Doktor gün verdi eve gelir gelmez temizlige başladın degilmi bnde öyle oldudaTabi bana hiç geçmedi habire iş yapıyom evde bi de bi kaşık ağrısı vardı bugün gecede karnm acıyodu psikolojikbende 8:30 da gircem hemen ilk önce beni alcak yatış vercek çok şükür evet normaldende dönmeyz inşallah Allah yardımcmz olsun
Seninde az kalmış canım ama sende bizim gibi olursn diye hissediyorumHakkınızda hayırlısı olsunBende yarın gidecegim
Olmaz olur mu bulunduğum şehir bile basıyor beni çekip gitmek istiyorum resmen tahammül edemiyorum kimseye hiçbir şeyeKızlar lohusalık depresyonuna giren var mı ? Girmedim diye düşünüyorum ama herşeye ağlayasım geliyor bugün gaz sancımız tuttu kızım ağladı ben ondan çok ağladım ev üstüme üstüme geliyor sizde de oluyor mu
Selam herkeseduanıza talibiz kızımla kavuşmaya son 1 gün. Sabah 6.30da hastaneye gidicez. Varmı yarına doğum yapacak olan
Çok heyecanlı bakalım saat kaçta doğacak bebişler
İlk sezeryanim iyi geçmedi malesef. Şimdi aynı şeyleri iki çocukla yaşamak korkutuyor beniNe kadar çok korkarsaniz o kadar zor olur süreç.sadece kucaklaşma anını düşünün,gerisi hallolur. Ayağa da kalkıliyor,ağrılar da geçiyor. 11 gün önce sezeryan olup biraz önce bebeğini emzirip uyutmus,bütün evini toplayıp, 2 Sepet ütü yapmış, çamaşırlarını yıkayıp asmis taze bir anne olarak söylüyorum bunu
Geçer canım hayırlısıyla doğsundaBende mersinde ve burda hava çok sıcakİnşallah geçer doğumdan sonra. Zaten bu kızçede gelmiyor
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım inşallahKızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibimhaftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok
Abim terazi burcuSeninde az kalmış canım ama sende bizim gibi olursn diye hissediyorum
Teşekkür ederimHerbacol drop
Teşekkürler bunu çok duydum çok etkili diyorlarDoktorunuza bi danışın ama ikizlerde doktorum nurse harveys in şurubunu kullanndırmıştı bize. Bi araştırın isterseniz .
Rezene zararlı diyorlardı ondan içmiyorum ama kimyonu suya karıştırıp içiyorum. Kekiği nasıl yapıyorsunuz?Ben zincodan memnunum rezene kimyon kekik de içiyorum aynı zamanda
Hahahah sende başladın demek bu acıdan daha iyi oldu günü belli en azndn ev temiz düzenliykrn gitçez belki gece gelecekleri tutar ilk doğuran yarın yazsın tabi aklımıza gelirseDoktor gün verdi eve gelir gelmez temizlige başladın degilmi bnde öyle oldudasabahtan beri dolanıyorum evde kıyafetlerini yıkayıp ütüledikten sonra hurçlamıştım onları dolaba dizicem çamaşır yıkayıp astım toplancak bulaşık makinası yıkanıp bosaltılıcak sabaha biter çatı da bayagı zorladıı benimde kasık karın agrım var kanamayla birlikte sendede belki o yüzdendir ama bu gece kendileri gelse hiç fena olmazdı
Biz varız aynen crknkz ileSelam herkeseduanıza talibiz kızımla kavuşmaya son 1 gün. Sabah 6.30da hastaneye gidicez. Varmı yarına doğum yapacak olan
İnşallah doktor 14 15 saatede var dedi gözüm korktuda akışına gidicez artıkHahahah sende başladın demek bu acıdan daha iyi oldu günü belli en azndn ev temiz düzenliykrn gitçez belki gece gelecekleri tutar ilk doğuran yarın yazsın tabi aklımıza gelirseinşallah aksama kalmadan doğuverrler
Evet hayırlısıyla normal olucak inşallahÇok heyecanlı bakalım saat kaçta doğacak bebişlersizler normal bekliyordunuz demi Allah tek avazda kurtarsın sağlıcakla inşallah bi bakmışız yarın bu saatlerde kucağımızda bebişler emdi emmedi gazı çıktı uyudu uyumadı telaşına düşmüş oluruz
Kendi günün dolunca doktordan rica edersnAbim terazi burcuannem ondan çok çekmiş diyo sakın terazi doğurma başak olsjn
Benmde korktu bak şimdiİnşallah doktor 14 15 saatede var dedi gözüm korktuda akışına gidicez artık
Öyle yapacamKendi günün dolunca doktordan rica edersn
Kekiğin sanmıyorum bir etkisi olduğunu zevk uğruna içiyorum hamileliğimde de böyle keskin tatları aşerdim şimdi o isteğim iyice coştu yaniRezene zararlı diyorlardı ondan içmiyorum ama kimyonu suya karıştırıp içiyorum. Kekiği nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?