2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oluyor tabi, az önce hıçkırığı uzadı diye ağladım, üzerim kusmuk içindeŞimdi de bebişin giysilerini makineye attım, babası da işin gırgırında, iki gündür kavga edesim var çok pis

Evt malesef , bende bugün kendimi kötü hissetim. İlk doğumumda depresyona girmiştim 2 haftada geçmişti . Şimdi de olucak gibi duruo. Bu seferde Olmasına izin vermicem diyorum içimden ama bakalım nekadar başarabilecegim. Güzelce duşumu aldım , hazırlandım , akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık bi hava aldık çok iyi geldi. Şuan annem bizde 2 hafta kalıcak oyüzden rahat bir şekilde çocukları ona bırakıp çıktım. Annem burda oldugu süre hergün kısa süreliğinede olsa dışarı çıkıp bir hava almak bence bana iyi gelecek. İmkanınız varsa sizde size iyi gelecek şeyleri yapmaya çalışın . Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz , size ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalışın her ne olursa olsun- herşey geçici , atlatıcaz inşallah

Oluyor tabi, az önce hıçkırığı uzadı diye ağladım, üzerim kusmuk içindeŞimdi de bebişin giysilerini makineye attım, babası da işin gırgırında, iki gündür kavga edesim var çok pis
İmkanı olan gerçekten baba olsun onlarında yapcak bişeyi yok ama batıyolar

Benimde annem bi gün kalıyor bi gün kendi evine gidiyor gün aşırı burda o varken markete falan çıkıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama bebişle yanlız kaldım mı kendimi kötü hissediyorum hele geceleri babası uyurken 2 saatte bir kalkmak falan ilk zamanlar zorlamadı ama şimdi gözümde büyüyor geçicek ama ne zaman bakalım

Kaç günlük oldu canim bebeğin

Kızlar taşınma telaşım vardı çok bakamadım D Derenimo2 kuşum doguedun mu ses ver
Kizlarrrrr demek yarın sizde doğuruyorsunjz heee hadi Rabbim bie avaz da kurtarsın herşey yolunda gitsin inşallah kolaylıklar diliyorum iyice uyuyun dinlenin sabaha Crknkz 35kvk

Kız ne taşınması şurda 2 gün sonra doğurcaksın

Şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama 2 sene geçmiyor bir süre sonra sabaha kadar uyuyor ondan sonra sen kendin kalkıp bakıyorsun acaba üstü mü açıldı, dur bi bakıyım nasıl uyuyor? Benim kızım 4 yasına girecek şuan kalkamıyorum eşimi dürtüyorum. Git bir bak bakalım bizimkinin üstü açık mı ne yapıyor diye ama tabiki ilk zamanki zombi halı uykusuzluk filan geçiyor çoktaan

İnşallah uyuyablrz canısı sağolasın ertesi günde sen kavuscn bebeğine canımm

Evet neden ne tasınması o doğurcan ya yarındn sonra

Aaa ben teraziyim. Eşim de diyor ki terazi olsun sık dişini başaklar çok takıntılı uğraşamayız çok uyumludur aslında teraziler.
Hahaha gerçekten erkeğin terazisi biraz cins oluyor bende teraziyim ama gayet sakin ve uyumluyumdr sadece bazen ayarsizligm tutar
Kız ne taşınması şurda 2 gün sonra doğurcaksın
İnşallah uyuyablrz canısı sağolasın ertesi günde sen kavuscn bebeğine canımm
Evet neden ne tasınması o doğurcan ya yarındn sonra
Hahahah kızlar uzağa gitmedim merak etmeyin bizim iki katlı aile apartmani alt kattan üst kata çıktık tadilat yaptırmıştık evi sıfırdan, yerleştik sayılır biraz zor oldu ama güzel oldu yeni ev yeni bebek herşey güzel olacak inşallah
Ayyy evet bende yarın heyecandan uyuyamicam çok merak ediyorum nasıl bişey çıkacak bu sefer diye

Keşke uyuyablsem şimdi kafamı koyarım ama zaten agrılarmdan zor uyuyodum smdi birde heyecan 2 3 bulur uyumam

Yeni ev yeni bebek gerçekten güzel olmuştur canım dikkat et kendine merak etmemek elde değil yaa en çok ne zmn doğck kime benziyck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…