oğluşun. Aıd ne olaca
Ahahah biz de eşimle cinsiyeti öğrenince düşündük bunuAhahha ben değil de cinsiyeti öğrendiğimiz de eşim çok düşünmüştü daha şimdiden biz bu oğlanları nasıl evlendiricez diye
Sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisin canım gününü doldurmuş zaten
Eyvahhhh geliyor bebikler benim de 15 Eylül yok mu artirannnnnsağlıkla gelsin kuzum
Aminn dilosummm
Yaaaa kuzucum sende mibu hafta topigimiz çok hareketli sağlıkla gelsin bebeklerimiz o gün 3 bebemiz doğmuş olacak
inşallzh çok sağolun mutluluk heyecan korku hepsi birbirine karıştıZamanı uygun canm sag salim kucagına alırsın inşallah
sağlıkla kucağına alırsın inşallah yapcak bişi yok sağlıkla gelsin bebişlerdeAyyy aynıyız senle günümüz bile aynı benide 37+5 te alcak. Bizimkide kaç haftadır dönmüyordu dün baya bi temizlik yaptım dönmüş bebek fakat kilolu bebek olcak dedi bide tüp bebek dedi beklemeye gerek yok dedi. Kilosu şuan 3500 beklersekte sezeryan olcak sen bilrsin dedi bu haftaya tarih verdi
Hahaha neyseki sizin şuan bir tane canimAhahah biz de eşimle cinsiyeti öğrenince düşündük bunu
Yaaa sorma benim ikinci olmasına rağmen aynı duygularinşallzh çok sağolun mutluluk heyecan korku hepsi birbirine karıştı
Günü gününe aynıyız seninle canim benimde 19unda Allah izin verirse sezeryan. Rabbim bi an önce geçsin zaman hemen sağ salim kavuşalım yavrularimiza hepimizinşallzh çok sağolun mutluluk heyecan korku hepsi birbirine karıştı
Normal canım bizimde 4.gün düştüSelam kızlar bebeğimin göbek bağı 4. Gün dustu normal mii biraz panik oldum ama sorun olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?