2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Yaa çok sevindim inşallah benimkide geçer ya. Çok canım sıkılıyor heryerim sivlce sivilce oldu
Benimde öyleydi özellikle geceleri aşırı artıyordu. İzmirdeyiz sıcaktan sürekli duşa giriyordum ama yine kaşınıyordum malesef.

Sarılık için bol bol emzirme öneriliyor, biz de şuan sarılık takibi yapıyoruz, 2 saatte bir emziriyorum gece ve gündüz. İlk haftalar kilo kaybetmesi çok normal, yaklaşık 10 günden sonraki doğum kilosunu geçmiş olması beklenirmis. Ben herhangi ek takviye vermiyorum sadece anne sütü veriyorum.

Başak olmasamda başak anasiyim artık
Ya aslında kimsenin bana bişey dediği yada yaptığı yok. Ben kendi kendime sisiniyorum hormonlardan galiba. Zaten dünden beri bildiğin regl oluyorms gibi bir his var karnmda kasklarmda falan. Bugün çok daha iyi hissediyorum, inşallah sorunsuz geçecek herşey dediğin gibi bebeğime odaklanicam.
Seninde cook az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde 24 saatten az kaldı.

Doğum saatine göre hesaplanıyor, yani sizin bebeğiniz 26 Ağustos saat 9:30da 1 Günlük olmuş oluyordu.

Sancım bile yok kızlar bakalım çatıda neler olmuş bi umudum o kaldı
Sancı olmasa da artık son haftan o yüzden elbet gelecek bu kiz öyle düşün :)
Kız benim göbüş çok çıkmadı yaaaaa
Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum da göbeğim var zannettiğim zamanlarda bile göbeğim yokmuş esasen
6-7 aydan sonra çökmüş birden bire :)
Kesinlikle hormonlardan.
Az evvel annemle konuştuk Ptesi gelicem yanında kalıcam illa diyor. Anne diyorum benim keyfim yerinde sen daha iyi biliyorsun doğum öyle hemen şak diye olan bir şey değil zaten aramızda 15 km var
Yok ben rahat edemiyorum diyor. Halbuki ben kendi başıma olunca yatıyorum yayılıyorum yiyorum içiyorum. Neyse yapacak bir şey yok artık onlar da tadını çıkarsın biraz gönüllemek lazım.

Diyeceğim o ki süreç tam olarak istediğimiz gibi gitmeyebiliyor hepimiz için. En az zararla sona erelim inşallah :)

Evet az kaldı ama ben neden hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum

Oo maşallah haftan dolmuş, erken doğum riskin olmaz. Yani belki normal doğum değilde sezeryan olursun. Bana böyle açıklamıştı doktorum.suyum fazla olduğu için çocuk kayıyor kanala giremiyor.suyun birden boşalabilir o zaman da hemen sezeryana alınırsın dedi. Dediği gibi oldu.içini ferah tut ama haftan dolmuş maşallah.hayırlısıyla alırsın kucağına

Bari açıklık olsun 3 filan bekliyorum

Merhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…