2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözünüz Aydın eminim kuş kadar hafifsinizdir şimdi oh ne güzel

Sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun bebeğinizi inşallah, darısı başımıza.

-Sunshine kuzum diğer konudan okudum ayrıntıları, son durumunu bize de yaz nasılsınnn?

Maşallah bence gayet güzel bi doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsün

Doğdu belkide bebiş

Aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım hayırlısıyla doğuralım sağsalim bakalm ikimiz aynı gun suniyle doğurcz benm dünden beri uykum kaçık saat kaçta gitçeksn belki aynı saat doğum olur birde

Aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım hayırlısıyla doğuralım sağsalim bakalm ikimiz aynı gun suniyle doğurcz benm dünden beri uykum kaçık saat kaçta gitçeksn belki aynı saat doğum olur birde
Sabah 8de burda ol dedi doktor canım sen kacta gidiceksin .bekledik bekledik muradımıza ericez çok şükür inşallah suni sancı başarılı olur normalden dönmeyiz sağ salim kucagımıza alırız evlatlarımızı arkadaşımsen bide dünden beri bekliyorsn sana hiç geçmemiştir vakit en azından bn bugün sadece

ohh benimde içim rahatladı siz böyle diyince annem doğumdan sonra 20 güm falan kalabilcek sonra napcamı düşünüyordum hep ev süpürmeyi falan yapabiliyomusun

ohh benimde içim rahatladı siz böyle diyince annem doğumdan sonra 20 güm falan kalabilcek sonra napcamı düşünüyordum hep ev süpürmeyi falan yapabiliyomusun
Bu süreci hızlı atlatmak tamamen size bağlı ,ne kadar hareketli olursanız o kadar iyileşme süreci hızlı olur ev süpürme denemedim hiç genelde bizde o iş bu eşime ait,genel temizlik için de eve gelen bir ablamız var düzenli olarak 15 Günde 1

Çalışma hayatına o kadar alışmışım ki evde 2 dk uzanıp yatamıyorum, muhakkak bir iş yaratıyorum kendime. Bu enerji doğum enerjisidir inşallah

Kızlar aranızda yüksek lisanla uğraşan var mı bilmiyorum ama yarıda bırakan varsa af çıktı, ben bugün gidip bir de ona başvurdum. Belki yararlanmak isteyen olur.

bizdede son 1 aydır eşim yapıyo ben çabuk nefes nefese kalıyorum diye bisüre daha eşim yapae o zaman bende dediğine katılıyorum sürekli ameliyat oldum doğurdum diye yatarsan psikolojik bile toparlayamazsın zaten daha önceki tiroid ameliyatımdada öyleydim çhaata psikolojisine girmedim yine öyle olur inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun Bende yarın gidecegim

Aynen öyle ben hayatımda ilk defa operasyon geçirdim, ama hiç operasyon gözüyle bakmadım hemen kendimi iyileşme kısmına adapte ettim şükür çabuk toparladım Darısı sana olsun inşaallah

Tabi bana hiç geçmedi habire iş yapıyom evde bi de bi kaşık ağrısı vardı bugün gecede karnm acıyodu psikolojikbende 8:30 da gircem hemen ilk önce beni alcak yatış vercek çok şükür evet normaldende dönmeyz inşallah Allah yardımcmz olsun

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah
Benim de yarın 39+0.. kontrol günüm aynı zamanda.. henüz hiçbir şey yok ortada, ne sancı ne açılma, ne nişan.. ilk doğumum olacak.. yazdıklarınızı okuyarak ve başıma neler geleceğini merak ederek bekliyorum

İnşallah çok guzel bi doğum hikayen olur canim

Merhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık
Doktorunuza bi danışın ama ikizlerde doktorum nurse harveys in şurubunu kullanndırmıştı bize. Bi araştırın isterseniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…