- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Aynı gündeyizz, beeenYa herkes doğurdu ne güzel kaç kişi kaldık doguramayan
Evet canım ediyorum Allah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah bizimkiler olmaz kolik. Gerçi ne zaman anlaşılıyor ki kolik olduğu. Bizimde doktorumuz 15.günden sonra başlar gaz sancıları dedi meselaLohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik
Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.
Ağzın bal damlıyor diloş be
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı
Gözün aydın sağlıcakla büyüsünGeldi bebiş4cm açıklıkla geldim suni verdiler ama doğmadı sezeryan oldum ama çok kötüyüm ağrım çok var
Dualarımız seninle şimdiki zaman zorlu da olsa hemen toparlayıverin inşallahKızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 grDoğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir
Ohh ne güzel kendi doğum gününde doğurmakmaviss_34 ayyy hayırla sağlıkla doğurup gelelim İnşallah. Bana en güzel doğum günü hediyesini alıp gelcem
Hadi sağlıkla al kucağınahepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah beniöde yatışım yapıldı serum takıldı bekliyorum doğum 4 ten sonraya bile kalabilirmiş ona biraz canım sıkıldı ama mecbur beklicem
Sağıp vermeye devam et bide aynı solu emzirir gibi tut bebeği öyle dene. Kızımda öyle aşmıştık ama tek göğüs 2 yaşına kadar emzirenlerde var çevremde çokKızlar bebeğim hep sağ göğsümü emiyor sol göğsümü emmiyor. Haliyle sütümde solda azıcık sağınca. Sağ sütlendi tek. Ne yapabilirim var mı başına gelen sağ göğsüm solun iki katı şişti neredeyse
Kızlar dualariniza talibim suyum geliyomus ama bebek yukarda acılmada yok 2 30 da sezeryan olucam dua edin 37 haftalik oldu bugun
Maviş çok şükür sen de verdin bu sınavı, aldın bebeğini kucağına. Tecrübeli olduğun İçin süreci çok güzel yönetmişsin, kolaylıkla olmuş gibi hissettim. Bundan sonrası da böyle su gibi aksın gitsin. Bizim yerimize de kokla Alparslan bebeğiSelam annislerim ben geldim
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşemdoktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl kilosu 3540 Gr 51 cm ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar
Bilen arkadaşlar yazarlar canım bize de fikir okur. Az evvel bi arkadaşım tavsiye verdi, kendi bebekleri kolik. Biz gece gündüz ayrımını tam yapamadık akşam ışıkta oturuyorduk o yüzden sen bizim yaptığımız hatayı yapma, hava kararınca karanlığa geçir bebeği dedi mantıklı geldi bana. Belki fikir olur sizlere de.Evet canım ediyorum Allah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah bizimkiler olmaz kolik. Gerçi ne zaman anlaşılıyor ki kolik olduğu. Bizimde doktorumuz 15.günden sonra başlar gaz sancıları dedi mesela
İnşallah canım gece çok aşırı sezeryan yerimde yanma vardı zor geçirdim seninde öyle oldumuKg aldıysa mamaya gerek yok tabii ama bizimkinin şekeri düşüyor ve zayıfladı mecburduk mama kullanmaya. Zaten mama karşıtı değilim anne sütüyle ortak götürüyoruz yoksa aç kalıyor bebeğim. Sütüm az göğüs uçlarım yok hep silikonla emiyor
Bizimde geceleri bağırıyor 1 gün oldu kakasını yapmadı onu bekliyoruz
Kızlar sağlıkla büyütün gözünüz aydınbaşta geçmeyecek gibi geliyor ağrılar ama geçiyor bir haftaya toparlarsınız sizde inşallah
Sürekli sağıyorum ama damla damla süt çıkıyor inşallah artar. Süt geri gidecek diye korkuyorum solda. Sağı emiyor solada geçiriyorum illa ama ucuda yok göğsümün lastik meme niyetine emiyor silikonuGözün aydın sağlıcakla büyüsün
Dualarımız seninle şimdiki zaman zorlu da olsa hemen toparlayıverin inşallah
Ohh ne güzel kendi doğum gününde doğurmak
Hadi sağlıkla al kucağına
Sağıp vermeye devam et bide aynı solu emzirir gibi tut bebeği öyle dene. Kızımda öyle aşmıştık ama tek göğüs 2 yaşına kadar emzirenlerde var çevremde çok
şipşaak al kucağına çok amiiin
Bizimde gece 1 ve 4 arası bızırdıyor hep benim kucağımda uyuyor doymuyor sürekli yemek istiyor. Fazlada veremiyoruz mamayı doktorun dediğinden. anne sütü veriyoruz fazla isterse arkadaşım sağıp getiriyor sağ olsun.Bilen arkadaşlar yazarlar canım bize de fikir okur. Az evvel bi arkadaşım tavsiye verdi, kendi bebekleri kolik. Biz gece gündüz ayrımını tam yapamadık akşam ışıkta oturuyorduk o yüzden sen bizim yaptığımız hatayı yapma, hava kararınca karanlığa geçir bebeği dedi mantıklı geldi bana. Belki fikir olur sizlere de.
Olmaz olur mu o ağrılar berbattı ilk 3 gün ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm yataktan eşim tutup kaldırdı tuvalete gitmek bile işkenceydi özellikle çiş yaparken o yanma hissiİnşallah canım gece çok aşırı sezeryan yerimde yanma vardı zor geçirdim seninde öyle oldumubn agladım acıdan kızım agladı içim parcalandı ama dayanılcak gibi değldi o yanma
İnşallah öyledir kuzum hayırla sağlıcakla gelsin bi de annesini çok bekletmesin artikkLohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik
Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.
Ağzın bal damlıyor diloş be
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı
Ben de ilk günün akşamı yürüyüş yaparken acıdan ağlaya ağlaya yapmıştım, çok fenaydı hatta hemşirelerden kalçadan iğne istedim o rahatlattı beni. Eve gelince iftar yapmak eziyet oldu, yandı dikiş yerleri içten içten.Ama bak şimdi düşününce kaç gün olmuş sanki hiç yaşanmamış gibi o ağrılar vs hepsi bitti gitti çok şükür darısı sana olsunİnşallah canım gece çok aşırı sezeryan yerimde yanma vardı zor geçirdim seninde öyle oldumubn agladım acıdan kızım agladı içim parcalandı ama dayanılcak gibi değldi o yanma
Beeeen de daha doğurmadım hâlâ tık yok bendeYa herkes doğurdu ne güzel kaç kişi kaldık doguramayan
Ah benimde öyleÇalışan insanların evde vakit geçiremem sorunsalı
Ben de sürekli bir meşgale bulmaya çalışıyorum kendime, konsantrasyon 0. Aklımda sürekli bebek ne zaman gelir acaba var.
Bizde dogursak artıkAynı gündeyizz, beeen
Bende de gelen giden yok nişan bile gelmedi açılmada yok yalancı sancı bile yokBeeeen de daha doğurmadım hâlâ tık yok bendebugün biraz işim var yarın gelse süper olur
Bende bir ara gece sancı oldu sevindim ama o da gitti neyse biz de elbet doğurcaz diye telkin ediyorum kendimiBende de gelen giden yok nişan bile gelmedi açılmada yok yalancı sancı bile yok
Çok şükür, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Miktarını söylemiyor ama suyumuz güzel diyor mesela.Amniyon sıvılarıniz kaç cm falan hiç bilgi veriyor mu doktor
Beeeen de daha doğurmadım hâlâ tık yok bendebugün biraz işim var yarın gelse süper olur
VeAh benimde öyle
Canım çok sevindim alparslan paşası doğmuş maşalllah sizeeeeeeSelam annislerim ben geldim
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşemdoktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl kilosu 3540 Gr 51 cm ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar
Benimmi diyoruum hala o kadar masumkiÇok geçmiş olsun canım benim her şey geçti gitti diye düşünüceksin mecburçok şükür bebişin ve sen sağlıklısın Allah bağışlasın bebişini
Canım en kıza zamanda kucagına al inşallah..Kızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 grDoğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?