Oluyor tabi, az önce hıçkırığı uzadı diye ağladım, üzerim kusmuk içindeKızlar lohusalık depresyonuna giren var mı ? Girmedim diye düşünüyorum ama herşeye ağlayasım geliyor bugün gaz sancımız tuttu kızım ağladı ben ondan çok ağladım ev üstüme üstüme geliyor sizde de oluyor mu
İyi olur canım atarsanBenmde korktu bak şimdiama öğleye doğuranda varmış ben elimde dualar yazcam sancı çekerken okumaya calıscm inşallah okuyabilrm bazı dualar var ataym
İyi olur canım atarsanbnde gece yatarken okuyacagım
Evt malesef , bende bugün kendimi kötü hissetim. İlk doğumumda depresyona girmiştim 2 haftada geçmişti . Şimdi de olucak gibi duruo. Bu seferde Olmasına izin vermicem diyorum içimden ama bakalım nekadar başarabilecegim. Güzelce duşumu aldım , hazırlandım , akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık bi hava aldık çok iyi geldi. Şuan annem bizde 2 hafta kalıcak oyüzden rahat bir şekilde çocukları ona bırakıp çıktım. Annem burda oldugu süre hergün kısa süreliğinede olsa dışarı çıkıp bir hava almak bence bana iyi gelecek. İmkanınız varsa sizde size iyi gelecek şeyleri yapmaya çalışın . Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz , size ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalışınKızlar lohusalık depresyonuna giren var mı ? Girmedim diye düşünüyorum ama herşeye ağlayasım geliyor bugün gaz sancımız tuttu kızım ağladı ben ondan çok ağladım ev üstüme üstüme geliyor sizde de oluyor mu
İmkanı olan gerçekten baba olsun onlarında yapcak bişeyi yok ama batıyolarOluyor tabi, az önce hıçkırığı uzadı diye ağladım, üzerim kusmuk içindeŞimdi de bebişin giysilerini makineye attım, babası da işin gırgırında, iki gündür kavga edesim var çok pis
Benimde annem bi gün kalıyor bi gün kendi evine gidiyor gün aşırı burda o varken markete falan çıkıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama bebişle yanlız kaldım mı kendimi kötü hissediyorum hele geceleri babası uyurken 2 saatte bir kalkmak falan ilk zamanlar zorlamadı ama şimdi gözümde büyüyor geçicek ama ne zaman bakalımEvt malesef , bende bugün kendimi kötü hissetim. İlk doğumumda depresyona girmiştim 2 haftada geçmişti . Şimdi de olucak gibi duruo. Bu seferde Olmasına izin vermicem diyorum içimden ama bakalım nekadar başarabilecegim. Güzelce duşumu aldım , hazırlandım , akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık bi hava aldık çok iyi geldi. Şuan annem bizde 2 hafta kalıcak oyüzden rahat bir şekilde çocukları ona bırakıp çıktım. Annem burda oldugu süre hergün kısa süreliğinede olsa dışarı çıkıp bir hava almak bence bana iyi gelecek. İmkanınız varsa sizde size iyi gelecek şeyleri yapmaya çalışın . Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz , size ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalışınher ne olursa olsun- herşey geçici , atlatıcaz inşallah
Sonra bir de bebeğe haksızlık ediyorum diye bunalıma giriyorumOlmaz olur mu bulunduğum şehir bile basıyor beni çekip gitmek istiyorum resmen tahammül edemiyorum kimseye hiçbir şeye
Kaç günlük oldu canim bebeğinBenimde annem bi gün kalıyor bi gün kendi evine gidiyor gün aşırı burda o varken markete falan çıkıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama bebişle yanlız kaldım mı kendimi kötü hissediyorum hele geceleri babası uyurken 2 saatte bir kalkmak falan ilk zamanlar zorlamadı ama şimdi gözümde büyüyor geçicek ama ne zaman bakalım
Ben de bazen sinirleniyorum memeyle kavga ettiğinde sonra vicdanım sızlıyorSonra bir de bebeğe haksızlık ediyorum diye bunalıma giriyorum
Aaa ben teraziyim. Eşim de diyor ki terazi olsun sık dişini başaklar çok takıntılı uğraşamayızAbim terazi burcuannem ondan çok çekmiş diyo sakın terazi doğurma başak olsjn
Hem de nasılİmkanı olan gerçekten baba olsun onlarında yapcak bişeyi yok ama batıyolar
Kız ne taşınması şurda 2 gün sonra doğurcaksın
Şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama 2 sene geçmiyorBenimde annem bi gün kalıyor bi gün kendi evine gidiyor gün aşırı burda o varken markete falan çıkıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama bebişle yanlız kaldım mı kendimi kötü hissediyorum hele geceleri babası uyurken 2 saatte bir kalkmak falan ilk zamanlar zorlamadı ama şimdi gözümde büyüyor geçicek ama ne zaman bakalım
İnşallah uyuyablrz canısı sağolasın
Evet neden ne tasınması o doğurcan ya yarındn sonra
Hahaha gerçekten erkeğin terazisi biraz cins oluyor bende teraziyim ama gayet sakin ve uyumluyumdr sadece bazen ayarsizligm tutarAaa ben teraziyim. Eşim de diyor ki terazi olsun sık dişini başaklar çok takıntılı uğraşamayızçok uyumludur aslında teraziler.
Kız ne taşınması şurda 2 gün sonra doğurcaksın
İnşallah uyuyablrz canısı sağolasınertesi günde sen kavuscn bebeğine canımm
Hahahah kızlar uzağa gitmedim merak etmeyin bizim iki katlı aile apartmani alt kattan üst kata çıktık tadilat yaptırmıştık evi sıfırdan, yerleştik sayılır biraz zor oldu ama güzel oldu yeni ev yeni bebek herşey güzel olacak inşallahEvet neden ne tasınması o doğurcan ya yarındn sonra
Keşke uyuyablsem şimdi kafamı koyarım ama zaten agrılarmdan zor uyuyodum smdi birde heyecan 2 3 bulur uyumam
Yeni ev yeni bebek gerçekten güzel olmuştur canım dikkat et kendineHahaha gerçekten erkeğin terazisi biraz cins oluyor bende teraziyim ama gayet sakin ve uyumluyumdr sadece bazen ayarsizligm tutar
Hahahah kızlar uzağa gitmedim merak etmeyin bizim iki katlı aile apartmani alt kattan üst kata çıktık tadilat yaptırmıştık evi sıfırdan, yerleştik sayılır biraz zor oldu ama güzel oldu yeni ev yeni bebek herşey güzel olacak inşallah
Ayyy evet bende yarın heyecandan uyuyamicam çok merak ediyorum nasıl bişey çıkacak bu sefer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?